Het terugvinden van mijn balans

( 3 )
 • Miami

  Van Uitzicht naar Inzicht…
  Wat heerlijk om alweer een mede-mens te ontmoeten!!!
  Alles heeft een reden, niets is voor niets.
  Een liefdevol, mooi mens ben je…met een aandoening.
  Daar is wat aan te doen…
  TCM en/of GNM
  Zoek en gij zult vinden♡

  Be love, do joy, have peace
  ~x~ Miami

  Beantwoorden
 • MAL

  Beste Mickey
  Ik ken je nog niet … toevallig op je site gekomen en met lezen begonnen.
  Het zijn er heel wat artikelen en ik heb niet zo veel geduld. Een brandende vraag heb ik:
  Het valt mij op dat jij het over demonen hebt… en gevallen engelen… maar jij bent niet christelijk of anders religieus, begrijp ik dat goed?

  Jij gelooft in je eigen kracht / als schepper en iedereen in zijn waarde laten.. dat doe ik ook. Maar waar komen dan de demonen en de gevallen engelen vandaan?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt ik ben niet religieus.

   Waar demonen en gevallen engelen vandaan komen is een zeer complexe vraag met een zeer complex antwoord. Overal en nergens zou mijn antwoord luiden. Demonen zijn er in alle soorten maten die je maar kan bedenken en hebben net zoveel soorten en maten aan oorsprong. Het doet er ook eigenlijk niet echt toe waar ze vandaan komen, het is meer belangrijker om te weten dat ze bestaan en ons manipuleren.

   Welkom trouwens op deze site 🙂

   Het is inderdaad veel.. wellicht kan je het beste beginnen in het menu onder het kopje specials en dan het grotere plaatje als serie artikelen lezen. Helemaal onderaan beginnen, dat is inmiddels op de 2e pagina. Verder is er ook een redelijk werkende zoekfuntie rechts bovenaan de zijbalk. Daar kan je op trefwoorden zoeken, misschien maakt het dat wat makkelijker!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>