Het mysterie van de duizenden menhirs rond Carnac ontrafeld

( 18 )
 • Seth-3

  Interessant artikel, kun je eigen nog steeds bevinden dat de megalieten door buitenaardsen zijn geplaatst? Alleen jammer dat je die ufo niet op beeld had, het lijkt mij dat je best beelden ervan kon maken over hoe jij het beschreef.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet niet precies wat ik in het artikel allemaal beschreven heb, als ik beschreven heb dat die menhirs door buitenaardsen zijn geplaatst, dan sta ik daar anno 15 september 2016 niet meer achter. Dat waren wij zelf, als in: mensen van beschavingen voor de onze. Al weet ik dat uiteraard niet zeker… het doet er eigenlijk ook niet toe wie het gebouwd heeft, het gaat om de werking ervan en de ervaring die wij daar in Carnac hebben gehad die eigenlijk met geen pen te beschrijven valt 🙂

   Het artikel stamt uit 2011, we hadden toen allebei een smartphone die waarschijnlijk niet de kwaliteit had qua foto’s maken als nu. Uiteraard hebben we geprobeerd foto’s te maken, maar het had weinig zin om die foto’s (die pikzwart waren en waar verder niets op te zien was) in het artikel te plaatsen.

   Beantwoorden
 • Guda

  Het afgelopen anderhalf jaar ben ik al vier keer in Le Ménec geweest, dat is het kleine plaatsje bij Carnac waar de menhirs staan. Ik schrijf een boek over onder andere de oorsprong van deze menhirs.

  De oorsprong van deze menhirs (ca 9500BC) houdt verband met de verloren beschaving van Atlantis, de drie piramiden bij Giza (Cheops, Chefren en Mykerinos), Stonehenge en nog wat kleinere monumenten. Mijn boek hierover hoop ik eind 2017 uit te geven. Het boek is waarheid, ik schrijf onder andere via het automatisch schrift.

  In het kort komt het hierop neer. Atlantis is door een wereldwijde natuurramp onbewoonbaar geworden. Een groepje overlevenden strand in Bretagne. Ze gaan wonen in Le Ménec vanwege de sterke aardstralen oftewel leylijnen. Maar de aardstralen lopen wat chaotisch. Door middel van de menhirs worden de aardstralen in juiste banen geleid, het is een soort van magnetiseren. Dit zorgt voor die enorme positieve energie die daar heerst.

  Op mijn website kun je iets meer hierover lezen.
  http://130sterren.nl

  Beantwoorden
  • Kevin

   Hoe ontwikkel/verkrijg je automatisch schrijven?
   Is dat niet iets wat omderbewust speelt, zoals een ouija bord? Ik zou alleen geen promotie’s maken van je eigen makelaarij en verkondigen dat het waarheid is. Een moslim kan ook zeggen dat allah en zijn ‘profeet’ waarheid zijn terwijl dat anders ligt.

   Beantwoorden
   • Guda

    Hoi Kevin, je hebt gelijk dat ik het waarschijnlijk anders had moeten formuleren. Het is mijn waarheid, dit hoeft vanzelfsprekend niet de waarheid van alle anderen te zijn. Maar ik heb teveel gezien om hier zelf aan te twijfelen.

    Automatisch schrijven is onbewust schrijven. Het is alsof de woorden vanzelf in je opkomen. Misschien is paranormaal een omschrijving die hierbij past. Ik begrijp heel goed dat het voor iemand die hier niet in gelooft, heel moeilijk is te accepteren.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zeer interessant wat je daar vertelt! Ik ben de schrijver van het artikel en ben dus ook meerdere malen in Carnac en omgeving geweest. Ik ben in heel wat landen geweest, maar niets kan tippen aan de energie in die regio daar, echt zeer bijzonder, en gek eigenlijk ook wel dat het niet echt bekend is bij het grotere publiek…

   Heb je ook al inzicht in hoe die menhirs en dolmens op hun plek werden gezet? In de foto’s in het artikel zie je die hele grote menhir op een berg die in een paar immense sukken ligt. Volgens mij kan een hijskraan anno vandaag de dag dat ding in zijn geheel niet eens optillen… Ik heb het gevoel dat er toen helemaal geen technologie aan de pas is gekomen, maar dat we toen nog wisten hoe we in harmoie konden leven met bijvoorbeeld het mineralen kingdom. En dit soort bouwwerlen dius in co-creatie werden gemaakt met de natuur laat maar zeggen. Heb je daar ook al inzichten over vergaard als ik vragen mag?

   In ieder geval bedankt voor je reactie, ik vind het een zeer boeiend en belangrijk onderwerp, ik heb iets met die menhirs…

   Beantwoorden
   • Jos

    Hoi,

    Ik ben 35 jaar geleden diverse malen in Carnac en omgeving geweest.
    Er stonden toen nog geen hekken rond de menhirs en dolmen en ik heb toen meerdere dagen gekampeerd tussen de alignements.
    Toeristen waren er toen nog niet, en informatie centra evenmin.
    Ik had toen een kompas bij en als je naar de stenen toe liep, begon het kompas hevig te trillen en verliet de noord-zuid positie.
    Pas op tientallen meters afstand van de stenen keerde het kompas terug naar noord-zuid.
    De indrukken die ik toen opdeed zijn nog steeds voelbaar, mijn verblijf daar is me tot op de dag van vandaag bijgebleven.
    Dezelfde indrukken als die ik had in Stonehenge en Avebury.
    De ervaringen die in bovenstaand artikel door Micky beschreven worden had ik ook, op al deze plekken.
    Naar mijn idee zijn de stenen op hun plaats gezet door levitatie, een eigenschap die de meeste mensen thans niet meer machtig zijn.
    Van monumenten in Engeland is bekend dat de stenen uit Wales afkomstig zijn, de stenen in Bretagne zijn niet lokaal maar komen ook van andere regio’s.
    Ik had na mijn bezoeken altijd moeite de plekken weer te verlaten. Destijds was het geen probleem je tent op te zetten en meerdere dagen tussen de stenen te verblijven met een vuurtje voor de tent.
    Ik voelde me er altijd thuis alsof ik terug was gekeerd naar de Bron.
    Hopelijk gaat de mensheid weer beseffen wat de werkelijke waarde van deze plekken is i.p.v. deze uit te buiten voor geldelijk gewin d.m.v. massatoerisme.

    Jos.

    Beantwoorden
   • Guda

    Ik heb ook iets met die menhirs:)
    Mijn gevoel zegt dat de Atlantiërs telekinese beheersten. Ik kan dit natuurlijk niet bewijzen. Maar mijn gevoel zegt dat ze die telekinese gebruikten om grote voorwerpen te verplaatsen. Het is naar mijn idee ook de enige logische verklaring. Denk ook maar eens aan de piramiden en Stonehenge. Dat is hetzelfde verhaal. Grote zware voorwerpen verplaatsen zonder de huidige technologie.

    Beantwoorden
 • Sebas

  Ik ben bij meerdere hunnebedden in Nederland geweest, zelf’s daar ‘voel’ je wat anders. Zeker in bepaalde perioden zoals tijdens zonnewende’s. Met een excursie lieten ze ook zien dat op sommige plekken een analoge compas compleet de weg kwijt is.
  http://www.leylijnen.com/hunebedden.htm
  Als ik rustig alleen wandelt zit of rust in de omgeving voel je de energie als je er voor open staat.

  Over optillen met een hijskraan van de grootste jongens op Carnac. De grootste Menhir weegt zo’n 280 ton. (na ff op de website te hebben gekeken) Dan heb je minimaal een 300 ton’s! mobiele kraan nodig.
  http://tinyurl.com/h8a8arn
  (De megakranen is wel mooi werk om te zien, kom ze regelmatig tegen heb ermee te maken als trucker. Ik rij ook regelmatig bouw en installatie matrialen. CV ketels zo groot al een VW bus die naar een dak van een flat of ziekenhuis moet worden gehesen.)

  Even terug op het onderwerp, ik zie echt geen jager/verzamelaar zo’n monument/Menhir neerzetten. Behalve Obelisk van Asterix natuurlijk 😉

  Volgensmij heeft Micky dat ook wel eens gezegd in een uitzending of artikel. Vroeger konden ze de moleculaire staat van vaste objecten tijdelijk aanpassen tot semi vloei/kneedbaar en zodat het bijna niets weegde waardoor ze de vorm aankonden nemen en op de mm kan sluiten op een andere steen. Zoals b.v. Egyptische en Maya pyramiden.
  Oude wijsheden van de overlevering van de Atlantische cult…

  Beantwoorden
 • MichellevL

  Was net naar deze meneer aan het luisteren en vond het te synchroon om niet te delen, had net de laatste reacties hier gelezen..

  https://www.youtube.com/watch?v=xfhh8fzXG3c vanaf 23 heeft hij het over het begrip levitatie

  Beantwoorden
 • G-Man

  https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKo6o2ig8I-Qt5eb9Q-6g6zcxzfl14hXDiDzVPCPMyUsafW6HEUQoCO-1mKOBBopeEIJs2zK&v=_b8TyJKcz0c

  Ik denk dat de hierbovenstaande video wel bij dit artikel past.
  Zou het dezelfde ufo’s geweest zijn Micky? Volgens mij wel, alleen is het mijn observatie dat die ufo’s menselijk zijn; verborgen technologie.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks voor de link. Nee niet dezelfde UFOs, wij hebben er stuk of 80 verschillende gezien in 2 nachten daar in Carnac. Kan zijn dat er eenzelfde bij zat. Ik denk dat je doelt op de afbeelding in het plaatje die ook in Secureteam’s video voorkomt? Die afbeelding was het dicht bijzijnde voorbeeld wat ik toen kon vinden voor die ene enorm bijzondere UFO die we zagen. Het lijkt er een heel klein beetje op, maar het was een lichtgevende wolk die wij zagen, of iets wat zich voordeed als een wolk. Het vloog ook niet de wormhole in of uit, maar bleef al die tijd stilhangen in de lucht, het gevoel wat ik er van kreeg was een veilig gevoel. Alsof het ding een oogje in het zeil hield voor ons.

   Beantwoorden
 • govertk

  De Menhirs staan inderdaad voor een reden zodanig opgesteld en zijn gesynchroniseerd met de lijnen van andere belangrijke plaatsen op de wereld.
  Deze plaatsen zullen een belangrijke rol spelen bij de Nieuwe Wereld Orde die aanstaande is. Volg de lijnen in de geschiedenis en je zult zien wat hiermee wordt bedoeld. Al duizenden jaren wordt de mensheid voortgestuwd door krachten die helpen te komen tot de Nieuwe Wereld Orde. Kijk om je heen en je herkent de dageraad. Het zal ongetwijfeld weer gepaard gaan met enorme verwoestende krachten zoals we die herkennen uit de geschiedenis.
  Helaas bleken alle startpunten tot nu toe door enkelen te worden misbruikt om te komen tot heerschappij vandaar dat deze ‘leiders’ een voor een ook weer van hun voetstuk vielen.
  Het is als met het zwaard van koning Arthur, op enig moment is de juiste mens op de juiste plek en openbaart zich alles .
  De dageraad van de Nieuwe Wereld Orde is nakende en deze velden spelen daar een grote rol in

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Deze plaatsen zullen een belangrijke rol spelen bij de Nieuwe Wereld Orde die aanstaande is. Volg de lijnen in de geschiedenis en je zult zien wat hiermee wordt bedoeld”

   Wat voor rol? Over wat voor New world heb je het? En zo kan ik nog 10 vragen stellen over je reactie. Volg de lijnen in de geschiedenis… hoe dan? En wat wordt er dan mee bedoelt volgens jou? Wees eens helder?

   Beantwoorden
   • Sebas36

    Ik denk dat ik wel weet wat hij bedoeld, alle belangrijke megalithische en oudheidkundige plekken Carnac maar ook bv Stonehenge liggen de egyptische pyramiden enz.

    liggen allemaal op Lelylijnen en er zit ook een patroon in. Ook zijn zit plekken waar rare magnetische dingen gebeuren crop circles heel veel Ufo’s en dergelijke. Portal places e.d. daarom zitten al die oude sites er ook.

    Via Hancock en anderen is hier wel info over te vinden, ben nu moe en even geen zin om op te zoeken. Weer net thuis. Maar govertk, als je behoefte voelt om wat uit te breiden over dit onderwerp en links te voorzien ga je gang.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ken inderdaad leylijnen, ben op de hoogte al een flink aantal jaartjes. Maar voor Carnac weet ik dat niet zeker, ik heb nog nooit een kaart gezien waarop Carnac te zien was met leylijnen namelijk. Grote kans dat het inderdaad een knooppunt van dat soort lijnen is, maar mijn onderzoiek heeft dat nog niet kunnen bevestigen wegens gebrek aan betrouwbare kaarten.

     Dat het te maken heeft met de energie van moeder Aarde weet ik zeker.

     Beantwoorden
 • Elles

  Ouwetje al zo te zien, maar wel een om in een lijstje te zetten. Geweldig artikel. Heb ooit een reisverslag van de Bosnische Pyramides gelezen, daar was ook sprake van een positieve ja zelfs helende energie . Helaas kan ik het niet meer vinden op internet.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>