Het mysterie van de duizenden menhirs rond Carnac ontrafeld

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Seth-3
5 jaren geleden

Interessant artikel, kun je eigen nog steeds bevinden dat de megalieten door buitenaardsen zijn geplaatst? Alleen jammer dat je die ufo niet op beeld had, het lijkt mij dat je best beelden ervan kon maken over hoe jij het beschreef.

4 jaren geleden

Het afgelopen anderhalf jaar ben ik al vier keer in Le Ménec geweest, dat is het kleine plaatsje bij Carnac waar de menhirs staan. Ik schrijf een boek over onder andere de oorsprong van deze menhirs. De oorsprong van deze menhirs (ca 9500BC) houdt verband met de verloren beschaving van Atlantis, de drie piramiden bij Giza (Cheops, Chefren en Mykerinos), Stonehenge en nog wat kleinere monumenten. Mijn boek hierover hoop ik eind 2017 uit te geven. Het boek is waarheid, ik schrijf onder andere via het automatisch schrift. In het kort komt het hierop neer. Atlantis is door een wereldwijde… Lees verder »

Kevin
4 jaren geleden
Reply to  Guda

Hoe ontwikkel/verkrijg je automatisch schrijven?
Is dat niet iets wat omderbewust speelt, zoals een ouija bord? Ik zou alleen geen promotie’s maken van je eigen makelaarij en verkondigen dat het waarheid is. Een moslim kan ook zeggen dat allah en zijn ‘profeet’ waarheid zijn terwijl dat anders ligt.

4 jaren geleden
Reply to  Kevin

Hoi Kevin, je hebt gelijk dat ik het waarschijnlijk anders had moeten formuleren. Het is mijn waarheid, dit hoeft vanzelfsprekend niet de waarheid van alle anderen te zijn. Maar ik heb teveel gezien om hier zelf aan te twijfelen.

Automatisch schrijven is onbewust schrijven. Het is alsof de woorden vanzelf in je opkomen. Misschien is paranormaal een omschrijving die hierbij past. Ik begrijp heel goed dat het voor iemand die hier niet in gelooft, heel moeilijk is te accepteren.

Jos
4 jaren geleden

Hoi, Ik ben 35 jaar geleden diverse malen in Carnac en omgeving geweest. Er stonden toen nog geen hekken rond de menhirs en dolmen en ik heb toen meerdere dagen gekampeerd tussen de alignements. Toeristen waren er toen nog niet, en informatie centra evenmin. Ik had toen een kompas bij en als je naar de stenen toe liep, begon het kompas hevig te trillen en verliet de noord-zuid positie. Pas op tientallen meters afstand van de stenen keerde het kompas terug naar noord-zuid. De indrukken die ik toen opdeed zijn nog steeds voelbaar, mijn verblijf daar is me tot op… Lees verder »

4 jaren geleden

Ik heb ook iets met die menhirs:)
Mijn gevoel zegt dat de Atlantiërs telekinese beheersten. Ik kan dit natuurlijk niet bewijzen. Maar mijn gevoel zegt dat ze die telekinese gebruikten om grote voorwerpen te verplaatsen. Het is naar mijn idee ook de enige logische verklaring. Denk ook maar eens aan de piramiden en Stonehenge. Dat is hetzelfde verhaal. Grote zware voorwerpen verplaatsen zonder de huidige technologie.

Sebas
4 jaren geleden

Ik ben bij meerdere hunnebedden in Nederland geweest, zelf’s daar ‘voel’ je wat anders. Zeker in bepaalde perioden zoals tijdens zonnewende’s. Met een excursie lieten ze ook zien dat op sommige plekken een analoge compas compleet de weg kwijt is. http://www.leylijnen.com/hunebedden.htm Als ik rustig alleen wandelt zit of rust in de omgeving voel je de energie als je er voor open staat. Over optillen met een hijskraan van de grootste jongens op Carnac. De grootste Menhir weegt zo’n 280 ton. (na ff op de website te hebben gekeken) Dan heb je minimaal een 300 ton’s! mobiele kraan nodig. http://tinyurl.com/h8a8arn (De… Lees verder »

4 jaren geleden

Was net naar deze meneer aan het luisteren en vond het te synchroon om niet te delen, had net de laatste reacties hier gelezen..

https://www.youtube.com/watch?v=xfhh8fzXG3c vanaf 23 heeft hij het over het begrip levitatie

4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

23 minuten dus

G-Man
4 jaren geleden

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKo6o2ig8I-Qt5eb9Q-6g6zcxzfl14hXDiDzVPCPMyUsafW6HEUQoCO-1mKOBBopeEIJs2zK&v=_b8TyJKcz0c

Ik denk dat de hierbovenstaande video wel bij dit artikel past.
Zou het dezelfde ufo’s geweest zijn Micky? Volgens mij wel, alleen is het mijn observatie dat die ufo’s menselijk zijn; verborgen technologie.

govertk
4 jaren geleden

De Menhirs staan inderdaad voor een reden zodanig opgesteld en zijn gesynchroniseerd met de lijnen van andere belangrijke plaatsen op de wereld. Deze plaatsen zullen een belangrijke rol spelen bij de Nieuwe Wereld Orde die aanstaande is. Volg de lijnen in de geschiedenis en je zult zien wat hiermee wordt bedoeld. Al duizenden jaren wordt de mensheid voortgestuwd door krachten die helpen te komen tot de Nieuwe Wereld Orde. Kijk om je heen en je herkent de dageraad. Het zal ongetwijfeld weer gepaard gaan met enorme verwoestende krachten zoals we die herkennen uit de geschiedenis. Helaas bleken alle startpunten tot… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Ik denk dat ik wel weet wat hij bedoeld, alle belangrijke megalithische en oudheidkundige plekken Carnac maar ook bv Stonehenge liggen de egyptische pyramiden enz. liggen allemaal op Lelylijnen en er zit ook een patroon in. Ook zijn zit plekken waar rare magnetische dingen gebeuren crop circles heel veel Ufo’s en dergelijke. Portal places e.d. daarom zitten al die oude sites er ook. Via Hancock en anderen is hier wel info over te vinden, ben nu moe en even geen zin om op te zoeken. Weer net thuis. Maar govertk, als je behoefte voelt om wat uit te breiden over… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Ouwetje al zo te zien, maar wel een om in een lijstje te zetten. Geweldig artikel. Heb ooit een reisverslag van de Bosnische Pyramides gelezen, daar was ook sprake van een positieve ja zelfs helende energie . Helaas kan ik het niet meer vinden op internet.

Nicole
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Elles, via een heel bijzonder filmpje heb ik mij geabonneerd op YouTube bij de persoon die het gedeeld had. Het filmpje ging over dat de aarde niet is wat wij denken of geleerd hebben over haar. Toen zag ik ook het filmpje waar jij het over had. Tijdens het kijken had ik 1 gedachte: richt hij niet veel schade aan de natuur met al dat gegraaf? Hij is een zakenman en schrijver en vele vrijwilligers kwamen hem helpen graven. Ik vond hem in het begin erg arrogant, later in de film werd dat minder maar ik ben (nog) niet helemaal… Lees verder »

Nicole
1 jaar geleden
Reply to  Nicole
Nicole
1 jaar geleden
Reply to  Nicole
Elles
1 jaar geleden
Reply to  Nicole

Het was, als ik het goed onthouden heb, geen video maar geschreven tekst en in het Nederlands. Volgens mij zelfs geen deskundige. Zij had het vooral over de bijzondere energie die daar aanwezig was. Ben de tekst kwijt, het is al jaren geleden

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Het was meer een soort reisverslag, maar het heeft kennelijk slechts tijdelijk indruk op mij gemaakt, want het is allemaal maar vaag blijven hangen

Last edited 1 jaar geleden by Elles
Nathalie
10 maanden geleden

Bedankt voor de tip in een reactie op een complot concurrent uitzending. Indrukwekkend wat jullie daar mee gemaakt hebben. Ik heb het thuis al besproken dat ik/ we hier eens heen gaan.