Het mysterie van de duizenden menhirs rond Carnac ontrafeld

18
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Seth-3

Interessant artikel, kun je eigen nog steeds bevinden dat de megalieten door buitenaardsen zijn geplaatst? Alleen jammer dat je die ufo niet op beeld had, het lijkt mij dat je best beelden ervan kon maken over hoe jij het beschreef.

Het afgelopen anderhalf jaar ben ik al vier keer in Le Ménec geweest, dat is het kleine plaatsje bij Carnac waar de menhirs staan. Ik schrijf een boek over onder andere de oorsprong van deze menhirs. De oorsprong van deze menhirs (ca 9500BC) houdt verband met de verloren beschaving van Atlantis, de drie piramiden bij Giza (Cheops, Chefren en Mykerinos), Stonehenge en nog wat kleinere monumenten. Mijn boek hierover hoop ik eind 2017 uit te geven. Het boek is waarheid, ik schrijf onder andere via het automatisch schrift. In het kort komt het hierop neer. Atlantis is door een wereldwijde… Lees verder »

Kevin

Hoe ontwikkel/verkrijg je automatisch schrijven?
Is dat niet iets wat omderbewust speelt, zoals een ouija bord? Ik zou alleen geen promotie’s maken van je eigen makelaarij en verkondigen dat het waarheid is. Een moslim kan ook zeggen dat allah en zijn ‘profeet’ waarheid zijn terwijl dat anders ligt.

Hoi Kevin, je hebt gelijk dat ik het waarschijnlijk anders had moeten formuleren. Het is mijn waarheid, dit hoeft vanzelfsprekend niet de waarheid van alle anderen te zijn. Maar ik heb teveel gezien om hier zelf aan te twijfelen.

Automatisch schrijven is onbewust schrijven. Het is alsof de woorden vanzelf in je opkomen. Misschien is paranormaal een omschrijving die hierbij past. Ik begrijp heel goed dat het voor iemand die hier niet in gelooft, heel moeilijk is te accepteren.

Sebas

Ik ben bij meerdere hunnebedden in Nederland geweest, zelf’s daar ‘voel’ je wat anders. Zeker in bepaalde perioden zoals tijdens zonnewende’s. Met een excursie lieten ze ook zien dat op sommige plekken een analoge compas compleet de weg kwijt is. http://www.leylijnen.com/hunebedden.htm Als ik rustig alleen wandelt zit of rust in de omgeving voel je de energie als je er voor open staat. Over optillen met een hijskraan van de grootste jongens op Carnac. De grootste Menhir weegt zo’n 280 ton. (na ff op de website te hebben gekeken) Dan heb je minimaal een 300 ton’s! mobiele kraan nodig. http://tinyurl.com/h8a8arn (De… Lees verder »

Was net naar deze meneer aan het luisteren en vond het te synchroon om niet te delen, had net de laatste reacties hier gelezen..

https://www.youtube.com/watch?v=xfhh8fzXG3c vanaf 23 heeft hij het over het begrip levitatie

23 minuten dus

G-Man

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKo6o2ig8I-Qt5eb9Q-6g6zcxzfl14hXDiDzVPCPMyUsafW6HEUQoCO-1mKOBBopeEIJs2zK&v=_b8TyJKcz0c

Ik denk dat de hierbovenstaande video wel bij dit artikel past.
Zou het dezelfde ufo’s geweest zijn Micky? Volgens mij wel, alleen is het mijn observatie dat die ufo’s menselijk zijn; verborgen technologie.

govertk

De Menhirs staan inderdaad voor een reden zodanig opgesteld en zijn gesynchroniseerd met de lijnen van andere belangrijke plaatsen op de wereld. Deze plaatsen zullen een belangrijke rol spelen bij de Nieuwe Wereld Orde die aanstaande is. Volg de lijnen in de geschiedenis en je zult zien wat hiermee wordt bedoeld. Al duizenden jaren wordt de mensheid voortgestuwd door krachten die helpen te komen tot de Nieuwe Wereld Orde. Kijk om je heen en je herkent de dageraad. Het zal ongetwijfeld weer gepaard gaan met enorme verwoestende krachten zoals we die herkennen uit de geschiedenis. Helaas bleken alle startpunten tot… Lees verder »

Elles

Ouwetje al zo te zien, maar wel een om in een lijstje te zetten. Geweldig artikel. Heb ooit een reisverslag van de Bosnische Pyramides gelezen, daar was ook sprake van een positieve ja zelfs helende energie . Helaas kan ik het niet meer vinden op internet.