The Law of One Material: Een verleidelijke 4D val

( 2 )
 • Anaclara

  Denk je er na zeven jaar nog steeds zo over, Micky?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarschijnlijk wel ja, met de kern sowieso (geen zin om het artikel te lezen). Met de kern bedoel ik dat het ‘Law of One’ materiaal propaganda is voor de doctrine van de energie die zich ‘god’ noemt en het synthetische universum wat deze energie/entiteit gecreerd heeft binnen het organische universum.

   Waarschijnlijk zou ik het als ik het vandaag de dag zou schrijven in andere bewoordingen beschrijven (want ik gebruik inmiddels waarschijnlijk andere termen en ben 7 jaar verder in mijn proces), maar ik sta nog steeds achter de kern van dit artikel.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>