Het ware verhaal van de jezuïten

nieuwste oudste
Abonneren op
Herma

Google of laat het doen op de “meesters van het verre oosten”. Ben eigenlijk wel benieuwd wat jou mening hierover is. Ook over de schrijver Baird T. Spalding.

Ank

Al is het 3 jaar geleden dat je dit artikel geschreven hebt, toch nog heel erg bedankt. Heb naar aanleiding van je verwijzing naar Super Woo radio het hele interview van George Kavassilas met William Dean Garner beluisterd. Fascinerend om te horen hoe ze vanuit een totaal verschillende achtergrond tot dezelfde conclusies komen.

tamso

Ik denk dat mensen hun ego beter moet leren begrijpen.Vanuit daaruit ontstaat alles,wat we goed of slecht noemen. Het goedaardige,of het kwaadaardige,wat we de duivel of satan noemen. Wat ik begrepen heb,en daar ben ik nog na op zoek wat voor occulte leer het volk van israel erop nahield. Wat voor leer het was,en of daar nog scripts van zijn. Het geloof is ontstaan vanuit het oude testament.Dat volk heeft ten hoogste 3 eeuwen samen geleefd,toen er een shisma uitbrak en het land in 2en verdeelde. De reden was dat een groep het occulte ging aanhangen,wat ze de afgoden noemen.Het… Lees verder »

Corinne

Beste, wat denk je: is David Icke ook gecontroleerde oppositie?

Elles

In “Time Bender” sluit de hoofdpersoon ook vrede met een donkere entiteit (duivelfiguur). De top van Jezuieten wordt ook wel zwarte adel genoemd en heeft inderdaad niets met geloof te maken.