Feest vieren in de gevangenis

( 3 )
 • Limon & Nada

  Zo denken de Jehova getuigen ook, dat ze met het zwaard der waarheid ten strijde moeten gaan, en hun waarheid aan de mensheid verkondigen. Echter is het nergens in hun eigen leven terug te vinden. En dat geldt ook voor jou Micky, je hebt een hoop bla bla bla, maar waar kan ik zien dat jij jouw leven buiten de matrix kan plaatsen? Tevens speel jij daarmee het spel van de matrix gewoon keihard mee. Je zou ook kunnen zeggen dat je nu genoeg gezegd hebt en een laatste woord geeft maar nee je gaat gewoon verder met een nieuwe website omdat je niet zonder die status kan. Dat is ook gewoon feest vieren in de gevangenis. Maar je verteld helemaal niks over hoe we die zelfde matrix in ons zelf kunnen herkennen en dat wij zelf onderdeel zijn van deze matrix omdat we er ons voor open zetten ons met onze eigen energie de matrix voeding geven. Je verteld ons nooit hoe we dat gat kunnen dichten. Je verteld een hoop waarheid maar aan het einde van je verhaal hou je ons nog gewoon met zo hard binnen die matrix.
  Je hebt zelfs een radioprogramma waarin je de luisteraar helemaal meesleept in die matrix. Dat noem ik nou niet bepaald iets in de praktijk brengen als je jezelf buiten de matrix wilt houden.
  En als ik jou confronteer met die “waarheid” dat jij ook gewoon onderdeel bent van die gevangenis dan reageer je als een complete idioot. Je vertel mensen over hun mind ego maar jouw eigen mind ego kan er ook wat van. En dat moet je zelf weten maar het bewijst wel dat jij noch helemaal niks in de praktijk hebt gebracht behalve dan een hoop bla bla bla in de wereld te helpen. Laat eerst maar eens zien dat jij werkelijk uit die matrix kan stappen, en dat jij die matrix uit jouw mind weet te houden, maar uit alles blijkt dat nergens uit behalve een hoop bla bla bla. Maar woorden zijn niks, Sterker nog, alle letters en symbolen zijn onderdeel van de matrix. Maar nee, geen enkel bewijs te zien dat Micky het nu echt werkelijk heeft begrepen en dat zijn eigen leven een echt voorbeeld is hoe het nu moet. Allicht kunnen mensen dan zien hoe goed Micky het heeft begrepen! Dat zou jouw boodschap moeten zijn en niet eerst de mensen een schuldgevoel aan zitten te praten als ze geen zwaardvechter zijn terwijl ze het zelf nog nooit in de praktijk hebben weten te brengen.

  Je bent het zelfde als al die new agers met hun mooie praatjes, maar niks in hun eigen leven weten te manisfesteren en gewoon onderdeel zijn van de matrix terwijl ze het zelf niet eens door hebben.

  En nu begin je ook nog een nieuwe website, alsof je al niet genoeg bla bla bla de wereld in hebt geholpen zonder het in de praktijk te hebben weten te brengen. Ik kan me zo inbeelden dat jij in de maatschappij er een beetje er bij loopt alsof jij de enige bent die het snapt en jij al die ander zielige mensen wel eens even de waarheid zal vertellen en ze wel eens even zal bevrijden van die boze matrix. Want de mensheid kan echt niet zonder Micky.
  Ammehoela, ik zie mensen die het nu doorkrijgen hoe de matrix werkt en eerst aan zich zelf gaan werken en niet meer met het spel meedoen en zich al helemaal niet laten beïnvloeden door infantiele websites. Die mensen hebben het wat mij betreft echt begrepen , die geven die matrix gewoon geen enkele voeding meer. Jij daarentegen geeft de matrix nog voldoende voeding, en je spoort ook mensen aan on hun voeding meer dan ooit af te staan, je staat nog volledig open en is jouw energie gewoon heel makkelijk af te tappen. Maar oeh, hoe durf ik daar iets over te zeggen, want oeh, dan komen de nare reacties bij Micky los.

  Laat het eerst maar een zien Micky, breng het eerst maar eens in de praktijk, geen woorden maar daden.
  En los van de matrix raken is een hele hoop zaken loslaten, zaken jij waar je nog met je hele hebben en houden aan vastklampt. De matrix zit nog gewoon vet in jouw mind verankerd, alleen weet je er goed over te vertellen, maar breng het eerst maar eens in de praktijk en kom dan nog eens terug met je mooie website.

  Maar ach mijn commentaar is toch alleen maar een hoop bla bla bla bla, of niet soms!

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Dankjewel, een beter en mooier compliment had je mij niet kunnen geven!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>