De daad bij het woord voegen

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerry
3 jaren geleden

Dag Mike, fijn dit te lezen vandaag. Als zoveel anderen behoor ik ook bij hen die liever terug ‘thuis’ zouden komen. Waar dat ook is. Gewoon een gevoel dat er een wereld bestaat waar het inderdaad fijn is om leven in harmonie met alles en iedereen. Ben altijd heel erg tegen elke vorm van competitie geweest, steeds jezelf moeten bewijzen, vooral beter zijn dan de andere ?. Vind dit alles soms heel erg vermoeiend. Dus ga je zitten lees je veel zin en onzin, hoor je veel zin en onzin en wacht intussen tot dit leven voorbij is, aangezien je… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Dit inmiddels 7 jaar oude artikel nogmaals gelezen. Fantastisch om weer te lezen, hier wordt ik blij van.

Elles
1 jaar geleden

Doet mij denken aan het volgende verhaal. Een man bewaarde een rups in cocon, in een glazen pot om de gedaantewisseling van dichtbij te kunnen volgen. Toen het zo ver was, nam hij plaats naast de pot en volgde het proces. Op een gegeven moment kon hij het geploeter niet aanzien en besloot de vlinder te helpen. Tot zijn verbazing kwam er een gehandicapte vlinder uit die niet kon lopen of vliegen. Door zijn “behulpzaamheid” had hij dit de vlinder aan gedaan. Deze moest zich immers uit zijn cocon worstelen om het “bloed” door zijn poten en vleugels te verspreiden… Lees verder »