De daad bij het woord voegen

( 1 )
 • Gerry

  Dag Mike, fijn dit te lezen vandaag. Als zoveel anderen behoor ik ook bij hen die liever terug ‘thuis’ zouden komen. Waar dat ook is. Gewoon een gevoel dat er een wereld bestaat waar het inderdaad fijn is om leven in harmonie met alles en iedereen.
  Ben altijd heel erg tegen elke vorm van competitie geweest, steeds jezelf moeten bewijzen, vooral beter zijn dan de andere ?. Vind dit alles soms heel erg vermoeiend. Dus ga je zitten lees je veel zin en onzin, hoor je veel zin en onzin en wacht intussen tot dit leven voorbij is, aangezien je de moed niet hebt er een einde aan te maken.
  Deze tekst van jou is echt wat ik nodig had en heb. Ga hem zelfs nog eens een keertje herlezen opdat ik goed zal onthouden dat het inderdaad mijn eigen keuze was om hier te zijn. En vooral dat ik dus geacht wordt dit leven te Leven.
  Ik moet wat meer in mijn lichaam komen niet enkel in mijn hoofd en leren van mezelf te houden zoals ik ben. Niet gemakkelijk. Maar zoals je zegt we zijn onderweg en doen voort.
  Heb verschillende zaken herkend bij mezelf ook al ben ik totaal verschillend van jou. Dank je voor je openheid. Een stuk interessanter dan de wetenschappelijke uitleg van Joe Dispenza over hoe je je DNA kan wijzigen. Nogmaals dank.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>