Satanisme in Nederland: Endemol spil in satanisch media netwerk

( 30 )
 • Hollands Glorie (op YouTube)

  Top artikeltje Micky.
  Ik ben er ook dagelijks mee bezig en m’n bek blijft openvallen wat ik steeds weer tegenkom. Inderdaad, we richten ons veel te veel op de U naait me steeds Amerika, terwijl er zoveel psychotische shit over ons heen gestort wordt via dat vervloekte kastje aan de muur genaamd TV hier in Nederland.

  Beantwoorden
 • You can run but you cannot hide

  Dat mensen bijvoorbeeld natuurgoden eren, dat zij zo, vrijheid van Godsdienst. Maar als het zo is, dat men een schadelijke en zich onverantwoord levenswijze heeft als religie wat zelfs ten koste moet gaan van een ander mens en daar nog lekker geheimzinnig om doen is verschrikkelijk. En het is nog erger en brutaler. Het is gewoon waar. Er is een Mindcontrolsysteem aan de gang. En als je goed oplet, zie je de Satanisten gewoon zitten. Door mijn werkzaamheden, is het me opgevallen hoeveel mensen en ook binnen organisatie’s: bijvoorbeeld de gemeente feitelijk satanisten werkzaam zijn. Open en bloot. Dat gaat natuurlijk niet goed. Ik heb geen idee, waar dit naar toe zal gaan leiden. Sterk Egoisme is nou niet bepaald goed voor de toekomst van de vrije (zielsbehoefte) van een mens.

  Beantwoorden
  • Jos

   ” Sterk Egoisme is nou niet bepaald goed voor de toekomst van de vrije (zielsbehoefte) van een mens”

   Ik denk juist van wel.
   Maar dan heb ik het over de goede egoist.
   Waar ik onder versta een mens die goed voor zichzelf zorgt, maar daar nimmer een ander mens mee schaadt.
   Vrijheid begint namelijk bij het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, en dan voor alles.

   De slechte egoist doet juist het omgekeerde, die tracht zijn/haar doelen te bereiken juist ten koste van anderen.

   Ik meen het van belang te vinden dit onderscheid goed te kunnen zien en begrijpen.
   Het is namelijk die wereld die men thans aan ons op wilt dringen, hetgeen kan uitmonden in een oorlog van iedereen tegen iedereen.
   Trap er niet in.
   Be smart.
   Oorlogen hebben nog nooit winnaars opgeleverd, alleen maar verliezers.

   Find yourself first and than your lover(s)
   J. Hendrix 1967

   PS wat meer over de Mollen.NL :

   http://capoditutticapi007.blogspot.fr/

   Beantwoorden
 • P

  Wat dacht je van utopia nog zon programma komen de tekens ook al naar boven van handgroeten alles let maar is goed op

  Beantwoorden
 • h.visser

  Indien je geïnteresseerd bent hoe het mogelijk werd gemaakt dat het occulte zo’n invloed heeft kunnen krijgen in het Westen dan lees (gratis download) het boek van de Rooms katholieke onderzoeker J.P. van Term uit 1925. https://archive.org/details/VanHeidendomTotPaganismeJac.P.VanTerm1925
  Hij voorspelde op grond van de toenmalige gegevens de komst van Europa, in Brussel, het wegvallen van de grenzen, het vermengen van alle godsdiensten en culturen en rassen met elkaar. Het boek is door en door betrouwbaar, werd in de Winkelr Prins Encyclopedie als bronvermelding gebruikt. Ook de bijbel voorspelt deze ontwikkeling in: “het laatste der dagen” en noemt het “het geheimenis der wetteloosheid”. Zie oa. http://deburchtsion.blogspot.nl/2011/07/anonieme-vrijmetselaar-vertelt-over-de.html

  Beantwoorden
 • M

  Alles wordt geregiseerd en gecontrolleerd door deze satanistische agenda , muziek, films , sport , nieuws. Ik heb het al langere tijd in de gaten. Ze bepalen hoe jongeren moeten denken en zich moeten gedragen. Meisjes proberen ze heel feministisch en sletterig te krijgen. Je ziet ook altijd maar negers en homos op tv…

  Beantwoorden
 • Jos

  ” Daarnaast is de enige weg uit zo’n genootschap of orde, de dood. ”

  Mag zijn: ” Daardoor is de enige weg uit zo’n genootschap of orde, de dood. ”

  Of een nieuwe identiteit.

  Rutte, Wilders,Pech-told etc. ( D666) zijn slechts de stromannekes…

  Beantwoorden
 • De jong

  De enige manier om dit aardse soort onreine mens te verslaan is hun onvolmaaktheid te begrijpen en te accepteren het is hun vrije wil om zo te zijn en ook hun verantwoording ik lach om ze stumpers

  Beantwoorden
 • Helena

  Mickey,
  Hoewel ik oneindig veel respect heb voor het feit dat je een artikel schrijft om maatschappelijke problemen wereldwijd (en die problemen gaan helaas diep), maar je zou er goed aan doen om je research te verdiepen.
  Occulte stromingen hebben inderdaad allemaal hetzelfde doel; kennis vergaren over zaken die voor de meeste mensen verborgen is.
  Niet elke occulte stroming is het zelfde en zeker niet elke occulte stroming is satanistisch. Deze materie is iets ingewikkelder dan het op het eerste oog lijkt.
  Zelfs niet elke satanistische stroming vereerd satan. Een heel groot gedeelte van de mensen die zichzwlf identifeceerd als satanist, gelooft niet eens in satan. Ze gebruiken enkel de symboliek. Google Anthoney LaVey als je hier meer over wil weten.
  Niet iedereen die zich bezig houdt met occulte materie is er op uit om anderen te benadelen, sterker nog vele houden zich juist bezich met het zelfde als de mensen van de indigo revolutie. Namelijk verandering teweeg brengen in deze egoistische en materialistische wereld.
  De kabbalistiche tree of life waar volgens jouw theorie het logo van Talpa is gebaseerd, is overigens niet dat gene waar “de satanisten” ons mee gevangen Houden. Het is een weergave van ergie centra die volens de kabbalistische leer ons lichaam besturen. “De satanisten gebruiken het niet om onsgevamgen te houden. Het is volgens de kabbalistische leer de sleutel om onze beperkte belevingswereld waar wij in “gevangen” zitten te intstijgen.
  Als hier tegengas aan bieden is wat jij wil, zal je het motief en de denkwijze van je tegenstander moeten begrijpen. Loop niet achter de feiten aan door uit te zoeken wat iemand nou precies heeft gedaan, vind uit waarom hij het doet en je zult leren voorspellen wat hij gáát doen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Leuk voor je.

   Allemaal verkeerde aannames en conclusies die je trekt over mij en mijn kennis over het occulte aan de hand van 1 artikel, ik heb honderden artikelen geschreven, jij rekent mij nu af op 1 artikel wat je niet eens goed gelezen hebt. Al je aannames slaan nergens op. Je kent mijn werk niet eens volgens mij. Nergens zeg ik dat alles wat occult is satanisch is. En nergens beweer ik dat ze allemaal satan aanbieden, ze bidden saturnus aan als je goed kan lezen had je dat geweten. Je bent niet de eerste kaballist die hier zijn of haar mind-ego programma komt verdedigen. Ik zeg ook niet dat zo’n logo waarin the tree of life wordt afgebeeld mensen gevangen neemt of zo. Het is een teken, een symbool wat de Mol gebruikt om te laten zien dat hij bij de club behoort die als agenda hebben de mensheid dom en naief en klein en onwetend te houden.

   Net zoals dat jij niet mijn hele artikel hebt gelezen heb ik trouwens jouw reactie ook niet geheel gelezen, de inlediing en het slot vwaren voldoende om te weten dat je de zoveelste kaballist bent die zijn of haar hersenkronkels over satanische praktijken op mij komt botvieren. Slaap lekker.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dit artikel waar je op reageert is trouwens redelijk oud, 3 jaar oud. Deze is recenter https://www.indigorevolution.nl/john-de-mol-spil-in-satanisch-media-netwerk-html/ over hetzelfde onderwerp. Misschien schrijf ik in dat meer recente artikel qua termologie wat beter dan in dit artikel.

   Beantwoorden
 • Jack

  Goed geformuleerd Micky. Hoeveel leden zijn er en hoe komen wij in actie op om onze burgers wakker te schudden? Ik doe mee, ik ben er klaar voor!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hey Jack, goed dat je er klaar voor bent!

   Mensen bewust maken van hetgeen er echt speelt in de wereld en wat er gaande is achter de schermen is een goede actie. Behalve dat en in onszelf graven om zelf krachtiger te worden kunnen we volgens mij niet doen. Deze site heeft verder geen leden of zo als je dat bedoelt met hoeveel leden er zijn, hetgeen ik wil uitdragen gaat niet om een groep te vormen maar om zelfbekrachtiging zodat we onder andere de manipulatie en de controle technieken die op ons afgevuurd worden te overstijgen, zodat John de Mol en andere mind control fabrieken geen grip meer op ons hebben.

   Beantwoorden
 • Fool on the hill

  Het is inderdaad iets waar ik ook al tijden mee bezig ben en het is werkelijk niet te geloven hoe ver dit zich uitstrekt!
  John de Mol heeft recent ook het a en p nieuws en berichtgevings bedrijf over genomen! Dit is denk ik toch wel een zeer kwalijke zaak.
  Omdat ik zelf jonge kinderen heb zie ik ook erg veel duistere symbolen in animatie en jonge kinderen programma’s.
  Het recent op tv gekomen “starz” zit echt stampvol met magie.oog van Joris en Symbolen en ook verwijzingen naar platte aarde (als je hier van op de hoogte bent) met de Dome boven een van de landjes waar dit zich afspeelt.ook een duivelsachting persoon zit er in welke “Tunis” schijf wat met de letters en maak van de u een a en je hebt gewoon satan staan.ook een personage welke verdacht veel van “mudusa” weg heeft zit erin. Ziet er allemaal lief uit maar als je “wakker” bent en details ziet is het zo lief niet.
  Toch vraag ik mij af hoe de grote “slapende” massa dit nu eens aan het verstand gebracht kan worden.

  Beantwoorden
  • Danny

   Ach joh, niet zo druk over maken.
   Welke programma’s ze maken en hoe, daar heb je toch geen invloed op. Het is toch goed dat jij je ervan bewust bent. Leid je kinderen en het komt goed.
   Het gaat zoals het gaat. Lekker aanzien en van genieten.

   Stop maar met afvragen. Dat hebben we allemaal al gedaan. Ga gewoon lekker leven 😉

   Beantwoorden
 • Mario

  Nicky, ik weet niet wie je bent of waar je vandaan komt maar ik ben blij met je. Ik sta volledig achter jouw verhaal. Je voelt gewoon het afzakken binnen onze cultuur waarbij we continu “afgeleid” worden van wat voor óns van belang is en zoetgehouden met deze tv drab. De Romeinen wisten het al… Geef het volk brood en spelen….

  Beantwoorden
 • Karin

  Bijna alle tv is mind control. Ook sitcoms worden jaren vantevoren ingepland, om een agenda te dienen.

  Beantwoorden
 • Lex

  Wat een vergezochte bullshit is dit! Tuurlijk bestaan er narcistische sadistische idioten die zich te buiten gaan aan absurde sex en zich samenvoegen in vage clubjes. Tuurlijk zijn veel televisie programma’s slecht en voor dom volk gemaakt. Maar wat u er allemaal achter zoekt is zo vreselijk overtrokken. Ik ken mensen dit ziek zijn geworden van overal iets achter zoeken.

  Beantwoorden
 • rob

  Knowing is suffering, and suffering is the path towards truth

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik lijd niet door te weten, weten maakt mij juist krachtig!

   Beantwoorden
 • rob

  Uiteindelijk wel ja, dat is als je je uiteindeijk door al de lagen doorheen gewerkt hebt en weet wie je bent. mooi gezegd.

  Beantwoorden
 • A

  Je vergeet die andere naam, of Naam, en het andere verhaal, het evangelie van God in Jezus Christus, welke betekent bevrijding van dit alles en die slavendrijvers zonde, satan en 666. Licht verdrijft de duisternis.
  Verschillende bijbelleraren leggen uit dat 666 staat voor latineios, de latijnse mens.

  Ware kennis van goed en kwaad staat in de bijbel, namelijk de zonde. Tv en de rest zijn doelbewuste misleiders die alleen duisternis en vals licht verkondigden.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vergeet die ‘god’ van jou, die jezus entiteit en dat schijtboek waar ik nog niet eens mijn reet mee wil afvegen genaamd ‘de bijbel’ echt niet hoor. Die zijn in andere artielen op deze website meer dan voldoende voorbij gekomen. Over vals licht gesproken, dat is religie, elke religie is vals licht. Het gristendom helemaal. Een walgelijke religie, die gepredikt wordt ook nog eens door viespeuken die hun handjes niet thuis kunnen laten.. Nee die ben ik zeker niet vergeten…. god = voor dommen

   Beantwoorden
   • A

    De rkk heeft er een eigen religie op nagehouden. Kindmisbruik is satanisch, de bijbel is God’s Woord.
    Het artikel zit vol met bijbelse symbolen en termen en vaak verdraaid (satan, 666,motm,levensboom) , omdat de duivel een vervalser en leugenaar is.
    Jezus is geen entiteit, het is God in menselijke gedaante om onze zonden te dragen, hier wijst het halve oude testament naar zodat er niks te ontkennen valt (zie link) , zoals de joodse religieuzen deden, ze beleden liever hun religie dan God’s Zoon aannemen, waar hun religie over sprak.
    Religie.

    https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/jesaja/53/

    All the best 🙂

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Jezus is een entiteit, een vals licht entiteit, en jij staat zo te lezen zelf ook flink onder grip van allerlei vals licht entiteiten. Dat, of je bent daadwerkelijk in een psychose terecht gekomen….

     Beantwoorden
   • A

    Dat talpa logo en de betekenis van de naam kende ik nog niet 😀
    Het is treffend, maar het zijn in de eerste instantie gewoon de knoppen op de afstandsbediening.

    Beantwoorden
 • Alma

  Hallo Micky, Ik las zojuist met interesse je artikelen maar zie net dat je Jezus afkat. Jezus staat toch voor het ‘licht’! Ik ben het wel met je eens dat het katholicisme vol pedofielen zit maar dat heb je ook bij de protestanten en de Jehova’s getuigen alsook bij andere geloven in even sterke mate.
  Laat jij jezelf nu niet beïnvloeden door Satan door Jezus omlaag te halen 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Volgens mij heb je het artikel niet helemaal begrepen en zit je nog enigszins vast in religieuze indoctrinatie/dualisme.

   De figuur waar jij het nu over hebt is niets meer en niet minder dan een demonische lichtgevende entiteit die als doel heeft zoveel mogelijk zieltjes te bedwelmen/onder grip te nemen. De bedoeling daarbij is om je innerlijke macht uit handen te geven aan externe entiteiten en energieën. Daar zijn alle religies voor bedacht. Je geeft je macht uit handen aan synthetische energieën, en de enige goede kerk is in mijn ogen een afgefikte kerk, of moskee/ synagoge/tempel of welk religieus bouwwerk dan ook.

   Dus hail Satan!!!! 😉

   Meer info hierover vind je in dit artikel https://www.indigorevolution.nl/2018/11/26/god-versus-de-duivel/ genaamd ‘God versus de Duivel’

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>