Satanisme in Nederland: De monarch vlinder mindcontrol in John de Mol’s Utopia

( 9 )
 • sylvia deflers

  stop met tv kijken en kijk iets moois ook films zijn een voorbeeld van hoe het er straks hier aantoe gaat in de toekomst zodat we er aan wennen je kunt zoveel blijer zijn zonder tv en iets zoals een leuk spel doen mooie muziek luisteren knutselen gedichten schrijven met vrienden chillen en lachen noem maar op dan ben je er vanaf

  Beantwoorden
  • never mind

   Je kunt het echt niet geloven, maar ik heb problemen gehad met de politie in België. De reden hiertoe was dat ik te veel boeken ontleende in de bib over bepaalde onderwerpen, zoals mind control. Ik was toen bezig met technieken zoals haaarp en aanverwanten. Dus ik probeerde zoveel mogelijk info bij elkaar te krijgen om de omvang van dit probleem in kaart te brengen. Ik werd bedreigt. Dat met alles moest stoppen of ik zou een kado krijgen van mijn bedreigers, de dood. Wel mij moet je niet bedreigen want doe het tegenovergestelden van jij wil. Ik zetten met man en macht verder. Niet lang erna werd ik in elkaar geslagen, met een taser aangevallen. Deze werd tegen mijn achterhoofd aan gdrukt. Ik ben meer dan een halve dag kwijt gespeeld. Toen ik op de grond terug tot mijn bewustzijn kwam bleek ik uit de tram gegooid te zijn en bestolen. Maar gaf het nog niet op. Ik werd op de straat geduwd toen ik aan het zebrapad stond te wachten. Een oudere man heeft me terug op de kant getrokken anders had ik er niet meer geweest. Toen was de maat vol. Dus ik deed wat ik het liefste deed, dongen ontdekken. Alles bogon opnieuw toen ik met een wasmiddelloos wasmachine had gemaakt. Ik werkte samen met iemand samen die een oud wasmachine had, dus we bouwer dat om tot een ongelofelijk machine. Na labotesten gedaan te hebben overtrof het onze verwachtingen. Niet lang erna branden de man zijn huis af en liet daarbij het leven. Toeval, neen, want ik werd terug bedreigt, als ik doorging dan was ik ook een gebraden.kip. Ja het was brandstichting. Nu werd ik gehackt en ik ben honderden uitvindingen kwijd. Dingen zoals een mini energie centrale, een super firewall, ook andere dingen die mensen levens konden redden. De totale waarde, enkele honderden miljoenen euro’s. Of een veelvoud van, maar het ergste is dan nog dat ik meer dan 20 jaar aan ideeën kwijt ben en dat er nu dode vallen die gered konden worden. Nu lees il nog boeken en kijk naar leuke sf films. En ik ga met de buren praten, en ja ik ben vertrokken uit België. Il wil nog leven en gelukkig zijn.

   Beantwoorden
 • Jos

  TV is de afkorting van tele-visie, een visie op afstand die niet de jouwe is.
  Leef dus naar de eigen visie en gooi die liegbak de deur uit.
  Scheelt een hoop levenstijd waarin je naar je eigen visie kan gaan leven.

  met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
  • mirakel555Mira

   Tell-li-vision

   vertel een leugen vissie

   Beantwoorden
 • timo schmidt

  De ggz utrecht in een gesloten systeem. Met een selectie en trauma trigger effent systeem en een grote gecontroleerde groep patienten . In gezet en gechanteerd met doel maak chaos.

  De GGZ instellingen onder de vleugel van de gemeente onder Jan van Zanen zouden moeten worden aangeduid als een Binnenlandse terroristische organisatie . buurtteams als Intermediair voor de GGZ . de organisaties gebruiken in netwerk van contacten doktoren en buurtteams als Intermediair voor de GGZ instellingen in Utrecht nagenoeg allemaal en misbruiken de dsm-5 bewustmis classificeren Een basis van ook oude rapportages en gedragingen wordt het via een stigma Run ene kant aan de andere kant gescheiden zijn drie patiëntengroep Vooralsnog de kneedbare manipuleerbaar een groep mondige groep met concreet hulp vragen een groep zorg ontwijkers gechanteerd zijn vanuit oude TBS situaties
  Met de opdracht te zwerver en amok te maken in dw stad. Opname matriaal met minder jarige meisjes en jongens vaak laag iq als chantage middels.Van de zorg ontwijkers een groep ontsnapt aan de dans. Zonder kennis van de prostitutie ring corrupte politie rijd taxi voor klanten. Zwervers en in het ggz sequit. Zijn de handel.
  de rest word over gemediceerd. Een groep oud tbs’ers. De moordenaars en geweldenaars als afleiding…om kib me te vullen. De mondige groep word bij concrete praktische hulp vragen genegeerd en sturen de instanties zeden klanten van groep …gechanteerd om deze of geen te triggeren. Buurteams doktoren en behandelaars triggeren mensen constand op dagelijkse wekelijkse maandelijkse jaarlijkse basis. Trauma based triggerd events. Mensen vliegen tegen de klippen en worden via bemoei zorg en gefabriceerde trigger effents. Gevaarlijk verklaard en de mond gesnoerd. Dit komt voort uit de tbs en na bezuinigingen en down sizesen tbs. Heeft deze zelf getraumatiseerde bende hulpverleners voornamelijk uit de zwaar gelovige delen van dit land. Hun operatie die irionisch genoeg ook de tbs de kop heeft omgedraaid naar buiten verplaast. Een grote omgekeerde tbs kliniek. Waar pedos en verkrachters . Troetel behandeling krijgen. Maar door de chantage met de delicenten en hun opnames van sex met minderjarige. Zijn deze monsters op straat en met de opdracht real havok. En mind fuck timo maak hem stuk. Wat ze nu drie jaar doen door mij te verleiden tot geweld sex dranl drugs. Drie jaar gang stalken de ggz patienten mij en proberen altrecht victas lister abrona mitros visser en kippesluis door trigger effents. Me zenuwstelsel te beschadigen onherstelbaar. Me ptss tegen me gebruiken en me gedemoniseerd. En me ervarings deskundigheid niet te erkennen. Met op slinkse wijze te recruteren. Lister personeel zijn met de hersenspoelen en trigger effents het meest aktief in 2014 . En de rest van de instanties allemaal en van veel heel veel omgekochtte en gechanteerde patienten. Hun allemaal tegen me broertje en mij. Maar wij zijn van god en hun van satan . Fucking stoer …..ik sta hier nog . ze wouden me dood hebben. Dit teld terug nog veel veder. Het topje van de ijsberg. Timo john schmidt 0681114165

  Ik ben slachtoffer van illegale progrmmas , deze eeuw via tbs en ggz systeem.
  Ik kickte zelfstandig af, waar een dodelijk medicatie te kort misbruikt is door, ggz victas en altrecht. Om mij psychies te beschadigen en me te doen kiezen, voor vrijwillege nood detox of dood. De mededeling van victas, na groot overleg met huis arts ook in de loop. Beleid boven leven en dat is emtionele chantage met dood als gewicht in de waagschaal of weegschaal.

  Ik overleefde en kickte af met succes. En stuite op deze mega corruptie gemeente, ggz het hele systeem, politie deels besmet, om deels besmet. Veel comminucatieve batterijen om in opdracht van derde en van twijfelachtige aard.

  Locale politiek is ziek, besmet ons kent ons en allesnonder de deken.
  Niet meer want het is niet gelukt mij de mond te snoeren, karakter moord, demonisatie en vergruising als een paria, persona non grade neer gezet.
  Terwijl ik dit oud nazi , voor oorlogse en oost stazi berlein toestanden herken en meld. Dit

  Beantwoorden
  • timo schmidt

   Ik hou van god en het leven ….ik word heeeel oud en gelukkig ben ik al …clean geweldloos alleen mkulta ptss mps maar das mijn karma…..gij zult niet stelen ik hou van holland me katten dikkie dik tijgertje en kleintje
   ik leef voor liefde en god de prime creator…….ik ben one of the good demons with a angel …..in nagedachttemis van jan en mieke bartelsman holocaust survivors rip colombia me joodse peet vader en moeders

   ps alleen magreet brunisse is corrupt …ik woon dertien jaar tevreden mitros goeie woning bouw…niks mis mee alleen magreet bruinise is jesuit satanist inviltrant corrupt mk ultra organised harreser psycophate mitros niks aan doen magreet is crimineel satanist mitros is Oke em goede woningbouw. Love peave respect fuck the shapers fight the shapers

   Beantwoorden
  • Never mind

   Hallo, il begrijp wat je bedoelt, ik heb iemand geholpen om uit een rvt (rust en verzorging thuis) te krijgen. Ze was een echt babel kous toen ik haar leerde kennen maar door haar moeder on ze in een instelling geplaatst. Toen kreeg ze gedurende de eerste 6 maand 19 soorten medicijnen. Voor echt van alles, ziektebeelden die ze echt niet had. Maar dan kon haar dokter niet schelen. Toen mocht ze niemand meer ontvangen ze kwam in een gesloten instelling terecht. Ik heb toen haar uit de psychiatrie gehaakt door haar voogd te worden en naar de rechtbank te gaan. Nu toen ze vrij kwam was ze een plant, ze is haar levens vreugde kwijt, ze beseft nog amper of het dag of nacht is, ze zegt niets meer, ze kan. ook niet meer. Haar hersenen zijn kapot. Ik zeg dikwijls, als men alle misdadigers moesten opsluiten dan was er niemand meer om het land te besturen.

   Beantwoorden
 • Paul Peters

  Een boek dat iedereen hierover zou moeten lezen heet Mindcontrol, het is geschreven door iemand die zich Quasimodo noemt. Het is in het Nederlands wat voor ons nederlanders wel zo gemakkelijk is. de link is http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>