Satanisme in Nederland: De monarch vlinder mindcontrol in John de Mol’s Utopia

9
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
sylvia deflers

stop met tv kijken en kijk iets moois ook films zijn een voorbeeld van hoe het er straks hier aantoe gaat in de toekomst zodat we er aan wennen je kunt zoveel blijer zijn zonder tv en iets zoals een leuk spel doen mooie muziek luisteren knutselen gedichten schrijven met vrienden chillen en lachen noem maar op dan ben je er vanaf

never mind

Je kunt het echt niet geloven, maar ik heb problemen gehad met de politie in België. De reden hiertoe was dat ik te veel boeken ontleende in de bib over bepaalde onderwerpen, zoals mind control. Ik was toen bezig met technieken zoals haaarp en aanverwanten. Dus ik probeerde zoveel mogelijk info bij elkaar te krijgen om de omvang van dit probleem in kaart te brengen. Ik werd bedreigt. Dat met alles moest stoppen of ik zou een kado krijgen van mijn bedreigers, de dood. Wel mij moet je niet bedreigen want doe het tegenovergestelden van jij wil. Ik zetten met… Lees verder »

Jos

TV is de afkorting van tele-visie, een visie op afstand die niet de jouwe is.
Leef dus naar de eigen visie en gooi die liegbak de deur uit.
Scheelt een hoop levenstijd waarin je naar je eigen visie kan gaan leven.

met vriendelijke groet,

mirakel555Mira

Tell-li-vision

vertel een leugen vissie

timo schmidt

De ggz utrecht in een gesloten systeem. Met een selectie en trauma trigger effent systeem en een grote gecontroleerde groep patienten . In gezet en gechanteerd met doel maak chaos. De GGZ instellingen onder de vleugel van de gemeente onder Jan van Zanen zouden moeten worden aangeduid als een Binnenlandse terroristische organisatie . buurtteams als Intermediair voor de GGZ . de organisaties gebruiken in netwerk van contacten doktoren en buurtteams als Intermediair voor de GGZ instellingen in Utrecht nagenoeg allemaal en misbruiken de dsm-5 bewustmis classificeren Een basis van ook oude rapportages en gedragingen wordt het via een stigma Run… Lees verder »

timo schmidt

Ik hou van god en het leven ….ik word heeeel oud en gelukkig ben ik al …clean geweldloos alleen mkulta ptss mps maar das mijn karma…..gij zult niet stelen ik hou van holland me katten dikkie dik tijgertje en kleintje ik leef voor liefde en god de prime creator…….ik ben one of the good demons with a angel …..in nagedachttemis van jan en mieke bartelsman holocaust survivors rip colombia me joodse peet vader en moeders ps alleen magreet brunisse is corrupt …ik woon dertien jaar tevreden mitros goeie woning bouw…niks mis mee alleen magreet bruinise is jesuit satanist inviltrant corrupt… Lees verder »

Ks

Veel herkenning in je reactie.

Never mind

Hallo, il begrijp wat je bedoelt, ik heb iemand geholpen om uit een rvt (rust en verzorging thuis) te krijgen. Ze was een echt babel kous toen ik haar leerde kennen maar door haar moeder on ze in een instelling geplaatst. Toen kreeg ze gedurende de eerste 6 maand 19 soorten medicijnen. Voor echt van alles, ziektebeelden die ze echt niet had. Maar dan kon haar dokter niet schelen. Toen mocht ze niemand meer ontvangen ze kwam in een gesloten instelling terecht. Ik heb toen haar uit de psychiatrie gehaakt door haar voogd te worden en naar de rechtbank te… Lees verder »

Paul Peters

Een boek dat iedereen hierover zou moeten lezen heet Mindcontrol, het is geschreven door iemand die zich Quasimodo noemt. Het is in het Nederlands wat voor ons nederlanders wel zo gemakkelijk is. de link is http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol