Waar de fuck is dan die vrijheid?

5
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Elles

Het is al weer 5 jaar geleden dat je dit artikel schreef, neem aan dat je er nog steeds achter staat, ik ben het volledig met je eens. De Engelse hebben trouwens in 40-45 ook dorpen en steden plat gegooid. Daar mag je het slechts tersluiks over hebben, zoals het bombardement op het Bezuidenhout, goed voor meer dan 800 doden en vele gewonden, kapot gegooide huizen enz. Het wordt allemaal toegeschreven aan vergissingen van de geallieerden, maar hoe kan het dan dat in Duitsland IG Farben gespaard bleef en woonhuizen werden geraakt? Amsterdam liet de teruggekeerde Joden uit de concentratiekampen… Lees verder »

Elles

Als het je boeit kan ik je mijn persoonlijke ervaring over de oorlog vertellen

Helemaal eens met wat je hierboven schrijft Elles. Ik zou het op prijs stellen als je voor mij een artikel wil schrijven over jouw oorlogservaringen. Als Micky het al gepubliceerd heeft kan ik het ook daarvan overnemen. Dan graag even een link naar het artikel.
Dank al vast, Gerrit

Zeer sterk artikel Micky. Heerlijk dat recht voor zn raap taalgebruik, daar houd ik van. Ik heb het artikel opgeslagen en wil het, met jouw toestemming, op 3 of 4 of 5 mei op mijn blog zetten.
Groet, Gerrit