Annunaki propaganda: Zecharia Sitchin was een Mossad agent

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
ikke

” Dimona daar waar inderdaad ook het nucleaire arsenaal van Israël opgeslagen zou zijn. John F Kennedy werd vermoord omdat hij wilde weten wat er in en onder Dimona gebeurde, en hij hield vol, totdat Israël het genoeg vond, en het resultaat daarvan kennen we allemaal. Iran moet van Israël controleurs toelaten bij hun nucleaire installaties, datzelfde Israël heeft nog nooit controleurs toegelaten in Dimona. Waarom? Omdat onder Dimona dus een ondergrondse basis ligt van de Annunaki. De Annunaki zijn niet onze meesters, maar wel de meesters van Israel.”

check dit filmpje, voor de waarheidszoeker.

https://www.youtube.com/watch?v=jRhQekGyiRI