Nieuwe spectaculaire ISIS hoax video: Executies door verdrinking, explosief touw en raketwerpers

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Meeuwesen
4 jaren geleden

Ze hebben precies het tegenovergestelde bereikt die mensen die daar stierven zijn helden hun beulen zijn de gene die baden in onmacht en zullen nooit bereiken wat hun slachtoffers hebben bereikt namelijk eeuwige vrede in de vader

4 jaren geleden
Reply to  Meeuwesen

Dan vraag ik mij in alle ernst af: waarom kunnen anno 2017 onze “wereldleiders” , die allen de pretenties hebben het goede voor te hebben met de gehele mensheid, dit aardse geweld niet uitbannen? Waar zijn de KERKELIJKE voormannen? Hebben wij dit zgn. zelf over ons “afgeroepen” , na de ZONDEVAL in het Paradijs van Adam en Eva? Leggen wij de verantwoording bij de Koning der Koningen? Nee: het is aan de mens zelf ivoor vrede te kiezen en te leven op deze planeet. Daarvoor hebben wij alle middelen tot onze beschikking. In technisch opzicht hebben wij veel vooruitgang geboekt… Lees verder »

4 jaren geleden

Even een vraag: is Uw uiteenzetting over deze executies WERKELIJK nep of is het CYNISME? Als het echt zo is dat deze video’s propaganda als doel hebben om de oorlogsvoering door de zgn. COSLITIE te rechtvaardigen, Dan is dat nog erger , Dan wat ISIS aanricht . Graag Uw reactie op mijn vraag.
Met dank,
Jacky Mol.
Roosendaal.

4 jaren geleden
Reply to  Jacky Mol

COSLITIE moet Zijn: COALITIE

4 jaren geleden

Vraag: zijn deze beelden van deze monsterlijke daden werkelijk nep of: is UW uiteenzetting bedoeld als cynisme? Als dit echt het geval is, en de vernietiging van zo vele onschuldigen in een groot gedeelte van Irak als doel heeft om de aanvallen door de internationale coalitie te rechtvaardigen, dan heeft het bestaan van een zogenaamde onafhankelijke en vrije pers geen enkel bestaansrecht meer. Wij worden op deze wijze buitengewoon gemanipuleerd en gehersenspoeld.

4 jaren geleden

Dank u wel voor Uw reactie, Mickey. Maar: wat beoogt men dan met het plaatsen van deze Video’s? Is dit een samenzwering op grote schaal, die ons, simpele bewoners op deze planeet, zand in de ogen wil strooien, omwille van macht en invloed , in dit geval, in het Midden Oosten? Als dit inderdaad zo is, mag men dan concluderen dat de wereldleiders nog erger zijn dan bijv. ISIS? Maken de internationale pers en andere media zich dan ook op grove schaal schuldig aan manipulatie en misleiding?

4 jaren geleden

Ja, sorry: wist niet of mijn vraag verstuurd was.