Hoe overleef jij in deze Wereld vol met gif en schadelijke stoffen?

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Dirk

Hey Micky,

Ik kwam net dit ouder artikel terug tegen. Vorige week sprak ik met iemand die een Kambo-sessie ging doen. Via kleine brandwondjes wordt het gif van een groene Amazonekikker in je lichaam gebracht. Een uurtje op de pot en een emmer volgebraakt later zou je lichaam terug volledig gereinigd zijn van alles wat er niet in thuishoort. Heb er wat over gelezen en resoneer er wel mee. Hier toevallig iemand dit al eens ervaren?

Elles

Sommige mensen die erg krampachtig doen over het wel of niet eten of drinken van bepaalde dingen, krijgen of hebben een bepaalde aandoening b.v. anorexia of te korten. Het is m.i. inderdaad ongezond om je wil zo sterk te gebruiken tegen je eigen gevoel in.