Hoe overleef jij in deze Wereld vol met gif en schadelijke stoffen?

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dirk
1 jaar geleden

Hey Micky,

Ik kwam net dit ouder artikel terug tegen. Vorige week sprak ik met iemand die een Kambo-sessie ging doen. Via kleine brandwondjes wordt het gif van een groene Amazonekikker in je lichaam gebracht. Een uurtje op de pot en een emmer volgebraakt later zou je lichaam terug volledig gereinigd zijn van alles wat er niet in thuishoort. Heb er wat over gelezen en resoneer er wel mee. Hier toevallig iemand dit al eens ervaren?

Elles
1 jaar geleden

Sommige mensen die erg krampachtig doen over het wel of niet eten of drinken van bepaalde dingen, krijgen of hebben een bepaalde aandoening b.v. anorexia of te korten. Het is m.i. inderdaad ongezond om je wil zo sterk te gebruiken tegen je eigen gevoel in.

sam
1 jaar geleden

hi Mickey, ik probeer zo goed als mogelijk mijn waarheid te leven en als ik iets tegenkom wat een toegevoerde waarde kan hebben, stel ik het graag bij. nu dacht ik dat het niet gebruiken van o.a. dierlijke ingedienten ethisch genoeg was. ik wil het veganisme ook heel graag gaan verkondigen, niet opdringen maar degenen die het willen horen. maar nu hoor ik je vertellen dat planten toch ook gevoel hebben, dus ook pijn lijden. en mss lijdt fruit ook en noten? als dat zo is, dan ben ik enorm van slag en wil ik mijn waarheid bijstellen. maar is… Lees verder »

sam
1 jaar geleden

hi Mickey, ik zie nu pas nèt je bericht terug, bedankt voor je reactie terug! haha, ik ga er bijna van uit dat je weet wat prana is. ja pcies, dat is ook zo, doen waar ik me goed bij voel, maar als ik iets tegenkom, wat in mijn ogen nog ethischer is en waar ik nog niet van op de hoogte was, dan ben ik wel nieuwsgierig en kijk of ik het kan en wil toepassen in mijn leven. ik ga je ‘wegwijzer’ lezen, bedankt en ook voor je andere interessante artikelen op je site. ik zal volgende week… Lees verder »