Hoe overleef jij in deze Wereld vol met gif en schadelijke stoffen?

( 2 )
 • Dirk

  Hey Micky,

  Ik kwam net dit ouder artikel terug tegen. Vorige week sprak ik met iemand die een Kambo-sessie ging doen. Via kleine brandwondjes wordt het gif van een groene Amazonekikker in je lichaam gebracht. Een uurtje op de pot en een emmer volgebraakt later zou je lichaam terug volledig gereinigd zijn van alles wat er niet in thuishoort. Heb er wat over gelezen en resoneer er wel mee. Hier toevallig iemand dit al eens ervaren?

  Beantwoorden
 • Elles

  Sommige mensen die erg krampachtig doen over het wel of niet eten of drinken van bepaalde dingen, krijgen of hebben een bepaalde aandoening b.v. anorexia of te korten. Het is m.i. inderdaad ongezond om je wil zo sterk te gebruiken tegen je eigen gevoel in.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>