Is de Aarde een gevangenis en de Matrix een zielen-vangnet?

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
5 jaren geleden

Ik wil met je praten over wat je schrijft en de i fo die je hierover verzameld hebt.

Jimmy
2 jaren geleden

Interessant stuk, ben na het lezen van “de zielengevangenis” van Martin Vrijland verder gaan zoeken om dit pessimistische verhaal te ontkrachten. Al moet ik zeggen dat Martin interessante theorieën aankaarte, heb ik dit niet geïnterpreteerd als feit. Dank voor uw stuk.

Dennis
4 maanden geleden

Ik kon het niet laten om deze verhelderende film over archons / enkelbijters te delen met jullie/ons. De film is wel in het Duits. Kijk maar of je um approved, Micky.
Wer oder was sind die ARCHONTEN?
https://www.youtube.com/watch?v=eaFdK61ZCqk

Dennis
4 maanden geleden

Dank je wel het antwoord Mick.

rob
4 maanden geleden
Reply to  Dennis

Dag Dennis, hartelijk bedankt voor de link. Ik woon aan de duitse grens dus geen probleem,haha. Deze site had nog meer interessante dingen, bv over shapeshifters. Doet me denken aan ene Rolf van het monroe instituut die een potcast bij de dutchmatrix heeft gehad, die een shapeshifter herkende tijdens een bijeenkomst. Het blijkt bij een bepaalde kennis,bewustzijnstoestand, je deze kunt herkennen. Ik kan het nog niet, mogelijk wel binnenkort. Nogmaals bedankt voor de link.

Dennis
4 maanden geleden
Reply to  rob

Graag gedaan!