Angst voor angst belemmert het logisch kunnen nadenken

( 5 )
 • T.Jager

  Geachte mevr.Calmes,
  Met sommige delen ken meegaan, maar er zijn ook stukken die toch heel erg lijken op Nederland in de dertiger jaren. Ga maar slapen. Wij willen neutraal blijven en doeken ons leger grotendeels op. Zo maken wij geen agressieve indruk en zal de vijand wel langs onze deur gaan. U weet wat er toen gebeurde, Duitsland walste over ons heen.
  In het geval van de jihadi,s moeten wij onze ogen niet sluiten voor wat er kan gebeuren. Als wij ook maar een beetje gaan slapen en onze voelhorens niet uitsteken dan krijgen wij hier toestanden die wij en U zeker niet willen. Dank zij de oplettendheid van onze politie is hier nog niets gebeurd. Ik denk niet mevr. Dat U graag in een boerka rond zou willen lopen en onder de sharia wetgeving zou willen vallen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als ik in een boerka wil rondlopen dan ga ik gewoon in een boerka rondlopen, tenminste ik gok dat je het tegen mij hebt, hoe je aan mevrouw Calmes komt is mij verder een raadsel… misschien wel door diezelfde angst voor angst die je met je reactie tentoonstelt? Sharia….. pfffff….. je maakt zeker een grap dat je daar bang voor bent?

   Beantwoorden
   • A. Calmes

    ik had dit stuk op fb gezet, vandaar de reaktie naar mij toe. Ik ben bang dat dit het eerste artikel is wat dhr. Jager heeft gelezen van Micky, vandaar dat hij nog niet bekend is met het ‘grotere plaatje ‘ .

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Oh haha ik snap ‘m! Bedankt voor het delen op facebook, dat helpt deze site enorm dat delen van artikelen en radio.

     Ik ben bang dat de heer Jager zelfs het allerkleinste plaatje nog niet kent. Bang zijn voor een sharia in Nederland… dat is in mijn woordenboek dezelfde waan als dat hij zou denken dat de Smurfen echt door de waterkraan zouden kunnen komen 🙂

     Beantwoorden
  • Danny

   @T.Jager: Als je het artikel gelezen hebt en dan zo’n reactie geeft, heb je er niet veel van begrepen 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>