Angst voor angst belemmert het logisch kunnen nadenken

6
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
T.Jager

Geachte mevr.Calmes, Met sommige delen ken meegaan, maar er zijn ook stukken die toch heel erg lijken op Nederland in de dertiger jaren. Ga maar slapen. Wij willen neutraal blijven en doeken ons leger grotendeels op. Zo maken wij geen agressieve indruk en zal de vijand wel langs onze deur gaan. U weet wat er toen gebeurde, Duitsland walste over ons heen. In het geval van de jihadi,s moeten wij onze ogen niet sluiten voor wat er kan gebeuren. Als wij ook maar een beetje gaan slapen en onze voelhorens niet uitsteken dan krijgen wij hier toestanden die wij en… Lees verder »

Danny

@T.Jager: Als je het artikel gelezen hebt en dan zo’n reactie geeft, heb je er niet veel van begrepen 😉

Elles

Inderdaad, niet de vluchtelingen zijn het probleem maar de kliek die al het geweld veroorzaken en hier dus achter zitten, politici, oliemagnaten en vul maar in. De overheid geeft statushouders voorrang in het vinden van huisvesting, dat zet kwaad bloed, dan krijg je de reactie dat mensen zich tegen de vluchtelingen keren ipv tegen hun regering. Ook de vluchtelingenorganisaties verdienen een aardige boterham aan hen. In Gelderland woonden een groot gezin van 9 personen in 2 eensgezinswoningen, dat was sneu volgens Vluchtelingenhulp, dat moest een groot huis worden waar ze met ze allen konden bivakkeren. Ik kom nog uit een… Lees verder »