Het CO2 sprookje en de VN klimaattop in Parijs

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
John Looyestijn

Goed artikel over klimaatopwarming. Ik zie dat het al zo’n 2,5 jaar oud is, maar er is niets veel positiefs veranderd in die tijd. De leugen is alleen maar groter geworden. Jammer dat je de bijdrage van waterdamp niet hebt vermeldt, het “killer-broeikasgas” en de werkelijke reden waarom de aarde de laatste tijd wat opwarmt, nl de zon-activiteit. De vraag is hoe de waarheid wereldkundig gemaakt kan worden, opdat deze waanzin religie eens een halt toegezegd kan worden. Een ding lijkt me duidelijk en dat is dat iedere Nederlander in de nabije toekomst flink moet gaan betalen voor iets dat… Lees verder »