Het CO2 sprookje en de VN klimaattop in Parijs

( 1 )
  • John Looyestijn

    Goed artikel over klimaatopwarming. Ik zie dat het al zo’n 2,5 jaar oud is, maar er is niets veel positiefs veranderd in die tijd. De leugen is alleen maar groter geworden. Jammer dat je de bijdrage van waterdamp niet hebt vermeldt, het “killer-broeikasgas” en de werkelijke reden waarom de aarde de laatste tijd wat opwarmt, nl de zon-activiteit.

    De vraag is hoe de waarheid wereldkundig gemaakt kan worden, opdat deze waanzin religie eens een halt toegezegd kan worden. Een ding lijkt me duidelijk en dat is dat iedere Nederlander in de nabije toekomst flink moet gaan betalen voor iets dat absoluut niet nodig is.

    Het is politieke propaganda en miljarden industrie bij uitstek. 99,999% absolute onzin die door je strot wordt geperst. Laten we duidelijk zijn, die lui in Den Haag lullen gewoon maar raak. In alle politieke discussies over klimaat is nog nooit één steekhoudend argument genoemd dat aantoont dat er een causaal verband bestaat tussen klimaatverandering en de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>