Het CO2 sprookje en de VN klimaattop in Parijs

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
John Looyestijn
3 jaren geleden

Goed artikel over klimaatopwarming. Ik zie dat het al zo’n 2,5 jaar oud is, maar er is niets veel positiefs veranderd in die tijd. De leugen is alleen maar groter geworden. Jammer dat je de bijdrage van waterdamp niet hebt vermeldt, het “killer-broeikasgas” en de werkelijke reden waarom de aarde de laatste tijd wat opwarmt, nl de zon-activiteit. De vraag is hoe de waarheid wereldkundig gemaakt kan worden, opdat deze waanzin religie eens een halt toegezegd kan worden. Een ding lijkt me duidelijk en dat is dat iedere Nederlander in de nabije toekomst flink moet gaan betalen voor iets dat… Lees verder »

Yvette klein
1 jaar geleden

En juist die waterdamp is goed te splitsen in waterstof en zuurstof. Waterstof geeft energie, zuurstof geeft de oceanen schoon water. Water hebben wij nodig. Het leven heeft water nodig. CO2 hebben wij nodig om ons lichaam te ontzuren mbv neusademhaling om een goede zuurbasebalans te creeeren. Er is genoeg vrije energie. Alles is energie met je hart als middlepunt. Kijk robert boerman, emoto en tesla