Geloof jij al in de Platte Aarde theorie?

( 15 )
 • Stoneheat

  Je doet exact hetzelfde….in dit geval de pot verwijt de ketel. By the Wau, er is nu genoeg materiaal die op zeer eenvoudige wijze aantonen dat er meer aan de hand is dan de meesten ooit hadden kunnen dromen. Oh ja, hoe zeg je dat ook al weer? Dromen zijn bedrog toch?

  Beantwoorden
 • HJ

  Voor beide theorieën is intelligentie nodig om gedachtegangen toe te lichten. Het is jammer dat het nauwelijks mogelijk lijkt om een goede discussie te voeren zonder respect voor elkaars gedachtegang te hebben.

  Wanneer er een interessante discussie ontstaat tussen twee ‘partijen’, voegen zich al snel mensen in de discussie die de ‘tegenpartij’ op een goedkope manier onderuit proberen te halen.

  In feite wordt er dan – door welke partij dan ook – steevast het volgende gezegd: “Jij bent dom, want jij gelooft niet wat ik als waarheid zie. En wat ik als waarheid zie, is een feit.”

  De meest voorkomende fout is te denken dat jij als individu weet hoe de vork in de steel zit. Pas op het moment dat er respect is voor elkaars gedachtegang, kan een gezonde en zeer interessante discussie ontstaan, waarin beide ‘partijen’ van elkaar kunnen leren.

  Tot die tijd blijft het meestal een welles-nietes spelletje, waar we als mens zijnde niet veel verder mee komen.

  Daarnaast zijn er volgens mij ook mensen die doelbewust voor ophef zorgen. Een atheïst die zich voordoet als ‘gelovige’ en een ‘gelovige’ die zich voordoet als atheïst bijvoorbeeld. Zo is het ook met de discussie rond een platte of bolvormige aarde.

  Beantwoorden
 • karel

  Hoi Mickey,

  Doe je huiswerk alsjeblieft aangaande dit onderwerp
  Heb namelijk het gevoel dat je stilstaat / alles denkt te weten.
  Je bent erg goed in ‘analyseren’ maar een open mind is er bij jou niet bij.
  Wellicht stukje geprogrammeerdheid. Hebben we allemaal last van – gehad..

  om je enigszins op weg te helpen:

  https://aplanetruth.info/

  http://www.deepinsidetherabbithole.com/

  Bestudeer het logo van VN..

  Maar ga vooral zelf op onderzoek uit en neem bijv een telescoop / verrekijker mee naar de kust en zie voor jezelf.

  grtz – karel van de stam

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Is er de laatste tijd nog iemand van de platte Aarde afgevallen dat jij weet?

   En waar blijft het door mij gevraagde bewijs van foto’s of video’s van die dome die zogenaamd over de Aarde zou staan?

   Hoe zit het met waterstromen in de oceanen, ketsen die terug vanaf de rand?

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Just a troll Mick, maar volgens de platte aardr theorie is antartica een soort ijsmuur die het water tegenhoud. En niet iedereen gelooft in een ‘dome’

    Maar het is een psyop, die Eric Dubay pusht propaganda erover. Enkele video’s zijn wel goed, zoals dat Jezus nooit had betaan.

    Beantwoorden
   • jellis meeus

    idd waarom is er niemand over antartica gevlogen.. hebben er wel gedaan alleen werd hun rap t zwijge opgelegd

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Goede vraag. Het antwoord is simpel. Luister https://www.indigorevolution.nl/netnietlive-uitzending-196-antarctische-aliens-27-4-2017/ van gisteren terug voor de antwoorden. Hint: Heeft geen ruk met die platte aarde onzin te maken maar wel alles met andere zaken die op Antarctica te vinden zijn en nu nog gevonden worden.

     Beantwoorden
     • jellis meeus

      zoek maar op project bluebeam daarom da ze gaan liegen over antartica aliens zegt u ? dat is namelijk wat de nasa wilt wat u gelooft zoek maar op #projectbluebeam ik zeg niet dat de aarde plat is maar geloof niet meteen wat die instituten tegen jou vertellen zij krijgen er namelijk geld voor….

      Beantwoorden
  • Danny

   Als je praat over kijken met een telescoop aan de kust heb je dus echt geen idee hoe groot de Aarde is.

   Beantwoorden
   • Fjo

    als jij denkt dat de aarde rond draait kun je blijkbaar niet uitrekenen hoe snel dat dan wel niet moet zijn. wel eens van geluidsbarrière gehoord? en de aarde is helemaal niet zo groot, om precies te zijn (vlgs. jullie dan) 6847km tot het middelpunt.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Daar gaam we weer…. Ik heb speciaal voor jullie platlanders een artikel geschreven waar ik al je vragen beantwoord, en dan meg je gelijk alle vragen die in dat artikel staan beantwoorden voor mij, eerder ga ik niet met je in discussie. Als je dan toch bezig bent lees dan ook de reacties even door onder het artikel, staan ook nog een hoop vragen voor je tussen. Veel plezier daar mee!

     Hier is dat platlander topic: https://www.indigorevolution.nl/de-platte-aarde-theorie-hoe-zit-dat-dan/

     Beantwoorden
 • Fjo

  JaJa Mickey weet raad; kun je me gelijk inlichten wie de twin towers heeft laten instorten; wat zegt je gevoel??…..hahaha

  Beantwoorden
 • hen3kus

  “Als de aarde plat zou zijn had de kat er alles al wel afgegooid”.
  Leuke uitspraak van vriendin van me. Lag dubbel i.i.g.
  Maar zit in een praatgroepje over alles wat ‘achter het nieuws’ gaat. Er zitten nu een paar flatearthers bij en ik krijg er geen goed gevoel bij.
  Tijdens mijn overwintering lang de Middelandse Zee zag ik een stapel cumuluswolken van ongekende grootte. Ik schatte de afstand tussen de 50 en 100 km. De wolken verdwenen echt in zee dus achter de horizon. Ook een keer een schip gezien vanaf een berg langs de kust. Toen ik weer beneden was zag ik alleen nog de masten. En het voer parallel aan de kust. Als je dat dan een flatearther vertelt is dat een vertekening van je lens. Heeft toch een beetje met starheid te maken.
  Ik krijg in ieder geval geen goed gevoel bij dit platte geredeneer. Natuurlijk hoeft niet alles zo te zijn zoals ons wordt voorgeschoteld maar pas er wel voor op dat je niet in een ‘gedachtengolf’ wordt meegezogen waar je moeilijk uitkomt. Die ‘golf’ zie ik als een collectief dwangmiddel.
  Groet, Hen3kus

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>