Geloof jij al in de Platte Aarde theorie?

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Stoneheat
4 jaren geleden

Je doet exact hetzelfde….in dit geval de pot verwijt de ketel. By the Wau, er is nu genoeg materiaal die op zeer eenvoudige wijze aantonen dat er meer aan de hand is dan de meesten ooit hadden kunnen dromen. Oh ja, hoe zeg je dat ook al weer? Dromen zijn bedrog toch?

HJ
4 jaren geleden

Voor beide theorieën is intelligentie nodig om gedachtegangen toe te lichten. Het is jammer dat het nauwelijks mogelijk lijkt om een goede discussie te voeren zonder respect voor elkaars gedachtegang te hebben. Wanneer er een interessante discussie ontstaat tussen twee ‘partijen’, voegen zich al snel mensen in de discussie die de ‘tegenpartij’ op een goedkope manier onderuit proberen te halen. In feite wordt er dan – door welke partij dan ook – steevast het volgende gezegd: “Jij bent dom, want jij gelooft niet wat ik als waarheid zie. En wat ik als waarheid zie, is een feit.” De meest voorkomende… Lees verder »

karel
4 jaren geleden

Hoi Mickey,

Doe je huiswerk alsjeblieft aangaande dit onderwerp
Heb namelijk het gevoel dat je stilstaat / alles denkt te weten.
Je bent erg goed in ‘analyseren’ maar een open mind is er bij jou niet bij.
Wellicht stukje geprogrammeerdheid. Hebben we allemaal last van – gehad..

om je enigszins op weg te helpen:

https://aplanetruth.info/

http://www.deepinsidetherabbithole.com/

Bestudeer het logo van VN..

Maar ga vooral zelf op onderzoek uit en neem bijv een telescoop / verrekijker mee naar de kust en zie voor jezelf.

grtz – karel van de stam

Seth-3
4 jaren geleden

Just a troll Mick, maar volgens de platte aardr theorie is antartica een soort ijsmuur die het water tegenhoud. En niet iedereen gelooft in een ‘dome’

Maar het is een psyop, die Eric Dubay pusht propaganda erover. Enkele video’s zijn wel goed, zoals dat Jezus nooit had betaan.

jellis meeus
4 jaren geleden

idd waarom is er niemand over antartica gevlogen.. hebben er wel gedaan alleen werd hun rap t zwijge opgelegd

jellis meeus
4 jaren geleden

zoek maar op project bluebeam daarom da ze gaan liegen over antartica aliens zegt u ? dat is namelijk wat de nasa wilt wat u gelooft zoek maar op #projectbluebeam ik zeg niet dat de aarde plat is maar geloof niet meteen wat die instituten tegen jou vertellen zij krijgen er namelijk geld voor….

Danny
4 jaren geleden
Reply to  karel

Als je praat over kijken met een telescoop aan de kust heb je dus echt geen idee hoe groot de Aarde is.

Fjo
4 jaren geleden
Reply to  Danny

als jij denkt dat de aarde rond draait kun je blijkbaar niet uitrekenen hoe snel dat dan wel niet moet zijn. wel eens van geluidsbarrière gehoord? en de aarde is helemaal niet zo groot, om precies te zijn (vlgs. jullie dan) 6847km tot het middelpunt.

Fjo
4 jaren geleden

JaJa Mickey weet raad; kun je me gelijk inlichten wie de twin towers heeft laten instorten; wat zegt je gevoel??…..hahaha

sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Fjo

@Fjo
Demolition team? (zie foto)
http://nl.tinypic.com/r/288616r/9

ijzer heeft een smeltpunt van 1580 graden Gehard staal (waar WTC uit bestond 1 karkas) 4000 graden.
Kerosine brand word niet warmer dan 1000 graden. You tell us.

http://www.consensus911.org/nl/point-tt-6-nl/
Beetje leesvoer voor je, er word hier op prijs gesteld dat je je eigen fact checks doet net zoals de rest van de lezers van de site en de auteur…
Google.nl
Dit is geen Ziggo helpdesk..

Gr. Sebas

hen3kus
4 jaren geleden

“Als de aarde plat zou zijn had de kat er alles al wel afgegooid”. Leuke uitspraak van vriendin van me. Lag dubbel i.i.g. Maar zit in een praatgroepje over alles wat ‘achter het nieuws’ gaat. Er zitten nu een paar flatearthers bij en ik krijg er geen goed gevoel bij. Tijdens mijn overwintering lang de Middelandse Zee zag ik een stapel cumuluswolken van ongekende grootte. Ik schatte de afstand tussen de 50 en 100 km. De wolken verdwenen echt in zee dus achter de horizon. Ook een keer een schip gezien vanaf een berg langs de kust. Toen ik weer… Lees verder »

Esther
6 maanden geleden

Er is ook nog een derde optie; wat nou als de aarde veel groter is dan wij denken? Wel rond, maar veel groter. Onze wereld zou dan maar een deel van de aarde beslaan, in plaats van de gehele bol. Hierdoor kan het lijken dat onze wereld plat is….er gaan ook andere oude kaarten rond op i-net waarop meer land te zien is rondom onze wereld heen.