Nooit meer ziek worden dankzij de wondermiddelen van Janosh.com

( 3 )
 • Rene Van Drimmelen

  Wat een flut verhaal heb je hier geschreven .je weet duidelijk niet waar je over praat dit is gewoon puur iemand proberen zwart te maken .je hebt totaal geen kennis over heilige geometrie.je bent gewoon een heel zielig figuur.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dankjewel voor je reactie, ik beschrijf dus de waarheid, anders zou je nu niet zo getriggerd zijn doordat ik je mind-ego programmeringen en overtuigingen trigger waardoor je nu boos bent geworden. Dat sterkt mij in mijn overtuiging dat ik het juist heb, dus dankjewel daarvoor!

   Misschien is het een idee om je boosheid intern op te lossen in plaats van je macht uit handen te geven aan iets wat extern is en bovendien zeer onbenullig en tevens nutteloos is zoals ‘heilige’ geometrie?

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Kan het misschien ook zo zijn dat al die activaties die je gedaan hebt om je negatieve denken om te zetten in positief denken averechts gewerkt hebben lieve schat?

   Dat is ook lullig…. ik snap je boosheid, betaal je verdomme telkens bakken met geld om jezelf te laten activeren door ‘heilige’ kleurplaten en dan heeft het nog geen positief effect op je gehad.. lullig. Ik begrijp waarom je getriggerd wordt. De waarheid is harde lieve René. Beter deal je met die waarheid dan jezelf er tegen te verzetten, dat zou mijn goed bedoelde advies aan jou zijn: kijk eens in de spiegel, wat hebben al die ‘heilige’ kleurplaten van oa Janosh je opgelverd behalve dat het je klauwen vol met geld, energie en tijd heeft gekost? Voel je jezelf al een beter mens René door dat ‘heilige’ gepruts van Janosh? Ik voel wel dat je één en al positiviteit uitstraalt, nou ja, dat probeer je vast en zeker, alleen die verdomde praktijk he… dat blijft dan toch nog wel een ‘dingetje’ haha.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>