Waar blijft Nibiru/Niburu/Planeet X?

66
Reageer op dit artikel

27 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Pascal

Wat zie ik dan op de FAA Wheather cam,s en sky cam , Earthcam ? Elke maand worden de hemel lichamen groter en duidelijker . Waarom hebben we vanaf january tot nu 44.000 aardbevingen ? Hoe komt het dat nu meer als 40 vlkanen aktief zijn ? En waarom is het bloedheet volle zon en ik wordt bijna niet meer bruin ? Want normaal na 2 uur zonnen ben ik zichtbaar verkleurd . En een halfjaar terug kon ik met mijn zonnebril nog in de zon kijken , nu niet meer . En waarom is de zon bij op of… Lees verder »

Piet de Vries

‘t Zou mooi zijn als er eens iemand met een harde datum kwam. En een garantie. Dus: “december 2012 gaat de wereld naar de kloten, en als dat niet zo is houd ik voortaan mijn mond”. Of: “oktober 2017, dan is het echt raak en zien we engelen en draken”. Prima, maar als het dan november 2017 is en we geen draak gezien hebben wil ik ook nooit meer wat van je horen… Het mooie van veel van dit soort Niburu theorieën is dat ze zo slecht controleerbaar zijn. En zouden ze dat wel moeten zijn (zoals het verhaal hierboven… Lees verder »

Martin

NASA is inderdaad niet te vertrouwen. Het is een bedrijf wat werkt voor de overheid en die zijn ook niet te vertrouwen. Heb je dit door dan kan je alleen maar proberen zelf onderzoek te doen en daar je eigen waarheid op te baseren. Als nibiru waar is dan zal dit steeds zichtbaarder worden omdat deze planeet dichterbij komt. Als het waar is dan gaan de regering niets kunnen dien en waarom zouden ze paniek gaan zaaien door het te melden? De grote leiders geven immers meer om hun centen dan om de mensen. Zelf krijg ik steeds meer het… Lees verder »

adriaan

Doem denkers dat zijn de huidige idioten.
Ze zijn van alle tijden en zelfs kerken doen er aan mee.
100 jaar geleden sprak men er al over en toen had de aarde nog niet de helft van de huidige inwoner getallen en stikte het al van de doem idioten. Dus nu zijn ze op het minst verdubbelt.

alain

staat in alle geloven en religies al beschrijven dat Nibiru komt
waarom nog zoeken naar de waarheid die staat er al.
juist nog een groot vraagteken wanneer gaan we de pool schift meemaken, misschien binnen kort of is het voor ons leven niet meer?
maar komen zal hij

Robert

Omdat als het allemaal zo zeker was het geen geloven word genoemd.
Vrij logisch, als alles zo zeker was, geloof je niet in god, geloof je niet in Nibiru, dan is het een zekerheid, met keihard bewijs. Dat zijn geschriften en religie niet.

Nel

Fout de bijbel verteld ons precies wat er gaat gebeuren je kan alleen de bijbel begrijpen als je met je geest anders gaat denken.ik kreeg visoenen en sta in contakt met god hij verteld ons wakker te worden uit je matrix wereld.de bijbel is je routeplanner als je hem niet leest vind je ook de weg naar huis niet.alles wat wij denken te weten is niks wij weten helemaal niks.daarom onderzoeken.ik kreeg de dromen zag ook energie overweldigend groot.

adriaan

gezwets van idioten.

O

als we allen een eenheid konden vormen wereldwijd zouden we alles kunnen overwinnen maar dat kunnen we helaas niet de overheden hebben het helaas voor elkaar gekregen om ons te verdelen met liegen en bedriegen maakt niet uit welke ras we zijn. Maar mijn eenheid is mijn familie en vrienden.wat wij ook gaan doen gaan wij samen doen mijn pad zal de weg zijn die mijn heer mij zal laten zien!wat er ook zal gaan gebeuren zorg voor een eenheid eenheid is kracht macht en liefde!

Jos

Mijn heer wilt toch niet meer zeggen dan dat je heer bent over jezelf?

Janneke

Dat kan hoor. Tenminste, als we ons niet teveel aantrekken van wat overheden willen. Verandering begint in het klein.

gior de expert

Mensen zeggen dat er 2012 niks is gebeurd maar als je goed op internet heb gelet kan je zien dat er sinds 2012 meer aardbevingen orkanen etc etc is onstaan. Dat komt omdat nibiru sinds 2012 ons zonnestelsel binnen is gekomen. Sinds 2012 is de wereld helemaal naar de klote aan het gaan.

Ron

Maar goed ook, de mens verdient deze geweldige planeet niet! Zijn alleen maar bezig met geld en zijn vergeten waar het uiteindelijk om gaat. De mens is het slechtste dier op aarde.

IK KIJKT REGELMATIG NAAR DE Hemel,vooral zomers heel vroeg voor zonsopgang ,ik kan hem nergens vinden,conclusie een broodje aapverhaal van een paar figuren die om aandacht vragen!ga rustig slapen er gebeurt niets !

Romeo

Nibiru is alleen zichtbaar vanaf het zuidelijk halfrond. Totdat hij groot genoeg is. Door de pool shift die door de zwaartekracht van Nibiru het complete zonnestelsel beïnvloed. De as van de aarde is ook al langzaam aan het veranderen. Als je ziet dat de zon steeds georiënteerd opkomt in het oosten, maar wel steeds dieper in het westen ondergaat. Door de invloed van Nibiru zijn magnetisme en enorme omvang zijn onze geografische platen in beweging. De bijbel zegt heilige oorlog, zal komen. Maar omdat Niburu uit de kuiperbelt komt, het uiteinde van ons zonnestelsel dat omringd is met mega grote… Lees verder »

Danny

Eindelijk een kenner…

Wanneer dan?

Ron

Gelukkig!
Zijn we meteen van dat door de mens zelf verzonnen verhaal af en vergeet al die andere geloven ook meteen ( want ja hoe we het wenden of keren alles is door de mens zelf verzonnen ).

Als we nu eens in plaats van oorlog voeren in naam van het geloof elkaar gewoon helpen in naam van het geloof dan komt het helemaal goed met de mens.
En ja je mag van mij alles geloven daar is niks mis mee! Als je mij er maar niet lastig meevalt

IceKowedd

misschien moeten jullie eens Truffels gaan Kauwen, en dan met een paar vrienden buiten in een bos op een plek zitten waar de lucht goed zichtbaar is en dan gaan kijken en vragen gaan stellen. de meeste vragen en bijzondere dingen zijn uitgevonden onder het gebruik van Psychosybine. waar onder valt truffels paddo’s of LSD. als je kijkt naar wie er achter het testen van DNA en Modecullen en spul hebben bedacht die waren onder invloed van LSD wat ik best wel grappig vindt. ik denk niet dat nibiru niburu planet X een ruimteschip is, hoezo zou er een schip… Lees verder »

Martin

De aanwijzingen van de eind tijd : Toename tsunami Toename aardbevingen Toename actieve vulkanen Toename sinkholes Toename dode dieren door aardmagnetsch invloeden ( vogels die uit de lucht vallen in grote groepen enz ) Toename weersverandering ( sneeuw in de woestijn + opwarming aarde ) Toename asteroïde / cometen / fireballs enz Toename foto’s video’s observaties 2 zonnen Toename geluiden uit de ruimte ( trompet geluiden ) Tel hierbij op : De insiders die zich uitspreken De oude geschriften die het vermelden De manier waarop het debunkt word door de overheid De elite welke bunkers grootschalig aanleggen ( preppen )… Lees verder »

ikke

Wat voor plan, Martin?

Danny

Waarom dan nog een plan als het toch de Eindtijd is?

Ikke

Precies Danny…ik heb geen plan. En die eindtijd zie ik als fearporn….een boel bla bla!!

Jos

Elke moment is een nieuw begin, dus elk voorgaand moment is een eindtijd.
Leef NU, life’s to short to worry about……..

Jos.

Ron

Ja gewoon je familie en vrienden uitnodigen om te komen eten en drinken en dan accepteren dat we Allemaal een keer dood gaan. Doen we op het eind toch nog iets goeds lijkt me

Bjorn

Who gives a rats ass???
Al zou er een eindtijd zijn dan betekent dat dat we er allemaal aan gaan,dus waarom druk maken over iets waar je toch niets aan kan doen?

Ron

Precies!

Anthony

Ik denk dat alle verhalen waar zijn over planeet x maar dat we 1 ding zijn vergeten. Er zijn ook andere planeten in dit zonnestelsel en als planeet x zo verplaatst lan het nooit die andere planeten hun baan aanpassen. Maar planeet x gaat precies op de aarde af van al die planeten die er zijn en als hij wel op de aarde afgaat hij botst ook tegen andere planeten. Dat stopt hem niet? Dan zijn er andere mensen uit ons zonnestelsel die ons wel helpen

Sebas36

Een planeet die in beweging is genereert, warmte en is zelfs te zien door amateur astronomen. Die Niburu hoor ik ook al bijna 12 jaar aan. En steeds een nieuwe datum. Dit is weer een zoals de vele vergelijkbare verhalen van verschillende religies die op elkaar lijken maar die bijna fonetisch worden overgebracht op schrift en verhaal. Misschien was het wel een megaspace ship who knows. Maar ik gok (als een waar is op een flinke asteroïde). Die zijn ook meestal koud en zijn moeilijk of niet te volgen. Die kan wel voor een flink teringzooitje zorgen. Het verhaal geeft… Lees verder »

GodSon

De niburu is echt en het is een ster!Wanneer de ster door alle naties gezien Zal worden dan betekent dat het de begin van het einde der tijden en dan zal er Zal vlak daarna een grote aardbeving komen van Grote omvang er zullen vele slachtoffers vallen velen zullen al Hun bezittingen verliezen..weet je wie je dan nog kan redden..Onze Lieve Heer Jezus Christus Hij en Alleen Hij kan je redden Amen

Jos

Praise the Lord……..

Jos

Gezien sommige reacties vraag ik me wel eens af of mensen de artikelen op deze site lezen ende begrijpen…
Het is 2017 thans.

Jos.

Seth-3

Jezus van de bijbel is fictief. Iemand die niet bestond om een niet bestaand probleem (zonde) van ons af te helpen… juist

Jos

Het is allemaal erg zonde ja…..

Harrie Jakkes

Wat leven we toch op een gruwelijk mooie planeet.

Jammer, dat er zoveel gestoorde mensen op aanwezig zijn.
Zij zijn het grootste gevaar voor onze aarde.
By the way, onze planeet draait ook zonder de mens erop gewoon zijn rondjes.

Ron

Dat heb je nou eens mooi gezegd Harrie, nou hopen dat de andere mensen dat ook gaan inzien.

Wijzijnslechtsmensen

Grappig de een geloofd klei tabletjes”nibiru” en de andere films “matrix” en die maken ruzie hier over wat “echt” is met “bewijs” ?
Doet me denken aan de volgende situatie; De kerk die de islam en jodendom beschuldigt van het geloven in een nep god, die op hun beurt weer precies het zelfde doen! En alles voor media aandacht, wat resulteerd in mensen die omgezet worden naar geld doormidden van “meningsuiting” ?

Richard

Het is 23 september en nog geen planeet te zien. En dat zal waarschijnlijk ook wel zo blijven.

Gilbert Mortier Zwijnaarde

Velen vragen zich af wanneer Nibiru terug komt,Z.Sitchin is nochtans duidelijk en formeel.Onze beschaving begon plots 3800 VC.Toen Nibiru terug langs kwam.
Een omloop van Nibiru is 3600 aardejaren 3800 min 3600=200 jaar VC. 200 JAAR VC was dus de laatste verschijning van Nibiru in de nabijheid van onze aarde.
Wij zijn thans in 2017 na Christus;Dus 2017 + 200 =2217
3600 min 2217=1383. Dus nog 1383 jaren eer Nibiru terug in onze nabijheid komt
Al Degenen die beweren dat ze Nibiru reeds waargenomen hebben, dat is klinkklare
onzin.Zij hebben het boek van Z.Sitchin waarschijnlijk niet gelezen.

julius1219

Ik kan goed begrijpen dat sommige Religieuzen; Sekteleiders en zelfs enkele Assyriologen,zich gepakt voelen, nu Z.Sitchin op een treffende wijze aangetoond heeft,hoe en wat de Godenleer in werkelijkheid was. DE Assyriologen hebben de laatste 150 jaar zeer goed werk geleverd, maar zij hebben de betekenis van de kleitabletten nooit in zijn geheel kunnen overzien; iets wat Z.Sitchin wel gelukt is.Ere wie ere toekomt. P.S. De tijd dat de Religie beweerde dat de aarde een platte centrale schijf was,niet tegenstaande de wetenschappers bewezen dat de aarde rond was is allang voorbij.

Ik herinner me de dag dat mn pa me de fabeltjes van Sitchin aanraadde. Wat een domper was dat om die tip van mn pa te krijgen.

De Joden hebben de laatste reus vermoord (Goliath). Kan me niet voorstellen dat de andere reuzen dat er bij hadden laten zitten, dus gewoon weggooien dat boekje.

Door zijn werk van fictie probeert Sitchin aanhangers te krijgen om meer van de zoete koek uit de oude werken van fictie te laten slikken.

Seth-3

Ik wil dat bloedboek eigenlijk niet verdedigen, maar er kunnen hier en daar waarheden bevatten. Die reli-fanaten moeten niet preppen dat het the AT bevat(ten), want dan krijg je de Wetenschap op je dak 🙂

julius1219

Nu Dr. Z. Sitchin na 30 jaar intense studie, de geheimen van de Goden op een zeer
geloofwaardige manier ontrafelt heeft,zijn er fanatieke tegenstanders die Dr.
Sitchin en zijn boek tot op het bot afbreken.
Zou het dan toch waar zijn dat de waarheid kwetst ?

https://m.youtube.com/watch?v=iXpwN4l5wGQ

Sitchin debunkend!!

Don’t mind the religious bias of Heiser! Watch with an open mind, but don’t be entirly delussiond by xianity!!

julius1219

Geachte Heer Waarom wilt U de persoon (Z.Sitchin) ten gronde afbreken,laat die man zijn privéleven toch ongemoeid;Trouwens wat heeft zijn privéleven te maken met het Oude Testament,de Bijbel, of de honderdduizenden gevonden kleitabletten Het enige wat men Z.Sitchin kwalijk neemt is: Hij heeft sommige Assyriologen flink te kakken gezet. Hij heeft ontdekt waar en hoe de intelligente mens ontstaan is, de fameuze Missing link waar de Evolutiebiologen al 150 jaar naar zoeken. P.S: Z.Sitchin heeft nooit beweerd dat Nibiru de aarde zal vernietigen. wel flink door elkaar schudden, met overstromingen, vulkaan uitbarstingen, bevingen en vooral meteoriet inslagen,wat de Mensheid klink… Lees verder »

Seth-3

Keep on dreamin’ dear ‘ceasar’, dit leven is maar een droom!
Maar als de ‘nachtmerrie’ over is, zul je Micky gelijk geven met zijn persoonlijke blog! (Minus ‘droom’ of niet Mick?)

Sebas36

Ik zal je even uit de droom helpen, Niburu is een synoniem uit het oude Egypte voor de planeet Venus.
Sitchin is/was een Mossad trauma agent, het is mijn hobby om oude overleverings verhalen te vergelijken en de waarheid eruit te halen.

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?61878-Ancient-Egyptians-NIBIRU-is-NEBHERU-the-planet-Venus–

julius1219

Geachte
U schrijft weer geringschattend over Zecharia Sitchin en over de Israelische
geheime dienst , de Mossad.
Wat is er mis met de Mossad , ieder land heeft toch een geheime dienst of een
staats veiligheidsinstelling. Trouwens wat heeft dat te maken met de prestaties
van Z.Sitchin op gebied van kleitabletten ontcijfering. Waarom wijkt U steeds af van het eigenlijke onderwerp. Namelijk het ontstaan van de mens en de twaalfde planeet.
Groetjes
julius1219

EE

Geachte Heer M.van Leeuwen
Ik ben nogal wat geschrokken van uw, op het randje af,brutale reactie.
Als het U belieft laten we toch beleefd blijven en die scheldwoorden als DOM en
SUKKEL achterwege laten en elkaars standpunt eens beter bekijken; wie weet kunnen
wij misschien tot een aannemelijk vergelijk komen.
Beste groeten
julius1219

julius1219

Geachte
Jammer dat U niet vatbaar bent voor dialoog.
Groetjes.

Sebas36

Julius219
Je bent geen Wim-Lex en ook niet in 1920 geboren die praat even normaal wil je?
Wij zijn hier heel erg vatbaar voor dialoog.

Maar als egominds lullen op jou manier is Micky (overigens ZIJN website) dan is hij er snel klaar mee. Enkel omdat je oud Nederlands kan schrijven betekend nog niet dat je slim of wakker bent.

https://www.indigorevolution.nl/anunnaki-propaganda-column/#comment-9274