Waar blijft Nibiru/Niburu/Planeet X?

( 64 )
 • Pascal

  Wat zie ik dan op de FAA Wheather cam,s en sky cam , Earthcam ? Elke maand worden de hemel lichamen groter en duidelijker . Waarom hebben we vanaf january tot nu 44.000 aardbevingen ? Hoe komt het dat nu meer als 40 vlkanen aktief zijn ? En waarom is het bloedheet volle zon en ik wordt bijna niet meer bruin ? Want normaal na 2 uur zonnen ben ik zichtbaar verkleurd . En een halfjaar terug kon ik met mijn zonnebril nog in de zon kijken , nu niet meer . En waarom is de zon bij op of ondergang zo abnormaal oranje ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Waarom hebben we vanaf january tot nu 44.000 aardbevingen ? Hoe komt het dat nu meer als 40 vlkanen aktief zijn ?” – Moeder Aarde roert haarzelf. Zij is aan het transformeren, heeft geen ruk met eventuele andere planeten of moederschepen te maken.

   “En waarom is het bloedheet volle zon en ik wordt bijna niet meer bruin ? Want normaal na 2 uur zonnen ben ik zichtbaar verkleurd . “ Omdat het herfst is en de Zon verder weg staat dan in de zomermaanden. Het is bloedheet vanwege de uitloopselen van een tropiche storm op de Atlantische Oceaan. Check het weerbericht af en toe eens zou ik zo zeggen..

   “En een halfjaar terug kon ik met mijn zonnebril nog in de zon kijken , nu niet meer . “ – Omdat het een half jaar geleden winter was en de Zon veel minder fel was.

   “En waarom is de zon bij op of ondergang zo abnormaal oranje ? “ – Dat is ie altijd al geweest….

   Verder ben ik van mening dat Nibiru ooit wel langskomt, daar zijn we het geloof ik wel over eens ?

   Beantwoorden
   • nel van doorn

    weet je ik heb me hier nooit eerder in verdiept iets over gehoord of wat dan ook ik droomde erover en in die droom komt er een mega grote planet tussen de zon en de aarde te staan en de rampen die daarop volgen zullen verschrikkelijk zijn ik droom letterlijk elke ramp en mensen die hartaanval krijgen van dat wat komen gaat daarna ben ik gaan googlen en kwam er pas achter waar je het over hebt plant x nibiru

    Beantwoorden
    • Elles

     Jee, heftig, maar hopen dat het maar een droom blijkt te zijn, al heb ik over meer van dergelijke dromen over Niburu gehoord, Aan de andere kant, wat komt dat komt, helpen we zelf niet de planeet naar de klote dan doet de Natuur het wel.

     Beantwoorden
 • Piet de Vries

  ‘t Zou mooi zijn als er eens iemand met een harde datum kwam. En een garantie. Dus: “december 2012 gaat de wereld naar de kloten, en als dat niet zo is houd ik voortaan mijn mond”. Of: “oktober 2017, dan is het echt raak en zien we engelen en draken”. Prima, maar als het dan november 2017 is en we geen draak gezien hebben wil ik ook nooit meer wat van je horen…

  Het mooie van veel van dit soort Niburu theorieën is dat ze zo slecht controleerbaar zijn. En zouden ze dat wel moeten zijn (zoals het verhaal hierboven ook al aangeeft), dan is er altijd wel een samenzweerderig toontje dat roept dat de NASA niet te vertrouwen is, of de ESA, of dat je mind-control vezels in je lichaam (je verzint het niet!!) je dat zo influisteren.

  Dus, zoals 4chan altijd zegt: pics or it didn’t happen…

  Beantwoorden
 • Martin

  NASA is inderdaad niet te vertrouwen. Het is een bedrijf wat werkt voor de overheid en die zijn ook niet te vertrouwen. Heb je dit door dan kan je alleen maar proberen zelf onderzoek te doen en daar je eigen waarheid op te baseren.
  Als nibiru waar is dan zal dit steeds zichtbaarder worden omdat deze planeet dichterbij komt.
  Als het waar is dan gaan de regering niets kunnen dien en waarom zouden ze paniek gaan zaaien door het te melden? De grote leiders geven immers meer om hun centen dan om de mensen.
  Zelf krijg ik steeds meer het vermoeden dat de tijd aan het aanbreken is waarbij we moeten zorgen dat we goed voorbereid zijn. Ook als blijkt dat het nibiru verhaal niet blijkt te kloppen. Just to be sure.

  Beantwoorden
 • adriaan

  Doem denkers dat zijn de huidige idioten.
  Ze zijn van alle tijden en zelfs kerken doen er aan mee.
  100 jaar geleden sprak men er al over en toen had de aarde nog niet de helft van de huidige inwoner getallen en stikte het al van de doem idioten. Dus nu zijn ze op het minst verdubbelt.

  Beantwoorden
 • alain

  staat in alle geloven en religies al beschrijven dat Nibiru komt
  waarom nog zoeken naar de waarheid die staat er al.
  juist nog een groot vraagteken wanneer gaan we de pool schift meemaken, misschien binnen kort of is het voor ons leven niet meer?
  maar komen zal hij

  Beantwoorden
  • Robert

   Omdat als het allemaal zo zeker was het geen geloven word genoemd.
   Vrij logisch, als alles zo zeker was, geloof je niet in god, geloof je niet in Nibiru, dan is het een zekerheid, met keihard bewijs. Dat zijn geschriften en religie niet.

   Beantwoorden
 • adriaan

  gezwets van idioten.

  Beantwoorden
 • O

  als we allen een eenheid konden vormen wereldwijd zouden we alles kunnen overwinnen maar dat kunnen we helaas niet de overheden hebben het helaas voor elkaar gekregen om ons te verdelen met liegen en bedriegen maakt niet uit welke ras we zijn. Maar mijn eenheid is mijn familie en vrienden.wat wij ook gaan doen gaan wij samen doen mijn pad zal de weg zijn die mijn heer mij zal laten zien!wat er ook zal gaan gebeuren zorg voor een eenheid eenheid is kracht macht en liefde!

  Beantwoorden
  • Jos

   Mijn heer wilt toch niet meer zeggen dan dat je heer bent over jezelf?

   Beantwoorden
  • Janneke

   Dat kan hoor. Tenminste, als we ons niet teveel aantrekken van wat overheden willen. Verandering begint in het klein.

   Beantwoorden
 • gior de expert

  Mensen zeggen dat er 2012 niks is gebeurd maar als je goed op internet heb gelet kan je zien dat er sinds 2012 meer aardbevingen orkanen etc etc is onstaan. Dat komt omdat nibiru sinds 2012 ons zonnestelsel binnen is gekomen. Sinds 2012 is de wereld helemaal naar de klote aan het gaan.

  Beantwoorden
  • Ron

   Maar goed ook, de mens verdient deze geweldige planeet niet! Zijn alleen maar bezig met geld en zijn vergeten waar het uiteindelijk om gaat. De mens is het slechtste dier op aarde.

   Beantwoorden
 • Dick Leijen

  IK KIJKT REGELMATIG NAAR DE Hemel,vooral zomers heel vroeg voor zonsopgang ,ik kan hem nergens vinden,conclusie een broodje aapverhaal van een paar figuren die om aandacht vragen!ga rustig slapen er gebeurt niets !

  Beantwoorden
  • Romeo

   Nibiru is alleen zichtbaar vanaf het zuidelijk halfrond.
   Totdat hij groot genoeg is. Door de pool shift die door de zwaartekracht van Nibiru het complete zonnestelsel beïnvloed.
   De as van de aarde is ook al langzaam aan het veranderen.

   Als je ziet dat de zon steeds georiënteerd opkomt in het oosten, maar wel steeds dieper in het westen ondergaat.

   Door de invloed van Nibiru zijn magnetisme en enorme omvang zijn onze geografische platen in beweging.

   De bijbel zegt heilige oorlog, zal komen.
   Maar omdat Niburu uit de kuiperbelt komt, het uiteinde van ons zonnestelsel dat omringd is met mega grote meteorieten, resten van de oerknal lijkt mij.

   Zal het ook door zijn enorme massa ook meteorieten mee genomen hebben, die waarschijnlijk door onze zwaartekracht op ramkoers ligt met de aarde.

   De bijbel zegt 2 engelen zouden neerkomen op aarde om te vechten met de opstanding van de anti christ. Dat zouden dus 2 kometen kunnen zijn! Nostradamus zegt: er zal iets uit de hemel vallen en Rome zou verdwijnen met zijn 7 heuvels.

   Isis staat in de bijbel niet om de mensheid te vernietigen maar geselecteerde mensengroep. Het vernietigen van de oudste geschiedenis van de stad Palmyra zou aanduiden, het begin van het eind. Of te wel de 12de openbaring.

   Yellowstone is zeer actief. En staat ook op uitbarsten door de magnetische invloed van Nibiru.

   Nibiru is de grootste planeet van ons zonnestelsel.
   Als wat voorspeld is uitgekomen. Ik zelf denk niet dat de wereld ophoud met bestaan. Maar het zal verandert worden. En het is aangeduid als het einde. Maar omdat bijbel dat zegt, zou het denk ik het einde van de kerk gaan betekenen.

   Beantwoorden
   • Danny

    Eindelijk een kenner…

    Wanneer dan?

    Beantwoorden
   • Ron

    Gelukkig!
    Zijn we meteen van dat door de mens zelf verzonnen verhaal af en vergeet al die andere geloven ook meteen ( want ja hoe we het wenden of keren alles is door de mens zelf verzonnen ).

    Als we nu eens in plaats van oorlog voeren in naam van het geloof elkaar gewoon helpen in naam van het geloof dan komt het helemaal goed met de mens.
    En ja je mag van mij alles geloven daar is niks mis mee! Als je mij er maar niet lastig meevalt

    Beantwoorden
 • IceKowedd

  misschien moeten jullie eens Truffels gaan Kauwen, en dan met een paar vrienden buiten in een bos op een plek zitten waar de lucht goed zichtbaar is en dan gaan kijken en vragen gaan stellen.

  de meeste vragen en bijzondere dingen zijn uitgevonden onder het gebruik van Psychosybine. waar onder valt truffels paddo’s of LSD. als je kijkt naar wie er achter het testen van DNA en Modecullen en spul hebben bedacht die waren onder invloed van LSD wat ik best wel grappig vindt.

  ik denk niet dat nibiru niburu planet X een ruimteschip is, hoezo zou er een schip hierkomen om mensen te oogsten? je moet niet teveel in jezelf gaan denken en dingen bedenken van wat kan gebeuren anders geloof je net als de rest in een bepaald soort bullcrap.

  als niburu echt is zal die wel komen.
  iedereen liegt en bedriegt je in deze wereld alles gaat om macht. geld is uitgevonden om macht over een ander te krijgen het geloof. alles in deze wereld is zo gemaakt.

  ~A slave does not dream to be Free. he dreams to be the Ruler of the world him self.~

  denk niet te moeilijk en denk niet te simpel. geloof in je zelf en je zult overleven.

  als je ervan uitgaat als iets niet lukt lukt het niet als je denkt van dit lukt me wel en je doet het zelf verzekerd zonder 1x te twijfelen lukt het.

  Beantwoorden
 • Martin

  De aanwijzingen van de eind tijd :
  Toename tsunami
  Toename aardbevingen
  Toename actieve vulkanen
  Toename sinkholes
  Toename dode dieren door aardmagnetsch invloeden ( vogels die uit de lucht vallen in grote groepen enz )
  Toename weersverandering ( sneeuw in de woestijn + opwarming aarde )
  Toename asteroïde / cometen / fireballs enz
  Toename foto’s video’s observaties 2 zonnen
  Toename geluiden uit de ruimte ( trompet geluiden )
  Tel hierbij op :
  De insiders die zich uitspreken
  De oude geschriften die het vermelden
  De manier waarop het debunkt word door de overheid
  De elite welke bunkers grootschalig aanleggen ( preppen )
  Jou eigen innerlijk weten / gevoel

  Het is geen trein die volgens schema aankomt. De tijd zal het leren. En als de tijd daar is moet je zorgen dat je een plan hebt.

  Beantwoorden
  • ikke

   Wat voor plan, Martin?

   Beantwoorden
  • Danny

   Waarom dan nog een plan als het toch de Eindtijd is?

   Beantwoorden
   • Ikke

    Precies Danny…ik heb geen plan. En die eindtijd zie ik als fearporn….een boel bla bla!!

    Beantwoorden
    • Jos

     Elke moment is een nieuw begin, dus elk voorgaand moment is een eindtijd.
     Leef NU, life’s to short to worry about……..

     Jos.

     Beantwoorden
  • Ron

   Ja gewoon je familie en vrienden uitnodigen om te komen eten en drinken en dan accepteren dat we Allemaal een keer dood gaan. Doen we op het eind toch nog iets goeds lijkt me

   Beantwoorden
 • Bjorn

  Who gives a rats ass???
  Al zou er een eindtijd zijn dan betekent dat dat we er allemaal aan gaan,dus waarom druk maken over iets waar je toch niets aan kan doen?

  Beantwoorden
 • Anthony

  Ik denk dat alle verhalen waar zijn over planeet x maar dat we 1 ding zijn vergeten. Er zijn ook andere planeten in dit zonnestelsel en als planeet x zo verplaatst lan het nooit die andere planeten hun baan aanpassen. Maar planeet x gaat precies op de aarde af van al die planeten die er zijn en als hij wel op de aarde afgaat hij botst ook tegen andere planeten. Dat stopt hem niet? Dan zijn er andere mensen uit ons zonnestelsel die ons wel helpen

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Een planeet die in beweging is genereert, warmte en is zelfs te zien door amateur astronomen. Die Niburu hoor ik ook al bijna 12 jaar aan. En steeds een nieuwe datum.

  Dit is weer een zoals de vele vergelijkbare verhalen van verschillende religies die op elkaar lijken maar die bijna fonetisch worden overgebracht op schrift en verhaal. Misschien was het wel een megaspace ship who knows.
  Maar ik gok (als een waar is op een flinke asteroïde). Die zijn ook meestal koud en zijn moeilijk of niet te volgen. Die kan wel voor een flink teringzooitje zorgen.

  Het verhaal geeft enkel een einde van een tijperk aan en het begin van een nieuwe generatie van de mensheid. Van vissen naar waterman. Het hele verhaal is symbolisch bedoeld om dit aan te geven…

  Beantwoorden
  • GodSon

   De niburu is echt en het is een ster!Wanneer de ster door alle naties gezien Zal worden dan betekent dat het de begin van het einde der tijden en dan zal er Zal vlak daarna een grote aardbeving komen van Grote omvang er zullen vele slachtoffers vallen velen zullen al Hun bezittingen verliezen..weet je wie je dan nog kan redden..Onze Lieve Heer Jezus Christus Hij en Alleen Hij kan je redden Amen

   Beantwoorden
 • Harrie Jakkes

  Wat leven we toch op een gruwelijk mooie planeet.

  Jammer, dat er zoveel gestoorde mensen op aanwezig zijn.
  Zij zijn het grootste gevaar voor onze aarde.
  By the way, onze planeet draait ook zonder de mens erop gewoon zijn rondjes.

  Beantwoorden
  • Ron

   Dat heb je nou eens mooi gezegd Harrie, nou hopen dat de andere mensen dat ook gaan inzien.

   Beantwoorden
 • Wijzijnslechtsmensen

  Grappig de een geloofd klei tabletjes”nibiru” en de andere films “matrix” en die maken ruzie hier over wat “echt” is met “bewijs” ?
  Doet me denken aan de volgende situatie; De kerk die de islam en jodendom beschuldigt van het geloven in een nep god, die op hun beurt weer precies het zelfde doen! En alles voor media aandacht, wat resulteerd in mensen die omgezet worden naar geld doormidden van “meningsuiting” ?

  Beantwoorden
 • Richard

  Het is 23 september en nog geen planeet te zien. En dat zal waarschijnlijk ook wel zo blijven.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zou Nibiru vandaag dan komen?

   Beantwoorden
   • Ank

    De Niburisten zullen wel gauw met een verklaring komen waarom er niks gebeurd is, net als de Jehova’s getuigen indertijd, om hun volgelingen niet te verliezen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Hebben die dombo’s dus inderdaad weer lopen voorspellen dat er iets met nibiru zou gebeuren op 23/9?

     Hahaha, ze leren het ook nooit…. het zet zichzelf keer op keer voor lul met datums te promoten waar op van alles en nog wat gaat gebeuren, ze zullen het wel weer een jaartje of 2 jaar (zoals bij 23/9 2015) uitstellen.. 🙂

     Beantwoorden
 • Gilbert Mortier Zwijnaarde

  Velen vragen zich af wanneer Nibiru terug komt,Z.Sitchin is nochtans duidelijk en formeel.Onze beschaving begon plots 3800 VC.Toen Nibiru terug langs kwam.
  Een omloop van Nibiru is 3600 aardejaren 3800 min 3600=200 jaar VC. 200 JAAR VC was dus de laatste verschijning van Nibiru in de nabijheid van onze aarde.
  Wij zijn thans in 2017 na Christus;Dus 2017 + 200 =2217
  3600 min 2217=1383. Dus nog 1383 jaren eer Nibiru terug in onze nabijheid komt
  Al Degenen die beweren dat ze Nibiru reeds waargenomen hebben, dat is klinkklare
  onzin.Zij hebben het boek van Z.Sitchin waarschijnlijk niet gelezen.

  Beantwoorden
 • julius1219

  Ik kan goed begrijpen dat sommige Religieuzen; Sekteleiders en zelfs enkele
  Assyriologen,zich gepakt voelen, nu Z.Sitchin op een treffende wijze aangetoond heeft,hoe en wat de Godenleer in werkelijkheid was. DE Assyriologen hebben de laatste 150 jaar zeer goed werk geleverd, maar zij hebben de betekenis van de
  kleitabletten nooit in zijn geheel kunnen overzien; iets wat Z.Sitchin wel gelukt is.Ere wie ere toekomt. P.S. De tijd dat de Religie beweerde dat de aarde een platte centrale schijf was,niet tegenstaande de wetenschappers bewezen dat de aarde rond was is allang voorbij.

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Ik herinner me de dag dat mn pa me de fabeltjes van Sitchin aanraadde. Wat een domper was dat om die tip van mn pa te krijgen.

  De Joden hebben de laatste reus vermoord (Goliath). Kan me niet voorstellen dat de andere reuzen dat er bij hadden laten zitten, dus gewoon weggooien dat boekje.

  Door zijn werk van fictie probeert Sitchin aanhangers te krijgen om meer van de zoete koek uit de oude werken van fictie te laten slikken.

  Beantwoorden
 • Seth-3

  Ik wil dat bloedboek eigenlijk niet verdedigen, maar er kunnen hier en daar waarheden bevatten. Die reli-fanaten moeten niet preppen dat het the AT bevat(ten), want dan krijg je de Wetenschap op je dak 🙂

  Beantwoorden
 • julius1219

  Nu Dr. Z. Sitchin na 30 jaar intense studie, de geheimen van de Goden op een zeer
  geloofwaardige manier ontrafelt heeft,zijn er fanatieke tegenstanders die Dr.
  Sitchin en zijn boek tot op het bot afbreken.
  Zou het dan toch waar zijn dat de waarheid kwetst ?

  Beantwoorden
  • G-Man

   https://m.youtube.com/watch?v=iXpwN4l5wGQ

   Sitchin debunkend!!

   Don’t mind the religious bias of Heiser! Watch with an open mind, but don’t be entirly delussiond by xianity!!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    ja proost

    Beantwoorden
    • G-Man

     Wat bedoel je met proost, dat ik dronken was? Soort van onder invloed ja dat wel.

     Elke debunk van niburu plus de anunnaki kunnen we gebruiken, ook al blijven de overtuigde idioten aankondigen dat ieder jaar weer niburu kan komen. Zoiets als de messiah’s wederkomst.

     Duidelijk van je tegen julius hieronder 😉

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Hmmm…. die proost was waarschijnlijk bedoelt als reactie op dat zoveelste zwamverhaal van die Julius figuur, want die verkeerd volgens mij in een constante staat van een delirium… 😉

      Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Welke waarheid heb je het over? De datum waarop Nibiru de Aarde komt vernietigen die elk jaar weer uitgesteld wordt? Of de waarheid dat de Anunnaki een stelletje oplichters zijn? Of doel je op het feit dat Sitchin een bewezen Mossad agent was zoals hierboven ook al geschreven?

   Kom op, welke waarheid kwetst er zo erg? En wie zegt dat Sitchin gelijk heeft? Volgens mij is Nibiru er namelijk nog niet, en heeft Nibiru ook nog niets vernietigt hier op Aarde. Pas als Nibiru er is en de Aarde voorgoed vernietigd is zal ik Sitchin gelijk geven. Dat beloof ik. Maar tot nu toe is Nibiru hetgeen wat ik in het artikel beschreef wat het is, iets wat niemand van de Sitchin gelovigen echt gelzen heeft volgens mij…

   Beantwoorden
 • julius1219

  Geachte Heer
  Waarom wilt U de persoon (Z.Sitchin) ten gronde afbreken,laat die man zijn privéleven toch ongemoeid;Trouwens wat heeft zijn privéleven te maken met het Oude Testament,de Bijbel, of de honderdduizenden gevonden kleitabletten
  Het enige wat men Z.Sitchin kwalijk neemt is: Hij heeft sommige Assyriologen
  flink te kakken gezet. Hij heeft ontdekt waar en hoe de intelligente mens ontstaan is, de fameuze Missing link waar de Evolutiebiologen al 150 jaar naar zoeken.
  P.S: Z.Sitchin heeft nooit beweerd dat Nibiru de aarde zal vernietigen. wel flink door elkaar schudden, met overstromingen, vulkaan uitbarstingen, bevingen en vooral meteoriet inslagen,wat de Mensheid klink zou kunnen decimeren.maar voorlopig geen paniek,Nibiru is nog meer dan honderden jaren zo niet duizend jaar van ons verwijderd.

  Beantwoorden
 • julius1219

  Geachte
  U schrijft weer geringschattend over Zecharia Sitchin en over de Israelische
  geheime dienst , de Mossad.
  Wat is er mis met de Mossad , ieder land heeft toch een geheime dienst of een
  staats veiligheidsinstelling. Trouwens wat heeft dat te maken met de prestaties
  van Z.Sitchin op gebied van kleitabletten ontcijfering. Waarom wijkt U steeds af van het eigenlijke onderwerp. Namelijk het ontstaan van de mens en de twaalfde planeet.
  Groetjes
  julius1219

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ben jij nou echt zo dom, of ben ik nou zo slim?!

   Ik zal het je in Jip en Janneke taal uitleggen, misschien snap je het dan wel:

   Mossad werkt voor Israël en dus de Anunnaki. De Anunnaki hebben een ondergrondse basis in Israël. Dat gelul uit al die domme religies (Jodendom, Christendom, Islam) is allemaal Anunnaki propaganda. Sitchin werkt mee aan die propaganda, en was niet geheel toevallig een Mossad agent. Wij mensen zijn niet gecreëerd door de Anunnaki. Dat is de propaganda die jij als sukkel geloofd als waarheid. Maar als jij als sukkel dat wilt geloven, be my guest. Dus rot op met je Sitchin, rot op met je 12e planeetje, rot op met je Israël propaganda en rot op met die Anunnaki porno van je.

   Als ik je een tip mag geven: Get a Life

   Beantwoorden
 • EE

  Geachte Heer M.van Leeuwen
  Ik ben nogal wat geschrokken van uw, op het randje af,brutale reactie.
  Als het U belieft laten we toch beleefd blijven en die scheldwoorden als DOM en
  SUKKEL achterwege laten en elkaars standpunt eens beter bekijken; wie weet kunnen
  wij misschien tot een aannemelijk vergelijk komen.
  Beste groeten
  julius1219

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Als het U belieft laten we toch beleefd blijven en die scheldwoorden als DOM en
   SUKKEL achterwege laten en elkaars standpunt eens beter bekijken; wie weet kunnen
   wij misschien tot een aannemelijk vergelijk komen.”

   Mensen die enkel een artikel over Nibiru en de Anunnaki op mijn website lezen en dan maanden lang gaan doordrammen dat we toch echt schepsels zijn in plaats van scheppers die vind ik inderdaad dom en sukkelig. Hoezo tot een vergelijk komen? Kies je eigen geloof of religie, dat zal mij verder een zorg zijn.

   Beantwoorden
 • julius1219

  Geachte
  Jammer dat U niet vatbaar bent voor dialoog.
  Groetjes.

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Julius219
  Je bent geen Wim-Lex en ook niet in 1920 geboren die praat even normaal wil je?
  Wij zijn hier heel erg vatbaar voor dialoog.

  Maar als egominds lullen op jou manier is Micky (overigens ZIJN website) dan is hij er snel klaar mee. Enkel omdat je oud Nederlands kan schrijven betekend nog niet dat je slim of wakker bent.

  https://www.indigorevolution.nl/anunnaki-propaganda-column/#comment-9274

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>