De aanval op het menselijke hart

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
MakeMyDay
5 jaren geleden

Hallo Mickey,

Wat vindt jij, in verband met bovenstaand artikel,
van Theosofie en de geheime leer?

Of meer in het algemeen van beiden?
Gewoon uit nieuwsgierigheid naar jou mening.

Groet,

Simon.

MakeMyDay
5 jaren geleden

Zegt dit je dan iets?

Heilige Boek der
Gevallen Engelen

“Er is geen religie hoger dan de waarheid”

Groet Simon.

MakeMyDay
5 jaren geleden
Reply to  MakeMyDay

He shit, sorry, wilde ook nog even weten hoe jij tegen Rudolf Steiner en Antroposofie aankijkt. Ik ben namelijk zelf een ziel die zich in bijna alles vediept en niet maar een mening, leer of religie aanhangt of toepast dan wel als de zogenaamde waarheid pleegt aan te nemen in het algemeen. Ik vind jou analyses wel redelijk boeiend, je bent tenminste iemand die wat dieper pleegt te gaan dan de gemiddelde ziel hier op aarde incognito als mens vermomd, maar meer nog boeit mij de persoon (ziel) erachter en hoe hij, (jij dus) aan zijn gedachtengoed en kennis komt.… Lees verder »

MakeMyDay
5 jaren geleden

Okay, Ik begrijp je.

Van ‘Het grotere plaatje’,
had ik het meeste al doorgenomen.
Ik zal ermee verder gaan, naast alle andere dingen.

Bedankt tot zover en succes.

Prosit senior, prosit corona, ad fundum!!

Sebas
5 jaren geleden
Reply to  MakeMyDay

Als je vaker boeken leest in “Reiziger in het multiversum” Micheal J. Roads misschien wat voor jou. (ook Antroposofie)
Die ben ik momenteel aan het lezen, best interessant. Een kijkje aan de andere kant van het spectrum.

MakeMyDay
5 jaren geleden
Reply to  Sebas

okay Sebas, Ik zal eens kijken of ik dat boek te pakken kan krijgen, (pdf of ebook), want echte papieren boeken vind ik teveel bomen kosten. Heb zeker vaker boeken gelezen, ik deed toen ik op school zat niet anders, elke dag naar de bieb en 3 of 4 boeken halen. Dan s’nachts lezen tot s’ochtens vroeg en op school mijn slaap inhalen. Want ik wist toen ook al dat wat ze mij op school probeerden wijs te maken niet klopte of niet belangrijk was voor mijzelf. Hoezo andere kant van het spectrum? In een multi-dimensionale werkelijkheid zitten er toch… Lees verder »

obsidiaan
5 jaren geleden

TV gaat alleen aan voor DVD met film/series, daaraan inderdaad verslaaft. reguleren TV uitzendingen kan ik niet aanzien, deze voelt heel anders aan als DVD.
Na ik aanneem geld dat mind-control toch ook voor DVD-films, heb er alleen minder last van.
In de vervolg maar proberen de TV alleen te gebruiken voor Music-DVD en Taiji- instructie DVD.

groet
obsi

ikke
4 jaren geleden

Heey Micky, ik shift (om het maar even zo te zeggen) naar deze topic omtrent ons hart. Bij de radio show van Thomas Williams (vanaf 161 min. tot 166 min) heeft hij het over de hartconnectie en not the mind. Hij geeft hierover een goede beschrijving en zegt dat de kundalini, chakra’s en de pijnappelklier worden leeggezogen. En dat we gebombardeerd worden met frequenties om ons zo te blokken om zo niet in contact te komen met onze hartconnectie. Maar op het eind van de tijdspanne zegt hij, als al je chakra’s openstaan kun je via je hart opereren, die… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

Hij is duidelijk Micky.
Mijn ervaring is als ik ‘probeer’ om puur gefocust op mijn hart connectie/portal in te zoomen en contact te maken krijg ik een soort licht drukkend gevoel/strakke band in dat gebied (niet pijnlijk) zo ook daar waar de solar plexus zit gevestigd. Lijkt net of er een block zit.
Vraag mij af of jou dit bekend voorkomt en hoe dit te doorbreken??

Marion
9 maanden geleden

Het is toch ook bijzonder dat ons hart geen kanker kan krijgen… Wel het weefsel er omheen, maar niet het hart zelf. Vraag: is dat dan een anatomisch, fysiek verhaal of heeft het met je energetische hart te maken. Lijkt mij het laatste, maar graag lees ik jouw mening. Dank voor al je werk. Ik bleef lang hangen in het Anunnaki verhaal, maar dankzij jouw uitleg is me veel helder geworden. HARTelijke groet!