De aanval op het menselijke hart

( 12 )
 • MakeMyDay

  Hallo Mickey,

  Wat vindt jij, in verband met bovenstaand artikel,
  van Theosofie en de geheime leer?

  Of meer in het algemeen van beiden?
  Gewoon uit nieuwsgierigheid naar jou mening.

  Groet,

  Simon.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Theosofie ken ik niet al te goed. Heb er wel veel over gehoord en ik weet de kernpunten, en ik weet wie erachter zitten. Theosofie is de brug tussen satanisme en new age. De new age is feitelijk satanisme, maar dan in een licht en liefde jasje. Theosofie is een van de pijlers waarop de new age kerk gebouwd is. En dan neemt niet weg dat er zeker wel kerntjes van waarheid in zitten, maar dat zit in elk geloof en/of religie, anders zou het geen mensen trekken.
   De geheime leer zegt mij zo 123 niet zo heel erg veel, dus daar kan ik je geen antwoord op geven..

   Beantwoorden
   • MakeMyDay

    Zegt dit je dan iets?

    Heilige Boek der
    Gevallen Engelen

    “Er is geen religie hoger dan de waarheid”

    Groet Simon.

    Beantwoorden
    • MakeMyDay

     He shit, sorry, wilde ook nog even weten hoe jij tegen
     Rudolf Steiner en Antroposofie aankijkt.

     Ik ben namelijk zelf een ziel die zich in bijna alles vediept en niet maar een mening, leer of religie aanhangt of toepast dan wel als de zogenaamde waarheid pleegt aan te nemen in het algemeen.

     Ik vind jou analyses wel redelijk boeiend, je bent tenminste iemand die wat dieper pleegt te gaan dan de gemiddelde ziel hier op aarde incognito als mens vermomd, maar meer nog boeit mij de persoon (ziel) erachter en hoe hij, (jij dus) aan zijn gedachtengoed en kennis komt.

     Als je het hebt over dat het resoneert met je, bedoel je daarmee dan je intuïtie?
     Wat is intuïtie volgens jou en waar komt het vandaan of hoe ontstaat het?

     Maak je gebruik van je (para-normale) gaven, ja para-normaal tussen haakjes want eigenlijk zijn ze normaal maar vergeten door de meesten onder ons, maar wel bij ieder van ons latent aanwezig.

     Ben je bijvoorbeeld helderwetend of beredeneer je het geheel of beide?

     Hoe scheidt je waarheid van onwaarheden bij alles wat er in je opkomt?

     Wat geeft je daarbij zekerheid of een bepaalde mate van zekerheid die doorslaggevend is voor je?

     Bestaat er in jou beleving zoiets als de enige echte onveranderlijke eeuwige waarheid en zo ja, wat is dat dan?

     Wat vindt jij van jezelf, hoe zie jij jezelf in het verband met het grote geheel?

     Zomaar wat losse vraagjes.

     Dit is geen aanval op jou of je gedachtengoed of beoordeling of zo, ik ben gewoon benieuwd hoeje tot datgene komt wat je met de wereld wil delen.

     Groet, Simon.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik ken al die mensen en die boeken niet. Lezen deed ik al niet veel, maar tegenwoordig helemaal niet meer sinds ik niet meer kan lezen vanwege mijn visuele handicap.

      Een hoop vragen heb je, ik raad je aan de serie artikelen onder ‘Het grotere plaatje’ te lezen, https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/ (daar vertel ik zo’n beetje alles wat je wil weten) en eventueel voor wat vragen de zoekfunctie te gebruiken op de site, want ik heb geen tijd en zin om weer mijn hele verhaal in een reactie samen te vatten terwijl het op de site meerdere keren verteld staat.

      Beantwoorden
      • MakeMyDay

       Okay, Ik begrijp je.

       Van ‘Het grotere plaatje’,
       had ik het meeste al doorgenomen.
       Ik zal ermee verder gaan, naast alle andere dingen.

       Bedankt tot zover en succes.

       Prosit senior, prosit corona, ad fundum!!

       Beantwoorden
     • Sebas

      Als je vaker boeken leest in “Reiziger in het multiversum” Micheal J. Roads misschien wat voor jou. (ook Antroposofie)
      Die ben ik momenteel aan het lezen, best interessant. Een kijkje aan de andere kant van het spectrum.

      Beantwoorden
      • MakeMyDay

       okay Sebas,

       Ik zal eens kijken of ik dat boek te pakken kan krijgen, (pdf of ebook), want echte papieren boeken vind ik teveel bomen kosten.

       Heb zeker vaker boeken gelezen, ik deed toen ik op school zat niet anders, elke dag naar de bieb en 3 of 4 boeken halen.
       Dan s’nachts lezen tot s’ochtens vroeg en op school mijn slaap inhalen.

       Want ik wist toen ook al dat wat ze mij op school probeerden wijs te maken niet klopte of niet belangrijk was voor mijzelf.

       Hoezo andere kant van het spectrum?

       In een multi-dimensionale werkelijkheid zitten er toch veel meer dan 2 kanten aan een spectrum?

       En dan al helemaal in een multiversum.

       Maar toch bedankt 😉

       Groet Simon.

       Beantwoorden
 • obsidiaan

  TV gaat alleen aan voor DVD met film/series, daaraan inderdaad verslaaft. reguleren TV uitzendingen kan ik niet aanzien, deze voelt heel anders aan als DVD.
  Na ik aanneem geld dat mind-control toch ook voor DVD-films, heb er alleen minder last van.
  In de vervolg maar proberen de TV alleen te gebruiken voor Music-DVD en Taiji- instructie DVD.

  groet
  obsi

  Beantwoorden
 • ikke

  Heey Micky, ik shift (om het maar even zo te zeggen) naar deze topic omtrent ons hart.
  Bij de radio show van Thomas Williams (vanaf 161 min. tot 166 min) heeft hij het over de hartconnectie en not the mind. Hij geeft hierover een goede beschrijving en zegt dat de kundalini, chakra’s en de pijnappelklier worden leeggezogen. En dat we gebombardeerd worden met frequenties om ons zo te blokken om zo niet in contact te komen met onze hartconnectie. Maar op het eind van de tijdspanne zegt hij, als al je chakra’s openstaan kun je via je hart opereren, die snap ik ff dus niet!! Ben benieuwd wat jij hiervan vindt.
  http://www.spreaker.com/user/8955881/truth-honor-integrity-show-march-2nd

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het gaat erom wat jij er van vindt 🙂

   In principe staan de chakra’s los van de hartverbinding/communicatie/weten et cetera. Het zijn 2 totaal verschillende zaken. Als je chakra’s open staan kan je ook met je hart communiceren, als je chakra’s dicht staan of sluimerend openstaan, dan kan je ook via je hart communiceren. Chakra’s, indien mensen onbewust zijn van de chakra manipulatie, zorgen wel voor ruis/afleiding/misleiding/gevoelens/emoties/et cetera. Maar de hart connectie en het chakralichaam staan dus los van elkaar. De een (chakra’s) zijn synthetisch, de ander (het hart) is organisch.

   Beantwoorden
 • Ikke

  Hij is duidelijk Micky.
  Mijn ervaring is als ik ‘probeer’ om puur gefocust op mijn hart connectie/portal in te zoomen en contact te maken krijg ik een soort licht drukkend gevoel/strakke band in dat gebied (niet pijnlijk) zo ook daar waar de solar plexus zit gevestigd. Lijkt net of er een block zit.
  Vraag mij af of jou dit bekend voorkomt en hoe dit te doorbreken??

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>