MK-ULTRA mind control klokkenluider Max Spiers vermoord

9
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Limon & Nada

Dus deze zogenaamde gemind controlde types zitten op een bankje mooie verhalen te vertellen die op geen enkele wijze te bewijzen en te verifiëren zijn en de interviewer hierbij geen enkele kritische vraag stelt? Lijkt mij op een samenspel om de kijker volledig weg te houden van de echte realiteit. En dan moet zijn zogenaamde dood ons zeker laten geloven dat alles wat hij zegt dan wel waarheid moet zijn? Dat Max figuur is toch ge-MK-ultra-mind-controlled, en ex super soldier. Dan zullen ze hem vast zo geprogrammeerd hebben om al deze fantasie verhalen te laten vertellen. Tjonge, als jij dit… Lees verder »

Danny

Ach ja…gewoon op je gevoel afgaan en voelen waarmee je resoneert.

tim

Jij bent dus zo’n typisch schaapje wat maar niet wakker wilt worden…

Heel veel respect voor Max Spiers. Dankbaar voor wat hij naar buiten heeft gebracht. Doet erg veel met me.

Deze video al gezien ?

https://www.youtube.com/watch?v=iTs2YYC6mSc&t=29s

Marijn

Micky van Leeuwen, dankjewel voor deze site! Heel inspirerend! Ik ben al een lange tijd fan van Max Spiers en het feit dat jij dat ook bent vind ik heel bijzonder en bevestigd voor mij alleen maar meer dat dit een echt goeie site is! Die reactie van Limon & Nada is te lachwekkend voor woorden. Ik lees alleen maar angst en dat is precies wat de Matrix wilt. Ik vraag me af wat Limon & Nada als fantasie beschouwen aangezien ze waarschijnlijk zelf niet eens een onderscheid kunnen maken tussen de verschillen. We zitten niet voor niets vast in… Lees verder »

rob

Dag Micky. een vraagje. Weet je nog recente info over de dood van Max Spiers? Hoe zit dat met zwarte vloeistof of dat personen/klokkenluiders van gezond ineens dood gaan? Weet je daar meer over?