MK-ULTRA mind control klokkenluider Max Spiers vermoord

( 9 )
 • Limon & Nada

  Dus deze zogenaamde gemind controlde types zitten op een bankje mooie verhalen te vertellen die op geen enkele wijze te bewijzen en te verifiëren zijn en de interviewer hierbij geen enkele kritische vraag stelt? Lijkt mij op een samenspel om de kijker volledig weg te houden van de echte realiteit. En dan moet zijn zogenaamde dood ons zeker laten geloven dat alles wat hij zegt dan wel waarheid moet zijn? Dat Max figuur is toch ge-MK-ultra-mind-controlled, en ex super soldier. Dan zullen ze hem vast zo geprogrammeerd hebben om al deze fantasie verhalen te laten vertellen. Tjonge, als jij dit gezwetst allemaal voor zoetekoek aanneemt Micky en ons probeert die fanatasie wereld in te lokken, dan vraag ik mij jouw oprechtheid ernstig af. Deze hele website zou dan wel eens een vangnet kunnen zijn voor mensen die echt los willen komen van de matrix. Of is het plaatsen van oneindige artikelen waarbij je iedereen te kak zet die niet jouw kennis en denkwijze heeft en de verwijzingen naar YouTube fantasie filmpjes en ook nog de almighty “DJ swordfigher of truth” loopt uit te hangen soms jouw manier van de mensen de uitweg uit deze matrix te helpen? Mensen die bovendien jouw hulp helemaal niet nodig hebben, want je trekt deze mensen alleen nog maar dieper in de matrix… of niet soms… Micky, aka the Magic Oracle Guy!?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Toch leuk om te lezen dat jij zo enorm veel van je tijd verdoet door al dat gezwets van dit orakel te lezen, en de wijsheden van o.a. Max Spiers tot je te nemen. Ik ben blij dat eindelijk iemand mij als het orakel dat ik mijzelf toedicht ziet en als dusdanig erkent. Jammer dat zo’n iemand dat laf anoniem doet met fake e-mailadres, maar het is een begin, laat ik de positieve kant maar inzien van je verder weinig inspirerende speech, die vorige was beter en daar had je veel beter je best op gedaan, het moet niet overkomen als standaard getrol zonder enige vorm van humor, kom op ik weet dat je veel beter kan dan dit 🙂

   Beantwoorden
  • Danny

   Ach ja…gewoon op je gevoel afgaan en voelen waarmee je resoneert.

   Beantwoorden
  • tim

   Jij bent dus zo’n typisch schaapje wat maar niet wakker wilt worden…

   Beantwoorden
 • Martijn Beerepoot

  Heel veel respect voor Max Spiers. Dankbaar voor wat hij naar buiten heeft gebracht. Doet erg veel met me.

  Deze video al gezien ?

  https://www.youtube.com/watch?v=iTs2YYC6mSc&t=29s

  Beantwoorden
 • Marijn

  Micky van Leeuwen, dankjewel voor deze site! Heel inspirerend! Ik ben al een lange tijd fan van Max Spiers en het feit dat jij dat ook bent vind ik heel bijzonder en bevestigd voor mij alleen maar meer dat dit een echt goeie site is! Die reactie van Limon & Nada is te lachwekkend voor woorden. Ik lees alleen maar angst en dat is precies wat de Matrix wilt. Ik vraag me af wat Limon & Nada als fantasie beschouwen aangezien ze waarschijnlijk zelf niet eens een onderscheid kunnen maken tussen de verschillen. We zitten niet voor niets vast in de Matrix. Alle negatieven reacties zijn alleen maar een teken dat je op de goede weg bent. Hoe meer waarheid, hoe harder mensen gaan schreeuwen..part of the game. In de tussen tijd, lijkt me het beste om vooral van elk moment te genieten en zo hard mogelijk te lachen om alle mensen die angst en negativiteit verspreiden. Love is all there is!

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky. een vraagje. Weet je nog recente info over de dood van Max Spiers? Hoe zit dat met zwarte vloeistof of dat personen/klokkenluiders van gezond ineens dood gaan? Weet je daar meer over?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nope

   Beantwoorden
   • rob

    Ik interesseer me ineens voor Spiers, omdat een collega van mij vandaag vertelde, dat een vriend/collega van hem , een klokkenluider in de medische wereld op dubieuze redenen om het leven gekomen is. Van een gezonde toestand naar plotselinge dood. Bij obductie bleken zijn vaten van het hart zwart geblakerd te zijn, iets wat de patholoog anatoom nog nooit eerder had gezien.
    Hier nog een interessant interview met Spiers. Mogelijk ken je die al. Maakt mij weer een hoop duidelijk.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>