Het stemmetje in mijn hoofd

7
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Mark

Wat vindt jij van de billy meier case?
Wat zegt jou stemmetje daarover

Wesley

Mooi artikel.

Klopt precies.

Bedant

Ank Calmes

Bedankt voor deze zeer prachtige beschrijving van het stemmetje.
Ik heb het op mijn vriendenpagina op fb gezet. Hopelijk triggert het een paar mensen om meer van je artikelen te gaan lezen.

Makemyday

Hoi Micky, Ik wilde deze reactie plaatsen omdat ik hem mooi vond aansluiten bij jouw bovenstaande goede artikel:’Het stemmetje in mijn hoofd’. Als ik jouw artikel lees dan krijg ik het vermoeden dat wat jij het mind-ego noemt, door anderen het pijnlichaam wordt genoemd. Hieronder een uitleg over de werking van dat pijnlichaam en hoe ervan los te komen. Een methode om dat te bewerkstelligen is te vinden in het boek: ‘Een nieuwe aarde. Dé uitdaging van deze tijd‘ van Eckhart Tolle. Het pijnlichaam en verslaving aan ongelukkig zijn volgens Eckhart Tolle. Identificatie met je pijnlichaam doorbreken met Tegenwoordigheid. Een… Lees verder »

Elles

Goed artikel geeft te denken, mijn stemmetje tettert de godgansedag in mijn hoofd, ben er mee vergroeid.