Het stemmetje in mijn hoofd

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Mark
5 jaren geleden

Wat vindt jij van de billy meier case?
Wat zegt jou stemmetje daarover

mark
5 jaren geleden

zo denk ik er ook over eerst dacht ik ja die billy meier dat is de waarheid dag later na wat meer gelezen te hebben neem ik het voor gedeeltelijke waarheid aan. zeker toen ik las dat ze bijv geen kennis mogen geven aan ons omdat ze dan de krachten vh univerum verstoren , dat de mens dat zelf moet uitvogelen.. jeah right denk ik dan waarom kom je die billy meier dan opzoekn.. beetje informatie waar je niks mee kan. maar goed nu weer op deze man gestuit en mijn stem zegt ja dit zou wel eens heel dicht… Lees verder »

Wesley
5 jaren geleden

Mooi artikel.

Klopt precies.

Bedant

Ank Calmes
5 jaren geleden

Bedankt voor deze zeer prachtige beschrijving van het stemmetje.
Ik heb het op mijn vriendenpagina op fb gezet. Hopelijk triggert het een paar mensen om meer van je artikelen te gaan lezen.

Makemyday
4 jaren geleden

Hoi Micky, Ik wilde deze reactie plaatsen omdat ik hem mooi vond aansluiten bij jouw bovenstaande goede artikel:’Het stemmetje in mijn hoofd’. Als ik jouw artikel lees dan krijg ik het vermoeden dat wat jij het mind-ego noemt, door anderen het pijnlichaam wordt genoemd. Hieronder een uitleg over de werking van dat pijnlichaam en hoe ervan los te komen. Een methode om dat te bewerkstelligen is te vinden in het boek: ‘Een nieuwe aarde. Dé uitdaging van deze tijd‘ van Eckhart Tolle. Het pijnlichaam en verslaving aan ongelukkig zijn volgens Eckhart Tolle. Identificatie met je pijnlichaam doorbreken met Tegenwoordigheid. Een… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Goed artikel geeft te denken, mijn stemmetje tettert de godgansedag in mijn hoofd, ben er mee vergroeid.