Ik was maar een clown – deel 3

28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
5 jaren geleden

Haha Micky,ik lees regelmatig jou artikelen en ik vond het verhaal van de clown helemaal niet bij jou passen.
In deel een had je me bijna, ik dacht of hij rookt een dikke joint tijdens het schrijven van dit artikel over de clown.
Welcome back….

Seth-3
5 jaren geleden

Ok, wat moest deze artikelen voorstellen? Wat gek dat ik door de mand ben gevallen door deze satire. Stel als het echt allemaal zo was dan was het 180 graden omgekeerd. Was dit een sociaal experiment? Of was het om mensen uit te lokken? Vreemd allemaal. Soort ala all star channeling. Het is inderdaad zo Micky dat je niet alles moet geloven wat ke tegenkomt op internet, maar dat geldt het ook voor boeken en universiteiten en mensen die zeg maar een lecture geven. Zelfs je maat Joost leek erin te trappen 😉 of was dat voor het spel? In… Lees verder »

Seth-3
5 jaren geleden

Het is een bekende fout van mij om dingen gauw serieus te nemen, zelfs als bekenden die ik jaren ken een grap met mij maken dan neem ik het serieus. Nou ga door om vals licht te ontmaskeren en om decepties aan de kaak te stellen.

Lucy
5 jaren geleden

Ha mijn gevoel zei me toch ook dat er meer achter zat, ik weet, makkelijk gezegd achteraf. Maar jouw ommekeer naar de ‘alles is licht en liefde’ levenswijze/mindset kon ik met moeite geloven. (Was dit niet duidelijk uit mijn reactie?) Het was net iets te positief opeens. Ofwel was jij Mickey niet degene die deze artikelen schreef was mijn enige andere verklaring.

Alex
5 jaren geleden

De “clown” is uit z’n mouw geschud.
Mijn licht vibratie sloeg in1 keer zwart maar de nevel trekt nu weer op haha.
Leuke experiment, mag je geslaagd noemen.

Groet Alex

Danny
5 jaren geleden

Micky, bedankt voor de opheldering.
Fijn om te zien, dat je nog steeds dezelfde bent en fijn voor mezelf om nogmaals bevestigd te hebben, dat mijn intuïtie het weer bij het juiste eind had.

Heel, heel erg bedankt voor deel 3.

do
5 jaren geleden

Mickey.
Je bent echt n pipo ha ha.Je had uit mijn reactie ook wel gezien dar ik het wel heel vreemd vond.Pfff ga door man met waar je mee bezig was.Denk die a.i. heeft hem goed te pakken.Ennu heb je niet iets over black goo,heb er iets over gelezen en is echt iets wat de mensheid moet weten.!!!!

Monique
5 jaren geleden

🙂

Sebas
5 jaren geleden

Bij puistjes voelde ik wat aan me water, Joost bijna een hartaanval bezorgt lolz

Joost
5 jaren geleden
Reply to  Sebas

Joost’s hartslag was steady as a Rock Sebas hoor?
Ik ken mijn co-presentator?

Gea
5 jaren geleden

Gelukkig,dit past dan wel weer.

marian
5 jaren geleden

Mooi, geloof dus niets maar onderzoek altijd alles zelf.
De dikke knuffel blijft staan als je het wilt ontvangen natuurlijk.

A. Calmes
5 jaren geleden

Ik had eerst een ander commentaar geschreven maar was het kwijtgeraakt toen ik nog even weer teruggegaan was naar de aanvang van je eerste clowns artikel en zag waarom ik er aanvankelijk intrapte. De eerste zin was: De afgelopen weken zijn voor mij geen pretje geweest, etc.
Het enige wat ik er nu nog aan toe te voegen heb is je veel sterkte te wensen want achter een grap schuilt vaak een waarheid.

rob
5 jaren geleden

Dag Micky. Interessant zijn de reacties van je trouwe volgers. Wat zijn ze blij dat je weer ‘terug’ bent. Je lijkt toch een soort Goeroe voor hun te zijn. Ze waren een soort denkwereld van je gewend en bij gebrek aan eigen nieuwe inzichten werd jouw denkbeeld een onderdeel van hun denkbeelden. Toen je dit denkbeeld plotseling 180 graden veranderde trad er verwarring en verontwaardiging op onder de volgers. Ze gingen zich buiten hun comfortzone bevinden zodat angst en zelfs agressieve gevoelens bij de volgers naar boven kwamen. Dat is een natuurlijke reactie van mensen bij nieuwe inzichten. Zei Gandhi… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden
Reply to  rob

Nou, nou…voor mij is Micky gewoon iemand, die meestal heel goed verwoordt wat ik voel.
En dat kan hij beter dan wie dan ook, zo ver ik tot nu toe weet.

Mijn ego:
Zie je zelf ook de ironie, dat je op een site, die zegt dat iedereen uniek is, gaat generaliseren? 😉

Dus…speak for yourself…

Volgens mij was jij degene, die hem klakkeloos geloofde met zijn 180 graden gedraaide gedrag.
En je noemde hem nog Nicky ook 😛

Lucy
5 jaren geleden
Reply to  Danny

Ja Nicky, ik lag er ook plat mee! Voor mij zijn deze artikelen en de reacties erop zeer entertainend geweest ?

Zwaardstrijder
5 jaren geleden

Ik wist al toen ik op de helft was op deel 1: ‘ Dit is een mickey die de rest gewoon in de zeik neemt’. Hahaah bravo, zo zie je maar hoeveel mensen jou nog niet “genoeg” kennen 😉

Vandaarver
5 jaren geleden

Zoals ik in deel 2 aangaf, mickeys grote test onder de reageerders. Mijn 1e reactie ooit op een site zoals deze werd tijdelijk even tegen gehouden omdat mijn reactie aldus Mickey ‘spot on’ was. Ik voelde me zeer vereerd dat ik een persoonlijke reactie van Mickey kreeg wat me op het idee bracht van het online ego die ik zojuist had gecreërd. Eentje die dus door Mickey welteverstaan voor het eerst werd gestreeld. De reactie daarop is dat ik op dit moment druk bezig ben met het verder creëren van een online ego. Ik lees dit soort artikelen al een… Lees verder »

Lucy
5 jaren geleden
Reply to  Vandaarver

Toch wel. Zeer herkenbaar! Had ook nog nooit een reactie geplaatst of online beginnen discussiëren over een topic.

5 jaren geleden

Hihi bij deze wil ik het liedje van Meredith Brooks delen..
Vind het wel een toepasselijk nummer.

Had meteen door dat de clown serie een “hoax” was haha, moeite met het lezen van de lap tekst van deel 1 en 2.
Waarschijnlijk omdat ik mijn schaduwkanten heb proberen weg te moffelen en teveel licht scheen zodat ikzelf en anderen verblind werden.
Steeds meer durf ik ook mijn schaduwkanten te uiten die ik lange tijd heb onderdrukt.

https://www.youtube.com/watch?v=4LEsuk_dtLY

Danny
5 jaren geleden

Veel applausjes voor jezelf hiero… 😉

5 jaren geleden
Reply to  Danny

dank.. :p

Jouke
5 jaren geleden

Wij van de Illimitatie zullen bidden voor jouw ziel, je kunt altijd nog terugkeren naar het pad van licht en liefde.

Cocky van Dam
4 jaren geleden

Hallo Mic-ky,

Ja de sleutel (key) zit in de naam “Ariël” wast alles schoon, dus ook het gezicht van een clown.

Liefs Cocky