Ik was maar een clown – deel 2

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Lux
5 jaren geleden

Ach, natuurlijk kom je er wel!
Alles is weer een nieuwe stap, om door te groeien.
Je bent goed bezig 😉 . Ondanks de beledigingen die je ooit hebt gegeven, heb je ook heel veel positieven gedachtes verspreid. Zoals de buitenaardse en over politieke zaken.
Het gaat je goed!

Danny
5 jaren geleden

Vreemd…ik resoneerde altijd heel erg met je artikelen. Behalve met de laatste twee (ik was maar een clown, deel 1 + 2). Je doet een aantal aannames, die ik van jou niet gewend ben. Sinds wanneer is het bijvoorbeeld waarheid, dat ontstekingen wijzen op ascentie? Jij, die altijd van eigen kracht uit ging en waarvan mijn gevoel zei, dat dat voor mij ook de juiste weg was, lijkt het nu meer buiten jezelf te zoeken. Begrijp me niet verkeerd. Ik oordeel ook over mensen en veroordeel net zo goed, maar doe dat niet in their face. Maar om nou, net… Lees verder »

mark
5 jaren geleden
Reply to  Danny

inderdaad … je zou bijna zeggen dat micky bevangen is door de new age hippies 🙂

Monique
5 jaren geleden

Ik weet ook (nog) niet wat ik ervan moet vinden.. Tot nu toe heb ik ook de laatste 2 artikelen gelezen met het nodige zout ;-)Ik wacht maar op het staartje denk ik..

Joost
5 jaren geleden

Hey Mick, in eerste instantie dacht ik aan een grap, en wachtte ik op de punshline, maar die gaat er niet komen geloof ik he? T is jouw ding natuurlijk, en als jij er blij en gelukkig van word dan gun ik je dat helemaal natuurlijk, maar t is toch wel heel apart, en ik kan niet ontkennen dat ik me tevens een beetje zorgen maak. Jij, die “ons” altijd waarschuwde niet in New-Age valkuilen te trappen, lijkt dat (in mijn ogen dan tenminste) nu zelf toch wel gedaan te hebben. Dat is toch op zijn minst vreemd of niet?… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden
Reply to  Joost

We krijgen antwoord in deel 3…

En ik ben het met je eens, dat ook ik het Mickey gun als hij daar gelukkig van wordt, maar het voelt een beetje aan als synthetisch geluk.

Alex
5 jaren geleden

Tjonge jonge die Micky…. als hij zich maar niet vergist en weer een nieuwe, maar nu dubbel gevoerd, clowns pak heeft aangetrokken!
Benieuwd naar deel 3, volgens mij komt daar de “clown” wel uit z’n mouw…

Groet Alex

Gea
5 jaren geleden

Micky hier meen je toch geen barst van man? Ga even weer normaal doen zeg, wordt er onpasselijk van.

rob
5 jaren geleden

Dag Nicky, Ik wens je veel succes met je nieuwe inzichten. Wat de kracht van liefde allemaal niet kan doen, mooi voorbeeld trouwens, wat je houding tenopzichte van de aggressieve buren te weeg bracht. Ik gebruik het ook en ik weet dat dit zo kan werken. Behalve als iemand onder drank of verdovende middellen beneveld is werkt het niet, dan moet je op je hoede zijn, reacties kunnen heel onvoorspelbaar zijn. Ik merk nu ook dat sommige trouwe lezers en of mede schrijvers je gedrag niet begrijpen of snappen en skeptisch zijn. Geef ze hun tijd, hoe dit zich zal… Lees verder »

Vandaarver
5 jaren geleden

Mickeys grote test onder de reageerders. Hij wil denk ik uitzoeken wie van de mensen hier nu op hun eigen pad zitten of gewoon achter hem aan lopen en al zijn verhalen en ideeën als waarheid nemen. Zijn er nog wolven in zijn roedel of wordt het alleen verder jagen voor mickey?

do
5 jaren geleden

Laten we allemaal ff eerlijk wezen,we zitten hier met zn allen niet voor niks op deze site.Eindelijk iemand die diep op materie ingaat heavy shit maar wel waarheid mijn inziens.En ook ik heb liefde in mn hart en voor anderen.Maar dat wil niet zeggen dat ik het duister ontken en wist je Mickey dat je licht hebt en vals licht en dat is de grootste valkuil als je het licht denkt te vinden.

madadoec
5 jaren geleden

Welkom tot de club micky.En nu volhouden, er zullen nog wel meer testen komen.
Ik zelf zit op dit momdnt zelf in negatieve sfeer, maar ik blijf rustig ,bekijkt alles op een afstand en ik luister naar mijn hart. Wannaar,niet direct, de antwoorden door het leven wordt aangereikt.
En dat is het licht dat van binnenuit komt, alle kennis zit in ons zelf en komt niet van buitenaf.

Vincent
5 jaren geleden

Micky,

Ik zou je graag diep in je ogen willen aankijken en je vanuit het diepste van mijn hart snoeihard met een vlakke hand in je gezicht willen slaan.

Vincent
5 jaren geleden

mijn excuses Mickey ik had je voor mijzelf nog niet in het hokje visueel gehandicapt geplaatst. Om op je vraag terug te komen om je wakker te schudden

Jouke
5 jaren geleden

Moge het licht en liefde je tot een gelukzalig niveau brengen broeder, AMEN <3