Ik was maar een clown

25
Reageer op dit artikel

13 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Lucy

Hmmm verontrustend ? Ik genoot juist altijd van je droge sarcastische humor en je nuchtere kijk op de dingen! Vind jouw artikelen in vergelijking met andere alternatieve media sites juist het minst oordelend.

dorit Jongsma

Mickey niet doen dit,is dit niet het duister.
Alles wat je schreef resoneerde met mijn gevoel en denk met zovelen die jou site lezen.Ga door met waar je mee bezig was.

Lieve groet,
Do.

dirk

wit / zwart er tussen is alles wat er maar is. een iedere keer zoeken naar het balans in jou eigen ik, het ik in jou zelf. ook jij Micky bent alles en niets, ofwel je bent alles. heel veel dingen heb jij al geschreven, dingen die mij raakte, maar ook dingen waar ik niets mee kon. maar dat is mij en mijn gedachte. die is voor een ieder anders, want een ieder is uniek. Micky als je de dingen terug lees van het geen jij geschreven hebt en ga het eens vanuit een ander oog punt bekijken. was het… Lees verder »

Harthoofd

Hoi Micky, Ik lees al een tijdje de artikelen op jouw website, en ik heb de afgelopen 40 radioprogramma’s ofzo ook geluisterd. Wat mij opviel is dat je in sommige artikelen kan spreken over hoe wij als mens ons los moeten maken van alle programmering en ons zelf moeten worden. Toen ik naar je show luisterde heb ik me de eerste paar afleveringen afgevraagd of jij dat wel echt was. Toen hoorde ik je wat aan Dore vragen en wist ik het zeker. Ik schrok hiervan, iemand die zulke prachtige artikelen schreef en dan voor mijn gevoel een totaal ander… Lees verder »

Seth-3

Heftig Micky, ik herken wel een aantal zaken waarmee jij tegenaan liep (waar ik nog steeds last van heb). Ik hoop dat je nieuwe weg je veel goeds zal doen, dat anderen zullen merken van wat jouw hart te bieden heeft.

marian

Hoi Micky,
Ooit heb je mij geblokkeerd in het mailverkeer.
Fijn om te lezen dat jij je kwetsbaar op kunt stellen.
Het zal je geen windeieren leggen.
Ik blijf je volgen.
Heel veel succes met alles wat je in de toekomst zult gaan doen.
Dikke knuffel van Marian

Ik denk niet dat het aan het licht brengen van wantoestanden verkeerd is. Het moet echter met respect gebeuren en zonder te vervallen in algemeenheden Daarnaast moet je ook beseffen dat als je een probleem aan de kaak wil stellen je ook met een oplossing moet komen. Problem – Reaction – Solution zoals dat wordt genoemd maar dan in de positieve zin. Je veroorzaakt reacties bij mensen en dan doe je daar niets mee. Dit is, naar mijn mening de grootste fout die door goedwillende mensen wordt gemaakt. De kwaadwillende mensen doen dat veel beter. Ze creëren problemen om een… Lees verder »

Danny

Zoals je eigenlijk zelf ook al aangeeft, is het daar in mijn ogen nog te vroeg voor.

Nelleke

Hoi Mickey, ik ben heel nieuwsgierig naar waar het idee vandaan kwam om engelenkaartjes te gaan trekken.

Sebas

Ten eerste, respect dat je jezelf zo ‘bloot’durft te geven aan anderen. Schroom je niet, veel mensen hebben er last van incl. ikzelf. Soms moet ik mezelf echt weer ff wakker schoppen en met de voetjes op aarde komen. Kopje thee van de smartshop beetje zelf meditatie/nadenken en ik kom weer tot mezelf/hogere ik. https://www.youtube.com/channel/UCjt7bEwtlk6A6f_CiY2ZOlQ Infinite Waters (Diving Deep) al was je daar minder over te spreken. Die link heb ik je in het verleden wel eens gegeven, nou moet je niet alles voor zoete koek nemen wat hij zegt, ik ben ook geen veganist maar wees bewust met alles… Lees verder »

Monique

Hoi Mickey, nou leuk om de ” lichte” kant van je te ontmoeten. Aangenaam! 😉

Danny

Ik heb de column nogmaals gelezen en ik vraag me echt af wat hier aan de hand is. Natuurlijk, je bent veranderd, zoals je zelf claimt. Maar hoe kun je jarenlang zo overtuigd zijn van de kracht in jezelf en jezelf afzetten tegen de stromingen binnen de New Age-kerk om dan abrupt de andere kant op te gaan? Want zo voelt het na deze columns voor mij. Opgenomen worden door de lichtwerkers op facebook…Engelenkaarten trekken… Dan de opmerkingen omtrent jezelf: Deed jij altijd alsof het altijd goed met je ging? Dacht het niet. Wilde jij mensen entertainen en een lach… Lees verder »

Herma

Hoi Micky, dat is wel een ommezwaai. Je komt nu net zo fanatisch over maar dan de andere kant op. Je houdt jezelf wel een beetje voor de gek. Zo ervaar ik het. Je maakt je weer afhankelijk….blijf zoeken…maar wel naar jezelf. En verzand niet in al die programma’s. Er is een middenweg maar blijf wel vanuit liefde leven. Liefde voor alles! Kijk naar de dingen dichtbij je. Observeer. En oordeel niet. Heel moeilijk dat oordelen los laten. Dat doe je niet zo maar even. Ik zoek al 60 jaar en alles blijft veranderen. Ook de kijk op het leven.… Lees verder »

Joost

Wat een gelul, waarom zou je niet mogen oordelen?
Juist dat maakt ons als mens uniek.
Pleur op dat Sekte-geouwehoer dat je niet zou mogen oordelen.

Herma

Over Sekte geouwehoer gesproken , ik was maar een clown ,
En over (ver)oordelen kun je nog wel een boom over opzetten.
En waarom moet ik meteen oppleuren als je het niet met me eens bent..

Joost

Dat is mijn oordeel Herma.
Ik word eng van al die volgende schapen die “Niet Oordelen” preken.

Jouke

Micky, waarschijnlijk is een homeopatische dosis al genoeg 😉
https://www.youtube.com/watch?v=0Co32aQS1BU