Ik was maar een clown

Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Lucy
5 jaren geleden

Hmmm verontrustend ? Ik genoot juist altijd van je droge sarcastische humor en je nuchtere kijk op de dingen! Vind jouw artikelen in vergelijking met andere alternatieve media sites juist het minst oordelend.

Lux
5 jaren geleden

Beste Micky, je bent de “Duisteren Trein” uitgestapt, om over te stappen op de “Licht Trein”. Blijf door reiden tot je op een nieuwe trein kunt stappen. deze trein zal een mix zijn van Licht en Duisternis. Je zal je dan weer helemaal top voelen! Het kost nu eenmaal tijd om jezelf te leren begrijpen. Je bent namelijk niet de enige ;). Ik heb zelf ook last gehad van de Duisteren kant. toen ben ik ook overgestapt. echter heb ik daar ook weer van geleerd, aangezien de lichte kant ook niet alles is (Echter heb ik van deze treinen heel… Lees verder »

dorit Jongsma
5 jaren geleden

Mickey niet doen dit,is dit niet het duister.
Alles wat je schreef resoneerde met mijn gevoel en denk met zovelen die jou site lezen.Ga door met waar je mee bezig was.

Lieve groet,
Do.

dirk
5 jaren geleden

wit / zwart er tussen is alles wat er maar is. een iedere keer zoeken naar het balans in jou eigen ik, het ik in jou zelf. ook jij Micky bent alles en niets, ofwel je bent alles. heel veel dingen heb jij al geschreven, dingen die mij raakte, maar ook dingen waar ik niets mee kon. maar dat is mij en mijn gedachte. die is voor een ieder anders, want een ieder is uniek. Micky als je de dingen terug lees van het geen jij geschreven hebt en ga het eens vanuit een ander oog punt bekijken. was het… Lees verder »

Harthoofd
5 jaren geleden

Hoi Micky, Ik lees al een tijdje de artikelen op jouw website, en ik heb de afgelopen 40 radioprogramma’s ofzo ook geluisterd. Wat mij opviel is dat je in sommige artikelen kan spreken over hoe wij als mens ons los moeten maken van alle programmering en ons zelf moeten worden. Toen ik naar je show luisterde heb ik me de eerste paar afleveringen afgevraagd of jij dat wel echt was. Toen hoorde ik je wat aan Dore vragen en wist ik het zeker. Ik schrok hiervan, iemand die zulke prachtige artikelen schreef en dan voor mijn gevoel een totaal ander… Lees verder »

Seth-3
5 jaren geleden

Heftig Micky, ik herken wel een aantal zaken waarmee jij tegenaan liep (waar ik nog steeds last van heb). Ik hoop dat je nieuwe weg je veel goeds zal doen, dat anderen zullen merken van wat jouw hart te bieden heeft.

marian
5 jaren geleden

Hoi Micky,
Ooit heb je mij geblokkeerd in het mailverkeer.
Fijn om te lezen dat jij je kwetsbaar op kunt stellen.
Het zal je geen windeieren leggen.
Ik blijf je volgen.
Heel veel succes met alles wat je in de toekomst zult gaan doen.
Dikke knuffel van Marian

5 jaren geleden

Ik denk niet dat het aan het licht brengen van wantoestanden verkeerd is. Het moet echter met respect gebeuren en zonder te vervallen in algemeenheden Daarnaast moet je ook beseffen dat als je een probleem aan de kaak wil stellen je ook met een oplossing moet komen. Problem – Reaction – Solution zoals dat wordt genoemd maar dan in de positieve zin. Je veroorzaakt reacties bij mensen en dan doe je daar niets mee. Dit is, naar mijn mening de grootste fout die door goedwillende mensen wordt gemaakt. De kwaadwillende mensen doen dat veel beter. Ze creëren problemen om een… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden

Zoals je eigenlijk zelf ook al aangeeft, is het daar in mijn ogen nog te vroeg voor.

Nelleke
5 jaren geleden

Hoi Mickey, ik ben heel nieuwsgierig naar waar het idee vandaan kwam om engelenkaartjes te gaan trekken.

Nelleke
5 jaren geleden

Dank je wel voor je antwoord, Mickey! Ik ben blij dat je niet tegen met zegt: “Dit had je kunnen lezen.” Ik heb vanavond ook een nieuw inzicht in mezelf mogen ontdekken aan de hand hiervan. Als je namelijk wel tegen me had gezegd dat ik dit had kunnen lezen, zou ik mezelf weer dom hebben gevonden en hier weer mee gaan rondlopen. Wat dan weer een rot gevoel bij mij op zou leveren. Nu dacht ik ineens bij mezelf: Ik hoef me niets aan te trekken van wat anderen van mij vinden. Ik mag met respect behandeld worden. Dit… Lees verder »

Sebas
5 jaren geleden

Ten eerste, respect dat je jezelf zo ‘bloot’durft te geven aan anderen. Schroom je niet, veel mensen hebben er last van incl. ikzelf. Soms moet ik mezelf echt weer ff wakker schoppen en met de voetjes op aarde komen. Kopje thee van de smartshop beetje zelf meditatie/nadenken en ik kom weer tot mezelf/hogere ik. https://www.youtube.com/channel/UCjt7bEwtlk6A6f_CiY2ZOlQ Infinite Waters (Diving Deep) al was je daar minder over te spreken. Die link heb ik je in het verleden wel eens gegeven, nou moet je niet alles voor zoete koek nemen wat hij zegt, ik ben ook geen veganist maar wees bewust met alles… Lees verder »

Monique
5 jaren geleden

Hoi Mickey, nou leuk om de ” lichte” kant van je te ontmoeten. Aangenaam! 😉

Danny
5 jaren geleden

Ik heb de column nogmaals gelezen en ik vraag me echt af wat hier aan de hand is. Natuurlijk, je bent veranderd, zoals je zelf claimt. Maar hoe kun je jarenlang zo overtuigd zijn van de kracht in jezelf en jezelf afzetten tegen de stromingen binnen de New Age-kerk om dan abrupt de andere kant op te gaan? Want zo voelt het na deze columns voor mij. Opgenomen worden door de lichtwerkers op facebook…Engelenkaarten trekken… Dan de opmerkingen omtrent jezelf: Deed jij altijd alsof het altijd goed met je ging? Dacht het niet. Wilde jij mensen entertainen en een lach… Lees verder »

Herma
5 jaren geleden

Hoi Micky, dat is wel een ommezwaai. Je komt nu net zo fanatisch over maar dan de andere kant op. Je houdt jezelf wel een beetje voor de gek. Zo ervaar ik het. Je maakt je weer afhankelijk….blijf zoeken…maar wel naar jezelf. En verzand niet in al die programma’s. Er is een middenweg maar blijf wel vanuit liefde leven. Liefde voor alles! Kijk naar de dingen dichtbij je. Observeer. En oordeel niet. Heel moeilijk dat oordelen los laten. Dat doe je niet zo maar even. Ik zoek al 60 jaar en alles blijft veranderen. Ook de kijk op het leven.… Lees verder »

Joost
5 jaren geleden
Reply to  Herma

Wat een gelul, waarom zou je niet mogen oordelen?
Juist dat maakt ons als mens uniek.
Pleur op dat Sekte-geouwehoer dat je niet zou mogen oordelen.

Herma
5 jaren geleden
Reply to  Joost

Over Sekte geouwehoer gesproken , ik was maar een clown ,
En over (ver)oordelen kun je nog wel een boom over opzetten.
En waarom moet ik meteen oppleuren als je het niet met me eens bent..

Joost
5 jaren geleden
Reply to  Herma

Dat is mijn oordeel Herma.
Ik word eng van al die volgende schapen die “Niet Oordelen” preken.

Jouke
5 jaren geleden

Micky, waarschijnlijk is een homeopatische dosis al genoeg 😉
https://www.youtube.com/watch?v=0Co32aQS1BU