Gelekte e-mails Hillary Clinton over buitenaardsen een opmaat naar een in scene gezette buitenaardse invasie?

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
p.oomen
4 jaren geleden

” Denk daarbij bijvoorbeeld aan 9/11. Wat voor wapen gebruikte men om die torens tot stof te laten doen vergaan bijvoorbeeld? ”

Vliegtuigen. Was nota bene live op tv.

Lux
4 jaren geleden
Reply to  p.oomen

Zoek maar eens eerst op wat de maximale hitte is die bij een vliegtuig explosie kan ontstaan.. dan zoek de smelt temperatuur op van een massieve ijzeren constructie. en denk dan nog maar eens goed na.

Want please ik heb al buikpijn van het lachen van je vorige reacties op het bericht van het MH17.

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  p.oomen

Ik heb het LIVE op tv gezien in HD 93cm, ik zag het vliegtuig door de toren heengaan verdwijnen en uit het beeld en daarna een explosie ik dacht WTF???
Ook de newsticker met het instorten wat veel later gebeurde, dacht ik he? Dit lijkt wel een slechte film. Het leek alsof het geprojecteerd of gemonteerd was, de eerste gedachte als DTP’er/scanoperator (Zetter/Beeldmanipulator) had. (mijn 1ste beroep/vak)
Later terug denkend, lijkt het wel op een slechte SciFi channel film….

Aladin
4 jaren geleden

Je moet je afvragen; waarom worden die ‘buitenaardsen’ op dit moment eigenlijk zo gepushed in de media? Zelfs op tv en in de wetenschappelijke bladen tot en met Coen vermeeren praat er over. Anders kan er geen aanval van aliens uit de ruimte komen! De laatste kaart die ze willen spelen, maar het is allemaal bedrog. Er heeft nooit iemand op de maan gelopen omdat dat helemaal niet mogelijk is. Er is zelfs nog nooit iets of iemand de ‘ruimte’in gegaan! Er is geen ISS,International Fake Station, gefilmd in een zwembad! NASA heeft over werkelijk alles gelogen….! En de rabbit… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Aladin

De ruimteprogramma’s mixen fictie met realiteit voor hun agenda