Stewart Swerdlow – Mind Control 101

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Seth-3
5 jaren geleden

Pas op Mick, het kan best zijn dat deze ‘Rus’ een shill is, of een gatekeeper.
Er gaan verschillende verhalen rond in comment-sections van deze video en die van Freeman Fly.

Seth-3
5 jaren geleden

Tuurlijk zijn er altijd trollen op comment sections en dergelijke. Ik ben ook overtuigt dat er allerlei mind-control programma’s en technieken bestaan, en staat open voor informatie en theoriën van meerdere kanten. Ik respecteer jouw input in jouw site (ook in nnl met Joost) en dat er allerlei onderwerpen aanbod komen waar mensen wat mee kunnen. Nee ik heb de video niet helemaal bekeken, ik had wel een tijdje terug die video’s van Max en Sarah bekeken over soortgelijke onderwerpen.

rob
5 jaren geleden

Interressantie materie. Maar als je op zijn website komt zie ik weer dingen die ik niet vertrouw, de krachten van beperkingen zijn weer bezig. Weet je hoeveel het kost om een dag met de grote goeroe mee te lopen? En al die dure devices die je bij hem kunt kopen? Ene Adam Pants, ineens verdwenen is van internet gaf een mooie tip hoe je deze valkuil kunt omzeilen, het toverwoord is liefde maar wel spontaan en op een creatieve manier. Hoe vaak ik niet op forems discussies die aanvankelijk begripvol met elkaar begonnen, speciaal de spirituele discussies, uiteindelijk vervelend afliepen.… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden

Zoals je zei: de 50 minuten vliegen voorbij en alle vormen van mind-control worden bevestigd. Jammer alleen dat het laatste en belangrijkste stukje informatie hem onthouden is, nl. dat er geen ‘Godmind’ is en geen creator. Zo wordt zijn gehoor, ook met deze informatie, binnen 4D gehouden, want daar komt de redding vandaan. Zeer, zeer goed bedacht.
Niet alleen wil ik jou bedanken voor je inzet maar ook Dore, vooral voor haar artikel over hoe je kunt oefenen om je contact met je diepere Zelf te verstevigen.