Stewart Swerdlow – Mind Control 101

( 5 )
 • Seth-3

  Pas op Mick, het kan best zijn dat deze ‘Rus’ een shill is, of een gatekeeper.
  Er gaan verschillende verhalen rond in comment-sections van deze video en die van Freeman Fly.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die optie houdt ik ook open. Maar ik voel aan niets dat dit een shill of een gatekeeper is. Heb je de video geluisterd? Ik resoneer met letterlijk alles wat hij zegt, hij zegt niets wat in een bepaalde agenda zou passen. Ik ken de comments en de reacties, die mensen worden vaak betaald om dat soort comments te geven (trollen) en/of Stewart of iemand anders heeft een of meerdere van hun mind-ego programmeringen geconfronteerd en dan wordt zo’n iemand pissed. Ik twijfel niet aan deze man, iedereen die dit soort mensen bij voorbaat als een shill ziet en het niet kijkt om die reden, mag van mij part ook oppassen, want dan geloof je reacties of comments van laffe (vaak) anonieme gasten op youtube of waar dan ook boven het woord van iemand die zijn nek uitsteekt en met extreem zinnige, nuttige en leerzame informatie komt. En ook al is het een shill, dan is zijn informatie uiterst informatief, en mensen die deze site lezen weten als het goed is dat ik mensen aanmoedig om zelf na te denken en zelf te beslissen welke informatie wel of niet met ze resoneert.

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Tuurlijk zijn er altijd trollen op comment sections en dergelijke. Ik ben ook overtuigt dat er allerlei mind-control programma’s en technieken bestaan, en staat open voor informatie en theoriën van meerdere kanten. Ik respecteer jouw input in jouw site (ook in nnl met Joost) en dat er allerlei onderwerpen aanbod komen waar mensen wat mee kunnen. Nee ik heb de video niet helemaal bekeken, ik had wel een tijdje terug die video’s van Max en Sarah bekeken over soortgelijke onderwerpen.

    Beantwoorden
 • rob

  Interressantie materie. Maar als je op zijn website komt zie ik weer dingen die ik niet vertrouw, de krachten van beperkingen zijn weer bezig. Weet je hoeveel het kost om een dag met de grote goeroe mee te lopen? En al die dure devices die je bij hem kunt kopen? Ene Adam Pants, ineens verdwenen is van internet gaf een mooie tip hoe je deze valkuil kunt omzeilen, het toverwoord is liefde maar wel spontaan en op een creatieve manier. Hoe vaak ik niet op forems discussies die aanvankelijk begripvol met elkaar begonnen, speciaal de spirituele discussies, uiteindelijk vervelend afliepen. JA hoor, het leek of de krachten van beperking hun taak weer succesvol volbrachten. Ook hanteren ze het begrip dissociatieve cognitie op briljante wijze. Hierdoor zie je dat de mensen en de wereld steeds weer verdeeld wordt in verschillende partijen die elkaar maar niet kunnen
  begrijpen of bevatten. Jammer, er is dus nog een hoop werk te verrichten.

  Beantwoorden
 • Ank

  Zoals je zei: de 50 minuten vliegen voorbij en alle vormen van mind-control worden bevestigd. Jammer alleen dat het laatste en belangrijkste stukje informatie hem onthouden is, nl. dat er geen ‘Godmind’ is en geen creator. Zo wordt zijn gehoor, ook met deze informatie, binnen 4D gehouden, want daar komt de redding vandaan. Zeer, zeer goed bedacht.
  Niet alleen wil ik jou bedanken voor je inzet maar ook Dore, vooral voor haar artikel over hoe je kunt oefenen om je contact met je diepere Zelf te verstevigen.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>