MH17 onderzoek van het JIT is een grote bij elkaar geraapte leugen

( 26 )
 • jhon

  Een installatie van 35 Ton in een weiland is gelijk met een kraan op een ponton?

  Beantwoorden
 • Matt

  Beste Micky,

  Ik heb de link van dit artikel ook op blikopnosjournaal geplaatst.
  Op dit blog wordt nu al 2 jaar gediscussieerd over de ramp met MH17.
  Jouw uitleg is helder.

  Beantwoorden
 • Joop

  Misschien wat aanvullende informatie;

  Uit een email uitwisseling die ik met een politicus heb gevoerd blijkt dat de OvV Russische primaire radarbeelden (waarschijnlijk Rostov) heeft gebruikt om wrakstukken van MH-17 te identificeren. Op dezelfde radarbeelden was nog een stip te zien, die de OvV niet kon of niet wilde identificeren.

  Beantwoorden
 • p.oomen

  ” Deze roadtrip had 165 kilometer korter gekund als die dronken separatisten de kortste route hadden gekozen. ”

  Fucking hell, dacht dat ik wat gewend was van aluhoedjes, maar deze domheid bereikt gewoon een compleet nieuw level.

  Nu al vergeten dat er een oorlog gaande was? Zou het dan heeel misschien zo het geval kunnen zijn dat niet altijd iedere weg even makkelijk begaanbaar is?

  Tja, is dan ook niet voor niets dat domme paranoia theorien verzonnen worden door minstens zo domme mensen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   https://www.indigorevolution.nl/mh17-vluchtroute.jpg

   Je hebt helemaal gelijk, het was oorlog…. en dan kan je beter 140 kilometer door oorlogsgebied rijden natuurlijk zoals het JIT ons wil doen laten geloven dan 20 kilometer door datzelfde oorlogsgebied? Check afbeelding die ik hierboven link, dat vind jij dus logisch die vluchtroute?

   Beantwoorden
   • p.oomen

    Want de kortste route is altijd de veiligste?

    Jij steekt liever direct de A2 over dan dat je met een omweggetje een via duct even verderop pakt? Want waarom extra meters maken? Je wordt alleen maar ouder in de tussentijd.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Check je feiten. Bewijs mij dat die kortste route in oorlogsgebied lag. Dat is bullcrap namelijk mijns inziens. Het front lag veel verder naar het Westen. Die kortste route ligt vlak bij de Russische grens. Bewijs mij dat daar gevochten werd eerder geloof ik je niet. En je vergelijkin slaat als kut op dirk, dat weet je zelf ook wel.

     Beantwoorden
   • Sebas

    Wel als je weet als je net het verkeerde vliegtuig uit de lucht hebt geknalt.

    “Nee dat waren wij niet heur, we reden Door een andere provincie :eyes: “

    Beantwoorden
 • p.oomen

  Oh en dacht je het echt allemaal net gehad te hebben, komt die ultiem domme theorie van die overbelichte plant weer naar voren.

  Iedereen die dat filmpje langzaam afspeelt kan zien dat die vermeende ‘bloesems’ gewoon overbelichtte bladeren zijn. Of poppen bloesems altijd spontaan op?

  Dat Rusland en al die debiele aluhoedjes uit pure armoede naar dit soort ‘bewijzen’ op zoek gaan, bij gebrek aan echt bewijs, geeft gelukkig dan wel aan dat dat die club van liegende moordenaars op instorten staat.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Volgens mij ben je een beetje heel erg gefrustreerd omdat je zo graag zou willen zien dat Poetin zelf die BUK had afgeschoten. Je zat smachtend te wachten op het ultieme bewijs dat men je had beloofd. Echter, dat bewijs blijft nog steeds uit, en dat doet jou mind pijn. Je ego is gekwetst, je wil zo graag dat het Westen eerlijk is en altijd de waarheid spreekt, en het zou je pijn doen als er een complot achter zou zitten. Je komt nu op een punt dat je moet concluderen dat het toch echt om een complot gaat, want ieder bewijs voor de theorie van het JIT ontbreekt. Je projecteert nu je frustratie op mij en op de rest van aluhoedje dragend Nederland die wel voor zichzelf kunnen nadenken. Iets wat jij nog moet leren blijkbaar. Lees al die linkjes eens in mijn artikel vriend. Zet even je overtuiging opzij dat Poetin het gedaan heeft en dat het Westen nooit liegt. Doe dat nou eens, doe je zelf een plezier, het zal je uiteindelijk goed doen. Bevrijd jezelf van dat hokjesdenken. Dat je nu zo overdreven boos jezelf afreageert op complotdenkend Nederland komt omdat je zelf ook wel weet dat ook bij jou diep van binnen dat complotdenkers vlammetje ergens nog brand. Het is niet erg om complotdenkers een keer gelijk te geven, het maakt niet uit om ook eens je fouten toe te geven. Je kan er wel eens naast zitten joh, big deal! Cheer up, de meeste complotdenkers zijn echt niet zo eng als je denkt. We nemen je graag op in ons midden, we hoeven je niet te bekeren, je hebt namelijk je zelf al bekeerd beste p.oomen. Dat je zo geïrriteerd en zo uit je ego uithaalt in je reactie begrijpt een ieder hier. We hebben namelijk allemaal hetzelfde proces meegemaakt. Een keer trek je de conclusie, hetgeen de mainstream media en de politieke leiders je voorschotelen is een dikke vette illusie.

   Love en light

   Beantwoorden
   • p.oomen

    Ik ken al die linkjes grotendeels al, maar jij zelf nog niet blijkbaar. Zeg nu eerlijk, dat van die overbelichte plant is toch te lomp voor woorden?

    Alsof er serieus een massa moord opgelost gaat worden vanwege een filmpje met een overbelichte plant…

    Dit gaat helemaal nergens meer over.

    Bekijk ook eens deel 5 van die Inquiry video’s. Daarin wordt nu zelfs beweerd dat de Russische SU25 theorie van weleer eigenlijk Westerse propaganda is.

    Die Russen zijn guilty as fuck, ze veranderen hun verhaal keer op keer, en helaas zijn er nog steeds te veel paranoia’s die te lomp zijn om dat in te zien.

    Als dit echt een westers complot was, hadden ze echt niet zulk lomp gedraai van Rusland gezien.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Typische debunker en/of trol reactie. Een dingetje slaat nergens op (de elderberry bush) en dan is meteen alle andere info ook onzin. Al het andere wat ik schrijf kan je niet debunken, je komt niet verder dan wat bessen. Hoe verklaar je de andere niet kloppende zaken in het JIT verhaal? Begrijp me niet verkeerd, ik hoef je niet te overtuigen, geloof wat je wilt, jij bent schijnbaar geïrriteerd door wat ik schrijf, dat zegt iets over jou, niet over mij, jij bent geraakt, je bent geraakt om dat sommige van punten vast en zeker hout snijden en dat doet je mind-ego pijn, want die wil oh zo graag dat Rusland het gedaan heeft. Vergeet die bessen, die bessen leiden af, geef gewoon toe dat je geraakt bent joh, wees een grote jongen, biecht het op aan ome complotdenker hier. 🙂

     Beantwoorden
  • Seth-3

   Heb jij tegenbewijzen dan? Moeten het verhaal altijd maar van één kant bekijken en dat klakkeloos aannemen? Het is goed dat het van meerdere kanten wordt bekeken zodat je je eigen conclusies kan trekken. En je heb een lekkere mind-ego zo te lezen, om alle ‘aluhoedjes’ als debielen neer te zetten.

   Beantwoorden
   • p.oomen

    ” Moeten het verhaal altijd maar van één kant bekijken en dat klakkeloos aannemen? ”

    Nee, juist altijd goed onderzoeken. Dat doe ik zelf ook.

    Kost je maar 5 a 10 minuten om te zien dat die Inquiry video’s vol leugens zitten.

    Pauzeer het beeld van die plant maar een paar keer en je ziet al dat het overbelichting is ipv bloesems.

    Kinderlijk eenvoudig om die laffe Russische propaganda te ontmaskeren. Zou schelen als meer mensen niet klakkeloos dat soort domme filmpjes geloven en het als ‘bewijs’ posten, om vervolgens op basis van die leugens te concluderen dat het JIT zou liegen.

    Beantwoorden
    • Seth-3

     En waarmee zal dit alles naar toe leiden? De daders berechtigen, opsluiten of executeren? Of om een een oorlog tegen Rusland te beginnen. Daarmee alles krijg je de slachtoffers niet terug. Nogal bizar dat deze vlucht over een oorlogsgebied vloog, een no-fly zone.

     Beantwoorden
 • p.oomen

  En dat onderste filmpje moet je al helemaal niet vertrouwen.

  Daarin wordt doodleuk vertelt dat dat transport juist van Rusland weg rijdt, terwijl iedereen gewoon google maps er bij kan pakken om te ontdekken dat dat transport weldegelijk gewoon richting Rusland gaat.

  Zo makkelijk zijn die leugens te ontmaskeren, geen wonder dat het JIT verder ook geen waarde hecht aan deze laffe russische propaganda vol met zulke opzichtige leugens.

  Helaas doet niet iedereen goed onderzoek, terwijl het zo simpel is.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mijn complimenten. Jij kan aan de hand van een video van een weg met een BUK zien dat dat transport richting Rusland rijd. Knap! Om je met je eigen kromme redenering van die A2 om de oren te slaan: Misschien reed de chauffeur op die weg omdat daar een goedkoop bordeel of een bietensoep restaurant aan het eind van de weg stond. En reed hij daarna terug de andere kant op. Of misschien kwam die weg wel uit op een kruising, en ging hij niet naar rechts, maar rechtdoor of linksaf en dan ben je nog steeds in de Oekraine? Of snap ik je nu niet? Moet ik mijn aluhoedje even afzetten of zo, misschien benauwd het mijn pijnappelklier en kan ik dus niet meer zo goed mee komen in kromme redeneringen die nog imbecielere verhalen van het JIT proberen recht te lullen? Ja dat moet het zijn.

   Beantwoorden
 • p.oomen

  ” Jij kan aan de hand van een video van een weg met een BUK zien dat dat transport richting Rusland rijd. ”

  Ff verder kijken slimmerik. Er staan aan al zowat 2 jaar satellite foto’s en GPS locaties van die flat op internet.

  Kan je allemaal zelf verifieren door gewoon zelf Google eatth op te starten. ‘t Is geeen rocket science ofzo.

  Zon in het zuiden, neem aan dat dat ook niets nieuws voor je is.

  http://www.whathappenedtoflightmh17.com/new-video-states-buk-transport-at-zuhres-was-filmed-at-july-5/

  Maar goed, dat ik je dit allemaal nog uit moet leggen, zegt alweer voldoende…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je lult er wederom omheen. Ja die flat staat daar, ja die video is op 5 juli 2016 gemaakt, ja daar reed een BUK transport en ja die reed daar dus op een stuk weg in een stadje. Wie zegt mij dat die truck daarna naar Rusland reed? Je hebt toch neem ik aan ook daar in de volksrepubliek Donetsk allerlei kruisingen, afslagen, rotondes, en dat soort dingetjes? Je kan toch overal heen rijden? Of gaat iedereen die op die weg bij die flat rijdt altijd naar Rusland, hebben ze dat onderzocht of zo bij dat JIT van jou? Ik snap je hersenkronkels geloof ik niet helemaal…

   Beantwoorden
 • p.oomen

  Maar wat een armoede dit blog. Het stikt hier van de leugens, of het moedwillig is of pure domheid, ik weet het niet.

  Het komt in ieder geval nogal hypocriet over om zoveel leugens te verkondigen in een poging aan te tonen dat het JIT hier zou liegen. Zorg dan op z’n minst dat je zelf vrij bent van leugens.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ach ja ik doe het er maar mee, die Russen betalen me goed om dit blog te runnen, dus dan neem ik dat oeverloze gezanik van mensen zoals jij maar op de koop toe en probeer leuke en grappige antwoordjes te produceren zodat mijn Russische handlers hopelijk ook moeten lachen en dat aan Poetin doorgeven zodat ik hopelijk nog eens promotie mag maken en niet meer zo’n schijtblog hoef te runnen…. ik moet ook brood op de plank krijgen snap je?

   Beantwoorden
  • Joost

   What the fuck doe je hier dan, als t zo’n armoedig kutblog is?

   Qua domheid en armoedigheid in argumenten kun je trouwens goed meekomen qua niveau?

   Beantwoorden
   • Lux

    Wauw ik ga stuk om jullie :’)
    Dat jullie gaan reageren op een goed onderbouwde tekst van Micky..
    Ge-wel-dig.

    Nu niet alleen interessant nieuws gelezen, maar ook nog eens lekker kunnen lachen om de reacties van jou en P.oomen.

    Beantwoorden
 • Rianne

  Vreemd dat jullie het derde deel van de serie helemaal vergeten:

  https://www.youtube.com/watch?v=47eXFNGBbxY

  Als het opgenomen gesprek met de BBC hoernalist-terrorist nep was dan was het filmpje al lang verdwenen.
  Het was een False Flag en dat scenario hebben ze bij het JIT niet onderzocht.

  Beantwoorden
  • Danny

   Precies!

   De vooringenomenheid van het JIT laat precies zien in welke hoek de schuldigen gezocht moeten worden.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>