Een nieuwe extreme laag van AI manipulatie is hier op Aarde

30
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Seth-3

Een vriend van mij zou zeggen dat satan/de duivel en demonen/gevallen engelen er allemaal achter zitten wat je beschrijft.

Het lijkt wel alsof deze ontwikkelingen een kruising is tussen 1984 en Brave New World. Als je het laatstgenoemde boek niet heb gelezen zou ik je dat aanraden als dat lukt, desnoods een audiobook.

Lucy

Ik heb dit de laatste tijd ook al gemerkt. Dat ze bv reclame e.d op je af sturen door gesprekken (luidop) die je hebt gehad af te luisteren wisten we al. Maar mijn gedachten, gevoelens, gebeurtenissen in m’n leven,…. deze zijn ook geweten blijkbaar. En natuurlijk de dramatische vortex(en) waar je het over hebt, het lijkt soms wel of m’n hele leven daaruit bestaat. Maar er is wel duidelijk verschil in sinds een paar jaar. De laatste jaren volgen de gebeurtenissen sneller op mekaar en lijken alsmaar moeilijker om uit te raken. ? Ook heb ik zoveel moeite om naar… Lees verder »

Danny

Het lijkt wel alsof de realiteit waar die mensen in leven steeds verder af komt te staan van de realiteit waar ik in leef…

Zo treffend…

Arend Zeevat

Fantastisch artikel Micky. Vet compliment. Ik kan me er helemaal in vinden. Dezelfde inhoud heb ik ook in meerdere van mijn eigen artikelen op mijn manier verwoord. Een aantal jaren geleden heb ik voor de website Argusoog een tweetal artikelen geschreven, getiteld “They want your soul”.

Deze zijn hier nog te lezen:

https://web.archive.org/web/20100707065114/http://www.argusoog.org/2010/01/they-want-your-soul-deel-i/

https://web.archive.org/web/20101204153629/http://www.argusoog.org/2010/01/they-want-your-soul-deel-2/

Betreffende die elektromagnetische soep heb ik ook langere tijd het gevoel gehad dat zendmasten en dergelijke, maar ook satellieten, bepaalde energetische frequenties uitzenden waar wij door beïnvloed worden. In jouw artikel bevestig je voor mij dit gegeven.

Herma

Als je je niet verbonden voelt met de “menselijke drama”s” die we buiten onze directe omgeving zien, is mijn verklaring hiervoor..we worden zo met beelden en woorden bekogeld over drama’s dat we er immuun voor worden. Of we willen het niet meer zien en horen. We hebben genoeg aan onze eigen drama’s. Het potje is vol. Je moet jezelf wel beschermen. En jullie zijn zo met voor de meeste mensen ver van hun bed materie bezig, dat je misschien de connectie mist….tja, misschien af en toe eens om de hoek kijken… hoe zit het met je emotie’s? Of ben je… Lees verder »

Tom

Waarom probeer je niet een paar maanden vanuit een hele andere kant dit probleem aan te pakken. Zeg maar met iets wat tastbaar is, waar je grip op hebt. Probeer dit eens, Micky, koop een slowjuicer en maak een paar keer per dag een sapje voor je zelf, helft fruit en helft groente (allerlei verschillende). Hou op met vlees en hou op met vis eten en hou op met melk drinken. Als het echt moet, dan moet het, maar liever niet. Maak groentesoep met veel biologische aardappelen of stamppot oid zonder vlees. Vervang je suikerinname door honing. Oftewel, wordt zoveel… Lees verder »

Tom

O ja, ik heb een princess vitapure slowjuicer. Laatste nog gezien bij AH xl voor 80 euro met bonuskaart. Werkt prima. Alles gaat erin, wel even eerst in stukjes snijden. Prima voor groente, zoals boerenkool, venkel, bleekselderij, spinazie, wortelen, brocolli, rode bieten, patinaak, boontjes, etc. Alles rauw. Meestal zijn rauwe groeten niet te pruimen, daarom doe ik er ook fruit bij zoals appels, sinassappels of wat je maar lekker vind. Geen bananen, die zijn te zacht. Hoe meer fruit je erbij doet, hoe zoeter het sapje wordt.

Je leven gaat ervan veranderen. Je voelt je schoon vanbinnen.

Michele Brlek

Dag Tom, Zelf ben ik de laatste tijd ook bezig geweest met deetoxen,en nog steeds en verdiept het proces zich. Ik heb zelfs een darmspoeling genomen om oude stront (bs) te verwijderen. Ik merk dat ik toch nog wel aangevallen word omdat ik zo goedgelovig ben en dat alles goed is in de wereld, mijn vertrouwen in het goede is te groot. ergens ben ik nog blind voor de waarheid dat het niet zo is. Ik merk dat door gezond te zijn en te leven ik makkelijker uit vortexen kan komen en mij er niet door omver laat blazen. Yoga… Lees verder »

jhon
Sebas

hehe Stargate, the ORI is ook wel vrij toepasselijk…
De waarheid ligt dichter op je neus dan je denkt, het word je ‘bijna’ voorgeschoteld c.q. voorbereid.
Wederom, goed artikel. Keep them coming!

Rob

Allereerst even bedankt voor Micky voor het posten van dit artikel. Dit werkt voor mij heel inspirerend. Ik heb bijna een jaar lang in een depressie gezeten. In de neerwaartse spiraal om zo maar te zeggen. Mede door me in deze materie te verdiepen heb ik een weg terug kunnen vinden. Al is het wel veel werk geweest. Ik ben zelf bezig om ook andere mensen hiermee verder te helpen. Ik hoop hier in de komende jaren meer in te gaan doen. Mensen helpen doe ik met veel plezier. Ik ben blij dat ik weer sterk in mijn schoenen sta.… Lees verder »

Michele Brlek

Hay Rob,

Een depressie, dat is heel heftig. Ik vind het al heel kwetsbaar dat je dat deelt. Zelf heb ik ook een diagnose depressie en ben bezig met herstel. De neerwaartse spiraal die herken ik. Het is soms zo naar om erin te zijn en soms dan niet wetende waar het vandaan komt of waarom het mij overkomt , en soms ook wel . Ik wens je veel sterkte en succes.

Jos

Is het eigenlijk niet gewoon andersom? Een ‘de-pressie’. Pressie komt van pressure, pression, onderdrukking. Met de toevoeging ‘de’ toont het dus juist het tegenovergestelde. Als zijnde iets wat niet onderdrukt wenst te zijn, maar juist naar de oppervlakte van het bewuste zijn wilt komen. Als ik me naar voel, helpt het 9 van de 10 keer om mezelf te vragen of ik wel in die toestand wenst te verkeren. En het antwoord wat dan altijd komt is: nee, ik wil daar niet zijn. Met als gevolg dat ik er dan uit kan stappen. Iets anders gaan doen dan wat je… Lees verder »

Rob

Dankjewel Michele. Als je openhartig kan praten over je depressie en geen schaamte hebt over wat je hebt meegemaakt zit je op de goede weg. Durf erover te praten. Het liefst met iedereen. Daar maak je jezelf sterker mee. De vraag die je stelt over waarom je een depressie hebt is eigenlijk simpel. Je lichaam geeft aan dat het genoeg is en dat je aandacht aan jezelf moet schenken. Ik merkte dat ik mijn lichaam onbewust verwaarloosd had. En je lichaam geeft een waarschuwing af in de vorm van een depressie. Gr en veel succes.

Jouke

Zet een healthfood restaurant naast een Mc Donalds en zorg dat de prijzen gelijk zijn. Kijk waar de rijen zich vormen.
Accepteren dat we in een wereld wonen met achterlijke, onontwikkelde, kortzichtige, egocentrische, cognitief dissonante randdebielen die zich vaak voor doen als een hoopje schroot met een dun laagje chroom was niet eenvoudig voor mij, maar het gaf wel duidelijkheid.

Ank

Vandaag, naar aanleiding van een voorval wat ik las van een extreme aanval van AI ivm het uitproberen van 5G op deze persoon, dit artikel van jou nogmaals gelezen, waarna het pas góed tot me doordrong wat er nu weer over ons en de aarde uitgerold wordt en waar jij zelf ook voorbeelden van geeft van welk effect deze nieuwe AI laag op je heeft. De zin die me ook erg trof was dat deze persoon zich volledig afgesneden voelde van moeder aarde en dat dat dus het uiteindelijke doel is; al onze organische banden met moeder aarde en de… Lees verder »

Michele Brlek

Ik mag er zijn. Ik ben een prachtig mens. Wij zijn onvoorwaardelijke liefde. Ik herken dit ten volle en zie het als aspecten van mezelf die inderdaad ingangen weten te vinden waar het toegelaten word. Een soort van geestelijke training waar niemand verslagen hoeft te worden of iets te bevechten valt.

Micky , je bent een fantastisch mens ,

Michele

Michele Brlek

Zelf merk ik dat het heel belangrijk is waar je je energie op richt. Het contact met mijn lichaam herstellen door middel van beweging ,sporten,dansen , haalt me uit de mind en in mijn lichaam. Ook een wandelingetje buiten maken en dan de pracht van de bomen en de planten kunnen zien is prachtig. Even weg van het hoofd ,even een verdieping naar beneden , het hart. Of nog een trapje verder naar onderen , de zachtheid of de kracht van de buik voelen , de echte bewegingen. Het hoofd in de steek latend voor iets levendigs. Het mooie van… Lees verder »

Mooi artikel! En ook echt nieuwe inzichten. Zelf zit ik nu in een proces om te verwelkomen wat ik voel, met als doel bij de kern te komen. Wat ik intens ervaarde en soms nog: een onbestemd gevoel van angst en leegte die ik niet precies kan omschrijven, en niet in woorden kan uitdrukken. In dromen zijn ze nog heftiger. Nu heb ik begrepen dat bijv trauma gerichte therapieën, alles waar je in hebt geloofd als invloeden van buiten af niet meer te geloven, de dingen echt anders gaan doen dan hoe je gewend bent ( je als het ware… Lees verder »

Elles

Ik kan me helemaal vinden in dit 3 jaar oude artikel. Lees het wel op een ipad, oeps. Probeer steeds om me afzijdig te houden van alle bullcrap om ons heen, zwarte piet, gender, klimaat, enz. argumenten werken niet en boven je hoofd wordt er van alles bekokstooft waar je geen vat op hebt, maar wel over hoe jij je ondanks alles voelt. Lig soms wakker met een naar gevoel zonder dat ik weet waar het vandaan komt.