Een nieuwe extreme laag van AI manipulatie is hier op Aarde

( 27 )
 • Seth-3

  Een vriend van mij zou zeggen dat satan/de duivel en demonen/gevallen engelen er allemaal achter zitten wat je beschrijft.

  Het lijkt wel alsof deze ontwikkelingen een kruising is tussen 1984 en Brave New World. Als je het laatstgenoemde boek niet heb gelezen zou ik je dat aanraden als dat lukt, desnoods een audiobook.

  Beantwoorden
 • Lucy

  Ik heb dit de laatste tijd ook al gemerkt. Dat ze bv reclame e.d op je af sturen door gesprekken (luidop) die je hebt gehad af te luisteren wisten we al. Maar mijn gedachten, gevoelens, gebeurtenissen in m’n leven,…. deze zijn ook geweten blijkbaar. En natuurlijk de dramatische vortex(en) waar je het over hebt, het lijkt soms wel of m’n hele leven daaruit bestaat. Maar er is wel duidelijk verschil in sinds een paar jaar. De laatste jaren volgen de gebeurtenissen sneller op mekaar en lijken alsmaar moeilijker om uit te raken. ? Ook heb ik zoveel moeite om naar m’n diepere zelf te luisteren/ te gronden/ gedachten te onderscheiden (die vn mezelf en degene vn buitenaf)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het gaat inderdaad steeds sneller en het wordt steeds meer in steeds kortere tijd. De tijd versnelt ook als je het pad van bewustwording bewandelt, wat dan ook automatisch inhoudt dat ‘men’ je nog meer uit balans probeert te brengen. Ik heb het wel over verschillende lagen, het afluisteren van facebook voor reclames op je af te vuren en om op een 3d niveau te spioneren valt eigenlijk in het niets bij wat ongeziene energieen en (AI) entiteiten kunnen.

   Het is verdomd lastig om je eigen gedachten te onderscheiden, laat staan gevoelens en emoties, ik weet het. Qua gedachten kan je heel veel wegstrepen als niet van jou als er dingen zoals “dat is niets voor mij”, “dat kan ik niet”, “ik ben niets waard”, “het is allemaal mijn schuld”, “het is allemaal die ander zijn schuld”, et cetera tussen zitten. Zo’n beetje alle gedachten waarin een ander zo’n beetje schuldig is aan alles wat jou zou overkomen kan je in die categorie plaatsen, maar ook het tegenovergestelde, dat jij overal schuldig aan bent en overal een schuldgevoel bijvoorbeeld bij krijgt, ook dat zijn meestal niet je eigen gedachten. Maar dan nog, het is inderdaad lastig, maar oefening baart kunst, ik ben ook daar mee bezig met dat oefening baart kunst, we vallen en we staan dan weer dubbel zo sterk op, want we leren van onze ‘fouten’.

   Beantwoorden
 • Danny

  Het lijkt wel alsof de realiteit waar die mensen in leven steeds verder af komt te staan van de realiteit waar ik in leef…

  Zo treffend…

  Beantwoorden
 • Arend Zeevat

  Fantastisch artikel Micky. Vet compliment. Ik kan me er helemaal in vinden. Dezelfde inhoud heb ik ook in meerdere van mijn eigen artikelen op mijn manier verwoord. Een aantal jaren geleden heb ik voor de website Argusoog een tweetal artikelen geschreven, getiteld “They want your soul”.

  Deze zijn hier nog te lezen:

  https://web.archive.org/web/20100707065114/http://www.argusoog.org/2010/01/they-want-your-soul-deel-i/

  https://web.archive.org/web/20101204153629/http://www.argusoog.org/2010/01/they-want-your-soul-deel-2/

  Betreffende die elektromagnetische soep heb ik ook langere tijd het gevoel gehad dat zendmasten en dergelijke, maar ook satellieten, bepaalde energetische frequenties uitzenden waar wij door beïnvloed worden. In jouw artikel bevestig je voor mij dit gegeven.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je reactie Arend, volgens mij heb ik die artikelen toentertijd op Argusoog gelezen. Wat je zegt over satellieten daar heb je zeker een punt die ik in bovenstaand artikel niet genoemd heb volgens mij, maar die wel dergelijk ingezet worden voor dat soort doeleinden. Een paar uitzendingen geleden in NetNietLive, ik weet niet meer welke, hebben we het daar ook nog over gehad, dat was met die Falcon raket van Elon Musk die bij de lancering uit elkaar klapte. Aan boord was een facebook satelliet van Israëlische makelij. En dat Facebook een geavanceerde nano technologie satellieten de ruimte in kan schieten is blijkbaar voor niemand een raar iets, en dat voor een social media site die blijkbaar miljarden heeft (gekregen) om de AI en de Matrix sterker in het zadel te krijgen.

   Beantwoorden
 • Herma

  Als je je niet verbonden voelt met de “menselijke drama”s” die we buiten onze directe omgeving zien, is mijn verklaring hiervoor..we worden zo met beelden en woorden bekogeld over drama’s dat we er immuun voor worden. Of we willen het niet meer zien en horen. We hebben genoeg aan onze eigen drama’s. Het potje is vol. Je moet jezelf wel beschermen. En jullie zijn zo met voor de meeste mensen ver van hun bed materie bezig, dat je misschien de connectie mist….tja, misschien af en toe eens om de hoek kijken… hoe zit het met je emotie’s? Of ben je die inmiddels voorbij? Momenteel geniet ik liever van mijn kleinkinderen die nog vol. verwondering en vragend de wereld inkijken.

  Beantwoorden
 • Tom

  Waarom probeer je niet een paar maanden vanuit een hele andere kant dit probleem aan te pakken. Zeg maar met iets wat tastbaar is, waar je grip op hebt. Probeer dit eens, Micky, koop een slowjuicer en maak een paar keer per dag een sapje voor je zelf, helft fruit en helft groente (allerlei verschillende). Hou op met vlees en hou op met vis eten en hou op met melk drinken. Als het echt moet, dan moet het, maar liever niet. Maak groentesoep met veel biologische aardappelen of stamppot oid zonder vlees. Vervang je suikerinname door honing. Oftewel, wordt zoveel als mogelijk vegetarisch voor een paar maanden. Ga elke dag sporten of bewegen of yoga oid en ga elke dag naar buiten en zorg dat je zonlicht krijgt. Neem elke dag een (halve) multivitamine die werkt (meestal de iets duurdere, ikzelf pak m/v 75 van lucovitaal). Kortom doe een paar maanden een soort reiniging van je lichaam van binnen uit. Zorg dat al die schadelijke stoffen die je in de loop der jaren in je lichaam hebt opgeslagen, waaronder metalen die als een soort antenne werken, uit je systeem verdwijnen.

  Je lichaam kan perfect omgaan met schadelijke effecten, maar dan moet je je lichaam wel voeden met juist voedsel. Ik ben benieuwd of je dan nog steeds het gevoel hebt dat je wordt overgenomen.

  Beantwoorden
  • Tom

   O ja, ik heb een princess vitapure slowjuicer. Laatste nog gezien bij AH xl voor 80 euro met bonuskaart. Werkt prima. Alles gaat erin, wel even eerst in stukjes snijden. Prima voor groente, zoals boerenkool, venkel, bleekselderij, spinazie, wortelen, brocolli, rode bieten, patinaak, boontjes, etc. Alles rauw. Meestal zijn rauwe groeten niet te pruimen, daarom doe ik er ook fruit bij zoals appels, sinassappels of wat je maar lekker vind. Geen bananen, die zijn te zacht. Hoe meer fruit je erbij doet, hoe zoeter het sapje wordt.

   Je leven gaat ervan veranderen. Je voelt je schoon vanbinnen.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    En wat heeft dit alles met dit artikel te maken? Je lepelt je eigen mind-ego programma op. Je denkt dat je er al bent zo te lezen, want jij leeft zogenaamd ‘gezond’… Ik waarschuw in dit artikel voor een AI entiteit en de Matrix, totaal andere koek dan geen vis of vlees meer eten…

    Beantwoorden
    • tom

     Nee Micky, ik lepel mijn eigen mind ego niet op(waarom gebruik je eigenlijk twee woorden voor hetzelfde, mind is ego).

     Ik vind het wel vreemd dat jij zoveel last hebt met die soep van je. Ik heb er geen last van. Vraag een gemiddelde kind of hij last heeft jouw genoemde soep. Ben benieuwd wat de reactie is.

     Als je echt zoveel last hebt van je denken, waarom verplaats je je aandacht niet van je hoofd naar je hart (of dat gebied rondom je hart). Je kan geen hersenspinsels draaien met je hart. Wel proberen. Brake erop hersenspinsels.

     Waarom ik zoveel moeite hebt genomen om te schrijven is dat de reden waarom jij zoveel last hebt van je em soep te maken kan hebben met je leefstijl, maar dan ben ik aan het complotdenken. Ik probeer je enkel te helpen.

     Even iets anders, wil je een stukje schrijven waarom de aarde niet plat kan zijn? Ik weet dat je in 1 van je radio uitzendeingen iemand belachelijk maakte omdat hij dacht dat de aarde plat was (of was dit een grap), maar ik zou graag willen weten waarom dit niet mogelijk is.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Dat is heel fijn voor jou dat jij geen enkele last van welke vorm van externe manipulatie dan ook hebt… gefeliciteerd, je bent de enige op deze planeet die vrij is van zijn mind en van alle andere voren van externe manipulatie!!

      Mind-ego is iets anders dan ego ja. Lees https://www.indigorevolution.nl/ego-is-geen-vies-woord-html/ hoe ik dat zie.

      Waarom moet ik jou uitleggen waarom de Aarde niet plat kan zijn? Jij kan toch, die tip geef je tenminste ook aan mij in je reactie, je mind vrijlaten en met je hart denken? Dan weet je toch dat de Aarde niet plat is? Platlanders leven namelijk volledig in hun mind, in de linkerhersenhelft om precies te zijn..

      Er bestaat ook nog zoiets als een zoekfunctie op deze site. Ik heb regelmatig over dat oeverloze gelul geschreven over het platte aarde virus. Check bijvoorbeeld https://www.indigorevolution.nl/geloof-jij-al-in-de-platte-aarde-theorie-html/ en recent ook nog https://www.indigorevolution.nl/hoe-loop-je-het-platte-aarde-virus-op-en-hoe-kom-je-er-weer-vanaf-html/

      Knap trouwens dat jij kan oordelen over mijn levensstijl terwijl je niet eens weet wat mijn levensstijl is. Ik ben inderdaad geen veganist. Planten hebben net zoveel gevoelens als dieren trouwens. Hoor je de rode bieten, die bleekselderij, die uien, die wortels, die sla en al die andere dingen die je in je blender gooit niet schreeuwen als je ze vermoord? Vraag eens aan een grote oude eikenboom of hij/zij leeft of dat hij/zij een dood object is wat minderwaardig zou zijn aan een mals kippenboutje? Durf daarna nog eens te beweren dat planten en bomen eten iets superieurs is boven andere levensstijlen. Practice what you preach, wat zegt je hart van dat mind-ego programma van jou wat jij mij en anderen wil opdringen?

      Beantwoorden
     • Sebas

      tom, jij hebt een andere laag genomen in de programmering en je kan daarmee jezelf afsluiten van externe invloeden en jezelf leven prachtig, ga zo door! Een goede manier om jezelf te ‘beschermen’ maar het is OOK een mind ego…

      Micky daarintegen en ook vele anderen die altijd weer buiten de ‘mind set’ aan het kijken zijn, zijn ook vatbaarder voor invloeden van buitenaf die mezelf maar ook micky of seth en velen anderen moeten oppassen niet een weer een programma worden gezogen waarvan je weer oogkleppen krijgt en het grotere plaatje niet meer ziet.
      Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. 😉

      Beantwoorden
  • Michele Brlek

   Dag Tom,

   Zelf ben ik de laatste tijd ook bezig geweest met deetoxen,en nog steeds en verdiept het proces zich. Ik heb zelfs een darmspoeling genomen om oude stront (bs) te verwijderen. Ik merk dat ik toch nog wel aangevallen word omdat ik zo goedgelovig ben en dat alles goed is in de wereld, mijn vertrouwen in het goede is te groot. ergens ben ik nog blind voor de waarheid dat het niet zo is. Ik merk dat door gezond te zijn en te leven ik makkelijker uit vortexen kan komen en mij er niet door omver laat blazen. Yoga ,staat in de planning.

   Beantwoorden
  • Sebas

   hehe Stargate, the ORI is ook wel vrij toepasselijk…
   De waarheid ligt dichter op je neus dan je denkt, het word je ‘bijna’ voorgeschoteld c.q. voorbereid.
   Wederom, goed artikel. Keep them coming!

   Beantwoorden
 • Rob

  Allereerst even bedankt voor Micky voor het posten van dit artikel. Dit werkt voor mij heel inspirerend. Ik heb bijna een jaar lang in een depressie gezeten. In de neerwaartse spiraal om zo maar te zeggen. Mede door me in deze materie te verdiepen heb ik een weg terug kunnen vinden. Al is het wel veel werk geweest. Ik ben zelf bezig om ook andere mensen hiermee verder te helpen. Ik hoop hier in de komende jaren meer in te gaan doen. Mensen helpen doe ik met veel plezier. Ik ben blij dat ik weer sterk in mijn schoenen sta.

  Groetjes aan iedereen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat is tof om te lezen Rob! Dat zal inderdaad heel veel tijd en energie gekost hebben om daar weer uit te klauteren… respect! En nog meer respect vanwege het feit dat je anderen helpt met dit soort materie, en je ervaringen deelt met mensen om je steentje bij te dragen. Dat noem ik een zwaardstrijdersmentaliteit, diep van binnen voelen dat je iets moet doen met die ervaringen en daar naar luisteren en het gewoon doen, daar kan ik enkel waardering voor hebben, ik weet hoeveel tijd en energie er in dit werk gaat zitten, en dat lang niet iedereen dat dan waardeert. Maar dat is part of the job en dat maakt ook weer krachtiger. Keep up the good work!

   Beantwoorden
   • Rob

    Thanx Micky. Je zegt het inderdaad goed. Strijden. Maar dit doe ik absoluut niet alleen voor mezelf. Ik doe dit voor iedereen. Ook voor mensen die nog niet ‘wakker’ zijn. Ik heb het gevoel dat ‘Wij’ allemaal verbonden zijn. Wat belangrijk is voor de toekomst is dat we o.a. kinderen moeten leren om zichzelf te kunnen zijn en zich daarin verder kunnen ontwikkelen. Ik ben namelijk jarenlang onderdrukt door mijn eigen gedachten en een narcistische vader die zijn verwachtingen aan mij spiegelde. Ik heb dus een groot deel van mijn leven niet mijzelf kunnen zijn. Ik wist bijna mijn hele leven dat er iets niet goed zat. Maar ik kon er maar niet achter komen waar de oorzaak lag. Mijn ongezonde gedachten zeiden dat het aan mijzelf lag. Waardoor twijfel, spanning, en ongeluk mijn leven beheerste. Dag in dag uit. En dat is precies waar ik tegen strijd. Strijd niet alleen voor jezelf,maar voor iedereen die in deze onderdrukking zit. Strijd om mens te blijven!

    Beantwoorden
  • Michele Brlek

   Hay Rob,

   Een depressie, dat is heel heftig. Ik vind het al heel kwetsbaar dat je dat deelt. Zelf heb ik ook een diagnose depressie en ben bezig met herstel. De neerwaartse spiraal die herken ik. Het is soms zo naar om erin te zijn en soms dan niet wetende waar het vandaan komt of waarom het mij overkomt , en soms ook wel . Ik wens je veel sterkte en succes.

   Beantwoorden
   • Jos

    Is het eigenlijk niet gewoon andersom?
    Een ‘de-pressie’. Pressie komt van pressure, pression, onderdrukking.
    Met de toevoeging ‘de’ toont het dus juist het tegenovergestelde.
    Als zijnde iets wat niet onderdrukt wenst te zijn, maar juist naar de oppervlakte van het bewuste zijn wilt komen.
    Als ik me naar voel, helpt het 9 van de 10 keer om mezelf te vragen of ik wel in die toestand wenst te verkeren.
    En het antwoord wat dan altijd komt is: nee, ik wil daar niet zijn.
    Met als gevolg dat ik er dan uit kan stappen.
    Iets anders gaan doen dan wat je op een dergelijk moment aan het doen bent kan al helend werken.
    Stap er uit, laat je niet vangen door valse entiteiten die proberen jou uit jouw balans te stoten.
    Blijf bij jouw Zelf.
    Fuck de parasieten, of beter nog, schop ze er uit.
    Makkelijker gezegd dan gedaan?
    Probeer het eens.

    Stay strong.

    Beantwoorden
   • Rob

    Dankjewel Michele. Als je openhartig kan praten over je depressie en geen schaamte hebt over wat je hebt meegemaakt zit je op de goede weg. Durf erover te praten. Het liefst met iedereen. Daar maak je jezelf sterker mee. De vraag die je stelt over waarom je een depressie hebt is eigenlijk simpel. Je lichaam geeft aan dat het genoeg is en dat je aandacht aan jezelf moet schenken. Ik merkte dat ik mijn lichaam onbewust verwaarloosd had. En je lichaam geeft een waarschuwing af in de vorm van een depressie. Gr en veel succes.

    Beantwoorden
 • Jouke

  Zet een healthfood restaurant naast een Mc Donalds en zorg dat de prijzen gelijk zijn. Kijk waar de rijen zich vormen.
  Accepteren dat we in een wereld wonen met achterlijke, onontwikkelde, kortzichtige, egocentrische, cognitief dissonante randdebielen die zich vaak voor doen als een hoopje schroot met een dun laagje chroom was niet eenvoudig voor mij, maar het gaf wel duidelijkheid.

  Beantwoorden
 • Ank

  Vandaag, naar aanleiding van een voorval wat ik las van een extreme aanval van AI ivm het uitproberen van 5G op deze persoon, dit artikel van jou nogmaals gelezen, waarna het pas góed tot me doordrong wat er nu weer over ons en de aarde uitgerold wordt en waar jij zelf ook voorbeelden van geeft van welk effect deze nieuwe AI laag op je heeft.
  De zin die me ook erg trof was dat deze persoon zich volledig afgesneden voelde van moeder aarde en dat dat dus het uiteindelijke doel is; al onze organische banden met moeder aarde en de zon, zoals jij het ook uitlegt, te verbreken.
  Het nogmaals lezen van jouw uitleg en wat ons te doen staat en hoe we er mee om kunnen gaan heeft mij gesterkt om door te gaan op de ingeslagen weg.
  Je zou af en toe wel even willen dat je nog ontwetend was, maar als je ‘wakker’ geworden bent is er geen weg terug.

  Beantwoorden
 • Michele Brlek

  Ik mag er zijn. Ik ben een prachtig mens. Wij zijn onvoorwaardelijke liefde. Ik herken dit ten volle en zie het als aspecten van mezelf die inderdaad ingangen weten te vinden waar het toegelaten word. Een soort van geestelijke training waar niemand verslagen hoeft te worden of iets te bevechten valt.

  Micky , je bent een fantastisch mens ,

  Michele

  Beantwoorden
 • Michele Brlek

  Zelf merk ik dat het heel belangrijk is waar je je energie op richt. Het contact met mijn lichaam herstellen door middel van beweging ,sporten,dansen , haalt me uit de mind en in mijn lichaam. Ook een wandelingetje buiten maken en dan de pracht van de bomen en de planten kunnen zien is prachtig. Even weg van het hoofd ,even een verdieping naar beneden , het hart. Of nog een trapje verder naar onderen , de zachtheid of de kracht van de buik voelen , de echte bewegingen. Het hoofd in de steek latend voor iets levendigs. Het mooie van wie we zijn is dat het zo stralend is en zo liefdevol, onaantastbaar en eeuwig.

  Beantwoorden
 • Denise

  Mooi artikel! En ook echt nieuwe inzichten. Zelf zit ik nu in een proces om te verwelkomen wat ik voel, met als doel bij de kern te komen. Wat ik intens ervaarde en soms nog: een onbestemd gevoel van angst en leegte die ik niet precies kan omschrijven, en niet in woorden kan uitdrukken. In dromen zijn ze nog heftiger. Nu heb ik begrepen dat bijv trauma gerichte therapieën, alles waar je in hebt geloofd als invloeden van buiten af niet meer te geloven, de dingen echt anders gaan doen dan hoe je gewend bent ( je als het ware loskoppelen van je persoonlijkheid en beseffen dat de liefde in je kern zit, die geen vrees kent) kan helpen om steeds dichter bij jezelf te komen en in het eenheidsbewustzijn. Ik blijf dagelijks nieuwe gewoontes herhalen om uiteindelijk een ander uitkomst te creeëren, maar vind het wel een moeizaam proces. Terwijl ik het diep vanbinnen wil, maar net lijkt of er een vorm van manipulatie blijft die mij constant uitdaagt. Vermoeiend! Maar jouw artikel geeft wat meer inzicht en nieuwe hoop. Dankjewel hiervoor. Veel succes ook, en denk dat je hier een hoop mensen mee kunt helpen.
  Groetjes Denise.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>