Max Spiers over geheime mind control projecten

( 5 )
 • Tom

  Beetje suggestief:

  “De redenen voor het uitschakelen van Max Spiers mogen inmiddels duidelijk zijn.”

  Er is geen bewijs dat hij uitgeschakeld is. Past wel in het straatje van complotdenken.

  Genoeg mensen die vroeg dood gaan door uiteenlopende redenen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Neem eerst eens de moeite om alle filmpjes op de youtube channel van Miles Johnston ( https://www.youtube.com/channel/UCcfXFZOH4_ekFlavUeq8hEQ ) over de dood van Max Spiers eens te bekijken voordat je onnozele uitspraken doen waar onwetendheid en gebrek aan dossierkennis uit blijken..

   Miles Johnston heeft nauwe contacten met de familie van Max, de mensen op de conferentie waar hij sprak in Warschau, mensen die close waren met Max en zijn laatste uren meegemaakt hebben, en nog veel meer journalistiek werk. Als jij zwarte pus die uit je huid komt zetten gecombineerd met nog meer uiterst opmerkelijke omstandigheden normaal vind dan is er iets goed mis met je verstandelijk vermogen.

   Beantwoorden
  • Lux

   Tom, luister eens goed wat je zegt.
   Genoeg uitlopende redenen?
   Ja die zijn er altijd.. Maar kijk bijv. Tesla.. of Michael Jackson?
   Het is nog steeds niet 100% duidelijk hoe Michael dood is gegaan.
   Het nieuws vertelde ons dat het kwam door zijn lichaam ombouw.. Maar moeten wij dit maar klakkeloos aannemen omdat NOS dit ons mooi verteld? Als je dieper in je zelf kijkt dan voel je wel wat de waarheid is. Ik wil je niet afkraken of naar beneden halen, nee dat is niet de reden waarom ik hier op aarde ben. ik probeer mensen (net zoals Micky doet) bewust te maken van bepaalde zaken.

   Denk gewoon eerst eventjes dieper 😉

   Beantwoorden
   • tom

    Je hebt gelijk Lux, je moet niet geloven wat derden tegen je zeggen. Maar dit geeft je nog geen reden om je eigen complottheorien te staven, want die complotheorien zijn ook weer gebaseerd op informatie van derden. Je gaat uitspraken doen over een vent die je alleen van het internet kent gebaseerd op info van mensen die je ook alleen van het internet kent, maar je denkt wel alles over die vent te weten omdat je alle video’s hebt gezien.

    Zolang ik er zelf niet bij ben geweest, ga ik in ieder geval geen gedurfde uitspraken doen. Mijn motto: Eerst zien, dan geloven. Hoop onzin info in de wereld.

    Ik probeer wel gewoon dieper na te denken, dwz hij kan een doelwit zijn geweest, maar hij kan ook zwaar aan de pillen zijn geweest, wat hem uiteindelijk de das heeft gedaan, omdat niemand hem op tijd het zekenhuis wist in te krijgen. Er zitten altijd twee kanten aan het verhaal.

    Beantwoorden
 • Sebas

  Pff het gebeurd aan de lopende band Cooper,Phil Schneider, Steven Greer heeft ook al een paar aanslagen overleefd die klokkenluider van Hillary bankmedewerkers en ga maar door.
  Ik toevallig Micheal Jackson fan, ben overtuigd dat hij vermoord is. Zeker vanaf het Dangerous album kan je bij zowat ieder nummer wel een alu hoedje opzetten. (lyrics) Hij deed precies wat hij zelf wou en dat viel bij vele in verkeerde aarde, Sony ook een vd repillian guided companies was hier debet aan.
  Er is een opname van MJ en die heb ik gehoord dat hij zegt dat de schaduw goverment hem wil vermoorden. En dat IS de stem van MJ, die herken ik uit duizenden. Ook Paris heeft hierover opmerkelijke uitspraken over gedaan, allemaal terug te vinden. (was is internet toch een mooi medium)
  Luister maar eens goed naar de teksten, aluhead all over.

  Die Max Spiers snapte het ook ook wel en is niet een “guru” bwah vies woord trouwens. Ik heb maar 1 guru en dat is mijn hogere ik en mijn lagere (3D) gezond verstand en onderscheidingsvermogen.
  Greer Schneider, Poorteman, Vrijland, Katz enz. hebben allemaal een probleem dat ze ook vast in een guru programmering zitten die word aangepraat/ opgelegd door anderen of is zelf proclaimed. Dat houdt in dat ze enkel nog in hun eigen ervaring geloven en niet meer open staan voor ‘kleine’ aanpassingen in de echte waarheid dus je eigen waarheden. BAM! de Matrix heeft je weer!
  En Vrijland maar afvragen waarom het zo slecht gaat. Laat je zoiets niet gebeuren of in de schoenen schuiven Mick! Sta altijd open voor NIEUWE WAARHEDEN. Wees de Journalist, niet de guru, geef mensen de keus om zelf het antwoord te vinden. Niet aanvallend bedoeld, just a tip 😉

  Ik raad Tom aan om een een paar oude artikelen te lezen op de site b.v. het grotere plaatje, d’r zitten pareltjes van colloms tussen.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>