Max Spiers over geheime mind control projecten

5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
5 jaren geleden

Beetje suggestief:

“De redenen voor het uitschakelen van Max Spiers mogen inmiddels duidelijk zijn.”

Er is geen bewijs dat hij uitgeschakeld is. Past wel in het straatje van complotdenken.

Genoeg mensen die vroeg dood gaan door uiteenlopende redenen.

Lux
5 jaren geleden
Reply to  Tom

Tom, luister eens goed wat je zegt. Genoeg uitlopende redenen? Ja die zijn er altijd.. Maar kijk bijv. Tesla.. of Michael Jackson? Het is nog steeds niet 100% duidelijk hoe Michael dood is gegaan. Het nieuws vertelde ons dat het kwam door zijn lichaam ombouw.. Maar moeten wij dit maar klakkeloos aannemen omdat NOS dit ons mooi verteld? Als je dieper in je zelf kijkt dan voel je wel wat de waarheid is. Ik wil je niet afkraken of naar beneden halen, nee dat is niet de reden waarom ik hier op aarde ben. ik probeer mensen (net zoals Micky… Lees verder »

tom
5 jaren geleden
Reply to  Lux

Je hebt gelijk Lux, je moet niet geloven wat derden tegen je zeggen. Maar dit geeft je nog geen reden om je eigen complottheorien te staven, want die complotheorien zijn ook weer gebaseerd op informatie van derden. Je gaat uitspraken doen over een vent die je alleen van het internet kent gebaseerd op info van mensen die je ook alleen van het internet kent, maar je denkt wel alles over die vent te weten omdat je alle video’s hebt gezien. Zolang ik er zelf niet bij ben geweest, ga ik in ieder geval geen gedurfde uitspraken doen. Mijn motto: Eerst… Lees verder »

Sebas
5 jaren geleden

Pff het gebeurd aan de lopende band Cooper,Phil Schneider, Steven Greer heeft ook al een paar aanslagen overleefd die klokkenluider van Hillary bankmedewerkers en ga maar door. Ik toevallig Micheal Jackson fan, ben overtuigd dat hij vermoord is. Zeker vanaf het Dangerous album kan je bij zowat ieder nummer wel een alu hoedje opzetten. (lyrics) Hij deed precies wat hij zelf wou en dat viel bij vele in verkeerde aarde, Sony ook een vd repillian guided companies was hier debet aan. Er is een opname van MJ en die heb ik gehoord dat hij zegt dat de schaduw goverment hem… Lees verder »