Voorbij de schaapskooi

( 9 )
 • Hans

  Tja, schapen zijn dan ook behoorlijk door hun wol geverfd.
  Nieuwe werkelijkheidsontdekking, zelfde schaap – zelfde schaap, oude werkelijkheidsbeleving, het zal wel in het DNA zitten…

  Beantwoorden
 • Limon & Nada

  De mens geeft het schaap geen enkele kans om te kunnen ontsnappen, en ook is de gehele natuurlijke evolutie van het schaap volledig verkracht door de mens. Zodra een schaap weet te ontsnappen wordt het direct nagejaagd en weer terug achter het hek geflikkerd om weer als consumptie te dienen voor de mens of voor andere productieve doeleinden. En daar wijdt je dan geen enkel artikel aan Mixky, hoe de mens de natuur stelselmatig aan het verkankeren is. In Nederland zien we schaapjes en koeien achter het hek en denken dat dat de natuur is en iedereen vind dieren achter een hek dood normaal. Geen artikelen te vinden die dit onverantwoordelijke gedrag van mensen aan de kaak stelt, niemand die begrijpt dat het schenden van de vrije wil van het dier juist consequenties met zich meedraagt in onze eigen vrijheid. De matrix pakt ons juist op die grove schendingen van de universele regels van vrije wil. Als we dat stelselmatig blijven doen en goedkeuren dan kan de matrix schepper ons er op pakken. Geen enkele serieuze waarheidsridder die daar eens een artikel over schrijft. Nee, het gaat altijd alleen maar om de vrijheid van de mens zelf. Waarom denk je trouwens dat ‘ze’ ons altijd vlees laten eten van alleen maar planteneteters, zoals koeien, varkens, schapen enz.. Ik bedoel daarmee voornamelijk dieren die geen ander dieren doden. Planteneters zijn onschuldige dieren en is het doden en gevangen zetten van deze dieren de meeste grove overtreding van de universele wet van vrije wil. Micky gelooft niet in de wet van vrije wil, want volgens hem hebben we die namelijk niet. Wij hebben geen vrije wil volgens Micky. Dat klopt inderdaad, als jij de vrije wil van dier en natuur schendt dan ben jij jouw eigen vrije wil geheel kwijt geraakt aan de matrix. Daarmee heb jij geen vrije wil meer omdat je die hebt afgestaan namelijk.
  Dus als we ons zelf zo graag als schaapjes willen zien zullen we eerst eens moeten beginnen de vrije wil van onschuldige diren te respecteren en hun natuurlijke evolutie te respecteren en alle dieren niet meer te doden en op te vreten (mensen zijn namelijk ook gewoon planteneters) en ze niet meer gevangen te zetten en ze de rest van hun leven op een veldje van 10 bij 10 meter te laten doorbrengen. En mocht geen enkel probleem hebben om dieren te doden, op te vreten of achter je huis achter het hek te zetten, prima, dat is dan jouw vrije wil, maar moet je niet lopen huilen als jouw vrijheid dan ook geheel van je wordt afgenomen. What comes around, goes around!

  Beantwoorden
  • Danny

   Ik zie hier precies het schaapje, wat aan het tieren en aan het foeteren is op de schaapskooi…

   Over dieren denk ik precies hetzelfde, maar ik kan niet meer dan goed zijn voor alle dieren in MIJN wereld. Dat ligt in mijn macht en dat geeft mij kracht.
   Mij druk maken over alle dierenleed in de wereld maakt mij alleen maar zelf negatief en teneergeslagen. Ik weet dat het er is en ik hoop op betere tijden, maar daar te veel naar kijken is niet goed voor mij.

   Beantwoorden
   • Limon & Nada

    Ik zeg niet dat jij je de hele dag moet druk maken om het dierenleed, want dat is onbegonnen werk maar dat je kunt kijken in hoeverre je hier zelf aan meewerkt en daardoor jouw vrije wil afstaat. Als je bijvoorbeeld vlees eet terwijl je als mens een planteneter bent dan kies je er dus voor om je vrije wil af te staan. Dat wil zeggen dat als jij iets eet wat een vrije wil had dan mag jij ook gegeten worden. Vlees eten moet iedereen zelf weten maar alles heeft nou eenmaal consequenties. Als je het dus normaal vind om dieren te houden in hokken of om koeien te hebben en ze volledig van hun natuurlijke evolutie te onthouden, of het dood normaal vind om elke dag met je kind naar de dierentuin te gaan, dan is dat ieders vrije keuze, maar het heeft gewoon consequenties voor jouw zelf. Daardoor heeft het drinken van melk zelfs consequenties, omdat je er aan meewerkt de natuur volledig uit balans te trekken en de dieren op te sluiten enz enz. De matrix pakt je er namelijk direct op, wamt die zoekt altijd een opening om je energie af te tappen en om je via het brein voor de matrix te laten werken.
    Kort gezegd het schenden van de vrije wil en de vrijheid van iets of iemand anders heeft consequenties voor jouw eigen vrije wil en vrijheid. Niet zo heel moeilijk om te begrijpen toch?
    Maar iets wat de matrix absoluut niet wil dat wij mensen ons daar bewust van zijn, daarom wordt er nooit iets over deze universele wet van vrije wil geschreven of gezegd. Het is het nummer 1 geheim van de matrix, want zodra wij allemaal de wet van vrije wil zouden gehoorzamen dan heeft de matrix een enorm probleem in het voortbestaan. Het heeft dan geen stok om ons nog mee te slaan. Als mens hoef je ook alleen maar deze wet van vrije wil te gehoorzamen, meer niet. De top elite weten dondersgoed van het bestaan van deze wet van vrije wil en zorgen er ook voor dat wij gewone mensen deze wet consequent overtreden. Op die manier lopen zij de consequenties zelf niet op en gaan ze er met alle vrijheid en luxe vandoor.
    Als je dus vrijheid wilt, schend dan niet de vrijheid van iets of iemand anders. Zo simpel is het.
    En het is aan jezelf, om te kijken in hoeverre je daarin zelf verantwoordelijk bent.
    Daar gaat het “aan jezelf werken” volledig over, dat je kritisch naar jezelf gaat kijken en er ook daadwerkelijk werk van maakt. Wij zijn het zelf die ons lagen beïnvloeden en inpakken door de matrix, want de matrix pakt ons alleen maar op onze eigen gebreken en onwetendheid en zelfs op onze onverschilligheid. Daarom ligt de sleutel van jouw vrijheid geheel bij jezelf in de keuzes die je maakt en de consequenties van jouw eigen acties.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Daar gaat het “aan jezelf werken” volledig over, dat je kritisch naar jezelf gaat kijken en er ook daadwerkelijk werk van maakt”

     Practice what you preach zou ik zo zeggen

     Beantwoorden
    • Sebas

     Ik ben grote lijnen ben ik het wel met je eens maar veganisme past er niet tussen. Sterker nog, dat is ook een ‘mind’ ego program. Onze mentale een fysieke ontwikkeling hebben we te danken aan dierlijke eiwitten die we nodig hebben voor ons fysieke lichaam. Wij zijn absoluut geen ‘planteneters’.
     Je hoeft niet iedere dag vlees op tafel te hebben. Maar wel goed vlees (duurzaam), 1a2x per week.

     Hindoes (India) bijvoorbeeld is de koe heilig, maar word wel gegeten. Het dier word vereerd en bedankt omdat het ons leven en voedsel schenkt. Indianen, zowel Z. Amerika N. Amerika enz.. denken er ook zo over. Die danken (dmv rituelen) de natuur de schepper en op de eerste plaats het dier voor de opoffering en nemen enkel wat ze nodig hebben.
     De Matrix/Karma pakt je niet op je handelen maar wel op je gedachtengang erachter.
     Gebreken en ontwetendheid is niet erg, daarom zijn we hier om te leren. Onverschilligheid daarintegen (karma) kan zwaar tegen je werken. Wees altijd bewust keuzes en handelingen en blijf eerlijk tegenover jezelf en anderen en idd aanvaard de consequenties van je eigen handelen.

     Beantwoorden
   • Limon & Nada

    Nog een laatste maar zeer belangrijk ding is dat je met het uitroepen van jouw vrije wil ook het universum programmeert. Vanuit de spirituele wereld en vele andere bewegingen wordt het I AM tegenwoordig enorm gepromoot. Bijv. de Invictus Games hebben het I AM als slogan.
    Maar met I AM programmeer je helemaal niks. Je bent of hebt het namelijk al voor jezelf gemanifesteerd dus hoeft het universum niks meer voor je te doen. Je bent het namelijk al. Het I AM heeft ook nog andere doeleinden om je binnen de matrix te houden en uit balans te trekken maar door het I AM in onze onderbewustzijn te proppen willen de top elite ons zo weerhouden van onze eigen scheppingskrachten.
    Wij hebben de matrix ooit zelf geschapen en geprogrammeerd en moet het in feite onze commando’s uitvoeren en niet andersom. We hebben het ook zo geprogrammeerd dat het ons op onze eigen gebreken kan en mag pakken, wij zijn dus de schepper van ons zelf en alles in dit universum en het toverwoord waar wij alles mee kunnen manifesteren moet dus zijn: I WANT…..

    IK WIL…. En vul het zelf maar in, behalve op het moment dat je de universele wet van vrije wil overtreedt, mag je alles voor jezelf willen en het universum verzoeken dit voor jou te manifesteren en zal het dat commando moeten uitvoeren.
    Iets waar de New Age en spirituele bewegingen en alternatieve media het nooit over hebben. Logisch want die zijn allemaal in beheer van de matrix. Die laten je gewoon de wet van vrije wi overtreden door je er vooral niet op te wijzen of je te misleiden en te weerhouden van de informatie waar het echt om draait en daardoor blokkeer jij jouw eigen scheppingskrachten.
    Maar ze verkopen je wel mooie praatjes over vrijheid. Maar goed, dat is nou eenmaal zoals HET werkt en is geprogrammeerd, De matrix is niks meer dan een besturingsprogramma wat we met onze eigen energie voeden.

    Nou wil ik niet het commentaar gedeelte van Micky overheersen, en hem steeds bekritiseren, al ljijkt het wel zo, maar Micky zegt ook veel interessante dingen waar we zeker 33 keer mee verder kunnen… toch?

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>