Voorbij de schaapskooi

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hans
4 jaren geleden

Tja, schapen zijn dan ook behoorlijk door hun wol geverfd.
Nieuwe werkelijkheidsontdekking, zelfde schaap – zelfde schaap, oude werkelijkheidsbeleving, het zal wel in het DNA zitten…

Limon & Nada
4 jaren geleden

De mens geeft het schaap geen enkele kans om te kunnen ontsnappen, en ook is de gehele natuurlijke evolutie van het schaap volledig verkracht door de mens. Zodra een schaap weet te ontsnappen wordt het direct nagejaagd en weer terug achter het hek geflikkerd om weer als consumptie te dienen voor de mens of voor andere productieve doeleinden. En daar wijdt je dan geen enkel artikel aan Mixky, hoe de mens de natuur stelselmatig aan het verkankeren is. In Nederland zien we schaapjes en koeien achter het hek en denken dat dat de natuur is en iedereen vind dieren achter… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Ik zie hier precies het schaapje, wat aan het tieren en aan het foeteren is op de schaapskooi…

Over dieren denk ik precies hetzelfde, maar ik kan niet meer dan goed zijn voor alle dieren in MIJN wereld. Dat ligt in mijn macht en dat geeft mij kracht.
Mij druk maken over alle dierenleed in de wereld maakt mij alleen maar zelf negatief en teneergeslagen. Ik weet dat het er is en ik hoop op betere tijden, maar daar te veel naar kijken is niet goed voor mij.

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ik zeg niet dat jij je de hele dag moet druk maken om het dierenleed, want dat is onbegonnen werk maar dat je kunt kijken in hoeverre je hier zelf aan meewerkt en daardoor jouw vrije wil afstaat. Als je bijvoorbeeld vlees eet terwijl je als mens een planteneter bent dan kies je er dus voor om je vrije wil af te staan. Dat wil zeggen dat als jij iets eet wat een vrije wil had dan mag jij ook gegeten worden. Vlees eten moet iedereen zelf weten maar alles heeft nou eenmaal consequenties. Als je het dus normaal vind… Lees verder »

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Ik ben grote lijnen ben ik het wel met je eens maar veganisme past er niet tussen. Sterker nog, dat is ook een ‘mind’ ego program. Onze mentale een fysieke ontwikkeling hebben we te danken aan dierlijke eiwitten die we nodig hebben voor ons fysieke lichaam. Wij zijn absoluut geen ‘planteneters’. Je hoeft niet iedere dag vlees op tafel te hebben. Maar wel goed vlees (duurzaam), 1a2x per week. Hindoes (India) bijvoorbeeld is de koe heilig, maar word wel gegeten. Het dier word vereerd en bedankt omdat het ons leven en voedsel schenkt. Indianen, zowel Z. Amerika N. Amerika enz..… Lees verder »

Limon & Nada
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Nog een laatste maar zeer belangrijk ding is dat je met het uitroepen van jouw vrije wil ook het universum programmeert. Vanuit de spirituele wereld en vele andere bewegingen wordt het I AM tegenwoordig enorm gepromoot. Bijv. de Invictus Games hebben het I AM als slogan. Maar met I AM programmeer je helemaal niks. Je bent of hebt het namelijk al voor jezelf gemanifesteerd dus hoeft het universum niks meer voor je te doen. Je bent het namelijk al. Het I AM heeft ook nog andere doeleinden om je binnen de matrix te houden en uit balans te trekken maar… Lees verder »