Een persoonlijke boodschap voor het verlichte mind-egoisme

( 4 )
 • Loes

  Wat een trigger,
  O zo herkenbaar!

  Beantwoorden
 • Jouke

  Nou, dat zal wel opluchten om dat efkes uit te spreken, over wie het gaat weet ik niet, kan me ook niet echt boeien. Ik kreeg pas een linkje toegestuurd, heel toevallig 😉 over the love bite https://www.youtube.com/watch?v=A1j-dtUgops

  Beantwoorden
 • Nicole

  Bezorgde lezer,

  Als ik dit lees en ik zie dat deze vriend al eerder je vertrouwen misbruikt heeft, vraag ik me af of je de situatie wel goed inschat. Je vriend heeft nogal psychopatische trekjes. Hij maakt gebruik van je goedheid en geeft hem alle aandacht omdat je nog steeds denkt dat hij ‘normaal’ is. Dat ‘normaal’ doen doet hij alleen om je weer aan hem te binden zodat hij je niet kwijtraakt om te doen wat hij doet. Je het leven zuur maken. Ga je eens verdiepen in narcisme en psychopatie en kijk of je vriend daar aan voldoet. Als dat zo is, kun je stoppen met er energie aan te geven. Succes!

  Beantwoorden
 • Sebas

  Herkenbaar, precies zoals ik over Vrijland denk… En maar klagen die vent…

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>