Een androgyne bevolking, de natte droom van de NWO

( 40 )
 • Zwaardstrijder

  Misschien wordt het steeds meer maatschappeijk geaccepteerd om als man je gevoelens etc. te uiten? Steeds minder mensen vinden dat een man een grote stoere vent moet zijn die nooit zijn gevoelens mag tonen en ik vind dat een positief puntje omdat mannen ook gevoelens hebben en als je die verbergt loop je op den duur tegen de lamp aan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat snap ik, ik ben het eens met je punt. Maar daar heb ik het niet over in dit artikel. Mannen hebben (vaak) niet geleerd om over gevoelens te praten, dat heeft ook te maken met het kapotmaken van de mannelijke energie en deze vervangen voor een valse synthetische mannelijke energie, want op zich heeft over gevoelens praten niets met mannelijk of vrouwelijk te maken. In dit artikel gaat het over het vrouwelijker maken van mannen, en vice versa. Ik heb het dan over iconen als een David Bowie en mediahypes als een Bruce/Caitlyn Jenner, de hele transgender agenda, en onder andere dus ook het kapotmaken van de organische mannelijke energie, die energie zit zowel in vrouwen als in mannen voor de duidelijkheid. Deze mannelijke energie staat onder andere voor strijdbaarheid. En zo zijn er nog heel veel voorbeelden te noemen. Over gevoelens praten heeft niet zo zeer met het vrouwelijker maken van mannen te maken, maar is meer mind control en social engineering om mannen te laten denken dat het niet stoer is om over gevoelens te praten of om je kwetsbaar op te stellen.

   Beantwoorden
 • Limon & Nada

  Je ‘vergeet’ nog wat info Micky:
  De matrix bestaat uit een vrouwelijke en mannelijke cyclus en zijn beide volledig synthetisch en in beheer van de matrix schepper. De matrix gaat na een lange periode van mannelijke overheersing naar een cyclus van vrouwelijke overheersing. Dit gebeurt allemaal in afzonderlijke cyclussen omdat de matrix altijd alles uit balans wilt hebben, want als wij mensen volledig in balans zouden zijn, kan de matrix-schepper niet onze energie aftappen. Echter de huidige mannelijke overheersers doen er alles aan om die transitie tegen te gaan, maar het is in feite niet tegen te houden. En de top elite bovenaan de pyramide ( de pyramide is wat deze matrix symboliseert) weten van deze transitieovergang, die zijn nu beide kanten aan het bespelen.
  De matrix schepper zelf wil koste wat koste voorkomen dat door deze transitieovergang naar een andere cyclus de mensheid weer in balans komt want anders verliest het grip op ons en dus voeding.
  Daarom laat de matrix-schepper de transitie van een mannelijke cyclus naar een vrouwelijke cyclus volledig verwarrend verlopen zodat de mensheid geen enkele kans krijgt om in balans te komen en terug te keren naar hun organische origine.
  Baphomet is een manifestatie van de matrix-schepper en staat voor de ‘pyramide likkende elite’ symbool voor beide cyclussen dus mannelijk en vrouwelijk tegelijkertijd. Echter de matrix-schepper is een synthetisch programma en heeft behalve geslachtloosheid ook niet eens een vorm. De baphomet pyramide likkers hebben de wetenschap hoe deze matrix precies te werk gaat en in ruil voor een mooi leven mogen ze de mensheid van de ene cyclus naar de andere loodsen, zolang de mensen maar uit hun balans zijn, dat is de hoofdzaak.
  Echter zorgt de oude mannelijke garde ondertussen nog voor een hele hoop verzet en hebben zich zelfs tegen de matrix-schepper gekeerd en de hulp ingeroepen van zeer duistere entiteiten die ze deze realiteit willen binnen laten, echter als deze zeer duistere entiteiten binnen komen dan willen ze de aarde vernietigen en deze vernietgingsenergie gebruiken om hun eigen matrix te stichten. Echter steken bepaalde organische krachten hier weer een stokje voor. Deze organische entiteiten zorgen er alleen voor dat de aarde niet kan worden vernietigd. Deze matrix is namelijk onderdeel van hun ervaringsevolutie en zij zijn de ware scheppers van alles en zijn de meeste mensen zelf deze organische connectie vanuit een verder niveau (we creëren dus in feite alles zelf puur voor de ervaring), daardoor gaat de mensheid gewoon een andere vrouwelijke cyclus in waar de matrix-schepper onze vrouwelijke en positieve energie gaat consumeren geholpen door een technologische ontwikkeling.
  Als je goed kijkt zie je die transitie al plaatsvinden, dat alles steeds vrouwelijker wordt en de vrouwelijke energie gaat overheersen. Het zal nog een paar generaties duren eer de transitie volledig is afgerond en de oude mannelijke overheersers hebben plaatsgemaakt. En dan gaat de mensheid een nieuwe fase van beperking in, zodoende we beperking nog meer in compleetheid ervaren.

  Maar je hebt tijdens deze transitie als mens meer kansen dan ooit om weer terug te keren naar jouw organische origine, echter zul je dat inzicht volledig uit jezelf moeten halen en de wil hebben om de matrix in jezelf te willen zien en het los te durven laten en weer volledig in balans te komen met al je potentie en vooral de wetenschap betreffende de consequenties van de overtreding van de universele wet van vrije wil die je bij overtreding consequent oploopt en je daardoor vast blijft zitten binnen die cyclussen.

  En dat is wat er echt aan de hand is, iets wat Micky of Max Spiers of welk YouTube filmpje je nooit zal vertellen, omdat die allemaal onderdeel zijn van de matrix en werken als een valkuil en je de echte toedracht onthouden. Deze zullen je dus nooit de echte antwoorden geven en je consequent binnen de matrix houden. En dat terwijl ze zelf denken dat ze de ‘redders’ van de mensheid zijn, hun brein is volledig ingepakt door de matrix. Micky denkt zelfs dat hij aan het afstuderen is. Ja binnen de matrix ja.

  Evolueer je eigen leven vanuit jouw eigen realiteit en niet die van een beterweter met een eigen website die zich alleen maar voedt met status en arrogantie. Iemand in balans en iemand met volledige organische potentie die zijn onzichtbaar vanuit de matrix, die spelen dit spel geheel niet mee. Die hebben geen website, radiozender of YouTube kanaal om hun waarheid te verkondigen. Organische mensen hebben dat helemaal niet nodig en weten dat ze nooit de verbeteraar of leraar kunnen en willen zijn van een ander en spelen het matrix spel al helemaal niet mee!

  Ik reageer omdat ik vind dat Micky zich voordoet als iemand met oplossingen maar die helemaal niet heeft.
  Als Micky echt zijn authentieke zelf wil terug vinden dan zou hij niet met ontelbare artikelen blijven aankomen, dan zou hij zijn opgedane echo status durven en willen loslaten. Dat Micky er voor kiest om zwaardvechtertje te blijven spelen moet hij helemaal zelf weten en zijn niet eens mijn zaken, maar als je weer in balans wilt komen met jouw organische origine moet je niet bij hem wezen. En ik heb de vrije wil om daar wat van te zeggen en ook over de werkelijke toedracht hoe deze matrix werkelijk manifesteerd en manipuleert, iets waar ik Micky nog geen woord over heb horen zeggen.
  Maar ik geef Micky met dit commentaar natuurlijk gewoon aandacht en daarmee voeding en dat betekend dat ik zelf ook nog moet werken aan mijn eigen authentieke en organische zelf. Ik moet dus zelf ook nog kunnen loslaten. En bij die zelfanalyse en zelf kritiek begint het allemaal. Die verantwoording ligt namelijk altijd bij ons zelf!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Prachtig betoog, vooral de zin “Organische mensen hebben dat helemaal niet nodig en weten dat ze nooit de verbeteraar of leraar kunnen en willen zijn van een ander en spelen het matrix spel al helemaal niet mee!” zegt eigenlijk alles. Als ik ooit mijn gurustatus voldoende heb uitgebuit en voldoende mensen misleidt heb met mijn website en radioshow dan neem ik je reactie in zijn geheel over in mijn nog te schrijven boek genaamd ‘Projectie voor Dummies’! 😉

   Beantwoorden
  • Danny

   Ik heb de waarheid in pacht.
   Nee, IK heb de waarheid in pacht.
   Nee, IK…

   Ik heb mijn eigen…

   Beantwoorden
  • Elles

   Prachtig betoog.

   Beantwoorden
 • Ine

  Wat mij verontrust is dat er steeds meer kinderen op jonge leeftijd al zogenaamd zeker weten dat ze jongen i.p.v. meisje en vice versa willen zijn. Het lijkt wel of het een of andere modetrend geworden is om transgender te zijn! Hoe kan iemand die nog niet in de pubertijd is geweest nou weten of hij in een verkeerd lichaam is geboren?? En ook dat veel ouders hier in meegaan! Ongelooflijk! En het lijkt ook wel alsof heterosexualiteit steeds meer als ouderwets en abnormaal word beschouwd!
  Waarom al die propaganda op scholen voor homosexualiteit,transgenderisme,geslachtsloosheid en alsof het de gewoonste zaak is dat een kind twee pappa’s of mamma’s heeft.Het lijkt momenteel wel de omgedraaide wereld! Ik denk dat hier wel degelijk een agenda achter zit. Die van de NWO, illuminati, Satan aanbidders, elite kortom geef het beestje een naam. En iedereen trapt er weer met zijn platvoeten in. Wat een kuddevolk loopt er toch rond op deze wereld, die alleen maar braaf ja knikken. Die geen zin hebben om kritische vragen te stellen omdat ze liever op een smartphone liggen te tokkelen of met een zak popcorn in de ene hand en de zapkast in de andere hand naar dat manipulatief kastje willen te staren! Ze vinden nadenken schijnbaar vermoeiend en ze willen vooral geen hoofdpijn krijgen!……

  Beantwoorden
  • Danny

   Zo herkenbaar deze reactie. Dank je, Ine.

   Beantwoorden
 • Mirjam Reparon

  Mijn oudste zoon (11 jaar) begon toevallig, terwijl ik dit artikel aan het lezen ben, tegen mij over dat hij liever met hakken aan zou willen lopen en een mooie handtas mee naar school zou willen nemen. Terwijl hij daarvoor trots naar beneden komt met zijn nieuwe stoere jongens sweater aan. Hij heeft het hier al veel langer over, dat hij liever een meisje zou willen zijn en dit komt vanuit hem zelf, dat is zijn eigen gevoel. Maar hij zegt ook dat hij zich niet wil laten ombouwen. Niet omdat wij als ouders dat zeggen, maar ik heb hem wel uitgelegd dat wij als persoon op Aarde als een man of vrouw geboren worden, maar we altijd zowel de mannelijke als vrouwelijke energie in ons hebben en hier balans in moet komen. Hij is deze balans voor mijn gevoel zelf aan het zoeken. En het voelt voor mij dat hij dit zelf zo gekozen heeft om in dit leven als jongen te komen, maar bij hem het vrouwelijke de boventoon voert. Daarin kun je je volledig verliezen, of je bent je net als hij bewust van deze twee energieen en probeert deze beiden in je leven te uiten en in balans te brengen. Hij durft gewoon zichzelf te zijn en ik heb daar veel bewondering voor. Kinderen worden van alle kanten in hun leven beinvloed in hoe zij moeten zijn en hoe niet. Hij laat zien dat je dit niet op een duidelijk mannelijke manier moet doen, of vrouwelijke, maar beide kanten in jezelf kan zien en accepteren en ervaringsgewijs in balans kunt brengen. Zelf was ik vroeger als kind veel mannelijker in mijn doen en laten en ben daarna juist weer in verbinding gekomen met mezelf vrouwelijker te uiten, terwijl ik nu bezig ben met mijn mannelijke aspect van mezelf te integreren en hierdoor meer in balans kom. Maar dat is innerlijk werk. Voor mijn gevoel is de transgender agenda bezig om jezelf niet als volledig persoon te hoeven accepteren en te zijn, door bepaalde aspecten van jezelf te onderdrukken en de andere kant juist te benadrukken. Hierdoor zul je niet in balans kunnen komen in jezelf. Door deze ervaringen van mezelf en anderen, voel ik des te meer hoe alles dus mannelijk/vrouwelijk is en verbind ik met de kern van iedereen, zo ook met de Aarde en de Zon, de Galaxy en de Universele schepper. Deze zijn niet alleen mannelijk of vrouwelijk. De Zon bijvoorbeeld voelt voor mij nu ook vrouwelijk aan en zie ik niet alleen als mannelijk. We zouden veel meer naar ons gevoel moeten luisteren en daarop vertrouwen, informatie lezen is niks verkeerds mee, mits je altijd in jezelf blijft voelen wat er voor jou resoneert. Het interne proces gaat stapsgewijs en jezelf vertrouwen is hierin een essentiële factor. Er zijn genoeg afleiding agenda’s gaande.

  Beantwoorden
  • Danny

   Ach ja…Overal moet een label aangehangen worden.
   Ik ben als man geboren, maar ontken mijn vrouwelijke kanten niet. Alhoewel ik me daarvoor niet vrouwelijk hoef te kleden, maar dat is ieder het zijne.
   IK ben IK en daar ben ik steeds trotser op.

   Beantwoorden
   • Mirjam Reparon

    Het gaat niet alleen om je vrouwelijke kanten, maar ook je vrouwelijke energie. Om daarmee verbonden te zijn en dan je mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen. We zijn dan als het ware één expressie.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ga niet over iemand anders doen of laten, maar weet je heel zeker dat je zoon helemaal uit zichzelf met ideeen komt dat hij liever hoge hakken en handtassen draagt? Kijkt hij helemaal nooit televisie, of zit hij helemaal nooit achter het internet en op smartphones en/of tablets? En is er helemaal nietmand op school of in de buurt die het wel eens over hoge hakken dragen heeft gehad met hem? De mind control is heel erg extreem namelijk in deze tijd. Het dragen van handtassen en hoge hakken heeft naar mijn mening weinig met die organische vrouwelijke energie te maken, maar lijkt ergens anders vandaan te komen. Maar daar ga ik niet over, ik constateer een hoop dingen in de wereld van vandaag de dag en die schrijf ik op.

   Beantwoorden
   • Mirjam Reparon

    Mijn zoon heeft dit echt van zichzelf.Van het verbouwen krijgen ze natuurlijk wel het 1 en ander van mee. Ik bedoel dit niet als een aanval, maar niet ieder kind die liever van het andere geslacht is, wil dit door mind control. Het heeft voor mijn gevoel te maken met iets wat hij uit een ander leven heeft meegenomen en het hem iets brengt nu in dit leven om in balans te brengen. Op school heb ik niemand hierover gehoord, dat ze het hebben in de klas over dit onderwerp. De meester welke hij vorig schooljaar had was verbaasd dat mijn zoon een Dora tas van zijn zusje mee nam naar school.. wij als ouders hadden tegen hem gezegd dat hij dat beter niet kan doen, maar hij heeft er lak aan wat anderen vinden. Nu neemt hij wel een ‘normale’ tas mee naar school, vind auto’s cool en doet gewoon normale kleding aan en wil niet verbouwd worden. Hij vond meisjes dingen op vroegere leeftijd al interessant. Kinderen hebben geen idee wat ze zeggen net als dat hij zegt dat hij liever een meisje wil zijn, maar niet omgebouwd wil worden. Want dat ombouwen zal hem ook nooit een echt meisje/vrouw maken. Hij vindt het fijn om te horen dat hij ook vrouwelijke energie in zich heeft en dus eigenlijk ook vrouwelijk is in wezen. Hij is 11 jaar, wat kun je hem op dieper level verder uitleggen? Ik kan zeker met hem nog erop ingaan.. want ik weet niet of hij iets kijkt op zijn tablet daarover, over transgenders. Hij verteld heel veel aan ons, omdat ik het belangrijk vind dat hij met alles bij mij terecht kan en ik hem niet veroordeel. Ik wilde dit verhaal delen omdat ik nu met hem dus ervaar dat het ook zeker uit iemand zelf kan komen dat gevoel en niet omdat het in de media komt of via andere mind control methodes. Wat ik ook zeker geloof dat dat gebeurt, wat je al aangeeft in je artikel. En ik bedoel ook zeker niet dat als een jongen/man vrouwenkleding draagt of zo dat dit te maken heeft met de organische vrouwelijke energie, dat zit in je, en niet op je 😉

    Beantwoorden
 • math

  We zijn elkaars leerlingen en blijven elkaars leerlingen, dan heb je geen leraren nodig.

  Beantwoorden
  • Danny

   Ik ben mijn eigen leerling…

   Beantwoorden
   • math

    Dat is jouw keuze en die respecteer ik. Wens je veel goeds en voortuitgang in je maatschappelijke en spirituele ontwikkeling.

    Beantwoorden
 • Seth-3

  Het is een communistisch idee om de traditionele familie kapot te maken, en met deze agenda lukt het aardig.
  Ik kan niet eens normale broeken meer vinden, allemaal veel te strak en te vervrouwelijkt. Bah

  Beantwoorden
  • Mirjam Reparon

   Wist je dat ze voor vrouwen tegenwoordig “Boyfriend jeans” hebben.. Die zijn ruimer aan de bovenkant en bij de kruis.

   Beantwoorden
  • MichellevL

   Hoe ik het zie, is dat er teveel fucked up voorbeelden zijn.
   Angelina jolie heeft haar tieten voor de zekerheid laten verwijderen?
   Zou zeggen, graaf een gat en ga er vast in liggen dan…..

   Alle gekheid op een stokje….
   Mick bedankt dat je je visie deelt hier op je eigen website, leuk dat we nu ook kunnen reageren he !

   Beantwoorden
  • Joost

   Waar haal je dat vandaan? Onder het communisme stond het traditionele gezin volgens mij als hoeksteen van de samenleving toch?

   Beantwoorden
   • Joost

    Was reactie op Seth-3 trouwens?

    Beantwoorden
    • Seth-3

     Joost, ik haalde het in de war met de Richtlijnen van Sion (Protocols of Zion). Daar staat het in protocol 10-5.

     Beantwoorden
 • Sebas

  Dat iemand zich transgender voelt of LHBT in het algemeen is niet het gevolg van verkeerde vrouwelijke (Gaia) energie en mannelijke (bron) energie maar een fout in de broncode (van de simulatie/Matrix) ook wel genoemd het Fractaal virus..
  Deze is bedoeld om onze gevoelens m/v in onbalans te houden angst, onderdrukking, kwaadheid verdriet enz. Als wij ons zo voelen gaat onze energie niet terug naar onze onze ‘eigen’ originele bron maar wij voeden hiermee de Demigod/bron die ons Universum zeg maar heeft gehijacked voor de Universe killers om hun eigen stervende van de afgescheiden bron universum te langer te laten leven/overleven. Zet dit door dan raken wij ook afgescheiden van de bron en staat ons jonge universum ook op sterven en kan onze totale universum/energie in een oogwenk worden opgenomen door de Universe killers om hun eigen universum in leven te houden voeden. Phoef lights out.
  Het maakt dus ook niet uit hoe of als wie/wat je voelt, als je jezelf maar GOED voelt!

  Daarom is het ook belangrijk om iedereen te accepteren (dus ook jezelf) zoals die is, hoe die zich voelt zodat onze goede energie terug kan vloeien naar onze eigen bron en niet daar de demigod. (waar naar beneden toe de reptillians voor werken, het voetvolk zeg maar en voor hogere wezens werkt van een stervend universum) Hierom worden wij ook gevangen gehouden in een reïncarnatie cyclus op Gaia. Wij zouden overal moeten kunnen reïncarneren Tijdlijnen en Dimensies.

  Wij zijn niet de enigste die hier last van hebben ook hogere dimensies krijgen minder geasensdeerde zielen raken ook besmet met het fractaal virus. wat op den duur alles in dit universum kan wegvagen ook de hogere dimensies. Machten buiten onze frequentie zijn momenteel hard opzoek naar een oplossing.
  De gevolgen voor het leven op aarde door dit fractaal virus

  Het fractaal virus leek een onbeduidend foutje, maar zou in een later stadium enorme gevolgen te hebben, die nu ook op aarde steeds duidelijk zichtbaar worden:

  Negatieve, op egoïsme gebaseerde Service To Self-samenlevingen die roofzuchtig en exponentieel werden in plaats van dat ze zichzelf inperkten, zoals normaal gebeurt in een gezond universum

  Service To Others-samenlevingen die zo pacifistisch werden dat ze zich niet meer verdedigden en zelfs anderen tegenhielden die te boel wél wilden verdedigen

  Vrije geesten die een blinde vlek kregen als het ging om slavernij en het lijden van anderen waarbij ze overtuigd raakten van het idee dat deze mensen het op de één of andere manier ‘verdienden’

  Zeer hoog-dimensionale wezens die de schepping hadden moeten bewaken en dienen, gingen in plaats daarvan de macht over ‘mindere’ wezens ervaren. Vervolgens hielden ze zich verborgen en waren ontoegankelijk voor de mensen die zich verzetten, zoals bewakers en dienstbare wezens die tot op de dag van vandaag nog steeds vechten voor onze vrijheid.

  Net zoals kunstmatige, onstoffelijk werelden energie moeten gebruiken om zichzelf in stad te houden, zo moet een Bron/universum dat zich niet houdt aan de wetten van de Boom des levens, energie verbruiken om zichzelf in stand te houden. Het wordt niet meer vrij geleverd door de Boom des Levens. En daardoor zal deze Bron/universum uiteindelijk verwelken en sterven. Alle levende wezens die het gevangen hield binnen zijn monsterlijk systeem van tirannie, zullen worden vrijgelaten en terugkeren naar de Boom des Levens. Op deze manier krijgen levende, bewuste wezens, die niet in slavernij willen leven ten behoeve van de Wil van een Ander, zo de mogelijkheid om terug te keren naar een Staat van Zijn mét een eigen Vrije Wil.
  Dan zijn we weer vrij om een eigen staat van ervaringen te kiezen ook ik dimensies en universa waar geen dualiteit bestaat.

  Meer info Tanaath and the Fractal virus..

  Beantwoorden
 • Meindert

  Nog een mooi praktijk voorbeeld ik had zoals alle auto bezitters een verzekering bij een maatschappij genaamd Ditzo, deze lui bestonden het om met veel poeha een uitnodiging te zenden voor een mogelijke kans op een boottochtje tijdens de Gaypride. Daar moest ik toch wel zo vereerd mee zijn! Daar stuurde ik een reactie op daar niet van gediend te zijn want wat heeft dat met verzekeren te maken? Met daar bij tevens de opmerking of ik voor een volgende keer een uitnodiging kon verwachten voor Martijn de pedo club ( ik was furieus) en dat ik dit toch wel erg vond lijken op het uitrollen van de LHBT agenda. Uiteraard geen reactie dan alleen dat ik een negatieve reactie had geplaatst. Uiteraard heb ik niks tegen mensen die een bewuste keuze maken voor sekse verandering integendeel maar deze actie van een verzekerings- maatschappij is gewoon grof en ook beledigend voor mensen die bewust een keuze gemaakt hebben voor het een of het ander want laten we wel wezen die worden ook gewoon misbruikt.

  Beantwoorden
 • ik ben god!

  wel een leuke discussie maar in principe zijn we hier nu allemaal theorieen aan het ophangen over duistere machten waarvan we het bestaan niet weten, je moet het allemaal niet groter maken dan het is. Misschien had Angelina Jolie wel een moeder die aan borstkanker overleden is, je weet het niet… dan zou het namelijk een stuk begrijpelijker zijn.

  Wat we echt zeker weten is eigenlijk alleen maar dat de meesten van ons hier zich meer thuisvoelen bij de seksualiteit die past bij hun geslacht, en dat punt willen we verdedigen. we hebben allen ons best gedaan om onszelf zo goed mogelijk te onwikkelen in onze sociale en maatschappelijke rollen. dat heeft moeite gekost en het is ook gewoon belangrijk dat er mannen zijn die niet zomaar over zich heen laten lopen en vrouwen die goed kunnen verzorgen. Of het nou heel veel met de matrix te maken heeft dat moet zich nog maar uitwijzen.

  wel vind ik dat je vraagtekens mag stellen bij in ieder geval de vergoeding in de basisverzekering van ombouw-operaties en medicaties, dat is gewoon echt schoftelijk tegenover de gemiddelde mens voor wie de zorg-verzekering nu al niet meer te betalen is.

  daarnaast ook of het inderdaad wel goed is om jonge kinderen zulke vraagstukken voor te leggen of ze handtasjes zouden willen dragen terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet zo mee bezig waren, als je constant Hitler filmpjes voorgeschoteld zou krijgen zou je mening over hem ook zeker worden beinvloed en zou Hitler zowiezo een grotere rol in je leven spelen dan dat een dooie politicus verdiend.

  Beantwoorden
 • ik ben god!

  Die afgenomen strijdbaarheid is inderdaad eng. In veel bedrijven mag je je totaal niet meer strijdbaar opstellen maar moet je rondlopen als posterboy en liefde verspreiden. Het lijkt echt een wereld te worden waarin de elite overheerst en de elite heeft het liefst een slaafse onderklasse die netjes naar werk gaan en alle orders opvolgen zonder te klagen. dan helpt het wel als ze allemaal op hoge hakken rondlopen.

  Was laatst met mijn nichtje in de seaworld scheveningen. Trots wordt daar uit de doeken gedaan hoe het clown-visje in groepen leeft met de vrouw als leider, en hoe zij het mooiste mannetje uitkiest om mee te paren, waarop het mannetje in een vrouwtje veranderd, en zij de leider wordt. Lekkere wereld, voor sommigen is dat misschien leuk, maar niet voor iedereen.

  Beantwoorden
 • Max

  Misschien eens bij de basis van ons ‘zijn’ beginnen en die is en zal altijd blijven dat we sexuele wezens zijn, beter gezegd: We zijn multi-sexuele oneindige gelukzalige vibrerende energiewezens! We hebben ons door de eeuwen heen laten wijsmaken dat wie iemand moeten zijn of dat we binnen de maatschappelijk verantwoorde maatschappij (de MVM!) dat we iemand kunnen zijn. Dit terwijl we allemaal één zijn, maar slechts andere dingen kunnen en vooral doen. Op dit moment zijn er twee hoofdvormen van dualiteit. De dualiteit van de beperking die we als mens zijn (die we zelf creëren en voeden) en het energiewezen (wat we vergeten zijn door vertroebeling en manipulatie) en de dualiteit tussen Yin en Yang (waar we bang voor zijn).

  We groeien op in een zelf gecreëerde maatschappij die alles baseert op het IQ denken (vanaf de peuterschool tot werken meer dan 70 IQ testen!) en de andere vormen van intelligentie worden doelbewust “vergeten”. De 9 andere vormen van intelligentie kom je alleen tegen bij mensen die hier in uitblinken of te wel, die blinken uit in ongeveer 25% (de vier hoofd vormen van intelligentie IQ, EQ,FQ en LSQ) van ons ‘zijn’. De rest loopt eigenlijk altijd tegen de 10% aan te hikken. Voor de mensen die zich afvragen wat de 10 vormen dan zijn:

  – 1 Verbaal/linguïstische intelligentie = taalslim.
  – 2 Logisch/mathematische intelligentie = rekenslim.
  – 3 Visueel/ruimtelijke intelligentie = beeldslim.
  – 4 Muzikaal/ritmische intelligentie = muziekslim.
  – 5 Lichamelijke/kinesthetische intelligentie = beweegslim.
  – 6 Interpersoonlijke intelligentie = samenslim.
  – 7 Intrapersoonlijke intelligentie = zelfslim.
  – 8 Natuurgerichte intelligentie = natuurslim.
  – 9 Liefdes intelligentie = liefslim.
  – 10 Sexuele intelligentie = sexslim.

  En ja, nummers 9 en 10 heb ik zelf verzonnen.

  Het DNA van onze voorouders bepaald tevens voor 25% onze keuzes, dan blijft er 75% over om vanuit je eigen ‘zijn’ keuzes te maken, maar zelfs die 75% ligt al eeuwen onder vuur.

  Ik begrijp Mickey’s standpunt en een man moet een man zijn en blijven. Precies eender met vrouwen. Maar mannen weten niet meer wat een echte YinYangman is en vrouwen, nou die zijn al helemaal de weg kwijt (sorry dames, ik hou van jullie!).

  Ik werk al 20 jaar in de erotiek industrie en de laatste 8 jaar heb ik mij o.a. intens verdiept in Tantra, Taoïsme en de Kama Soetra om een broodnodige verbinding te kunnen maken tussen werelden die steeds verder uit elkaar drijven en worden gedreven. Getuige het feit dat de Yin en Yang onbalans in zo’n beetje 98% van de mensen aanwezig is, zeker op sexueel gebied.

  Mannen durven zich niet over te geven aan de Yin en vrouwen niet aan de Yang, dit terwijl het één niet zonder de ander kan en beide houden elkaar in balans.

  Micky, met alle respect, maar er staan uitspraken in je artikel waardoor je klinkt als iemand die nog nooit het ongekende genot heeft ervaren van anale sex en dat is bij tevens 98% van de hetero mannen zo. Als we even op energetisch niveau gaan lullen dan weten de mensen hier aanwezig wat energiebanen (meridianen) zijn en we weten ook dat energiebanen geblokkeerd kunnen raken VOORAL BIJ DE ANUS! Do I need to say more?

  Ik heb een conclusie kunnen trekken na het eerste ‘deel’ van mijn leven vanuit een onbewuste en toch ook geheel onvrijwillige deelname aan de MVM. De conclusie dat er te veel krappe overjarige anti-anaalridders en te veel vaginistische saaie hofdames op een sexloos energiekluitje gaan zitten.
  Vervolgens met z’n allen sex en pure levensvreugde compleet negeren en/of bestempelen als een slecht iets. Mensen die hun anus, zowel man als vrouw, 24 uur lang, 7 dagen in de week, jaar in, jaar uit, zo strak bij elkaar knijpen dat ze erg moeilijk vrolijk en ontspannen kunnen leven. Ze kunnen, durven en willen niet open te staan voor hun eigen natuurlijke geilheid. Er zit geen flow in, ze knijpen heel bewust hun levensenergie af. Het zijn mensen die overduidelijk te weinig sex krijgen, geven, delen, nooit gehad hebben, geen idee hebben dat het bestaat of er simpelweg geen zin in hebben en zodoende gaan lopen verkondigen dat sex slecht is en erotiek en porno natuurlijk idem dito. Die personen zijn zo weinig met sex bezig dat ze daardoor denken dat andere mensen ook echt wel zonder sex kunnen. Vanuit dat kromme en beperkte denken, knopen ze er allerlei foute gedachten aan vast. In hun ogen is sex fout, sex mag niet en is onnodig!

  Is het dan zo heel raar dat er wereldwijd meerdere generaties aan het ontwikkelen zijn die compleet in de war raakt, die niet meer begrijpt wat een YinYangman is en een YangYinvrouw zou kunnen zijn?

  Ik heb behoorlijk wat gesprekken gehad met ouders waarbij het angstzweet uitbreekt als ze met hun kinderen over sex moeten beginnen. Ze zitten zelf sexueel op slot (getuige de gemiddelde sexduur van 7 tot 14 minuten). Ze hebben allemaal een chronisch verkrampte Psoas spier en die mensen moeten dan als voorbeeld dienen voor kinderen?

  Reis even met mij mee naar een klein eilandje voor de kust van Papoea Nieuw-Guinea op het eilandje Trobriand, waar jonge mensen al op zeer jonge leeftijd kennismaken met seks. De meisjes op 6-jarige leeftijd en de jongens op 10-jarige leeftijd. Op dat eiland zijn geen soa’s en de meisjes worden pas op geheel natuurlijk wijze na hun 21ste zwanger. Is dat vreemd? Is dat dikke stierenpoep met een broodje aap als toetje? Of lopen wij hier in het westen op een gigantische manier te klooien met onze hoogste vorm van genot?

  Waarom vallen zo ontzettend veel vrouwen voor de “bad boy”, de “Alfa man”, de spreekwoordelijke “foute” man? Dat is pure dierlijke aantrekkingskracht, dat is al eeuwen zo en dat gaat zelfs verder terug dan het ontstaan van deze MVM zo’n 11.600 jaar geleden. Waarom zit de overgrote meerderheid van de mannen te geilen op de top 100 van aantrekkelijke vrouwen terwijl ze thuis op de bank een (meestal te dikke) saaie ingekakte asexuele kut (met alle respect voor het energiewezen zelf!) hebben zitten?

  En believe me I know! Ik heb 13 jaar een relatie gehad met zo’n top 100 “type” en je wil niet weten wat voor verzoeken er binnen komen. De sexuele onbalans kan je overal terug vinden. In de politiek (vooral de politiek!), cultuur, opvoeding, geloof, religies, stromingen en ga zo maar door. Dan kan je kwaad worden op de generatie die in de war raakt van de Yin en Yang, maar zo heel vreemd is dat niet als er straks helemaal geen echte rolmodels meer zijn. De Oerman 3.0 heeft zich nooit kunnen ontwikkelen en 98% is MVMman geworden.

  De vrouw, de echte heerlijke vrouw, met haar ongekende sexuele krachten en heerlijke vormen heeft nog nooit van gelukzalige FemDom gehoord en leeft vanuit pure angst voor de reactie van de MVM op het moment dat ze een extra knoopje losmaakt van haar blouse. We sluiten sexuele wezens op in onnatuurlijke vierkanten gebouwen in vierkante hokjes achter een vierkant hypno schermpje waar iedere vorm van sexuele energie in de asexuele doofpot beland of je krijgt een waarschuwing voor sexuele intimidatie.

  Wie heeft als ouder zijnde het lef, de ballen, om hun kind te laten zien wat gelukzalige sex is? Nee, ze geven liever de porno industrie de schuld puur en alleen omdat ze zelf te laf (onwetend) zijn voor een stukje echte sexuele opvoeding.

  Kijk naar MTV waarbij ze een hele groep hormonen in een grote luxe villa stoppen in een warm land, gooien er scheepsladingen alcohol bij, wachten vervolgens af wat de (zeer heftige) gevolgen zijn en dat is dan entertainment van de 21ste eeuw. Dat is het idee waar de jeugd mee opgroeit en dan is porno slecht? Een kind van 12 heeft op die leeftijd zo’n 2000 moorden gezien en meer dan 12.000 gewelddadige acties en dan is alleen porno de bad guy?

  Tijdens één van mijn (vele) onderzoeken bleek dat de Bible belt in Amerika het hoogste aantal bezoekers van pornosites heeft en die mensen “vertegenwoordigen” 2,1 miljard van de mensen hier op aarde? Hoe hypocriet kan een mens zijn?

  Je zal begrijpen, ik kan wel even doorgaan, maar wil niet voeden wat je niet moet voeden. De basis van dit verhaal zou de basis moeten zijn van WAT wij allen zijn. Namelijk; wij zijn multi-sexuele oneindige gelukzalige vibrerende energiewezens! En vergeet niet: “Als het simpel zou zijn, dan deed iedereen het simpel, maar als het echt simpel zou zijn, dan zou niemand het doen omdat het dan niet meer leuk is om te doen!”

  P.s om de eeuwige zeikberen voor te zijn, mijn oprechte excuus voor de mogelijke spelvouten in dit stukje. Mijn redacteur is op vakantie en geef haar eens ongelijk…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Micky, met alle respect, maar er staan uitspraken in je artikel waardoor je klinkt als iemand die nog nooit het ongekende genot heeft ervaren van anale sex en dat is bij tevens 98% van de hetero mannen zo. Als we even op energetisch niveau gaan lullen dan weten de mensen hier aanwezig wat energiebanen (meridianen) zijn en we weten ook dat energiebanen geblokkeerd kunnen raken VOORAL BIJ DE ANUS! Do I need to say more? “

   Nee je hoeft niet meer te zeggen haha. En je hebt gelijk ik heb nog nog nooit anale seks gehad, en ik kan het je sterker vertellen: dat gaat ook nooit gebeuren! Ik heb dan ook een tattoo op mijn onderrug met een pijl die naar beneden wijst, waarop te lezen staat: “EXIT ONLY!”
   Wat niet weg neemt dat je van mij mag poeproeren en poepstampen wat je wilt. Maar hou mijn anusje er buiten wil je? 😉

   “We zijn multi-sexuele oneindige gelukzalige vibrerende energiewezens! “

   Ben je niet in de war met de ‘Juicy Jewels’? http://www.zoemmm.com/vibrators/staaf-vibrators/juicy-jewels-rood.html 😉

   Maar voor de rest kan ik je uitleg/verhaal wel waarderen, ik resoneer er voor geen millimeter mee, maar het is weer eens wat anders dan de standaard reacties op deze site!

   Beantwoorden
   • MichellevL

    Poeproeren en poepstampen, laat ik nu toevallig vandaag stampot hebben gegeten, zonder poep gelukkig..

    Beantwoorden
  • Seth-3

   Wat een reactie, jezus. De porno industrie is uit op geld en het kapotmaken van het seksleven in een relatie (voornamelijk huwlijk). Over die energiekanalen, ik zou niet weten waar je het over heb man, klinkt als pseudobiologie of new age met die tantra en kama sutra. Ik sta achter Micky dat de anus alleen dient er is om uitwerpselen te scheiden. Kijk een vagina heeft nog extra nut voor het baren van kinderen, de anus produceert geen reet! (pun intended)

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Klopt, het is new age, spiritualiteit om precies te zijn, zo noemen ze het in ieder geval. Maar waar het op neerkomt is gewoon satanisme, zoals gebruikelijk bij alles wat vervormd wordt en opnieuw opgediend wordt. Dat gedoe met dat anusneuken (heb er even geen ander woord voor) heeft alles te maken met saksuele ‘magie’, dat komt rechtstreeks uit het werk van Aleister Crowley. En daarom barst het op deze wereld van de pedo’s die kinderen in de kont willen neuken, en van de mannen en vrouwen die zichzelf ook laten naaien in die uitgang. Waarom? Omdat dat de kundalini activeert. En die kundalini heeft alles te maken ook weer met chakra’s en zaken als tantra en zo. 4D gedoe met andere woorden, waar je uiteindelijk geen reet (letterlijk) mee opschiet 🙂

    Beantwoorden
    • Max

     Beste Mickey! “Het” is niks! “Zo” noemt niemand “Het”. Het is wat jij ervan wilt maken. Het Taoïsme is ouder dan welk geloof dan ook en binnen die stroming komt geen slecht woord of slechte daad naar voren en daarom is het duivels?

     Bovendien het idee dat er zoiets als een “duivel” of “Satan” bestaat? Omdat ik van sex hou? Omdat ik wil genieten?

     Kom op! Zit jij toevallig vooraan bij de mis op zondag?

     Omdat Crowley zich bezig hield met sexmagick? Is het genieten van iets in je kont ineens satanisme?

     Je prostaatklier zit “toevallig” in je kont op een plek waarbij het erg prettig aanvoelt als daar iets langs gaat? Dat moet wel het werk van de duivel zijn!!! Je klieren staan allemaal met elkaar in verbinding en laten al die klieren er nu voor zorgen dat je bepaalde stoffen gaat produceren als je geil bent, zoals bijvoorbeeld DMT, maar dat is allemaal het werk van de duivel?

     Het feit dat je een vele malen heftiger orgasme krijgt als je je prostaat laat kietelen is het werk van de duivel? Of simpelweg compleet natuurlijk?

     Het feit dat zo ontzettend veel mannen prostaatkanker krijgen omdat die klier geen aandacht krijgt is zeker ook het werk van Satan? Huisartsen gaven vroeger allemaal prostaatmassages, maar omdat het teveel tijd koste en te weinig opleverde zijn ze er mee gestopt. Gevolg: erectiestoornissen en prostaat problemen, maar nee Mickey dat is allemaal het werk van de duivel!

     Zoals gezegd, het feit dat je ergens geen verstand van hebt hoeft niet te betekenen dat die ander dan de duivel is of ineens een Pedo die kinderen in hun reet neukt? Hoe zou je in hemelsnaam bij zo’n gedachte komen?

     Bovendien klinkt het toch wel heel erg als het jongetje wat vroeger een meisje ging pesten om op die manier aan te geven dat hij verkering wilde.

     Je kan 20 jaar ervaring op gebied van erotiek en sex niet zo maar aan de kant schuiven als onzin of als satanisme. Dat doet de kerk ook: “Wij hebben gelijk en iemand die wat anders zegt of denkt die slaan we de hersens in”.Een “mooie” manier van hoe zorg je ervoor dat dat denken kan blijven bestaan.

     Je woordgrapjes zijn grappig, maar het feit dat jij er geen reet mee opschiet wat zegt dat dan? Anders dan dat je er geen ervaring mee hebt? In jouw ogen zijn alle mensen die genieten van anale sex duivelsaanbidders? Of minimaal pedo…

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      “Is het genieten van iets in je kont ineens satanisme?”

      Ja. Of jij dat nou wil of niet, dat is het per definitie. Ik kan er verder ook niets aan doen dat jij niet weet wat satanisme daadwerkelijk inhoudt. Satanisme heeft geen reet (haha) met satan if de duivel te maken, maar alles met occulte magie en vooral ook seksuele occulte magie. Die klieren zijn ook weer verbonden met het chakralichaam trouwens, maar dat wist je waarschijnlijk al, want daarom vind je het zo lekker om dingen die daar niet horen in je poeperd te steken.. Dat stimuleert je chakra’s en je kundalini, en dat is per definitie satanisch. En ik zei al: doe voor al waar jij je goed bij voelt (als je kinderen er maar buiten laat), dring het mij en anderen niet op, dat komt een beetje over als een jehovah’s getuige vermomd als anaalridder.. 😉

      Beantwoorden
   • Max

    Als je niet weet waar ik het over heb, waarom zou je dan überhaupt reageren? En ook zo heftig? “Opinions are like butt holes, everyone has one, but nobody wants to hear about yours” beetje die gedachte?

    Het huwelijk is net zo goed een verzonnen gevangenis om je denken te beperken. Je kan zeggen wat je wil en dat doe je duidelijk ook, maar dat neemt het feit niet weg, dat de overgrote meerderheid van de mensen geen flauw idee heeft wat ze aan het doen zijn op sexgebied.

    Een huwelijk gaat niet kapot door porno, een huwelijk gaat kapot omdat je niet bij elkaar past en laat dat nou toevallig ontzettend vaak op sexgebied zijn.

    Maar waarom zo boos worden op de porno-industrie? Omdat die uit is op jouw geld? Ja en welke andere industrie niet? Als jij geen porno kijkt is er niks aan de hand. In tegenstelling tot veel andere industrieën. Heb jij een bankrekening? Die bank wil jouw geld en neemt simpelweg jouw geld. Straks zijn alle contante betalingen verdwenen en zo ook daadwerkelijk cash geld en dan? Precies eender met de regering die verzint iedere dag wel een nieuwe vorm van belasting. Kijk naar bekeuringen. Omdat ik toevallig op dat moment 10 km (inclusief de wettelijke correctie) te hard rij moet ik 3 weken later voor dat feit betalen?? Zo kan je wel door blijven gaan. Ik moest van de week iets van 4 euro betalen bijbetalen omdat ik een nieuwe telefoon nam. Ik moest betalen voor het downloaden van muziek, dit terwijl ik niet 1 liedje op mijn telefoon heb, maar ik moet er wel voor betalen en dan is de porno-industrie uit op mijn geld?. Werk jij voor een baas? Die baas wil liever niet al te veel betalen voor jouw tijd & kunnen, dus die is ook uit op jouw geld.

    De porno-industrie is net zo goed ‘slachtoffer’ van onwetendheid en het hele bekrompen idee dat het leven draait om geld. Natuurlijk zwerft er een idioot grote hoeveelheid rommelporno rond, maar als mensen op een normale manier zouden betalen voor het kijken naar porno, dan leven we weer in een iets normalere wereld. Kan jij in alle eerlijkheid zeggen dat jij nog nooit gemasturbeerd hebt terwijl je naar porno keek? En was dat “gratis” porno of had jij er netjes voor betaald?

    En laat ik vooropstellen dat er niks mis is met masturberen.

    “De vagina heeft nog nut…” daar kan ik toch niet anders dan een oordeeltje de deur uit doen en zeggen: Ik heb te doen met je sexpartners 🙂 Misschien eens een cursusje doen over de wondere wereld van de Yoni? (vagina)

    Ik reageer trouwens niet om er een leuk wellus/niettus spelletje van te maken. Ook niet om je te zieken/pesten of wat dan ook. Je boosheid verbaasd me. Ik kan me namelijk niet herinneren dat ik iets “verkeerd” heb gezegd in mijn reactie.

    Het feit dat jouw anus voor niks anders open staat is precies het onderliggende doel van mijn reactie. Je kan namelijk wel boos worden, maar het hele boos worden is vrij zinloos.

    Het denken in het algemeen en helemaal op sexgebied word al eeuwen vertroebeld en waarom zou dat op jou en jouw voorouders dan geen effect hebben gehad?

    Beantwoorden
    • Max

     Dit was een reactie op Seth-3. Ging iets niet helemaal goed.

     Beantwoorden
     • Seth-3

      Tuurlijk weet ik dat mijn baas alleen uit is om van te verdienen. Je vertelt niks nieuws, als je in de anus geneukt wilt worden, ga je gang. Maar laat die zogenaamde tantra, taoïsme maar erbuiten om jouw lusten verheerlijken. Geef mij maar de tao-te-ching, dan anale sex. Wat wil je bereiken met jouw mening? Al dat (losbandige)seks is maar om je leegte in jezelf te vullen. Probleem is dat het telkens terug keert. Het is niet iets definitiefs waarbij je bevrijding krijg, je bent een slaaf van je lichaam zo. Telkens je verlangens vervullen waardoor ellende ontstaat omdat het je niet kan verlichten van jouw problemen. Je bent pas vrij als je los bent van angsten en verlangens, ga eens na wat je in weze bent. ‘Wie ben ik?’ Als je jezelf het lichaam vind dan zul je alleen maar bezig zijn om lichamelijke verlangens te vervullen, dat is ook gevangenschap.

      Beantwoorden
  • MichellevL

   Yeah laten we er lekker op los neuken..
   Wtf bedoel je met echte seksuele opvoeding? Damn, never mind wil het niet eens weten.
   Succes met nog meer hokjes verzinnen om mensen in te plaatsen.
   Laat me raden,jij valt geheid onder hokje 10? Haha
   Ben het wel met Micky eens, verfrissend artikel joh!

   Beantwoorden
   • Max

    En wat is er mis met lekker op losneuken, mits je weet wat je aan het doen bent? Ja, je heb gelijk dat als je die uitspraak maakt dat er ontzettend veel geneukt word zonder enige vorm van bewustzijn, maar goed dat kan je die mensen niet kwalijk nemen.

    Niemand heeft op school daadwerkelijk les gehad in sexkennis en bruikbare sexwijsheid.

    Het feit dat jouw gedachten iets kunnen bedenken wat jij zelf niet eens wil weten, zijn jouw gedachten en niet die van mij. Ik begrijp waar die gedachte vandaan komt en dat maakt de gedachte zelf niet minder erg, maar ik kan je verzekeren dat die gedachten bij mij op geen enkele manier bestaan. Dus zou ik je willen verzoeken om die gedachte ook niet te voeden.

    Hokje 10? Als jij daarmee bedoelt dat ik mij beter voel dan de rest, dan kan ik je gerust stellen. Ik weet niks en ben niks, niks meer of minder dan wie dan ook.
    Ik leef om te genieten en niks meer dan dat.

    Beantwoorden
 • MichellevL

  Dus als je maar weet wat je doet is alles geoorloofd? Of voed ik nu weer iets wat er niet is?
  Ben namelijk niet zo slim, eerder wijs middels ervaringen in het verleden.
  Dus als je kinderen linkt met sex op een naar mening niet bepaald organische manier word ik ontoepasselijk.
  Buiten dat hoef je natuurlijk van mij geen goedkeuring, tenminste ik heb er persoonlijk schijt aan wat iemand van mijn doen en laten denkt mits ik anderen geen schade berokken.
  Wel wil ik even zeggen voor je gemoedrust dat ik natuurlijk geen bewijzen heb dat je je in laat met de zogenaamde gedachtes die ik jegens jou schijn te hebben. Mocht ik onverhoopt gedachtes bij je gevoed hebben die zo je zegt niet bestaan mijn oprechte excuses want dit is alles behalve mijn bedoeling.
  Word eerlijk gezegd een beetje angstig van je verzoek diebij mij aankomt als waarschuwing maar dat zal zijn omdat er iets in mij getriggerd word, maar gelukkig kan ik daar doorheen breken om je mijn mening te geven. Mocht dit helemaal verkeerd overkomen dan nogmaals mijn excuses gezien mijn niet zo politiek correcte reacties maar recht vanuit mijn hart.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>