Een androgyne bevolking, de natte droom van de NWO

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Zwaardstrijder
5 jaren geleden

Misschien wordt het steeds meer maatschappeijk geaccepteerd om als man je gevoelens etc. te uiten? Steeds minder mensen vinden dat een man een grote stoere vent moet zijn die nooit zijn gevoelens mag tonen en ik vind dat een positief puntje omdat mannen ook gevoelens hebben en als je die verbergt loop je op den duur tegen de lamp aan.

Limon & Nada
5 jaren geleden

Je ‘vergeet’ nog wat info Micky: De matrix bestaat uit een vrouwelijke en mannelijke cyclus en zijn beide volledig synthetisch en in beheer van de matrix schepper. De matrix gaat na een lange periode van mannelijke overheersing naar een cyclus van vrouwelijke overheersing. Dit gebeurt allemaal in afzonderlijke cyclussen omdat de matrix altijd alles uit balans wilt hebben, want als wij mensen volledig in balans zouden zijn, kan de matrix-schepper niet onze energie aftappen. Echter de huidige mannelijke overheersers doen er alles aan om die transitie tegen te gaan, maar het is in feite niet tegen te houden. En de… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Ik heb de waarheid in pacht.
Nee, IK heb de waarheid in pacht.
Nee, IK…

Ik heb mijn eigen…

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Prachtig betoog.

Ine
5 jaren geleden

Wat mij verontrust is dat er steeds meer kinderen op jonge leeftijd al zogenaamd zeker weten dat ze jongen i.p.v. meisje en vice versa willen zijn. Het lijkt wel of het een of andere modetrend geworden is om transgender te zijn! Hoe kan iemand die nog niet in de pubertijd is geweest nou weten of hij in een verkeerd lichaam is geboren?? En ook dat veel ouders hier in meegaan! Ongelooflijk! En het lijkt ook wel alsof heterosexualiteit steeds meer als ouderwets en abnormaal word beschouwd! Waarom al die propaganda op scholen voor homosexualiteit,transgenderisme,geslachtsloosheid en alsof het de gewoonste zaak… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden
Reply to  Ine

Zo herkenbaar deze reactie. Dank je, Ine.

5 jaren geleden

Mijn oudste zoon (11 jaar) begon toevallig, terwijl ik dit artikel aan het lezen ben, tegen mij over dat hij liever met hakken aan zou willen lopen en een mooie handtas mee naar school zou willen nemen. Terwijl hij daarvoor trots naar beneden komt met zijn nieuwe stoere jongens sweater aan. Hij heeft het hier al veel langer over, dat hij liever een meisje zou willen zijn en dit komt vanuit hem zelf, dat is zijn eigen gevoel. Maar hij zegt ook dat hij zich niet wil laten ombouwen. Niet omdat wij als ouders dat zeggen, maar ik heb hem… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden
Reply to  Mirjam Reparon

Ach ja…Overal moet een label aangehangen worden.
Ik ben als man geboren, maar ontken mijn vrouwelijke kanten niet. Alhoewel ik me daarvoor niet vrouwelijk hoef te kleden, maar dat is ieder het zijne.
IK ben IK en daar ben ik steeds trotser op.

5 jaren geleden
Reply to  Danny

Het gaat niet alleen om je vrouwelijke kanten, maar ook je vrouwelijke energie. Om daarmee verbonden te zijn en dan je mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen. We zijn dan als het ware één expressie.

5 jaren geleden

Mijn zoon heeft dit echt van zichzelf.Van het verbouwen krijgen ze natuurlijk wel het 1 en ander van mee. Ik bedoel dit niet als een aanval, maar niet ieder kind die liever van het andere geslacht is, wil dit door mind control. Het heeft voor mijn gevoel te maken met iets wat hij uit een ander leven heeft meegenomen en het hem iets brengt nu in dit leven om in balans te brengen. Op school heb ik niemand hierover gehoord, dat ze het hebben in de klas over dit onderwerp. De meester welke hij vorig schooljaar had was verbaasd dat… Lees verder »

5 jaren geleden

We zijn elkaars leerlingen en blijven elkaars leerlingen, dan heb je geen leraren nodig.

Danny
5 jaren geleden
Reply to  math

Ik ben mijn eigen leerling…

5 jaren geleden
Reply to  Danny

Dat is jouw keuze en die respecteer ik. Wens je veel goeds en voortuitgang in je maatschappelijke en spirituele ontwikkeling.

Seth-3
5 jaren geleden

Het is een communistisch idee om de traditionele familie kapot te maken, en met deze agenda lukt het aardig.
Ik kan niet eens normale broeken meer vinden, allemaal veel te strak en te vervrouwelijkt. Bah

5 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Wist je dat ze voor vrouwen tegenwoordig “Boyfriend jeans” hebben.. Die zijn ruimer aan de bovenkant en bij de kruis.

Seth-3
5 jaren geleden
Reply to  Mirjam Reparon

Omgekeerde wereld.. ?

5 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Hoe ik het zie, is dat er teveel fucked up voorbeelden zijn.
Angelina jolie heeft haar tieten voor de zekerheid laten verwijderen?
Zou zeggen, graaf een gat en ga er vast in liggen dan…..

Alle gekheid op een stokje….
Mick bedankt dat je je visie deelt hier op je eigen website, leuk dat we nu ook kunnen reageren he !

Joost
5 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Waar haal je dat vandaan? Onder het communisme stond het traditionele gezin volgens mij als hoeksteen van de samenleving toch?

Joost
5 jaren geleden
Reply to  Joost

Was reactie op Seth-3 trouwens?

Seth-3
5 jaren geleden
Reply to  Joost

Joost, ik haalde het in de war met de Richtlijnen van Sion (Protocols of Zion). Daar staat het in protocol 10-5.

Sebas
5 jaren geleden

Dat iemand zich transgender voelt of LHBT in het algemeen is niet het gevolg van verkeerde vrouwelijke (Gaia) energie en mannelijke (bron) energie maar een fout in de broncode (van de simulatie/Matrix) ook wel genoemd het Fractaal virus.. Deze is bedoeld om onze gevoelens m/v in onbalans te houden angst, onderdrukking, kwaadheid verdriet enz. Als wij ons zo voelen gaat onze energie niet terug naar onze onze ‘eigen’ originele bron maar wij voeden hiermee de Demigod/bron die ons Universum zeg maar heeft gehijacked voor de Universe killers om hun eigen stervende van de afgescheiden bron universum te langer te laten… Lees verder »

Meindert
5 jaren geleden

Nog een mooi praktijk voorbeeld ik had zoals alle auto bezitters een verzekering bij een maatschappij genaamd Ditzo, deze lui bestonden het om met veel poeha een uitnodiging te zenden voor een mogelijke kans op een boottochtje tijdens de Gaypride. Daar moest ik toch wel zo vereerd mee zijn! Daar stuurde ik een reactie op daar niet van gediend te zijn want wat heeft dat met verzekeren te maken? Met daar bij tevens de opmerking of ik voor een volgende keer een uitnodiging kon verwachten voor Martijn de pedo club ( ik was furieus) en dat ik dit toch wel… Lees verder »

ik ben god!
5 jaren geleden

wel een leuke discussie maar in principe zijn we hier nu allemaal theorieen aan het ophangen over duistere machten waarvan we het bestaan niet weten, je moet het allemaal niet groter maken dan het is. Misschien had Angelina Jolie wel een moeder die aan borstkanker overleden is, je weet het niet… dan zou het namelijk een stuk begrijpelijker zijn. Wat we echt zeker weten is eigenlijk alleen maar dat de meesten van ons hier zich meer thuisvoelen bij de seksualiteit die past bij hun geslacht, en dat punt willen we verdedigen. we hebben allen ons best gedaan om onszelf zo… Lees verder »

ik ben god!
5 jaren geleden

Die afgenomen strijdbaarheid is inderdaad eng. In veel bedrijven mag je je totaal niet meer strijdbaar opstellen maar moet je rondlopen als posterboy en liefde verspreiden. Het lijkt echt een wereld te worden waarin de elite overheerst en de elite heeft het liefst een slaafse onderklasse die netjes naar werk gaan en alle orders opvolgen zonder te klagen. dan helpt het wel als ze allemaal op hoge hakken rondlopen. Was laatst met mijn nichtje in de seaworld scheveningen. Trots wordt daar uit de doeken gedaan hoe het clown-visje in groepen leeft met de vrouw als leider, en hoe zij het… Lees verder »

Max
4 jaren geleden

Misschien eens bij de basis van ons ‘zijn’ beginnen en die is en zal altijd blijven dat we sexuele wezens zijn, beter gezegd: We zijn multi-sexuele oneindige gelukzalige vibrerende energiewezens! We hebben ons door de eeuwen heen laten wijsmaken dat wie iemand moeten zijn of dat we binnen de maatschappelijk verantwoorde maatschappij (de MVM!) dat we iemand kunnen zijn. Dit terwijl we allemaal één zijn, maar slechts andere dingen kunnen en vooral doen. Op dit moment zijn er twee hoofdvormen van dualiteit. De dualiteit van de beperking die we als mens zijn (die we zelf creëren en voeden) en het… Lees verder »

4 jaren geleden

Poeproeren en poepstampen, laat ik nu toevallig vandaag stampot hebben gegeten, zonder poep gelukkig..

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Max

Wat een reactie, jezus. De porno industrie is uit op geld en het kapotmaken van het seksleven in een relatie (voornamelijk huwlijk). Over die energiekanalen, ik zou niet weten waar je het over heb man, klinkt als pseudobiologie of new age met die tantra en kama sutra. Ik sta achter Micky dat de anus alleen dient er is om uitwerpselen te scheiden. Kijk een vagina heeft nog extra nut voor het baren van kinderen, de anus produceert geen reet! (pun intended)

Max
4 jaren geleden

Beste Mickey! “Het” is niks! “Zo” noemt niemand “Het”. Het is wat jij ervan wilt maken. Het Taoïsme is ouder dan welk geloof dan ook en binnen die stroming komt geen slecht woord of slechte daad naar voren en daarom is het duivels? Bovendien het idee dat er zoiets als een “duivel” of “Satan” bestaat? Omdat ik van sex hou? Omdat ik wil genieten? Kom op! Zit jij toevallig vooraan bij de mis op zondag? Omdat Crowley zich bezig hield met sexmagick? Is het genieten van iets in je kont ineens satanisme? Je prostaatklier zit “toevallig” in je kont op… Lees verder »

Max
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Als je niet weet waar ik het over heb, waarom zou je dan überhaupt reageren? En ook zo heftig? “Opinions are like butt holes, everyone has one, but nobody wants to hear about yours” beetje die gedachte? Het huwelijk is net zo goed een verzonnen gevangenis om je denken te beperken. Je kan zeggen wat je wil en dat doe je duidelijk ook, maar dat neemt het feit niet weg, dat de overgrote meerderheid van de mensen geen flauw idee heeft wat ze aan het doen zijn op sexgebied. Een huwelijk gaat niet kapot door porno, een huwelijk gaat kapot… Lees verder »

Max
4 jaren geleden
Reply to  Max

Dit was een reactie op Seth-3. Ging iets niet helemaal goed.

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Max

Tuurlijk weet ik dat mijn baas alleen uit is om van te verdienen. Je vertelt niks nieuws, als je in de anus geneukt wilt worden, ga je gang. Maar laat die zogenaamde tantra, taoïsme maar erbuiten om jouw lusten verheerlijken. Geef mij maar de tao-te-ching, dan anale sex. Wat wil je bereiken met jouw mening? Al dat (losbandige)seks is maar om je leegte in jezelf te vullen. Probleem is dat het telkens terug keert. Het is niet iets definitiefs waarbij je bevrijding krijg, je bent een slaaf van je lichaam zo. Telkens je verlangens vervullen waardoor ellende ontstaat omdat het… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Max

Yeah laten we er lekker op los neuken..
Wtf bedoel je met echte seksuele opvoeding? Damn, never mind wil het niet eens weten.
Succes met nog meer hokjes verzinnen om mensen in te plaatsen.
Laat me raden,jij valt geheid onder hokje 10? Haha
Ben het wel met Micky eens, verfrissend artikel joh!

Max
4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

En wat is er mis met lekker op losneuken, mits je weet wat je aan het doen bent? Ja, je heb gelijk dat als je die uitspraak maakt dat er ontzettend veel geneukt word zonder enige vorm van bewustzijn, maar goed dat kan je die mensen niet kwalijk nemen. Niemand heeft op school daadwerkelijk les gehad in sexkennis en bruikbare sexwijsheid. Het feit dat jouw gedachten iets kunnen bedenken wat jij zelf niet eens wil weten, zijn jouw gedachten en niet die van mij. Ik begrijp waar die gedachte vandaan komt en dat maakt de gedachte zelf niet minder erg,… Lees verder »

4 jaren geleden

Dus als je maar weet wat je doet is alles geoorloofd? Of voed ik nu weer iets wat er niet is? Ben namelijk niet zo slim, eerder wijs middels ervaringen in het verleden. Dus als je kinderen linkt met sex op een naar mening niet bepaald organische manier word ik ontoepasselijk. Buiten dat hoef je natuurlijk van mij geen goedkeuring, tenminste ik heb er persoonlijk schijt aan wat iemand van mijn doen en laten denkt mits ik anderen geen schade berokken. Wel wil ik even zeggen voor je gemoedrust dat ik natuurlijk geen bewijzen heb dat je je in laat… Lees verder »