De Trump versus Hillary Show

( 8 )
 • Sebas

  Tja beetje coke of pep om dufheid van de pretnison tegen te gaan. ? Zelfs de Telegraaf vroeg zich af welke drugs ze gebruikte ?
  Hillary wint toch wel, Trump is controled opposition, daarom heeft hij ook van die idiote uitspraken. Idd grappig is het wel.

  Beantwoorden
  • Joost

   Mmmmmhhhhh?
   Ik weet ‘t niet..
   Ik geloof net als Mick hierboven stelt dat (in tegenstelling tot alle vorige verkiezingen) Trump en Killary niet dezelfde agenda na streven.
   Daarvoor zijn de uitspraken van der Donald te Expliciet, en op te hoge namen gericht denk ik.

   Beantwoorden
   • Sebas

    Tja ik heb mijn alu hoedje ingeruild voor een alu helm :p
    The rabbit hole always runs deeper then you think.
    ?

    Beantwoorden
 • pietje

  Ik hoop echt dat Trump gaat winnen !! Natuurlijk is hij niet perfect naar killerly ! die wil alleen maar oorlog en dan dansen op de graven van de zgn. vijanden die geen vijanden zijn ! Trump is een beetje een clown maar hij wil geen oorlog en dat…….is heel goed ! Laat die wapen industrie maar langzaam afsterven beter zo ! Want killerly wordt betaald door die ellendelingen dat snappen we toch allemaal hoop ik ????

  Beantwoorden
 • Danny

  Mij maakt het ook niet uit wie er wint.
  Eén grote poppenkast!

  Toppertje van een artikel weer!

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Vanavond in NetNietLive besteden we uitgebreid aandacht aan de Trump vs Hillary Show. Ik heb het debat gekeken vannacht, en heb fragmenten die je niet bij het NOS hoort of ziet. Volgens de MSM won Clinton het debat, de clips die ik heb gemaakt bewijzen het tegenover gestelde. Dus luister vanavond vanaf 20.00 uur mee met ons via http://nnlradio.nl/live.html

  Beantwoorden
 • Haya

  Goed stuk Micky,
  Verbaasde me erover dat ik dezelfde denkwijze heb over beide kandidaten.
  Heb persoonlijk wel grote voorkeur voor Trump omdat ik “denk/hoop” dat hij de goede ET’s vertegenwoordigt en/of behartigt. Killary the reptilian mag voor mij rotten in de goot, zij staat voor alles wat slecht is in deze wereld. En eenieder die dat (nog) niet ziet moet nodig op echt onderzoek uit ipv naar de MSM te kijken/luisteren.
  We shall see.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>