De Trump versus Hillary Show

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Sebas
4 jaren geleden

Tja beetje coke of pep om dufheid van de pretnison tegen te gaan. ? Zelfs de Telegraaf vroeg zich af welke drugs ze gebruikte ?
Hillary wint toch wel, Trump is controled opposition, daarom heeft hij ook van die idiote uitspraken. Idd grappig is het wel.

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Sebas

Mmmmmhhhhh?
Ik weet ‘t niet..
Ik geloof net als Mick hierboven stelt dat (in tegenstelling tot alle vorige verkiezingen) Trump en Killary niet dezelfde agenda na streven.
Daarvoor zijn de uitspraken van der Donald te Expliciet, en op te hoge namen gericht denk ik.

Sebas
4 jaren geleden
Reply to  Joost

Tja ik heb mijn alu hoedje ingeruild voor een alu helm :p
The rabbit hole always runs deeper then you think.
?

pietje
4 jaren geleden

Ik hoop echt dat Trump gaat winnen !! Natuurlijk is hij niet perfect naar killerly ! die wil alleen maar oorlog en dan dansen op de graven van de zgn. vijanden die geen vijanden zijn ! Trump is een beetje een clown maar hij wil geen oorlog en dat…….is heel goed ! Laat die wapen industrie maar langzaam afsterven beter zo ! Want killerly wordt betaald door die ellendelingen dat snappen we toch allemaal hoop ik ????

Danny
4 jaren geleden

Mij maakt het ook niet uit wie er wint.
Eén grote poppenkast!

Toppertje van een artikel weer!

Haya
4 jaren geleden

Goed stuk Micky,
Verbaasde me erover dat ik dezelfde denkwijze heb over beide kandidaten.
Heb persoonlijk wel grote voorkeur voor Trump omdat ik “denk/hoop” dat hij de goede ET’s vertegenwoordigt en/of behartigt. Killary the reptilian mag voor mij rotten in de goot, zij staat voor alles wat slecht is in deze wereld. En eenieder die dat (nog) niet ziet moet nodig op echt onderzoek uit ipv naar de MSM te kijken/luisteren.
We shall see.