De Trump versus Hillary Show

8
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sebas

Tja beetje coke of pep om dufheid van de pretnison tegen te gaan. ? Zelfs de Telegraaf vroeg zich af welke drugs ze gebruikte ?
Hillary wint toch wel, Trump is controled opposition, daarom heeft hij ook van die idiote uitspraken. Idd grappig is het wel.

Joost

Mmmmmhhhhh?
Ik weet ‘t niet..
Ik geloof net als Mick hierboven stelt dat (in tegenstelling tot alle vorige verkiezingen) Trump en Killary niet dezelfde agenda na streven.
Daarvoor zijn de uitspraken van der Donald te Expliciet, en op te hoge namen gericht denk ik.

Sebas

Tja ik heb mijn alu hoedje ingeruild voor een alu helm :p
The rabbit hole always runs deeper then you think.
?

pietje

Ik hoop echt dat Trump gaat winnen !! Natuurlijk is hij niet perfect naar killerly ! die wil alleen maar oorlog en dan dansen op de graven van de zgn. vijanden die geen vijanden zijn ! Trump is een beetje een clown maar hij wil geen oorlog en dat…….is heel goed ! Laat die wapen industrie maar langzaam afsterven beter zo ! Want killerly wordt betaald door die ellendelingen dat snappen we toch allemaal hoop ik ????

Danny

Mij maakt het ook niet uit wie er wint.
Eén grote poppenkast!

Toppertje van een artikel weer!

Haya

Goed stuk Micky,
Verbaasde me erover dat ik dezelfde denkwijze heb over beide kandidaten.
Heb persoonlijk wel grote voorkeur voor Trump omdat ik “denk/hoop” dat hij de goede ET’s vertegenwoordigt en/of behartigt. Killary the reptilian mag voor mij rotten in de goot, zij staat voor alles wat slecht is in deze wereld. En eenieder die dat (nog) niet ziet moet nodig op echt onderzoek uit ipv naar de MSM te kijken/luisteren.
We shall see.