Angst is een slechte raadgever

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Bronnemans
5 jaren geleden

Hoi Micky,

Waar ik zo nieuwsgierig naar ben of je ook weet hoe de wereld er na de transformatie uit ziet. Heb jij je zicht dan weer terug en waar houden we ons dan als mensheid mee bezig?

Limon & Nada
5 jaren geleden

Goed zo Micky, je hebt jouw vrijmetselaars shill praatje weer goed in dit artikel weten te verkopen. Voor mij ben je allang exposed als een gecontroleerde alternatieve media met je lulkoek praatjes over buitenaardsen en alle andere BS verhalen zonder met enige echte bewijzen aan te komen of met doeltreffende oplossingen te komen. Bovendien heb je ook nog een dikke vette kronkel in je hoofd. Verbeter de wereld begin bij jezelf, maar echt kritisch naar zichzelf kijken kan Micky niet. Ja de ander zijn mind echo in het gezicht spugen, daar ben je goed in. En doe jouw vrijmetselaars,-vriendjes de… Lees verder »

Sebas
5 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Zo te horen heb je zelf weinig onderzoek gedaan in je leven, Micky is al jaren bezig. Overigens ikzelf ook, Vrijmetselaars, oude geloven zoals boeddhisme Egyptenaren Maya’s. American Indian’s enz. Gooi dit bij elkaar, schudden en de waarheid komt er uitrollen maar dat gaat niet vanzelf. Vanaf mijn 11de heb ik de afdelingen theologie en geschiedenis compleet verslonden bij de bieb. (makkelijk als het in hetzelfde complex zat als mijn school) Mijn moeder had thuis ook een halve bieb, echt 100den boeken. In mijn tijd bestond er nog geen internet. Micky heeft waarschijnlijk een iets ander pad gevolgd als ik… Lees verder »

Tom
4 jaren geleden
Reply to  Limon & Nada

Hoi Limon en Nada, mocht je dit lezen kun je dan uitleggen wat je precies bedoelt met ” jouw vrijmetselaars shill praatje weer goed in dit artikel weten te verkopen”? Ik denk dat je veel meer weet dan je op het eerste gezicht zou vermoeden en ik zou graag je uitleg willen lezen. Ik hoop dat je reageert. Ik kom al jaren naar deze site en ik vind de artikelen van Micky vermakelijk om te lezen. Micky’s site is weer eens iets anders. Ook de radioshow is leuk, maar helaas veel te lang voor mij persoonlijk. Ik lees zijn schrijfsels… Lees verder »

Danny
5 jaren geleden

@Limon & Nada, wat moet het toch een hel voor jou zijn om Micky’s artikelen te lezen.
Wat een opoffering moet dat zijn.
Hats off voor je doorzettingsvermogen!
Ik leef met je mee…

Limon & Nada
5 jaren geleden
Reply to  Danny

Nou een hel is het niet voor me hoor, ik lees het met enig vermaak, en hij kan goed schrijven, mij hoor je ook niet zeggen dat hij er mee moet ophouden, het is zijn vrije wil om zich te uiten zoals hij wil. Ik vind alleen dat hij niet met doelgerichte oplossingen komt en mensen juist de matrix in trekt. En dat weet hij ook, en hij voedt zich er mee. en de arrogantie dat hij hier aan het afstuderen is en de rest van de mensen niet, slaat helemaal nergens op. Het zijn in feite gewoon New Age… Lees verder »

Seth-3
5 jaren geleden

Don’t feed the trolls Mick :p, je kent ze wel deze limonade en oomen. Debunkers die niks anders te doen hebben.

Sebas
5 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Soms is het ook wel leuk om de eendjes een beetje te voeren…

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Sebas

Eendjes ja, geen varkens XD

Rianne
5 jaren geleden

Speciaal voor Limon en Nada een Youtube Playlist die bewijzen dat er minimaal 3 soorten buitenaardsen bestaan: Kleine Grijzen (106 cm), Reuzen (260 cm) met punthoofden en een tussenvorm. Verder bevat de playlist bewijs voor de leugens van de NASA (plus die van de media, politiek en wetenschap) en het niet bestaan van kernwapens etc.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLytShJLVzAfl71lgo4UKalNk6gCahmIPF

5 jaren geleden

Kijk maar uit voor het zonlicht Limon & Nada ?

Jos
5 jaren geleden
Reply to  MichellevL

Limon & Nada, citroen & niets.

Mot nie gekker worden.

rob
5 jaren geleden

Hoi Micky,
Dit artikel doet met ook even denken aan de bekende quote van WIll Smith in de film After Earth over fear.Deze quote was voor mij het hoogtepunt van de film.

Elles
1 jaar geleden

Dit ruim 3 jaar oude verhaal herlezen, wat actueel nu en dat zal het wel jaren blijven. Fantastisch artikel, heerlijk om te herlezen.