Angst is een slechte raadgever

( 18 )
 • Bronnemans

  Hoi Micky,

  Waar ik zo nieuwsgierig naar ben of je ook weet hoe de wereld er na de transformatie uit ziet. Heb jij je zicht dan weer terug en waar houden we ons dan als mensheid mee bezig?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   `Goede vraag. Dat ik dan mijn zicht terug heb is 100 procent zeker. Net als dat alle gebreken en aandoeningen dan weg zijn bij de mensen die die transformatie meemaken. We zijn dan compleet multidimensionaal. Aandoeningen gelden alleen in de lagere dimensies. We kunnen dan onszelf dus genezen, en het gaat 100 duizend keer verder dan dat trouwens… want we hebben dan geen DNA meer, wat ook een controlesysteem is, wat ons beperkt. En hoe het er allemaal uitziet en wat wij dan doen? Dat weet ik niet, als in dat dit aspect wat dit schrijft dat nog niet weet. Mijn complete zijn waarschijnlijk wel, maar lang niet alle informatie kunnen we nu bij, ook met een reden trouwens, want als we dit geheel hier als een film zien dan is het geen ervaring meer die we meemaken als we de complete film al kennen. Ik kan tot nu toe bij de grote lijnen zoals ik die schets op deze site. De details ontbreken. Persoonlijk ben ik ook eigenlijk helemaal niet bezig met hoe het er dan uitziet en wat ik dan ga doen, ik heb het al meer dan voldoende druk met leven in dit moment 😉

   Het is ook met geen pen te beschrijven wat we dan gaan meemaken, het is met niets wat we nu kennen te vergelijken, en niemand van ons heeft dit al eens meegemaakt, want we doen het voor het eerst in dit Universum op deze manier. We zullen het dus gaan meemaken! 🙂

   Beantwoorden
 • Limon & Nada

  Goed zo Micky, je hebt jouw vrijmetselaars shill praatje weer goed in dit artikel weten te verkopen. Voor mij ben je allang exposed als een gecontroleerde alternatieve media met je lulkoek praatjes over buitenaardsen en alle andere BS verhalen zonder met enige echte bewijzen aan te komen of met doeltreffende oplossingen te komen. Bovendien heb je ook nog een dikke vette kronkel in je hoofd. Verbeter de wereld begin bij jezelf, maar echt kritisch naar zichzelf kijken kan Micky niet. Ja de ander zijn mind echo in het gezicht spugen, daar ben je goed in. En doe jouw vrijmetselaars,-vriendjes de hatelijke groeten van me.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je complimenten, en ik doe ze de groeten van je!

   Beantwoorden
  • Sebas

   Zo te horen heb je zelf weinig onderzoek gedaan in je leven, Micky is al jaren bezig. Overigens ikzelf ook, Vrijmetselaars, oude geloven zoals boeddhisme Egyptenaren Maya’s. American Indian’s enz. Gooi dit bij elkaar, schudden en de waarheid komt er uitrollen maar dat gaat niet vanzelf. Vanaf mijn 11de heb ik de afdelingen theologie en geschiedenis compleet verslonden bij de bieb. (makkelijk als het in hetzelfde complex zat als mijn school) Mijn moeder had thuis ook een halve bieb, echt 100den boeken. In mijn tijd bestond er nog geen internet.
   Micky heeft waarschijnlijk een iets ander pad gevolgd als ik zo zijn artikelen lees maar komt toch voor meer dan 95% overheen mijn eigen gevormde conclusies door puur onderzoek en innerlijk weten. Zo zie je maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

   Ik ben het ook niet met alles eens wat Micky verteld, maar dat hoeft geen strijdpunt te zijn. Sterker nog ik heb altijd 1 handvat met dit soort zaken.
   Namelijk, “de waarheid ligt altijd in het midden.” Denk daar maar eens over na 😉

   Als je lang genoeg je hiermee bezighoudt valt vanzelf het kwartje (je innerlijk weten word wakker) en dan zeg je “verrek de waarheid lag voor mijn voeten” En dan kijk je ineens heeel anders tegen dingen aan, zelfs dagelijkse dingen.

   Wat heb jij gedaan om jezelf educatie te geven?
   Als je in Indigorevolution ff gaat graven en lezen zie je dat Micky ook al heel lang bezig is en dat kennis niet vanzelf komt, je leert en stuurt constant bij omdat er ook steeds vaker nieuwe informatie vrijkomt.
   Geloof mij maar, wat Micky verteld komt dichter bij de waarheid wat de MSM of a alternatieve info sites vertellen.
   Het feit dat je zulke harde taal over de balk schudt op een kleine site die JIJ bezoekt niet andersom denk ik wel dat je Troll-ego flink aan het werk is.
   1 kronkel heb jij al te pakken, het niet respecteren van een andere mening. Ik wil niet weten hoe jij irl. bent.
   Ga ff trollen op 9FNews ofzo, lopen er genoeg rond daar kan je hart ophalen…

   Groetjes enne, denk aan je hart. Je hebt er maar 1. Relaxxxx, maak je niet zo druk over wat anderen zeggen of doen.
   Leid je eigen leven, zonder angst wat dat is de slechtste raadgever.

   Beantwoorden
  • Tom

   Hoi Limon en Nada,

   mocht je dit lezen kun je dan uitleggen wat je precies bedoelt met ” jouw vrijmetselaars shill praatje weer goed in dit artikel weten te verkopen”?

   Ik denk dat je veel meer weet dan je op het eerste gezicht zou vermoeden en ik zou graag je uitleg willen lezen.

   Ik hoop dat je reageert.

   Ik kom al jaren naar deze site en ik vind de artikelen van Micky vermakelijk om te lezen. Micky’s site is weer eens iets anders. Ook de radioshow is leuk, maar helaas veel te lang voor mij persoonlijk. Ik lees zijn schrijfsels af en toe, maar wel met een korreltje zout. Ik moet eerst iets moet zien, voelen, ervaren voordat ik het geloof. Daarom is veel info zoals aliens, demonen, engelen, wat onze geschiedenis is geweest, theorien van de wetenschap, niet voor mij.

   Niet netjes om de persoon zwart te maken, Micky, door dingen die hij op jouw site doet, waar jij uiteraard zicht op hebt, aan anderen te vertellen. Maar dat is aan jouw. Misschien kun je je verweren en uitleggen waarom deze persoon ongelijk heeft. Of misschien heb je dat al gedaan. Heb je daar een link van, aub? Wat bedoelt deze persoon met “vrijmetselaars shill praatje” en waarom heeft deze persoon ongelijk. Dat is uiteraard alleen als je de tijd en zin hebt om te reageren. Ben benieuwd.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Moet ik serieus antwoord geven op je vraag, of maak je een grap?

    De figuur waar je over praat is een internet troll. Kijk de afleveringen van South Park van dit seizoen als je niet weet wat een troll is en wat een troll doet. Kort gezegd zijn het mannetjes (dat zijn het meestal) die om de een of andere reden graag mensen op het internet willen aanvallen. Ze willen discussie uitlokken en zodoende de aandacht van het artikel afleiden naar die discussie. De figuur Limonadetje doet dat anoniem. Het gebruikt een fake emailadres. En dit figuur heeft duidelijk een schijthekel aan mij. Het stuurt bijna bij elk artikel wel een aanval vol met onzin die mij moet uitlokken tot een discussie met dit sneue figuur. Ik ga niet mee in dat soort discussies, omdat iedereen wel kan zien dat het nergens op slaat en puur mind-ego gewauwel is wat mij moet uitlokken om te reageren. Zo werken mind-ego’s. Hij heeft een heel groot gekwetst mind-ego, en doet enkel aan projectie van zijn sneue mind-egootje. Dat wil zeggen dat dit figuur er vanuit gaat dat ik mijzelf ga verdedigen op al zijn onnozele aannames. Want dat zou hij zelf wel doen als iemand hem aan zou vallen, dat noemen we projectie. Dat is nu deze reactie tik betekend eigenlijk al dat hij zijn zin krijgt, al voel ik geen enkele behoefte om mijzelf te verdedigen. Het mannetje probeert elke keer iets nieuws. Nu gooit hij het op vrijmetselaar shill praatjes. Wat op zich al een onzinnige term is die kant nog wal raakt. Waarschijnlijk hoopt hij dat ik mij geraakt voel en de behoefte zou voelen om mijzelf te gaan verdedigen tegen dat soort onnozele aannames. Dat ga ik dus niet doen. Je moet aan hem vragen wat hij er mee bedoelt, al zal dat lastig worden omdat de laffe stakker een vals email adres gebruikt 🙂

    Beantwoorden
 • Danny

  @Limon & Nada, wat moet het toch een hel voor jou zijn om Micky’s artikelen te lezen.
  Wat een opoffering moet dat zijn.
  Hats off voor je doorzettingsvermogen!
  Ik leef met je mee…

  Beantwoorden
  • Limon & Nada

   Nou een hel is het niet voor me hoor, ik lees het met enig vermaak, en hij kan goed schrijven, mij hoor je ook niet zeggen dat hij er mee moet ophouden, het is zijn vrije wil om zich te uiten zoals hij wil. Ik vind alleen dat hij niet met doelgerichte oplossingen komt en mensen juist de matrix in trekt. En dat weet hij ook, en hij voedt zich er mee. en de arrogantie dat hij hier aan het afstuderen is en de rest van de mensen niet, slaat helemaal nergens op. Het zijn in feite gewoon New Age praatjes maar dan in een ander jasje, ik zit me gewoon flink achter de oren te krabben als ik zijn artikelen lees, zo van… Meent hij dat nou echt of zit hij de boel in de maling te nemen!? Theoretisch is wat mij betreft alles mogelijk, maar kom dan wel met gedegen bewijzen aan anders worden we net als de religieuzen die in zaken geloven die in de verste verte niet te bewijzen zijn en kant nog wal slaan. Daar mag toch best wat van gezegd worden, al heeft het geen enkele zin natuurlijk, maar we komen te weinig op voor zaken die niet deigen vind ik, en zaken die ook echt zichtbaar niet deugen. Ik heb het niet over zaken waar je eerst in niet geloven, alles wat ik zeg kan je als keiharde feit neerleggen. Want beargumenteer me dan maar eens. Elke kritiek die ik uit, uit ik namelijk ook naar mezelf. Ik kan het dus hebben.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha, ja inderdaad, petje af voor die anonieme troll die een fake e-mailadres gebruikt en dan eist (ik laat de echte laster en dreigementen niet eens toe van die anonieme ‘held’, ze zijn opvraagbaar bij de redactie haha) dat ik met het een discussie aan ga. Maar ach, ik voel me wel vereerd met een troll op deze site die zoveel moeite doet om de boel te trollen. Het komt wel aan mijn safe space https://www.youtube.com/watch?v=sXQkXXBqj_U , dat wel haha.

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Don’t feed the trolls Mick :p, je kent ze wel deze limonade en oomen. Debunkers die niks anders te doen hebben.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     I know, ik ken ze maar al te goed, het internet loopt over van dit soort sneue gassies die er op uit zijn om ‘discussies’te voeren en zodoende tijd en energie te zuigen. Daarom ga ik ook niet met ze in discussie, dat is toch zinloos. Ze spelen in op mind-ego zaken, en hopen dat ze je kunnen triggeren via je mind-ego. Dat is projectie, aangezien ze zelf om de haverkalp daarop getriggerd worden. Zodoende hopen ze een schrijver of spreker te raken. Mij raken ze niet (meer). Deze sneue jaloerse troll die fake emailadressen gebruikt is echter wel een trol die stinkend zijn (of haar) best doet, een trouwe troll, die mijn site elke dag meerdere keren bezoekt. Dat doet mij goed. Dus vandaar laat ik af en toe een reactie toe van dit gekwetste mind-ego 😉

     Beantwoorden
    • Sebas

     Soms is het ook wel leuk om de eendjes een beetje te voeren…

     Beantwoorden
 • Rianne

  Speciaal voor Limon en Nada een Youtube Playlist die bewijzen dat er minimaal 3 soorten buitenaardsen bestaan: Kleine Grijzen (106 cm), Reuzen (260 cm) met punthoofden en een tussenvorm. Verder bevat de playlist bewijs voor de leugens van de NASA (plus die van de media, politiek en wetenschap) en het niet bestaan van kernwapens etc.

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLytShJLVzAfl71lgo4UKalNk6gCahmIPF

  Beantwoorden
 • MichellevL

  Kijk maar uit voor het zonlicht Limon & Nada ?

  Beantwoorden
  • Jos

   Limon & Nada, citroen & niets.

   Mot nie gekker worden.

   Beantwoorden
 • rob

  Hoi Micky,
  Dit artikel doet met ook even denken aan de bekende quote van WIll Smith in de film After Earth over fear.Deze quote was voor mij het hoogtepunt van de film.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>