Turken overleven massale UFO aanvallen

( 11 )
 • Seth-3

  Interessant Mick. Het lijkt mij ook dat het een project van de overheid is, die ufo’s. ufo sightings word vaak afgedaan als iets onozel in bepaalde kringen. Men kan dan zeggen dat het slechts ‘weather-balloons’ waren of zelfs cgi/photoshop, ja zo kan je alles verklaren..

  Beantwoorden
  • Seth-3

   Hmm, laat maar zitten. Het was gewoon een hoax zoals vaker.

   Beantwoorden
 • Monique

  Hoe weet je zeker dat het een hoax is dan?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vind het geen hoax, de standaard reacties van mensen die niet in buitenaardsen geloven zeggen dat het een hoax is en zoeken wanhopig naar verklaringen (die allemaal nergens op slaan)

   Beantwoorden
   • Seth-3

    Dat staat zelf in de link die je gaf van funx, die ene goygoy organisatie mensen had gevraagd om foto’s te maken en te bewerken en zo op SM te plaatsen..

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Jij gelooft dus klakkeloos een uitleg die een website van de NPO (staatsmedia) je geeft? Ik hou die optie open die ze in dat artikel geven, maar dat verklaard niet dat dezelfde verschijnselen ook wereldwijd gefilmd zijn zoals je in de video hebt kunnen zien. Dat heeft niet met een eventuele Turkse website te maken die beelden verspreidde van opnames in Turkije zoals ze claimen. Dat lijkt me dus meer een rookgordijn, maar het kan zeker, ik heb de waarheid niet in pacht zoals ik al zei in het begeleidende stukje tekst.

     Beantwoorden
 • Raskolnikov

  Zou logisch zijn. Ook mbt tot een wereldreligie. De grote religies gaan failliet als er buitenaards leven wordt ‘ontdekt’. Kunnen we gaan geloven in een scientology achtig religie

  Ik zeg top. Weer wat nieuws. Werd wat moe van die elite. We maken het toch maar mooi mee al deze gekkigheid

  Beantwoorden
 • Sebas

  😆 aan de pixelvorm kan ik al zien dat een een Adobe beginnertje is 😛
  Ik heb betere hoaxes gezien…

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  vorig jaar mei heb ik samen met een vriend een half uur lang deze zelfde soort lichtjes in de lucht gezien. het waren bewegende lichtjes. ik was toen in cebu, filipijnen. echt ongelovelijk hoe die vriend van mij het gewoon naast zich neerlegde.

  ik geef toe, je kan alleen maar raden wat het is, maar deze dingen horen toch niet te bestaan? of als ze zouden bestaan, zouden we toch als maatschappij een verklaring ervoor moeten zoeken? 1 ding is zeker, deze dingen worden niet belicht in de mainstream media,geen enkele nieuwszender schenkt er aandacht aan. het wordt gewoon genegeerd. En de mensen laten het ook maar gewoon over zich heen komen, te veel bezig met hun eigen smalle wereldje, precies zoals de onderdrukkers het willen. prima slaven.

  Beantwoorden
  • G-Man

   Luchtballonnen, lichtkogels etc. zulk soort antwoorden krijg je van sceptici.. Ik weet zeer zeker dat ufo’s menselijk zijn, vluigtuigsoorten die voor de ordinaire mensen niet beschikbaar zijn, hoge ‘deep state’ en militairen personen zullen er alleen gebruik van maken.

   Het kan ook één grote afleiding zijn al die ufo’s. Veel foto’s een videobeelden zijn ook inelkaar geflanst, zoals die Belgische ufo-foto’s met die driehoekige ufo. Ik weet niet precies wat voor agenda die ufo/alien hoaxers hebben, maar ze zullen wel lol hebben in hun ‘werk’.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>