Turken overleven massale UFO aanvallen

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Seth-3
4 jaren geleden

Interessant Mick. Het lijkt mij ook dat het een project van de overheid is, die ufo’s. ufo sightings word vaak afgedaan als iets onozel in bepaalde kringen. Men kan dan zeggen dat het slechts ‘weather-balloons’ waren of zelfs cgi/photoshop, ja zo kan je alles verklaren..

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Hmm, laat maar zitten. Het was gewoon een hoax zoals vaker.

jhon
4 jaren geleden
Monique
4 jaren geleden

Hoe weet je zeker dat het een hoax is dan?

Seth-3
4 jaren geleden

Dat staat zelf in de link die je gaf van funx, die ene goygoy organisatie mensen had gevraagd om foto’s te maken en te bewerken en zo op SM te plaatsen..

Raskolnikov
4 jaren geleden

Zou logisch zijn. Ook mbt tot een wereldreligie. De grote religies gaan failliet als er buitenaards leven wordt ‘ontdekt’. Kunnen we gaan geloven in een scientology achtig religie

Ik zeg top. Weer wat nieuws. Werd wat moe van die elite. We maken het toch maar mooi mee al deze gekkigheid

Sebas
4 jaren geleden

😆 aan de pixelvorm kan ik al zien dat een een Adobe beginnertje is 😛
Ik heb betere hoaxes gezien…

Koning Florian
4 jaren geleden

vorig jaar mei heb ik samen met een vriend een half uur lang deze zelfde soort lichtjes in de lucht gezien. het waren bewegende lichtjes. ik was toen in cebu, filipijnen. echt ongelovelijk hoe die vriend van mij het gewoon naast zich neerlegde. ik geef toe, je kan alleen maar raden wat het is, maar deze dingen horen toch niet te bestaan? of als ze zouden bestaan, zouden we toch als maatschappij een verklaring ervoor moeten zoeken? 1 ding is zeker, deze dingen worden niet belicht in de mainstream media,geen enkele nieuwszender schenkt er aandacht aan. het wordt gewoon genegeerd.… Lees verder »

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Luchtballonnen, lichtkogels etc. zulk soort antwoorden krijg je van sceptici.. Ik weet zeer zeker dat ufo’s menselijk zijn, vluigtuigsoorten die voor de ordinaire mensen niet beschikbaar zijn, hoge ‘deep state’ en militairen personen zullen er alleen gebruik van maken.

Het kan ook één grote afleiding zijn al die ufo’s. Veel foto’s een videobeelden zijn ook inelkaar geflanst, zoals die Belgische ufo-foto’s met die driehoekige ufo. Ik weet niet precies wat voor agenda die ufo/alien hoaxers hebben, maar ze zullen wel lol hebben in hun ‘werk’.