Augmented Reality, de volgende stap richting transhumanisme

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Zeer interessante info! Ik moet bekennen dat ik deze technologie goed voor mijn werk kan gaan gebruiken. Voor presentaties en plannen te maken op medisch gebied. Je krijgt daardoor veel meer inzicht. Het maakt me wel enthousiast. Aan de andere kant hou ik wel contact met mezelf, iedere minuut van de dag en als het even kan ook in de nacht. Rupert Spira heeft een mooie lezing over de diepe slaap waar iedereen in de nacht een aantal in verkeerd. Dat we in de diepe slaap juist verkeren in de echte realiteit waar we in de wakkere toestand geen bewustzijn… Lees verder »

tom
4 jaren geleden
Reply to  rob

De laatse zin die je schrijft, mag ik vragen hoe je dat wil doen? Een soort google glas op je kop die voorgeprogrameerde beelden in je kop ramt. Besef wel, alles wat je met een computer doen, dat moet eerst aan de computer verteld worden, geprogrammeerd door andere mensen dus. Denk niet dat je technology wat tastbaar is kunt gebruiken voor iets wat niet tastbaar is. Ik denk dat je een andere kant op moet gaan. Niet naar buiten, maar naar binnen. En daar heb je helemaal geen technology voor nodig, of wat dan ook. Alleen jezelf. Verstand op nul… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  tom

Beste Tom. Dat klopt. Je moet de computer eerst voeden met data. Deze data vergelijk je met normaal waarden ( wat al bekend is). Zo kun je een plan maken , wanneer de groei van het gezicht op een aantal fronten is achtergebleven ten op zichte van de normale groei, kun je precies sturen hoe het eindresultaat er uit moet zien. Je gaat dan de oorzaak van een probleem aanpakken, zodat je uiteindelijk het mooiste resultaat en stabielste krijgt. Ik kan al simulaties maken met de computer, maar met een soort 3 D bril zou dat helemaal fantastisch zijn. Ik… Lees verder »

tom
4 jaren geleden
Reply to  Rob

De technologie die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben is natuurlijk prachtig en ik kan mij echt verbazen hoe deze technologie werkt en de genialiteit van de mensen die dit soort technology verzonnen hebben. En dan heb je de mensen die deze technologie willen gebruiken om andere mensen te helpen. Waarvoor ik diep respect heb. Ik denk dat veel technologie ook op die grond aan de man wordt gebracht. Het is alleen jammer dat de technolgie helaas door corporaties eigen wordt gemaakt en er een grote, niet zichtbare, data-mining van maken. Ik hoop dat er tijden komen waarin technologie van… Lees verder »

Lidy
4 jaren geleden

Het contact blijven houden met moeder aarde juist in deze tijd waarin op alle mogelijke manieren geprobeerd wordt ons te vervreemden. Ik moet ineens denken aan een workshop die ik volgde, ik meen in Duitsland, georganiseerd door een Amerikaan die zich Drunvalo Melchizedek noemt. Ik had namelijk een boek van hem gelezen over geometrie. Ik ben de titel even kwijt, maar heel interessant. Daar wilde ik graag meer over weten en toen ik dan die aankondiging las gaf ik mij meteen op. Dat zal zo’n 10 geleden zijn geweest. Trouw deed ik alle oefeningen mee, maar hij vertelde daarbij dat… Lees verder »

Ramon
4 jaren geleden
Reply to  Lidy

Mooi verhaal. Amen.

tom
4 jaren geleden
Reply to  Lidy

Als U zo moe werd van al dat geouwehoer waarom bent U dan niet opgestaan en buiten een luchtje gaan scheppen?

Maar de vraag is natuurlijk, nadat U uw ei kwijt was, is de beste man inderdaad opgehouden met praten?

Lidy
4 jaren geleden
Reply to  Lidy

En kijk nu eens hoe ze er nu mee om gaan. Alles wat natuurlijk is moet worden vervangen voor imitatie, namaak om allerlei idiote redenen. Hierbij het zoveelste bericht wat ik las niet lang nadat ik deze reactie schreef. Het wordt tijd dat de mensen het serieus gaan nemen en zich niet laten meeslepen.

https://twitter.com/vertelmewat/status/870915766413139968

Danny
4 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd wat mijn gevoel en mijn verstand gaan zeggen als dit eenmaal common practice is.
Denk, dat ik het wel weet, maar je weet nooit…
Hoe sterk is de meest negatieve AI? Kan ik die ook weerstaan? Ik denk van wel. Maar voel ik dat of denk ik, dat ik dat voel? The future will tell…

sebas0570
4 jaren geleden

http://www.imdb.com/title/tt5651844/?ref_=nv_sr_2
Travelers, ik hoop op een deel 2. btw ‘The Director’ is een AI.