Nepnieuws, Pizzagate & De rol van de alternatieve media

( 32 )
 • Danny

  Zwaar artikel om te lezen voor mij…En dan precies om de redenen genoemd in het artikel: Er wordt heel, héél veel beweerd, maar wat weten we nu echt?

  Beantwoorden
  • tom

   Zucht.. Micky komt met veel voorbeelden die je zelf kunt onderzoeken en je op weg kunnen helpen in je eigen onderzoek, hij verteld geen sprookje. Hij komt met concrete voorbeelden, uit de echte wereld.

   En dit is nog maar de bovenkant van de ijschots. Doe je eigen onderzoek als het niet teveel gevraagd is. Ben benieuwd of je dan nog steeds gaat zeggen: “Er wordt heel, héél veel beweerd, maar wat weten we nu echt?”.

   Beantwoorden
   • Danny

    Ik wil er de tijd niet voor maken om alles zelf te onderzoeken en blijf het via de voor mij interessante sites volgen.
    Daarbij is zelf onderzoeken nogal lastig als je alleen maar met info van internet kunt werken…
    Ik ben verdomme Bellingcat niet… 😉

    En voorlopig blijf ik nog wel zeggen: “wat weten we nu echt?”, want we weten genoeg, maar weten we dat, omdat we het mógen weten, of weten we dat, terwijl we het níet mochten weten?

    Beantwoorden
    • Danny

     Ik realiseer me net, dat mijn eerste reactie misschien negatief t.o.v. het artikel overkomt, maar zo is het niet bedoeld. Maar dit hele Pizzagate vreet te veel van mijn energie als ik me daarin ga verdiepen en dat komt mij niet ten goede. Juist daarom kom ik o.a. altijd hier. Noem het luiheid. Ik voel dat het zo beter voor mij is.

     Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt Micky dat je ons zo trouw op de hoogte houdt van de ins en outs van waar we op dienen te letten als er weer eens iets, om welke reden dan ook, naar buiten gebracht wordt om de alternatieve media over één kam te scheren en om ons de waarheid die erachter zit, gewoon recht in ons gezicht te gooien op een dusdanige manier dat die ongeloofwaardig wordt.
  Naar aanleiding van jouw artikel en de Netnietlive uitzending, ook gekeken naar het nieuwste interview van Alfred Lambremont Webre op NewsInsideOut, met Ole Dammegard en de Belgische Carine Hutsebaut, die, naar het schijnt, al 30 onderzoek doet naar pedosexuele/criminele zaken en het wereldwijde netwerk wat erachter zit (en zoveel meer).
  Ze laten er geen twijfel over bestaan dat als wij gaan zitten wachten op officiele instanties om dit wereldwijde pedocriminele netwerk te ontmaskeren, we kunnen wachten tot we een ons wegen en dat wij als burgers hierin onze eigen verantwoordelijkheid dienen te nemen om dit aan de kaak te stellen.
  Dus schreef ik heel dapper een begeleidend stukje bij deze video en plaatste het op mijn vriendenpagina op fb. Vervolgens kreeg ik het erg benauwd (rara wat hierachter zat) en vervolgens heb ik het er toch maar weer af gehaald onder het mom van: denk hier nou nog maar even goed over na want het effect kan wel eens heel negatief zijn naar jou toe.
  Aangezien ik mij jaren lang heb laten misleiden door een New Age programma, waar ik nogal mee te koop liep, heeft mijn direkte omgeving nu zoiets van: OK, ze heeft weer iets nieuws gevonden. Mooi toch dat wij er eeuwig geweest zijn en er eeuwig zullen zijn maar wat moet ik ermee. De Matrix, de mate van controle die over ons uitgeoefend wordt (met onze initiele toestemming, we zijn geen slachtoffer), het zal wel….Je bent wel erg negatief he?
  Kom ik nu even lekker uithuilen bij jou, die wel de moed hebt gehad om naar buiten te treden?
  Nee, dat is niet de bedoeling. De bedoeling is alleen om deze ervaring te delen omdat er waarschijnlijk heel veel mensen zijn die dit meemaken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Ank,

   Ik herken het aan de ene kant wel wat je zegt, aan de andere kant ook niet. Ik ga nu mijn persoonlijk visie schetsen, hoe het in mijn omgeving gaat als ik inderdaad over dit soort onderwerpen zoals pedofilie praat, en dat doe ik al zo lang als dat ik er van af weet, dat begon met het Demmink Doofpot boek, Rolodex onderzoek, en dat soort zaken. Ik merk dat dat laat maar zeggen 10 jaar terug voor velen nog een no go area was als ik dat vertelde. Dan voelde ik dat ik niet serieus genomen werd, mensen geloofden het niet dat een topambtenaar van justitie vuistdiep (helaas letterlijk..) in het kindermisbruik zit. Vandaag de dag is dat heel anders is mijn persoonlijke ervaring, het ligt er een beetje aan tegen wie je het vertelt, maar mensen die een beetje op de hoogte zijn van wat er in de wereld speelt die verklaren mij nu niet meer voor gek als het om dat onderwerp gaat. Er is al te veel van dat soort walgelijke shit naar de oppervlakte gekomen en ook in het mainstream nieuws geweest. Pedenetwerken die online opereren, Jimmy Saville, de katholieke kerk, Boystown USA, Dutroux, en nu weer het Britse voetbal. Als ik zomaar lukraak vertel over kinderverkrachters in de top van de politiek, het bedrijfsleven, religie enzovoorts, dan vertel ik daar wel bij hoe dat werkt als in dat mensen op die hoge posities komen doordat ze chantabel zijn door die pedofilie en dus makkelijker als marionetten hun ding doen in de politiek en zo. Vaak vertel ik er ook bij dat het om demonische bezetenheid gaat. Dat is voor een aantal mensen een paar stappen te ver, maar dat boeit mij niet. Het is de waarheid. En de waarheid mag, en moet eigenlijk gewoon verteld en gehoord worden, of men het er nu mee eens is of niet, en of men mij nu een gek of fantast vind of niet, mij persoonlijk boeit dat helemaal niets (meer). Gekker als dat ze mij nu vinden ga ik niet meer worden haha.
   Maar ik snap wel wat je schrijft. Met het zwaard strijden kost nu eenmaal ‘vrienden’, daar ben ik er ook een aantal van kwijt geraakt doordat ik zo vaak mogelijk voor de complete waarheid ga als ik iets vertel. Vrienden schrijf ik expres tussen aanhalingstekens. Want echte vrienden laten je niet barsten ook al vinden ze dat je krankzinnig geworden bent. Ook dat ken ik. Sommigen vinden mij waarschijnlijk nu nog gek, net zoals dat ik sommige van hun denkpatronen gek vind, maar het blijven wel vrienden.

   Kreeg je die opmerkingen die je in je reactie schets in real life als ik vragen mag, of spelen die gedachten in je hoofd dat ze dat eventueel over je gaan denken? Ik weet dat dat laatste veel voorkomt, er wordt constant geprobeerd om ons te manipuleren. Zo van “wat zou die en die er van vinden dat ik dit plaats?”, “ze denken vast dat ik nu helemaal van het padje af ben…”, “eerst dachten ze dit en dat van mij en nu ga ik compleet de andere kant op, en dus zullen ze mij nu wel helemaal krankjorum vinden..” Ik ken de manipulatie tactieken die in onze mind gepropt worden, ik luister er alleen niet meer naar, en inmiddels heb ik er ook geen last meer van, ‘gekker’ dan wat ik op internet plaats ga je haast niet vinden gok ik 🙂

   Ook met andere onderwerpen zoals ufo’s, demonen, entiteiten, kunstmatige intelligentie, prehistorische bouwwerken, en andere onderwerpen, valt het mij steeds meer op dat mensen niet gelijk in hun mind schieten en mij voor gek verklaren of in de verdediging gaan. Soms gebeurd dat uiteraard wel, maar veel vaker dan dat zijn er openingen. Want ieder mens heeft wel zijn of haar eigen occulte ervaringen met geesten, entiteiten, ufo’s, of wat anders, en ze denken vaak dat iedereen hen voor gek verklaard als ze daar over praten, maar dan horen ze mij praten en dan vinden ze dus soms herkenning en zodoende weet ik van heel veel vrienden en kennissen dat ook zij een aantal van dat soort ervaringen hebben gehad, zodoende is er een opening voor meer diepere informatie. Maar ja, dat gezegd hebbende zijn er ook een flink aantal mensen die ik in het verleden vriend of kennis noemde die dus helemaal niets met dit soort onderwerpen wensen te maken te hebben. Die zijn er ook, en het is niet voor niets dat die mensen niet meer in mijn leven voorkomen. Ik leef de waarheid waar ik voor sta zoveel mogelijk, niet altijd, want soms is het ook handig om gewoon weer te doen alsof ook ik nog in die Matrix geloof en zodoende een gezellige avond te hebben ergens zonder meteen allerlei zware of ‘gekke’ onderwerpen te bespreken.

   Ik begrijp je dus wel, maar persoonlijk zou ik wat meer lak hebben aan hetgeen anderen vinden of denken te vinden, waarheid is en blijft nu eenmaal waarheid, die mag best verteld en gehoord worden, en het is (zo is mijn ervaring) vaak onze mind die er mee aan de haal gaat en conclusies voor ons gaat trekken voordat die anderen daadwerkelijk de kans hebben gehad om een reactie te geven snap je?

   Bedankt voor je reactie, en hier kan je zoals je weet alle ‘gekkigheid’ kwijt! 😉

   Beantwoorden
   • Jos

    Wat vaak gebeurd als we ‘ons verhaal’ kwijt willen, dat een ander daar helemaal niet op zit te wachten.
    Die wil lekker in zijn eigen verhaal blijven hangen, ook wel de ‘comfort zone’ genoemd.
    Maar, als iemand je geen vragen stelt, dien je dan toch antwoord te geven?
    Ik denk dat dat weinig zijn heeft want die ander staat er dan in de meeste gevallen nioet open voor.
    Ergo, hij voelt zich vaak aangevallen in de eigen denkpatronen.
    Met als gevolg dat deze een muur om zich heen optrekt om de eigen beleving af te schermen.
    Wat dan weer betekent dat men ergens wel aanvoelt dat het allemaal niet klopr, maar als men daar eenmaal aan toegeeft, is er geen weg meer terug.
    Tsja, velen zijn te bang om te leren. Denken dat je alleen maar op school dingen hoefde te leren en dat met het behalen van het slavencertificaat het leren ophield.
    In de spiegel kijken die de ander je meestal ongewild voorhoudt blijft moeilijk, doch is het de enige weg om te kunnen leren, reflectie.
    Want de ander is jouw andere ik, en dan meestal ene die je liever onder het tapijt schuift.
    Degenen waar je je het meeste aan irriteert tonen juist die andere ik die wel eens wat onderzoek en aandacht zou kunnen gebruiken om verder te geraken met het Zelf.
    We zijn allemaal verbonden met elkander, met het leven, dynamis, met al wat leeft, want het is tenslotte allemaal dezelfde energie.
    In de huidige wereld zorgt dat vaak voor onbegrip, afgunst etc. In een eventuele nieuwe wereld zou het juist dat kunnen geven waar we allemaal naar opzoek zijn.
    Tip; het begint bij jeZelf.

    Be good,
    Jos.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik kan voor een groot deel met je meegaan Jos, en zoals ik al zei is mijn reactie mijn persoonlijke visie. Ik snap dat iedereen uniek is en dat iedereen anders is. Persoonlijk ben ik enorm blij dat iemand mij pak ‘m beet 12 jaar terug bewust maakte van dingen waarvan ik niet op de hoogte was. Ik vroeg daar niet om. Maar toch kreeg ik het en toch ging ik mijzelf erin verdiepen, het resultaat is onder andere deze site.
     Ik ben het met je eens dat als iemand er niet voor openstaat het geen enkele zin heeft. Maar ik ben het niet met je eens dat iemand er om moet vragen en dat wij dan een antwoord kunnen geven. Op die manier krijg je dus nooit een nieuwe wereld, en op die manier blijft alles bji het oude. Zij het niet dat ik er van overtuigt ben dat een ieder vroeg of laat toch alsnog die zure appel door moet bijten, de waarheid komt in deze tijd naar boven en dat wordt alleen nog maar heftiger. Waar wij (in mijn geval 12 jaar) lang hebben gedaan (en nog steeds bezig zijn) om de waarheid te vinden, daar zal de massa het in sneltreinvaart moeten gaan doen binnenkort. Dus ik prefereer dan om mensen (proberen) te informeren, ook al vragen ze daar niet meteen om qua woorden, als ik informatie deel dan voel ik dat het diepere/hogere zelf van diegene daar om vraagt, dan informeer ik mensen. Ik heb verder schijt aan de reacties. Voor mij is de waarheid iets heel belangrijks, en ik heb liever dat mensen in mijn omgeving al wat informatie hebben gekregen (ook al zit dat vaak in hun onbewuste) zodat ze als de tijd rijp is een voorsprongetje hebben als de keiharde waarheid naar buiten komt, het is dan beter (vind ik persoonlijk) om al zaadjes geplant te hebben. Ik kan niet anders dan de waarheid delen, dat zit in mijn bloed 🙂

     Beantwoorden
     • Jos

      Goedenavond Micky,

      Wellicht heb ik het wat te letterlijk beschreven.
      Er zijn natuurlijk meerdere manieren om dingen vragen, ik doelde er meer op dat als iemand er echt niet voor open staat kunnen we lullen als brugman, het tegenovergestelde wordt steevast bereid.
      Niet erg, want alles heeft zijn moment.

      Ik ben me zolang als ik me kan herinneren al op zoek naar mijn waarheid gedurende deze reis.
      Ik vond als ventje van 4 jaar oud al dat die ‘grote’ mensen steevast uit de nek liepen te zwammen.
      Telkens als ik ze om uitleg vroeg, gaven ze niet thuis.
      Ik heb, zover ik me kan herinneren,altijd al gevonden dat er iets wezenlijks niet klopte in hetgeen ons werd voorgehouden.
      Door onze ouders, op school etc.

      Maar langzaam begint alles op zijn plaats te vallen, mede door zwaardstrijders, zoals jij, mezelf en steeds meer anderen.
      Ik merk ook dat mensen er inderdaad steeds makkelijker voor open staan.
      Dat geeft hoop.

      Het is nog wachten op de uitvoering ervan, maar er is geen weg meer terug, het hek is reeds van de dam en steeds meer ‘schapen’ lopen naar de andere zijde.
      Vanuit de individuele inspiratie zal de mensheid 1 worden, niet van uit opgelegde dwang, dat plan is gigantisch mislukt.

      Want uiteindelijk zal de mens zich niet laten onderdrukken, het staat haaks op de reden van zijn/haar bestaan.
      Aan natuurwetten valt niet te tornen.
      Als boer heb ik daar dagelijks mee te maken.

      Dus yes, laat ons verder gaan de goede zaden te planten, het zaad weet zelf het beste wanneer het moment van ontkieming is aangebroken.

      Stay Human en dank voor al jouw inzet om je medemensen te helpen naar de andere kant van de dam te lopen,

      Jos.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Helemaal mee eens, en je hebt groot gelijk dat als iemand echt niet wil weten dat het dan ook geen zin heeft om er energie aan te verspillen.

       Jij ook bedankt voor het zwaardstrijden, ik weet dat je zo’n beetje alles uit eigen ervaring vertelt, dat kan ik echt waarderen, niet uit een boekje maar uit het leven gegrepen laat maar zeggen!

       Beantwoorden
       • maria

        Wat een flapdrol die Mickey…. als je iets doet, doe het dan goed.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Bedankt voor je ‘opbouwende’ kritiek. Geen idee waar je het over hebt, maar je zal je redenen hebben om deze ‘diepte’ analyse te plaatsen die nergens op slaat!

         Beantwoorden
 • maria

  Het zijn veelal aannames die je doet, en weinig onderbouwd. Je schrijft vanuit een ‘eigen mening’, iets wat in de journalistiek niet echt gewaardeerd wordt. Objectiviteit is een groot goed binnen dit vak. En daarnaast, er staan onnodig veel stijl- en schrijffouten in. Oogt nogal slordig en onprofessioneel.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waar heb ik ooit gezegd dat ik een journalist ben als ik vragen mag? Dit is mijn eigen website, en ja daar geef ik mijn eigen mening.

   Je bent duidelijk getriggerd, ik heb iets geschreven waar je mind-ego boos om wordt, en nu ga je het gooien op stijl en schrijfouten…. dat noemen wij intellectuele non-argumenten. Je probeert mij ergens op te pakken, maar dat lukt je toch niet, want het interesseert mij geen kont wat ene Maria van mij en mijn website vindt.

   Beantwoorden
   • maria

    Goh, sterke reactie! Je zegt zelf tegen de mainstream media en fake nieuws media te willen strijden maar eigenlijk doe je precies hetzelfde… strooien met populistische praat die nergens over gaat.
    “Indigo Revolution onthuld, ontmaskerd, informeert, en draait niet om de hete brei heen. Indigo Revolution gaat verder en dieper dan welke site dan ook. Waar anderen stoppen, beginnen wij.”
    Ik zie het niet….

    Succes met je website Micky!

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Goh… Wat een ongelooflijk ‘sterke’ reactie van jouw kant weer Maria!

     Zeg nou eens wat er niet klopt aan het artikel dan volgens jou? Waar ben je het niet mee eens lieverd? Want aan dit soort reacties heeft niemand wat, je roept maar wat, zonder te zeggen waar je het niet mee eens bent, en gaat daarbij mij proberen te pakken op dingen waar je mij niet op kan pakken, want ik heb niet zo’n immens mind-ego als jij hebt namelijk, het interesseert me geen drol wat je schrijft, het zou stoerder zijn als je inhoudelijk zou reageren en zou zeggen wat er niet klopt volgens jou aan het artikel. Maar dat doe je tot op heden niet… dat siert je niet.

     Beantwoorden
    • Sellemiena

     Je ziet het waarschijnlijk niet omdat een mega matrix zonnebril op hebt XD met oogkleppen eraan. Anders zou je verder kijken dan de neus van je ego en echt fact checken ipv je bezig houden met niet je mening geven op deze site zoals dat hoort als echte journalist…”kom niet meer bij van het lachen”

     Beantwoorden
  • Jos

   ”Je schrijft vanuit een ‘eigen mening’, iets wat in de journalistiek niet echt gewaardeerd wordt.”

   Maar hoe het juist wel zou moeten zijn !!
   Wat leren jullie eigenlijk op die Hogeschool?
   Om geen eigen mening te hebben als journalist?
   Dus gewoon nabekken wat wordt aangeleverd door de persbureaus?
   Is het werk van de zojuist overleden Udo Ulfkotte jullie bekend?
   Kun je een voorbeeld aan nemen.

   Met vriendelijke groet,
   Jos.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Heerlijke reactie Jos! Ja ik zit te schaterlachen hier achter mijn schermpje, dit bewijst voor eens en voor altijd dat journalisten geen eigen mening mogen vormen maar klakkeloos hetgeen de persbureaus hen aanleveren moeten brengen als ‘nieuws’. Geweldig!! En ze zijn er nog trots op ook… maar ja, dat waren Mussert en zijn beweging in WO2 ook op hetgeen ze deden… 😉

    Beantwoorden
 • Johannes

  Micky, ik moet hier toch even ingrijpen, want Maria heeft wel een punt. Ook al is het je eigen website, je pretendeert ‘nieuws’ te brengen maar schrijft geheel vanuit eigen mening. Ik denk dat ze daar op doelt… En laten we maar niet ingaan op de inhoud, die is niet heeeel inhoudelijk wel?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goh, Johannes voelt zich geroepen om in te grijpen…. Shit, daar lig ik wakker van!!!!

   Ga er nou eens inhoudelijk op in, waar ben je het niet mee eens? Welke website heeft jullie gestuurd, of zitten jullie samen in een facebag groepje?

   Ik breng ook vaak nieuws ja, dat pretendeer ik niet alleen, ik doe het ook nog eens! Heb je de complte website al gelezen en alle 182 uitzendingen die Joost en ik gemaakt hebben met NetNietLIve al beluisterd? Nee he…? Dus wat lul je dat ik geen neiuws breng? En waar staat het geschreven in de wet dat ik geen eigen mening mag hebben? Meneer voelt zich geroepen om in te grijpen…. laat me niet lachen joh, kom eerst eens met inhoudelijke argumenten waar je het in dit artikel niet mee eens bent, dan praten we verder goed?

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Of moet je ingrijpen omdat Maria je vriendinnetje of vrouw is? Collega misschien? Waarom hebben jullie hetzelfde IP-adres?

   Beantwoorden
  • Jos

   ” En laten we maar niet ingaan op de inhoud, die is niet heeeel inhoudelijk wel?”

   ‘Waarmee Johannes wellicht bedoeld nog in de brugklas te zitten en het vak begijpelijk lezen ‘ nog niet geheel onder de knie heeft??’

   (Let op het vraagteken, dit is namelijk echt een vraag.)

   Jos.

   Beantwoorden
 • Johannes

  Klopt Micky, wij studeren allebei aan de Hogeschool voor Journalistiek en zijn bezig met een factcheck onderzoek. Vandaar dat we op jouw website terecht kwamen. Maar goed, ga vooral door met in de verdediging schieten, doet ons onderzoek alleen maar meer eer aan…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahahaha, een factcheck onderzoek door een Hogeschool… leren jullie daar dat reageren met reacties als een “Wat is die Micky toch een flapdrol” journalistiek verantwoord is? Laat me toch niet lachen man… shit, ik lach al hardop!! Hahahahaha, studenten die een factcheck onderzoekje doen, ah gossie….. mag ik een kopie van dat onderzoek als het klaar is?

   Het kwartje valt, vandaar dat jullie niet tegen mijn stijl van schrijven kunnen, journalistjes in opleiding… jullie is natuurlijk al afgeleerd op die school van jullie dat jullie geen eigen mening mogen vormen, ik snap het Johannes! Jullie mogen geen eigen mening hebben, want jullie willen journalist worden… nog knap dat je op andere sites komt dan het AP, ANP, CNN of MSNBC.. want daar houden journalisten zich voornamelijk mee bezig, ‘nieuws’ kopiëren van dat soort fake news websites en zenders!

   You made my day, ik ben er trots op dat jullie mijn website factchecken! En gecondoleerd met die opleiding van je, ik hoop dat je niet een al te hoge studieschuld hebt opgebouwd met naar die onzin te luisteren op die Hogeschool van jullie. Feitelijke journalistiek is toch het klakkeloos kopiëren van onzin die door de mainstream media verspreidt wordt, daar heb je eigenlijk geen opleiding voor nodig, ik had het jullie ook kunnen leren, maar dan voor stukken minder geld dan dat je nu kwijt bent. Succes met je factchecken Johannes, dat je maar een heeeeeeeeele goede factchecker mag worden!

   Nu snap ik ook waarom jullie niet inhoudelijk kunnen ingaan op hetgeen ik schrijf of zeg, dat is jullie nooit geleerd, want jullie kunnen en mogen geen eigen mening hebben!

   Beantwoorden
   • Jos

    Gelukkig kunnen wij er om lachen Micky, maar feitelijk is het natuurlijk in en in triest dat medemensen zo geindoctrineerd zijn en worden dat ze het kaf van het koren niet meer gescheiden krijgen.
    Ik hoop echter dat Maria en Johannes er toch iets van opsteken en dat ze het lef kunnen opbrengen wat verder te kijken dan hun neuzen lang zijn.
    Maar ja, zoals je al zegt, ze hebben waarschijnlijk al een studieschuld en die moet betaald gaan worden straks, als de brainwash van de door de elites betaalde hogeschool voltooid is.
    Zo niet; geen slavendiploma, en dus geen werk, en dus misere.
    Slim weer om studenten met een schuld te laten studeren.Heb je ze meteen in het handje.
    Stom van studenten daar in te trappen want wie heeft er school nodig om werkelijk te leren?
    Gezien de behaalde resultaten eigenlijk dus niemand.
    Ik ga een kruiwagen hout halen buiten, het wordt weer een koude nacht.
    Keep smiling, best medicine, after love.

    Jos.

    Beantwoorden
  • sebas0570

   Wil je factchecking gaan doen?
   Een leuk afstudeer project, Graham Norton. Een journalist die puur van bewijzen uitgaat. Misschien dat er dan een lampje gaat branden bij jullie 2.
   Als je concreet op iets ingaat wat jullie niet vinden dat klopt, zal Micky netjes zijn verweer en eventueel ondersteunende links geven maar dit is gewoon bashen/trollen zonder enige onderbouwing.
   Journalistiek laat me niet lachen lolz

   Beantwoorden
   • sebas0570

    Graham Hancock sorry, auto correct 😛

    Beantwoorden
   • Jos

    Da’s wat ze daar ‘leren’ Sebas, in de rij lopen, kop houwe, stil zitten.
    Tis niet anders, en we hoeven ze het niet kwalijk te nemen.
    Hopelijk doen ze iets constructiefs met de reacties hier gedaan.
    Oren dienen namelijk van binnenuit open te gaan.

    Beantwoorden
 • Jos

  Beste Johannes en Maria,

  Waarom iemand aanvallen die ook zijn best doet deze wereld een betere plek te maken?
  Ik snap dat niet zo goed.
  Enne in wiens opdracht doen jullie dat onderzoek werkelijk?
  Wie schuift daarvoor?
  Zijn jullie je er bewust van dat de mogelijkheid bestaat dat jullie gebruikt worden?
  Weten jullie wat er gedaan wordt met de behaalde resultaten van jullie onderzoek?
  Hebben jullie meer artikelen op deze site gelezen, of reageren jullie slechts vanuit en emotie op dit ene artikel?
  Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

  met vriendelijke groet,
  Jos.

  Beantwoorden
 • Jos

  Voor maria & johannes,

  Bij deze nog wat ondersteunend materiaal t.b.v. jullie studie.
  Beoordeel het op je eigen merites.
  En voor de rest succes met jullie studie en levenspad,

  met vriendelijke groet,
  Jos.

  https://youtu.be/XaNyAez_vvo

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Tja en Wikileaks heeft een trackrecord van 100% in de afgelopen jaren. Wie moeten wij geloven?
  De MSM of de gefileerde en opnieuw opgediende uitleg van Micky?
  Geef mij dit maar als informatiebron de MSM verknipt toch alles.
  Kunnen jullie afgelopen jaar nog herinneren met Putin en NOS? Overgenomen door de NOS dat putin niet zou reageren op een priemende vraag van een journalist.
  Klakkeloos overgenomen van Reuters verknipt en al zonder background check terwijl het hele interview al bij Russia today online stond. NOS op 3 kon gelijk bij GIEL met de billen bloot aangezien luisteraars massaal het complete interview twitterde.
  En zo gaat het constant in de Main Stream Media MSM.
  kruip onder die steen terug weg en ga eens echt journalistiek bedrijven in plaats van Reuter berichten te vertalen zonder backgroundchecks! Want daar is bv. CNN en Buzzfeed ook mee op hun smoel gegaan. Journalistiek laat me niet lachen.
  Het is nu een teringzooitje in Gambia maar bijvoorbeeld de telegraaf 1 klein berichtje ergens in een hoekje verstopt. Oh wij Nederlanders moeten ons vooral niet onbehaagd voelen. Zelfs de NOS die aardig terughoudend is meld dit soort zaken wel.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>