Je zou zo maar eens een satanist kunnen zijn

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
G-Man
5 jaren geleden

In principe is een ‘satanist’ een egoist. Dus eigenlijk zijn de meesten tegenstanders want dat is wat het woordje ongeveer betekend, alleen tegenstander tegen wie? Tegen andere mensen? De Aarde? Dieren?
Toch komt het over dat satanisme eigenlijk voor de philosofie staat van de Church of Satan van Anton LaVey. Je heb ook nog een bepaalde neonazi-sekte die ‘spirituele satanisme’ uitoefenen en dat het satanisme van LaVey een neppe variant is.

Johan
4 jaren geleden

De welbekende “orion” service to self principe. En het groeit als een grote kanker gezwel in het lichaam. Komen ze even later wel achter.

Weetje wat ook is iedereen loopt zijn eigen unieke pad en datgene gebeurt net zo vaak als nodig is je dient ervan te leren zodat je bewust ervan wordt en dus niet meer reïncarnatie cirkels blijft lopen opdat vlak.

Q
4 jaren geleden

Eindelijk eens de koe bij de horens.

Danny
4 jaren geleden

Micky, Dit is voor mij de eerste keer, dat ik het besluit had genomen om één van je geplaatste interviews, die altijd lang duren en waar ik me dus normaal gesproken niet de tijd voor neem, gewoon op te zetten en te beluisteren. Ik ben nu bij minuut 36 en ik zit op een high. Ik herken mezelf in Mark. Het is alsof ik mezelf hoor praten. Bij minuut 33 werd het me zelfs te veel. Ik werd emotioneel en de tranen stroomden. Heerlijk, die herkenbaarheid… Deze gevoelens veroorzaken heel veel bij mij. Zelfs zoveel, dat ik mij in deze… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Het is eigenlijk zo simpel…

rob
4 jaren geleden

Je kunt de vraag stellen met een toevoeging: Wat vindt je belangrijk in het leven, mits geld geen rol speelt?

Pas dan kun je pas je ware passie uitoefenen, het geld volgt toch altijd. En dat gaat allemaal automatisch, het universum kan inderdaad barmachtig zijn, als je maar barmachtig bent voor je zelf.

Nicole
1 jaar geleden

Wauw!! Ik had voor het lezen drie woorden getypt maar geen idee wat ik echt het belangrijkste vond. Dus kwam met mijn zoon, tevredenheid en ‘vrijheid’. Jee, toen las ik waarheid! Tuurlijk, dacht ik, niet alleen over de wereldse waarheid maar alle waarheid: in het groot en in het klein. Ik voel me geen satanist maar je hebt mijn ogen geopend dat er wel ‘satanisme’ is doorgesijpeld. Daar moet ik zo mee aan de slag. Ben door jouw artikelen toch wel aan het worstelen gegaan hoe ik ’trauma’s’ moet oplossen en ik besef plots door dit artikel te lezen dat… Lees verder »

Atilla
9 maanden geleden

Ter info: Op Youtube is het interview momenteel niet beschikbaar, maar wel op de site van Freeman Fly: https://freemantv.com/might-just-satanist-mark-passio/ Marks’ eigen website is https://www.whatonearthishappening.com/ , waar ontzettend veel info op staat. Ik ben – zoals hij zelf adviseert – begonnen met luisteren vanaf podcast nr. 1, in april vorig jaar (1e lockdown, wat moet je anders…), en het heeft me enorm veel inzicht gegeven in wat er momenteel gaande is. Jammer dat ik er toen pas achter kwam, maar beter laat dan nooit. Hopelijk heeft de afgelopen periode voor meer mensen een dergelijk ontwakingsproces geinitieerd, het is hard nodig. Ik… Lees verder »