Je zou zo maar eens een satanist kunnen zijn

( 7 )
 • G-Man

  In principe is een ‘satanist’ een egoist. Dus eigenlijk zijn de meesten tegenstanders want dat is wat het woordje ongeveer betekend, alleen tegenstander tegen wie? Tegen andere mensen? De Aarde? Dieren?
  Toch komt het over dat satanisme eigenlijk voor de philosofie staat van de Church of Satan van Anton LaVey. Je heb ook nog een bepaalde neonazi-sekte die ‘spirituele satanisme’ uitoefenen en dat het satanisme van LaVey een neppe variant is.

  Beantwoorden
 • Johan

  De welbekende “orion” service to self principe. En het groeit als een grote kanker gezwel in het lichaam. Komen ze even later wel achter.

  Weetje wat ook is iedereen loopt zijn eigen unieke pad en datgene gebeurt net zo vaak als nodig is je dient ervan te leren zodat je bewust ervan wordt en dus niet meer reïncarnatie cirkels blijft lopen opdat vlak.

  Beantwoorden
 • Q

  Eindelijk eens de koe bij de horens.

  Beantwoorden
 • Danny

  Micky,

  Dit is voor mij de eerste keer, dat ik het besluit had genomen om één van je geplaatste interviews, die altijd lang duren en waar ik me dus normaal gesproken niet de tijd voor neem, gewoon op te zetten en te beluisteren.
  Ik ben nu bij minuut 36 en ik zit op een high.
  Ik herken mezelf in Mark. Het is alsof ik mezelf hoor praten. Bij minuut 33 werd het me zelfs te veel. Ik werd emotioneel en de tranen stroomden. Heerlijk, die herkenbaarheid…
  Deze gevoelens veroorzaken heel veel bij mij. Zelfs zoveel, dat ik mij in deze periode heel vaak afzonder vanwege de pijn, die je ervaart in de maatschappij daarbuiten. Gewoon lekker thuis met mijn dieren voel ik me het meest op mezelf. Het is een fase waar ik doorheen ga en waar ik ook weer uit kom. Na het horen van dit interview ben ik daar nog zekerder van dan ik al was.

  Vaak heb ik geen zin om iets te typen. Voelt vaak als zonde van de energie. Maar dit kon ik niet negeren.
  Hier moet ik je voor bedanken.
  Dus bij deze…bedankt. 🙂

  Ik ga verder luisteren…

  Beantwoorden
 • rob

  Je kunt de vraag stellen met een toevoeging: Wat vindt je belangrijk in het leven, mits geld geen rol speelt?

  Pas dan kun je pas je ware passie uitoefenen, het geld volgt toch altijd. En dat gaat allemaal automatisch, het universum kan inderdaad barmachtig zijn, als je maar barmachtig bent voor je zelf.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>