Google = Skynet

6
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ikke

Voor de geïnteresseerde in deze materie onder een link van Marcel Messing.

http://www.marcelmessing.nl/content.asp?m=m8&s=M29&l=NL

Danny

Prachtige lezing van een charismatisch, wijs man.
Heb in het verleden veel gehad aan zijn site [url]www.wijwordenwakker.org[/url] .

Ank

Bedankt Micky, ik heb het op mijn openbare fb pagina gezet.

Dr Iglo

Hoe was het thema ook weer een tijd terug … ‘don’t be evil’ lol Google heeft jarenlang verlies gedraaid, maar er werd goede omzet behaald, en het potentieel was er, dus daar komt de (((J factor))) er in, de financiers die er wel wat in zien. Aangestuurd door de CIA of niet. Schwarzenegger was een beetje dom, hij is nl geen geboren Amerikaan, dus dan mag je geen president worden. Zuckerberg mag dat wel, en reken maar dat hij mensen kan blackmailen. Dat nobele idee trouwens om deals te sluiten met universiteiten wereldwijd om (geautomatiseerd) boeken in te scannen …… Lees verder »

Danny

Mooi artikel, Micky.
Ik had geen idee dat Google zo groot en machtig was. Maar ik had er dan ook geen onderzoek naar gedaan… 😉

FS

Goed artikel, goede vergelijking met SkyNet. Als je er dan nog bij pakt dat de westerse overheden (ook de Nederlandse) en media al zijn omgekocht is SkyNet compleet. Er komt iets op ons af wat nooit eerder is vertoond. We hebben geen referentiekader en kunnen het dus niet vergelijken met een eerdere soortgelijke gebeurtenis. Doodeng.