Verstrikt in het konijnenhol

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Zwaardstrijder
4 jaren geleden

Deze wijsheid was ik door al het rumoer in mijn leven even vergeten. Dank voor dit artikel Micky! Had ik net ff nodig. Gewoon lekker op mijzelf vertrouwen 😉

netje
4 jaren geleden

Amen!Zo is dat, heb dat voor mij zelf ook zo mogen constateren en ja…niet de meest gemakkelijke weg maar zo reinigend, vrij en blij van binnen. Het blijft een dagelijkse oefening om al die angsten onder ogen te zien; uiteindelijk sterven al die angsten step by step af. Weg met vooroordelen, haat, woede, jaloezie,afgunst echt je wordt weer Mens! Fijne dag!

rvsracer
4 jaren geleden

Hallo Micky, een goed en verhelderend verhaal.

Ik heb zo ongeveer hetzelfde meegemaakt, en er zullen er vast vele met ons zijn.
Het zal vast enorme energetische waarde hebben, zodat wij als mensheid straks hopelijk eens een vrede met elkaar kunnen leven.

Mij heeft het gebracht, dat ik geluk meer vindt tussen mijn oren, dan in materialisme/geld.
Nog een mooie, door deze wijsheden besef ik nu, dat oorlog alleen ten goede komt aan een heel klein clubje, de rest is altijd verliezer.
Ik zal dus niet snel meevechten in welke oorlog ook, en hopelijk vele met mij…..

mvg

rob
4 jaren geleden
Reply to  rvsracer

Rvsracer. Ik denk dat dit klein clubje uiteindelijk ook zal verliezen, omdat de intenties die deze personen hebben niet vruchtbaar zijn. Er wordt eigenlijk niets nieuws gecreerd en ontdekt, uiteindelijk vernietigd het zichzelf. Wij, de mensen op deze website zijn met hele andere dingen bezig en zullen voor onszelf en indirect ook voor anderen een beter wereld scheppen.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  rvsracer

What if war and nobody went?
J. Lennon.

dirk
4 jaren geleden

Het zit nu eenmaal in de mens het kopieergedrag zowel materialistisch als geestelijk .Maar dat alles is een leerproces waar we doormoeten.We voelen ons goed bij bepaalde leerstof of denkwijze van iemand anders .Langzaamaan beseffen we dat we inderdaad fout waren op bepaalde punten en dat waarheid niet iets is dat gratis komt aangevlogen maar zoekend in onszelf en analyserend .Dat vergt moed en soms verbetenheid .Maar het resultaat mag dan achteraf des te voldaner op zijn.Van de reacties hier op de website kun je ook veel leren en zien of je resoneer .Oef nu eens een site die dieper… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Herkenbaar, Micky…. Ik denk dat de meeste beginnen bij de controlled alternatieve sites, waar je valse informatie vergaart om je af te leiden of te leiden naar waar hun jou willen hebben en ze verdienen er ook nog centjes mee. Maar je hebt enige tijd nodig om zelf te ontdekken dat er op die sites veel dingen niet kloppen. Je wordt kritischer en je onderscheidingsvermogen wordt ook steeds beter en scherper. Het is wat dat betreft vanaf de bodem van de pyramide naar boven toe werkend als een rollercoaster. Waar je in het begin flink pissed bent van hoe ons… Lees verder »

Gerben
4 jaren geleden

Ha Micky,

Heel herkenbaar, en op het juiste moment.

De woordenwisseling bij ons thuis gaat/ging meestal over dat ik alleen maar DAAR mee bezig ben
Het leuke is dat ik niet weet wie bewuster/wakkerder is mijn vrouw of ik

Thomas
4 jaren geleden

Te veel is nooit goed en veel van de puzzels worden speciaal gemaakt om ons bezig te houden. De tegenstanders zijn grootste krach is tegelijkertijd ook zijn zwakste.
Namelijk beschadigd ego waardoor ze de groep boven zich zelf stellen en dus gehorig zijn aan de regels van de groep. Al hun instituten zijn daarom als soort van religie opgezet.Het menselijk ego wordt constant beschadigt door de constante stroom trauma’s en zorgen. Wat wij dienen te doen is onafhankelijk mens worden.
Onafhankelijk van de instituten en van elkaar. Dan krijgt geen enkel mens meer macht over velen.