Het Mandela effect is echt en bewezen, wat is er met de bus van ‘The A-Team’ gebeurd?!

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
G-Man
4 jaren geleden

Die busjes werden allebij in de serie gebruikt, lijkt me
het meest logische. De speelgoedmodellen zijn ook op bijde versies gebasseerd: https://m.youtube.com/watch?v=JcrQvx8Vzxk, http://www.ebay.com/bhp/a-team-van

Danny
4 jaren geleden

Zo zie je maar weer…Let the past be the past.

Herinneringen zijn vaak mooier dan de werkelijkheid was.

mark
4 jaren geleden

https://www.reddit.com/r/MandelaEffect/comments/50n1xp/the_ateam_van_from_80s_tv_show/
hier hebben ze het er ook exact over.. ik d8 serieus ook zwart

mark
4 jaren geleden
mark
4 jaren geleden

hier zwart http://www.oldmodelkits.com/index.php?detail=26990&page=355

misschien kon de tv’s van vroeger het grijs niet goed weergeven.. is dat het iet?

johan
4 jaren geleden

Ik herken het ook, ik heb het idee dat CERN hier een rol in speelt.

CERN de supercomputer om de synthetische universum te bewerken.
Het lijkt mij vet grappig om te zien dat mijn big screen smart tv ineens veranderd is naar een small screen smart tv of totaal wat anders hahaha hoe ga je dat verklaren mocht dat zo gaan? lol

Harm
4 jaren geleden

Hey Micky,

Vitamine B12 een oplossing :)?

Hoe zeker ben je nu van de tijdlijn waarop je zit? Want volgens mij kunnen we nog wel dieper gaan.. Ik ken hem ook alleen zwart, geen zwart met grijs.

Welkom in mijn wereld

Harm
4 jaren geleden

Haha dank je, niks mis mee toch 🙂

Moet wel zeggen dat het een erg bevredigend artikel was inderdaad, zie uit naar de komende artikelen.

Monika
2 jaren geleden

Ik heb mijn favoriet film Cocoon gezien haat om buitenaardse bezoek op de aarde . Film is uit jaren 80. Ik zag deze film vaak op tv in de jaren 90 en heb duidelijk veel van onthouden en vooral een roze tattoo hartje achter de oor van nieuwe vriendin van de kapitein van het bootje . Ik wilde altijd vandaar zo een tattoo plaatsen maar dit keer zag ik niet deze in de film en ook de andere moment vanneer een man geef aan zijn zieke vrouw zijn levens kracht ! Jij zag het stromen uit zijn hand arm naar… Lees verder »

Dr Iglo
4 jaren geleden

In mijn tijdlijn van 1984(?) was hij zwart, rode streep. Zijdeglans, diep zwarte kleur. Kleine kans dat hij door de witbalans van de CRT tv niet grijs maar zwart leek. G-Man heeft een goed punt in de 1e reactie met de e-bay link. Het is natuurlijk goedkoper om een zwart speelgoed autootje met rode streep te produceren dan een grijs met zwarte overigens. Het Mandela effect: Mandela is nog niet zo lang dood, en in mijn tijdlijn was het Bill en Hilary, al heel wat jaartjes geleden had ik er een discussie over met iemand, hebben we ook gezocht naar… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

https://www.indigorevolution.nl/netnietlive-uitzending-189-smart-spies-9-3-2017/#comment-3782

F.lux ff de K’s naar beneden schroeven, verzadiging en witbalans aanpassen en het ziet eruit als zwart.
wie heeft de originele oude VHS banden en een oude beeldbuis tv? 😛

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

The A-Team – Wild Boys – (Fan made)
https://youtu.be/LZDclzy_UZU

Een goeie fan made clip, kwam ik tegen…

mark
4 jaren geleden

gelukkig is BA wel nog zwart 🙂

Kelly
4 jaren geleden

Ik kende het mandela effect niet. Tot kwam ik in een telefoon gesprek met mijn moeder uit op Mother teresa. Kan me als klein meisje exact herinneren dat ze heilig werd verklaard op internationale tv live vanuit rome. De herinnering was zo sterk dankzei mijn moeder die haar familie in italie opbelde ( in mijn herinnering). Blijkt ze pas vorig jaar heiligd verklaard te zijn. Nu boeien mij zulke mensen totaal niet. Maar in mijn tijdlijn was zei al heilig verklaard ergens begin jaren 90. Dat herinner ik mij en mischien meerdere mensen wel. Wel wazig en gaaf als we… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Dag Kelly, met moeder theresa was dat niet het winnen van de nobelprijs voor de vrede wat eerder was?

Marcel
4 jaren geleden
Reply to  rob

Ze is eerst zalig verklaard, daarna pas heilig. Even op wikipedia gekeken, maar hoe betrouwbaar dat is met dit mandela effect ???

Kelly
4 jaren geleden
Reply to  Marcel

Ja in iedergeval, is het blijkbaar is de realiteit niet meer zo betrouwbaar. Ivb meerdere mensen het mandela effect waarnemen.
Gok toch niet op massa-hysterie hahaha

Kelly
4 jaren geleden
Reply to  rob

Dat zou ook nog eens kunnen hoor. Maar weet bijna zeker dat ze heilig verklaard was. But i could be wrong!

Marcel
4 jaren geleden

En volgens mijn herinneringen heeft dat busje ook nooit een bullbar (stierenvanger) gehad. Velgen lijken ook anders. De kleur is te bizar voor woorden……Altijd weer een verrassing wat de nieuwe dag brengt zo. Zo had ik als kleine jongeman al het idee dat Sacco vd Made overleden was, terwijl dat jaren later ineens zo was. (ik ben van 1974) Ik ben dus vanaf jongs af aan al bekend met dit rare effect.

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Marcel

Sacco van de Made overleden???
May god have his soul.?
Zoals ze zeggen…

“Only the best die Young”

Oprechte deelneming aan zijn ouders en verdere familie.

Vandaarver
4 jaren geleden

Wow! Sinds wanneer heeft hitler ineens blauwe ogen? Ik weet honderd procent zeker dat hij bruine ogen had aangezien ik het altijd vreemd vond dat hij mensen met blauwe ogen en blond haar idoleerde terwijl hij zelf niet aan die uiterlijke kwaliteiten voldeed. Mindfux!

Monika
2 jaren geleden
Reply to  Vandaarver

Hitler had bruinen ogen weet zeker .ik vond raar dat hij dan voorkeur had voor blonde mensen met lichtogen ! Heeft hij in deze realiteit lichte ogen ? Wist ik niet misschien in de volgende realiteit zal hij een goed mens zijn maar dan zal iedereen het merken om geen tweede wereld oorlog terug te vinden in ons geschedenis boeken !

Amilius
3 jaren geleden

Het boeide me niet zo.
Maar ik kom het steeds vaker tegen. Ik was naar andere zaken op zoek, en daarin vond ik John lamb lash. Door wat hij over het Mandela effect vertelt komt er wel wat inzicht bij me op.
https://youtu.be/Mf5OwsIfAFk
Ik deel het maar, misschien toch interessant.

rob
2 jaren geleden
Reply to  Amilius

Hoi Amilius, de link doet het niet. Zag een andere link van john Lamb Lash, maar ik kan er echt geen touw aan vastknopen. Hij heeft het over een of ander goed aardig bovennatuurlijk wezen die via het mandela effect ons aanwijzingen geeft die we zelf moeten decoderen? clusters, supercluseters met boodschappen…? Weet jij hier iets meer van, welk inzicht is er bij jou op gekomen? Kun je dat wat toelichten?

Jebro1975
3 jaren geleden

Het is maar een vaag iets want als ik de video bekijk dan denk ik: ja ik had het als zwart kunnen interpreteren terwijl het grijs is. Maar de hele situatie waarop het Mandela Effect is gebaseerd, ik zou zeggen is er iemand in Zuid Afrika die zeker is dat Mandele overleed in de gevangenis? Ik denk het niet. Ik ben kritisch over het hele ME maar ik moet zeggen dat er toch dingen zijn die ook mij doen twijfelen. Het voorbeeld van het Fruit of the Loom logo (een merk dat ik doorheen de jaren regelmatig gekocht heb), volgens… Lees verder »

Ientje
2 jaren geleden

hier in deze link hoe het echt zit, raadsel opgelost
Niks Mandela-effect
https://jerrygarrett.wordpress.com/2010/06/18/ten-secrets-of-the-a-team-movie-van/

groetjes!

Ikke
1 jaar geleden

Voor de liefhebber er komt een film uit over dit fenomeen.
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/68616

Litch
1 jaar geleden

Zelf heb ik er ook nog een gevonden namelijk een die te maken heeft met bassie en adriaan. Ik herriner me dat toen ik ongeveer 7 of 8 was het groots in het nieuws was dat adriaan was overleden. Maar een jaar geleden ofzo kwam ik er tot mijn schrik achter dat zij beiden nog leven. Ik heb zo ook doorgevraagd en heb dus aan mijn moeder gevraagt wat zij zich herrinerd. Zij herrinerd zich dat bassie overleden was en dus niet adriaan. Ik heb zelf ook een moment waarop ik geloof dat deze tijdlijn split gebeurd is (dan vanuit… Lees verder »