Het Mandela effect is echt en bewezen, wat is er met de bus van ‘The A-Team’ gebeurd?!

30
Reageer op dit artikel

17 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
G-Man

Die busjes werden allebij in de serie gebruikt, lijkt me
het meest logische. De speelgoedmodellen zijn ook op bijde versies gebasseerd: https://m.youtube.com/watch?v=JcrQvx8Vzxk, http://www.ebay.com/bhp/a-team-van

Danny

Zo zie je maar weer…Let the past be the past.

Herinneringen zijn vaak mooier dan de werkelijkheid was.

mark

https://www.reddit.com/r/MandelaEffect/comments/50n1xp/the_ateam_van_from_80s_tv_show/
hier hebben ze het er ook exact over.. ik d8 serieus ook zwart

mark

hier zwart http://www.oldmodelkits.com/index.php?detail=26990&page=355

misschien kon de tv’s van vroeger het grijs niet goed weergeven.. is dat het iet?

johan

Ik herken het ook, ik heb het idee dat CERN hier een rol in speelt.

CERN de supercomputer om de synthetische universum te bewerken.
Het lijkt mij vet grappig om te zien dat mijn big screen smart tv ineens veranderd is naar een small screen smart tv of totaal wat anders hahaha hoe ga je dat verklaren mocht dat zo gaan? lol

Harm

Hey Micky,

Vitamine B12 een oplossing :)?

Hoe zeker ben je nu van de tijdlijn waarop je zit? Want volgens mij kunnen we nog wel dieper gaan.. Ik ken hem ook alleen zwart, geen zwart met grijs.

Welkom in mijn wereld

Dr Iglo

In mijn tijdlijn van 1984(?) was hij zwart, rode streep. Zijdeglans, diep zwarte kleur. Kleine kans dat hij door de witbalans van de CRT tv niet grijs maar zwart leek. G-Man heeft een goed punt in de 1e reactie met de e-bay link. Het is natuurlijk goedkoper om een zwart speelgoed autootje met rode streep te produceren dan een grijs met zwarte overigens. Het Mandela effect: Mandela is nog niet zo lang dood, en in mijn tijdlijn was het Bill en Hilary, al heel wat jaartjes geleden had ik er een discussie over met iemand, hebben we ook gezocht naar… Lees verder »

Sebas36

https://www.indigorevolution.nl/netnietlive-uitzending-189-smart-spies-9-3-2017/#comment-3782

F.lux ff de K’s naar beneden schroeven, verzadiging en witbalans aanpassen en het ziet eruit als zwart.
wie heeft de originele oude VHS banden en een oude beeldbuis tv? 😛

Sebas36

The A-Team – Wild Boys – (Fan made)
https://youtu.be/LZDclzy_UZU

Een goeie fan made clip, kwam ik tegen…

mark

gelukkig is BA wel nog zwart 🙂

Kelly

Ik kende het mandela effect niet. Tot kwam ik in een telefoon gesprek met mijn moeder uit op Mother teresa. Kan me als klein meisje exact herinneren dat ze heilig werd verklaard op internationale tv live vanuit rome. De herinnering was zo sterk dankzei mijn moeder die haar familie in italie opbelde ( in mijn herinnering). Blijkt ze pas vorig jaar heiligd verklaard te zijn. Nu boeien mij zulke mensen totaal niet. Maar in mijn tijdlijn was zei al heilig verklaard ergens begin jaren 90. Dat herinner ik mij en mischien meerdere mensen wel. Wel wazig en gaaf als we… Lees verder »

rob

Dag Kelly, met moeder theresa was dat niet het winnen van de nobelprijs voor de vrede wat eerder was?

Marcel

Ze is eerst zalig verklaard, daarna pas heilig. Even op wikipedia gekeken, maar hoe betrouwbaar dat is met dit mandela effect ???

Kelly

Ja in iedergeval, is het blijkbaar is de realiteit niet meer zo betrouwbaar. Ivb meerdere mensen het mandela effect waarnemen.
Gok toch niet op massa-hysterie hahaha

Kelly

Dat zou ook nog eens kunnen hoor. Maar weet bijna zeker dat ze heilig verklaard was. But i could be wrong!

Marcel

En volgens mijn herinneringen heeft dat busje ook nooit een bullbar (stierenvanger) gehad. Velgen lijken ook anders. De kleur is te bizar voor woorden……Altijd weer een verrassing wat de nieuwe dag brengt zo. Zo had ik als kleine jongeman al het idee dat Sacco vd Made overleden was, terwijl dat jaren later ineens zo was. (ik ben van 1974) Ik ben dus vanaf jongs af aan al bekend met dit rare effect.

Joost

Sacco van de Made overleden???
May god have his soul.?
Zoals ze zeggen…

“Only the best die Young”

Oprechte deelneming aan zijn ouders en verdere familie.

Vandaarver

Wow! Sinds wanneer heeft hitler ineens blauwe ogen? Ik weet honderd procent zeker dat hij bruine ogen had aangezien ik het altijd vreemd vond dat hij mensen met blauwe ogen en blond haar idoleerde terwijl hij zelf niet aan die uiterlijke kwaliteiten voldeed. Mindfux!

Monika

Hitler had bruinen ogen weet zeker .ik vond raar dat hij dan voorkeur had voor blonde mensen met lichtogen ! Heeft hij in deze realiteit lichte ogen ? Wist ik niet misschien in de volgende realiteit zal hij een goed mens zijn maar dan zal iedereen het merken om geen tweede wereld oorlog terug te vinden in ons geschedenis boeken !

Amilius

Het boeide me niet zo.
Maar ik kom het steeds vaker tegen. Ik was naar andere zaken op zoek, en daarin vond ik John lamb lash. Door wat hij over het Mandela effect vertelt komt er wel wat inzicht bij me op.
https://youtu.be/Mf5OwsIfAFk
Ik deel het maar, misschien toch interessant.

rob

Hoi Amilius, de link doet het niet. Zag een andere link van john Lamb Lash, maar ik kan er echt geen touw aan vastknopen. Hij heeft het over een of ander goed aardig bovennatuurlijk wezen die via het mandela effect ons aanwijzingen geeft die we zelf moeten decoderen? clusters, supercluseters met boodschappen…? Weet jij hier iets meer van, welk inzicht is er bij jou op gekomen? Kun je dat wat toelichten?

Jebro1975

Het is maar een vaag iets want als ik de video bekijk dan denk ik: ja ik had het als zwart kunnen interpreteren terwijl het grijs is. Maar de hele situatie waarop het Mandela Effect is gebaseerd, ik zou zeggen is er iemand in Zuid Afrika die zeker is dat Mandele overleed in de gevangenis? Ik denk het niet. Ik ben kritisch over het hele ME maar ik moet zeggen dat er toch dingen zijn die ook mij doen twijfelen. Het voorbeeld van het Fruit of the Loom logo (een merk dat ik doorheen de jaren regelmatig gekocht heb), volgens… Lees verder »

Ientje

hier in deze link hoe het echt zit, raadsel opgelost
Niks Mandela-effect
https://jerrygarrett.wordpress.com/2010/06/18/ten-secrets-of-the-a-team-movie-van/

groetjes!

Ikke

Voor de liefhebber er komt een film uit over dit fenomeen.
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/68616