Het Mandela effect is echt en bewezen, wat is er met de bus van ‘The A-Team’ gebeurd?!

( 29 )
 • G-Man

  Die busjes werden allebij in de serie gebruikt, lijkt me
  het meest logische. De speelgoedmodellen zijn ook op bijde versies gebasseerd: https://m.youtube.com/watch?v=JcrQvx8Vzxk, http://www.ebay.com/bhp/a-team-van

  Beantwoorden
 • Danny

  Zo zie je maar weer…Let the past be the past.

  Herinneringen zijn vaak mooier dan de werkelijkheid was.

  Beantwoorden
 • mark

  https://www.reddit.com/r/MandelaEffect/comments/50n1xp/the_ateam_van_from_80s_tv_show/
  hier hebben ze het er ook exact over.. ik d8 serieus ook zwart

  Beantwoorden
 • mark

  hier zwart http://www.oldmodelkits.com/index.php?detail=26990&page=355

  misschien kon de tv’s van vroeger het grijs niet goed weergeven.. is dat het iet?

  Beantwoorden
 • johan

  Ik herken het ook, ik heb het idee dat CERN hier een rol in speelt.

  CERN de supercomputer om de synthetische universum te bewerken.
  Het lijkt mij vet grappig om te zien dat mijn big screen smart tv ineens veranderd is naar een small screen smart tv of totaal wat anders hahaha hoe ga je dat verklaren mocht dat zo gaan? lol

  Beantwoorden
 • Harm

  Hey Micky,

  Vitamine B12 een oplossing :)?

  Hoe zeker ben je nu van de tijdlijn waarop je zit? Want volgens mij kunnen we nog wel dieper gaan.. Ik ken hem ook alleen zwart, geen zwart met grijs.

  Welkom in mijn wereld

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ben vrij zeker van de tijdlijn waarop ik zit. En ik heb geen behoefte om in jouw wereld te komen, ik heb meer dan voldoende aan mijn eigen wereldje!

   Maar ik snap dat je even een mind-ego technisch punt wil scoren, dat gun ik je van harte. 🙂

   Beantwoorden
   • Harm

    Haha dank je, niks mis mee toch 🙂

    Moet wel zeggen dat het een erg bevredigend artikel was inderdaad, zie uit naar de komende artikelen.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Als jij bevredigd bent Harm dan is mijn missie geslaagd.

     Ik voel me nu wel een beetje een goedkope mannelijke hoer, maar ik ben tegenwoordig all-in met service to others, dus ik laat me deze keer gewoon maar gebruiken door wie dat maar wil. Dat geeft mij ook enigszins een bevredigend gevoel namelijk.

     Beantwoorden
   • Monika

    Ik heb mijn favoriet film Cocoon gezien haat om buitenaardse bezoek op de aarde . Film is uit jaren 80. Ik zag deze film vaak op tv in de jaren 90 en heb duidelijk veel van onthouden en vooral een roze tattoo hartje achter de oor van nieuwe vriendin van de kapitein van het bootje . Ik wilde altijd vandaar zo een tattoo plaatsen maar dit keer zag ik niet deze in de film en ook de andere moment vanneer een man geef aan zijn zieke vrouw zijn levens kracht ! Jij zag het stromen uit zijn hand arm naar haar hand en arm toen ze op bed lag . Eerst dacht ik dag misschien was het versie met ongebruikte film momenten maar het lijkt echt niet op de film welke ik altijd zag! Ik ging ook officiële trailer kijken en ook niet wat ik verwacht had !

    Beantwoorden
 • Dr Iglo

  In mijn tijdlijn van 1984(?) was hij zwart, rode streep. Zijdeglans, diep zwarte kleur. Kleine kans dat hij door de witbalans van de CRT tv niet grijs maar zwart leek. G-Man heeft een goed punt in de 1e reactie met de e-bay link. Het is natuurlijk goedkoper om een zwart speelgoed autootje met rode streep te produceren dan een grijs met zwarte overigens.

  Het Mandela effect: Mandela is nog niet zo lang dood, en in mijn tijdlijn was het Bill en Hilary, al heel wat jaartjes geleden had ik er een discussie over met iemand, hebben we ook gezocht naar andere mutaties, aangezien ik Hilary dacht en dat eerder actief geresearched had, en mijn gesprekspartner verwonderd was geraakt door ‘Hillary’ terwijl hij ook Hilary dacht (afzonderlijk van mij). Maar voor heel veel dezelfde soort dingen, zoals merknamen, verpakkingen en slogans geldt: die muteren continu.

  Er zou ook een tijdlijn met een regenboogbusje moeten zijn, als we maar niet in die hel terecht komen. Voor de veranderende tijdlijnen: een quote uit STENT: ‘Time is the fire in which we burn’. Niet zo makkelijk achteraf te veranderen, tijd. Tenzij je het verleden weet te veranderen, wat onze wetenschappers voor onmogelijk houden, voor zover ik weet. Maar zou het lukken, dan zouden de herinneringen ook mee moeten veranderen is mijn indruk.

  Beantwoorden
 • mark

  gelukkig is BA wel nog zwart 🙂

  Beantwoorden
 • Kelly

  Ik kende het mandela effect niet. Tot kwam ik in een telefoon gesprek met mijn moeder uit op Mother teresa. Kan me als klein meisje exact herinneren dat ze heilig werd verklaard op internationale tv live vanuit rome. De herinnering was zo sterk dankzei mijn moeder die haar familie in italie opbelde ( in mijn herinnering). Blijkt ze pas vorig jaar heiligd verklaard te zijn. Nu boeien mij zulke mensen totaal niet.
  Maar in mijn tijdlijn was zei al heilig verklaard ergens begin jaren 90.
  Dat herinner ik mij en mischien meerdere mensen wel.
  Wel wazig en gaaf als we bewust tussen tijdlijnen konden switchen

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Kelly, met moeder theresa was dat niet het winnen van de nobelprijs voor de vrede wat eerder was?

  Beantwoorden
  • Marcel

   Ze is eerst zalig verklaard, daarna pas heilig. Even op wikipedia gekeken, maar hoe betrouwbaar dat is met dit mandela effect ???

   Beantwoorden
   • Kelly

    Ja in iedergeval, is het blijkbaar is de realiteit niet meer zo betrouwbaar. Ivb meerdere mensen het mandela effect waarnemen.
    Gok toch niet op massa-hysterie hahaha

    Beantwoorden
  • Kelly

   Dat zou ook nog eens kunnen hoor. Maar weet bijna zeker dat ze heilig verklaard was. But i could be wrong!

   Beantwoorden
 • Marcel

  En volgens mijn herinneringen heeft dat busje ook nooit een bullbar (stierenvanger) gehad. Velgen lijken ook anders. De kleur is te bizar voor woorden……Altijd weer een verrassing wat de nieuwe dag brengt zo. Zo had ik als kleine jongeman al het idee dat Sacco vd Made overleden was, terwijl dat jaren later ineens zo was. (ik ben van 1974) Ik ben dus vanaf jongs af aan al bekend met dit rare effect.

  Beantwoorden
  • Joost

   Sacco van de Made overleden???
   May god have his soul.?
   Zoals ze zeggen…

   “Only the best die Young”

   Oprechte deelneming aan zijn ouders en verdere familie.

   Beantwoorden
 • Vandaarver

  Wow! Sinds wanneer heeft hitler ineens blauwe ogen? Ik weet honderd procent zeker dat hij bruine ogen had aangezien ik het altijd vreemd vond dat hij mensen met blauwe ogen en blond haar idoleerde terwijl hij zelf niet aan die uiterlijke kwaliteiten voldeed. Mindfux!

  Beantwoorden
  • Monika

   Hitler had bruinen ogen weet zeker .ik vond raar dat hij dan voorkeur had voor blonde mensen met lichtogen ! Heeft hij in deze realiteit lichte ogen ? Wist ik niet misschien in de volgende realiteit zal hij een goed mens zijn maar dan zal iedereen het merken om geen tweede wereld oorlog terug te vinden in ons geschedenis boeken !

   Beantwoorden
 • Amilius

  Het boeide me niet zo.
  Maar ik kom het steeds vaker tegen. Ik was naar andere zaken op zoek, en daarin vond ik John lamb lash. Door wat hij over het Mandela effect vertelt komt er wel wat inzicht bij me op.
  https://youtu.be/Mf5OwsIfAFk
  Ik deel het maar, misschien toch interessant.

  Beantwoorden
  • rob

   Hoi Amilius, de link doet het niet. Zag een andere link van john Lamb Lash, maar ik kan er echt geen touw aan vastknopen. Hij heeft het over een of ander goed aardig bovennatuurlijk wezen die via het mandela effect ons aanwijzingen geeft die we zelf moeten decoderen? clusters, supercluseters met boodschappen…? Weet jij hier iets meer van, welk inzicht is er bij jou op gekomen? Kun je dat wat toelichten?

   Beantwoorden
 • Jebro1975

  Het is maar een vaag iets want als ik de video bekijk dan denk ik: ja ik had het als zwart kunnen interpreteren terwijl het grijs is. Maar de hele situatie waarop het Mandela Effect is gebaseerd, ik zou zeggen is er iemand in Zuid Afrika die zeker is dat Mandele overleed in de gevangenis? Ik denk het niet.
  Ik ben kritisch over het hele ME maar ik moet zeggen dat er toch dingen zijn die ook mij doen twijfelen.
  Het voorbeeld van het Fruit of the Loom logo (een merk dat ik doorheen de jaren regelmatig gekocht heb),
  volgens mij kan ik mij herinneren dat ik dacht: hey zijn ze van logo veranderd! want plots was er geen fruitmand meer te zien. Toch ook daar denk ik misschien hebben ze gewoon die ellips er achter weggehaald.

  Ik ben echter benieuwd of er nog mensen zijn die twijfelen aan het Mandela Effect.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Het is maar een vaag iets want als ik de video bekijk dan denk ik: ja ik had het als zwart kunnen interpreteren terwijl het grijs is.”

   Daarom bestaat er ook zoiets als ‘Google afbeeldingen’, zoek op ‘A-Team van’ en je ziet bijna alleen maar zwart met grijze busjes.

   Verder is het Mandela Effect een verzamelnaam, het betekend niet dat iedereen zich herinnert dat Mandela in de jaren ’80 is overleden, ik tenminste niet, maar ik heb wel een hele boel andere gevallen die ik wel anders herinner, onder meer dus die A-Team bus.

   Beantwoorden
 • Ientje

  hier in deze link hoe het echt zit, raadsel opgelost
  Niks Mandela-effect
  https://jerrygarrett.wordpress.com/2010/06/18/ten-secrets-of-the-a-team-movie-van/

  groetjes!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>