Buitenaardse inmenging met de mensheid – James Bartley

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
4 jaren geleden

Interessant Micky, maar vindt dat er nu wel een veelal van dit soort ‘ervaringsdeskundige’ naar boven komen. Neem wijlen Max Speers, Aguz Tella, Shane the Ruiner om er een paar te noemen. Is dit nu een toevalligheid vraag ik mij af, of zit hier een agenda achter? Ik weet het niet namelijk niet.

ikke
4 jaren geleden

ja klopt, soms voelen dingen goed en bij sommige heb ik zoiets van uhmm, t zal wel maar nu zuig je wat uit je duim. Kan ik er zelf ook naast zitten maar probeer wel mijn intuitie op scherp te zetten, het innerlijk weten moet nog komen….!!

Ikke
4 jaren geleden

Ja, als je t zo bekijkt inderdaad. Het kan natuurlijk ook niet allemaal in een keer.
Blijft een uitdaging deze Inside Job!!

ikke
4 jaren geleden

Wie zou dhr.A Kuipers op het eind van dit korte filmpje bedoelen????
Hij zo zomaar uit een MILAB kunnen komen!!

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/met-andre-kuipers-trainen-als-een-echte-astronaut/