Buitenaardse inmenging met de mensheid – James Bartley

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
ikke

Interessant Micky, maar vindt dat er nu wel een veelal van dit soort ‘ervaringsdeskundige’ naar boven komen. Neem wijlen Max Speers, Aguz Tella, Shane the Ruiner om er een paar te noemen. Is dit nu een toevalligheid vraag ik mij af, of zit hier een agenda achter? Ik weet het niet namelijk niet.

ikke

ja klopt, soms voelen dingen goed en bij sommige heb ik zoiets van uhmm, t zal wel maar nu zuig je wat uit je duim. Kan ik er zelf ook naast zitten maar probeer wel mijn intuitie op scherp te zetten, het innerlijk weten moet nog komen….!!

Ikke

Ja, als je t zo bekijkt inderdaad. Het kan natuurlijk ook niet allemaal in een keer.
Blijft een uitdaging deze Inside Job!!

ikke

Wie zou dhr.A Kuipers op het eind van dit korte filmpje bedoelen????
Hij zo zomaar uit een MILAB kunnen komen!!

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/met-andre-kuipers-trainen-als-een-echte-astronaut/