De waarheid over het Ashtar Command

Abonneer
Abonneren op
82 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Lidy
4 jaren geleden

Je hebt die ene cel bij mij toch aan het denken gekregen Micky. Niet vwb Ashtar, want dat is voor mij ook te astraal allemaal, maar wel vwb de Dierenpartij. Juist vanwege het klimaat. En er waren me nog een paar dingen opgevallen waar Ik nog maar eens over na moet denken. Er blijft werkelijk helemaal niks over.

4 jaren geleden
Reply to  Lidy

Wat er overblijft Lidy, dat ben jijzelf☺

Micky, wederom mooi artikel. En wow wat een lied!

Lidy
4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

Dankjewel Michelle, ik las het werd meteen weer vrolijk.

ikke
4 jaren geleden

Genoeg trappen nog in dit soort zoetsappige liefde en licht sprookjes.
De harde kern van deze site weten wel beter, neemt niet weg dat een ieder zijn eigen pad volgt.
Mijn gevoel zegt wel dat jij het drukker gaat krijgen Micky, niet alleen van de reacties die gaan komen omtrent Asthar en kornuiten, maar ook voor de meer geïnteresseerde in jouw artikelen die langzamerhand het zand uit hun ogen aan het wrijven zijn.
Goed omschreven, lekker op zijn Mickyriaans, chapeau…!!

Ine
4 jaren geleden

Moet je eens kijken wat voor een onzin ze verkopen op de site van de PvdD:

Quote:Er is wel sprake van Climate Engineering, chemische stoffen die in de lucht gebracht worden om het weer te beïnvloeden. Zie hier voor meer informatie.:quote

En dan met droge ogen beweren dat het bestaan van chemtrails niet bewezen is? Ze spreken zich finaal tegen! Wat is bovenstaand dan, een of ander “onschuldig” experiment huh??? ? M.a.w. we worden gewoon vergiftigd!

https://www.partijvoordedieren.nl/items/chemtrails

Dirk Deconinck
4 jaren geleden

Micky kun je even verduidelijken wie aartsengel Michael is en of hij ook van de synthetisch kant komt?Mvg Dirk.

Dirk
4 jaren geleden

Dat hij bij de synthetische 4D behoort ,alwaar de meeste zoniet alle bijbelse figuren gecreéerd werden.T’was eigenlijk een zoveelste pion die ze gebruiken in hun Heilig statuut.Hij die tegen het kwaad vecht…..?
Ze worden op tal van schilderijen en teksten iutgebeeeld om het verhaaltje echt te lijken.

rob
4 jaren geleden

Serie supernatural?, zal eens bekijken. Klinkt interessant. Maar wat is er toch slecht aan die duisternis? Indien er geen duisternis zou zijn, hoe kun je je bewust van zijn van jezelf? ( ik ga er wel van uit dat we van nature in beginsel pure, reine en onsterfelijke zielen zijn, die hier aarde elk op hun eigen niveau bepaalde dingen wilt ervaren. Een witte stip zie je immers niet op een wit vlak. Een voorwerp heeft een ruimte nodig om een voorwerp te kunnen zijn. Ik begin het leven steeds meer als een spel te zien. Ik denk dat die… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Betekent dit dan Micky, dat de mindcontrol hier in onze 3d minder sterk is dan in de hogere regionen? Want er zijn toch al wat mensen wakker die weten dat Michael en kornuiten ondanks deze het goed bedoelen maar ‘nog’ niet in de gaten hebben dat ze voor dezelfde ‘god energie’ aan het werk zijn.
Kan ik hier dan uit concluderen dat het controle mechanisme in het synthetische 4d vele malen sterker is dan in ons 3d wereldje?

ikke
4 jaren geleden

Ik concludeerde dit vanuit mijn ‘nog’ hokjes denken. Ik vergeet namelijk elke keer nog hoe f#cking (excuse me) groot dit Universum eigenlijk is en ik dit plaatje nog niet zie. Maar zoals jij het nu beschrijft wordt het plaatje wat duidelijker. Out of the box denken in deze materie is nog moeilijk en complex maar beetje bij beetje…..!! Het GGZ heeft in de toekomst geen plek meer….haha 🙂

Ikke
4 jaren geleden

Nou ja, Michael van Leeuwen bekt ook goed…?
Fijn weekend allen….!

Tanni
4 jaren geleden

Hallo Mickey, dank je wel voor dit geweldige artikel, wat kun jij lekker bijtend schrijven, wow..! Dat leest inderdaad prettiger dan dat zoete gewauwel. Ik voel altijd al veel aan bij dit soort dingen ( bv. zo’n site van Arthura Hector) en als je een beetje een band met je lichaam hebt voel je direct of iets klopt of niet. Je eigen lichaam ( niet je mind) is wat dat betreft goud waard. Mijn buiten zintuiglijke ervaringen vinden altijd plaats in of via mijn hart, en dan kun je overal naartoe, met iedereen contact hebben en alles te weten komen…… Lees verder »

4 jaren geleden

EVEN OVER DE VLINDER en respect… Ik heb een mooie video gemaakt en dan zie je wat liefde is en wat het Aquarius tijdperk inhoudt. Durf je van mij te leren Micky? Dit ben ik, respect graag, lees ook het stuk over de walvis van die periode, waar jij zo lachend over uitlaat. Misschien snap je dan, dat het echt is. Misschien onbegrijpelijk voor jou. Maak niet uit. Deze wereld is waar ik het over heb en ja die is heel aards. Video helemaal afkijken he..als je durft. Link vlinder https: //www.youtube.com/watch?v=oB6IAZfcqos&feature=shar Link walvis: http://ashtarcommand.wixsite.com/ashtarcommandnl/single-post/2017/04/12/Groenlands-walvis-zwemt-voor-de-kust-van-Vlissingen-tijdens-de-NAR En het is toch eens… Lees verder »

4 jaren geleden
Sebas36
4 jaren geleden

Doelt Arthura niet met betrekking op linken misschien op deze reactie?

“Tanni schreef:
3 mei 2017 om 12:51
Hallo Mickey, dank je wel voor dit geweldige artikel, wat kun jij lekker bijtend schrijven, wow..! Dat leest inderdaad prettiger dan dat zoete gewauwel. Ik voel altijd al veel aan bij dit soort dingen ( bv. zo’n site van Arthura Hector)”
Denk eerder dat de lieve schat de vlinders op heeft gesnoven…

4 jaren geleden

Deze link en nog andere naar filmpjes enzo in je eigen bericht … Ben ik nu de gek?? of ben jij er niet bij?? Dit schrijf je Micky: “Ik had inmiddels haar website gevonden, en ik las niet tot mij verrassing..” je hebt..”haar website” met blauw onderstreept en doorgelinkt naar mijn website?? zodat iedereen via jou bericht naar mijn website komt, weet je nog?? Graag loskoppelen dus.. Drogeren van een vlinder?? Kan dat dan..leg uit hoe je dat doe in het echie. nee en ik kan je de echte ongeknipte film laten zien. het komt en gaat vanzelf en niet… Lees verder »

4 jaren geleden

OOH er zijn een heleboel linken in je bericht over ashtar, naar mijn website trouwens… graag loskoppelen aub.

4 jaren geleden

Het voelt voor mij niet echt respectvol en zacht om iemand, hoe die zijn of haar pad ook loopt op deze manier publiekelijk te onthoofden. En de rest van het publiek klapt en juicht erom. Ik geloof dat we deze tijden toch al doorleefd hebben? Balk en splinter enzo. Veel liefde en wijsheid voor iedereen

4 jaren geleden

Blijkbaar fungeert Arthura en wellicht nog anderen op wie je een klopjacht opent voor jou als spiegel. Een tip voor jou Mickey, als jij binnen jezelf gaat onderzoeken waar jij zelf het valse licht hebt verspreid en je dat in jezelf gaat helen, dan houdt de behoefte om dat met agressie en haat n de buitenwereld te orojecteren vanzelf op.Je wordt blijkbaar enorm getriggert dus dat is dan een nog ongezien stuk in jou. Dan kun je gewoon idereen waar hij of zij staan op hun pad met liefde en compassie benaderen. Is dit nog niet het geval, dan heb… Lees verder »

4 jaren geleden

Nou zeg, ik ga niet meer reageren op zoveel agressie en schelden. Alles wat met agressie en haat wordt gezegd is sowieso vals licht. Houdoe

4 jaren geleden

Oooh Micky, Ik moet ook om jou lachen, zie je hoe een tegendraads kind je bent? LOL.lekker niet doen dan, want de strijd aan gaan vind je wel erg leuk. Dan leid je iedereen toch mooi naar mijn website toe, extra reclame?
vriendelijke en Hemelse Ashtar groetjes Arthura

margaretha
4 jaren geleden

je hebt volkomen gelijk, mijn innerlijk licht geeft steeds alarm . Kennis is macht, als je kennis hebt en onderzoek doet. dan ben je minder bevattelijk voor channelsdie maar wat wauwelen. verder is de uitdaging altijd jezelf ontplooien en wijsheid verwerven. in de echte wereld telt dat ook. Examens moet je zelf afleggen. afkijken en laten voorzeggen maakt jou diploma niks waard. Mensen moeten beseffen met esotherisch reizen en multidimensionaliteit. dat ze inderdaad in een andere realiteit zitten. en dat de regels en oplossingen daar niet hetzelfde is als deze realiteit. de echte realiteit is waar de meerderheid van de… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  margaretha

Mooi gezegd.

4 jaren geleden

Nou dat is duidelijk Micky, en ik vind je website heel overzichtelijk. Misschien kan ik daar wat van leren. Toch nog even iets over liefde hier neerzetten. Ik kan het niet laten en dan ..is het klaar voor mij. Genoeg erover gehad. LIEFDE <3 Wat is kosmische of aardse liefde en leven vanuit het hart? Ik heb dit in stappen mogen leren ervaren en ja Ashtar speelt hier wel een belangrijke rol in. Er zijn soorten liefde die in verschillende lagen beleefd kunnen worden en angst vertraagt alles of zet dit zelfs op slot. Vooral omdat de ratio de kosmische… Lees verder »

Stay Human
4 jaren geleden
Reply to  Arthura

Toevallig een Buddeleja, (vlinderstruik) in de tuin staan?

Stay Human.

4 jaren geleden

Ik ben heel nieuwsgierig , en wil graag alles weten Dus lees ik graag meer info over Ashta. lieve groet van Ettje

Sebas36
4 jaren geleden

laat ik even beginnen met dat ik ieder pad respecteer die iedereen wil lopen, ik val in de herhaling maar ‘er zijn meer wegen die naar Rome leiden’ Soms met omwegen. De matrix, ego’s en AI lagen. Ashtar/Micheal/jezus GF Archituaanse raad enz. zijn enkel de volgende/hogere mind control. Ik besticht hun bestaan niet of hun ‘voornemelijke’ goed beweegredenen en doen goed zoals ze denken maar het is enkel een sprongetje van de maan/saturnus matrix naar de centrale zon matrix (het hart van ons zonnestelsel) en nog steeds verstoken van de bron. Leuk die new age gerebel maar het is van… Lees verder »

Marki
3 jaren geleden

Ik ken Arthura en Mickey niet maar ik kwam hier toevallig terecht en heb alles gelezen. Mijn conclusie is dat Mickey het valse licht verspreid en niet Arthura. Dit concludeer ik op basis van de reacties. Waar Mickey haat verspreid, verspreid Arthura liefde. Als mensen dit niet begrijpen slapen ze nog..

Amilius
3 jaren geleden

???

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Led verlichting misschien?

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

L.e.d
Licht evenals duister?

Lekker lampie!

Amilius
3 jaren geleden

Herr commissar!
Ich hab schön ein antworte!
https://youtu.be/HUB9tWzvwYg

Und wo ist nibiru???

Er ist tod

Tod!!!… Nein tog?..Es kommt noch

Amilius
3 jaren geleden

Kan geen kwaad.
Iedereen moet weten over de valse nicht
…het valse licht..

Proost!

Ilona Beaard
3 jaren geleden

Als je een beetje de bijbel kent (of online kan lezen) lees je de pledianen al met hun “broederschap”. Als het allemaal zo vrouwlijk zou zijn, dan waarom geen “zusterschap”? Ik zou die astar als lichtwezen ook niet 24/7 naast me willen hebben. Verdorie, wil je slapen en staat die weer als nachtlampje naast je. Fijn als je een boek wilt lezen, maar zo irritant als je wilt slapen en de lamp blijft branden. Er is een verschuiving van genders bezig, maar die plastic soep in de oceaan, de luchtvervuiling, chemicalien, wifi en nog meer troep om ons heen zorgt… Lees verder »

Ilona Beaard
2 jaren geleden

Als dat drugs zijn, dan wil ik het nummer van die dealer hebben.
Dat moet toch wel sterk spul zijn als je een heel buitenaards vloot bij elkaar kan halusineren.
(Komende van een andere gek die ook dit soort dingen zal vliegen…….dat was flink astraal trippen op drugs.)

hondjeSem
1 jaar geleden

Nou Mickey, ik moet wel zeggen dat ik het inderdaad wel met je eens ben dat je het niet allemaal buiten jezelf moet zoeken. Daar heb je absoluut gelijk in!!! Maar wat minder negatief mag ook wel hoor. ??? Ik wil ook wat tegen “Rob” zeggen. Ik vind inderdaad ook, zonder licht, geen duister. Het één kan niet zonder het ander. Daar heb ik de laatste tijd ook wel veel over nagedacht. Het leven hier is inderdaad ook één groot spel en zo moet je het ook zien. Dan maak je het voor jezelf ook wat luchtiger. En ja, natuurlijk… Lees verder »

hondjeSem
1 jaar geleden

….En wat heeft “liefde voor jezelf hebben”
met satanisme te maken dan??
Je kunt namelijk pas liefde geven als je eerst voldoende van jezelf houdt. Heeft niks met satanisme te maken. In die cultuur slaan ze volgens mij juist weer door naar de andere kant met uitspraken als “ikke, ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken.” Met zelfliefde op zich is niks mis mee.

hondjeSem
1 jaar geleden

Correctie: “mannen lijken steeds meer op vrouwen en andersom. Vrouwen gaan ook steeds meer op mannen lijken. Ze moeten natuurlijk allebei helemaal niks, maar dat is wel wat er gebeurt en dat is ook wat ik om me heen zie. Over “Ashtar: Dat is gewoon een bepaald concept en de één hecht daar heel veel waarde aan en de ander minder of heeft er juist helemaal niks mee. Dat kan en dat mag ook gewoon. Dat is net als met welk religieus figuur dan ook, opgestegen meester, engel, Jezus Christus, God of wie of wat dan ook zo met “Ashtar”… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Deze waarheid en ooit misschien ‘waar’ over het Ashtar Command https://indigorevolution.nl/2017/03/27/de-waarheid-over-het-ashtar-command/ ; is vandaag alweer een leugen, achterhaald omdat inmiddels meerdere bronnen bevestigen dat de intenties van Ashtar NU wel zuiver zijn en zij/hij via behulp van ruim 13 miljoen Mega-Ufo’s de mensheid wil gaan redden! https://facebook.com/Belevingswereld.net ; dit omdat het arrogant primitief, hypocriet infantiel satanisch-fascisme in de mensheid NU wel op alle niveaus heeft aangetoond totaal niet in staat is zichzelf te redden – en dit de ‘van Leeuwen’-speculatie ten spijten, dat zogenaamd wij onze ‘(vernietigende)macht’ vanuit ons vals- en met fascisme- besmet ego, wij dit dan ‘niet uit… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

‘Michael Love’ en die op verschillende sites( ook op die van o.a. de ‘Event’ ) waaronder zijn eigen site etc., daar telkens aangeeft dat hij namens de ‘Pleiadians’ de datum “21 December 2020” heeft door gekregen en waar dan minstens op die datum over immense positieve ET-technologie(o.a. Mega-Ufo’s)-overdracht aan de mensheid, via de media wereldwijd bekend zal worden gemaakt – wanneer dit dan op Aarde bekrachtigd zal gaan worden voor de mensheid – ! Daarnaast wordt zo al zo een meer fascinerend tijdperk dan geopenbaard! Men ‘claimt’ dan dat vanaf die datum dan tevens het prille begin wordt gemaakt met… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

What the f…? beginnen we nu al met laag 3 en de grand finale? Was hier niet op voorbereid! Heb ik de mayja kalender weer niet goed begrepen met betrekking tot die tijdsversnelling? ik dacht echt dat ik nog 30 jaar de tijd had, valt dat even tegen. Ik hoop dat ik ook nog de kans krijg mijn toilet te poetsen, moet toch wel goed voor de dag komen met dit hoge bezoek.

Mimi
1 jaar geleden

?

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Geen toeval dat je moeder dan ook jarig is op ’21 December 2020′ en jij als oude geincarneerde ‘Pleiadian’ zal zeker dan ooit dan wel daardoor, door wel een ‘Godin en zoals nu je moeder’ dan op Aarde het levenslicht mocht zien; een Godin met haar godinnenenergie die het ‘Waterman Tijdperk’ zo hard nodig heeft en daar godinnenenergie staat voor de ‘ON-voorwaardelijke Liefde’ van de ‘Roze Engel’ en die wij dan allen kunnen worden! Dit dan wel in een ‘Waterman Tijdperk’ waar dan wel mooi de godinnenenergie alle oneindige oorlogen en die tot heden toe op de Aarde hebben gewoed,… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Homo en Lesbo is vaak nog te veel o.a. angst en haat naar de tegenovergestelde sekse toe en daarmee is dit nog niet totaal ‘liefdevol naar de gehele mensheid toe, daar wel de tegenovergestelde sekse wordt uitgesloten’! Men heeft de ‘vrije wil’ maar adviseren de Tree Tenders([AL]Chemici) de vrije keus van de mensen(maar zo ook positieve ET’s!), die van tussen en dit wel als ingang om LIEFDE te gaan ervaren voor alle wezens in het totale bestaan, zowel ook naar de mensheid toe, dan het volgende; (liefst dit alles dan ook wel op de ‘Tantra-seks-liefdes-basis’; dit met o.a. dan de… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Iedere Star Trekkie( dus de ‘acteurs’, zo ook positieve ET’s(o.a. de ‘Pleiadians’) en zowel o.a. ook de aanhangers van de Star Trek-‘movie’ ), is per aanvang ook een Yogi, staat het natuurlijk vrij om als Yogi zijnde om dan experimenteel ‘niet-zelfzuchtig te masturberen en dan ’t liefs op Tantra-basis’! Beter is het wel als men/jij dan meteen ook hier een ‘Godin’ voor paart en dan wel vanuit een liefdevol bewustzijn, hier voor aan de Tantra-haak slaat! Echter ‘teleportatie-seksualiteit” staat wel voor het “multi-orgastisch tijdreizen”, dit dan wanneer jij wel eerst o.a. de ‘Astronomie der Multiversum wetenschappen’ zou beheersen, zo ook… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

Micky bedankt voor dit artikel. (M.i.) Voortplanten vanaf de 4e dimensie is allesbehalve fysiek. Er is een verband tussen de toename van de lichtdichtheid (lees photonbelt sinds 12-2012) en de (beproeving van de) puurheid van het menselijke ras op laag/dimensie/niveau 3.
Fijn dat je in eerdere artikelen de kreet “Loosh” al beschreven hebt. Zolang wij loosh genereren, hebben de archons/demuirge bestaansrecht.
Hmmm het exploiteren van de spaceshuttle en/of de sputnik voor huwelijksreizen. Ga gauw een business case schrijven 🙂

Last edited 1 jaar geleden by Dennis
Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Uit de ‘Event’: ” Phase I– December 21, 2012 – January 21, 2019 – This phase triggered much darkness. Pure connection with (Source?) energy to absorb and transform darkness. The more the light, the more darkness can be transformed.”; geeft dit aan dat v.a. “2012” het transformatie proces is begonnen en dit dan vanuit hogere dimensies maar wel ten behoeve voor de mensheid en tot eind “2019”, dit om dan wel nu een transit te maken naar eind “2020” tbv. en dit voor prille begin van het ‘Waterman Tijdperk’! Verder hier het ‘Event’-artikel(zijn er meerdere) en waarin ‘Michael Love’ o.a.… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Ashtar komt met meer dan 3; met o.a. “Met Licht & Liefde” & verder ” With all the Kalki-Jaya-Sananda(ex-Jezus)[ Harmony through Conflict! ]-Maitreya-Archangel Michael, Sanat Kumara, Ashtar HIMSELF, Cobra, Saint Germain, Anna-Ruth-Ilse-Chloe( [In Nederlands;]Christus-heilige-liefdevolle-omni_oneindige-eeuwigheid) etc., etc. – “And as they all are ET-scientists”! ) and the “Tree Tenders([AL]Chemici)”-GODDESS/GOD – NO-GODDESS/NO-GOD and ALL STANDING at the SOURCES of the Multiverses! “… dan wel om ’t kwaad te vernietigen en vooral dit ‘vernietigend kwaad van de mega-leugens omtrent ‘corona’ en welke dit de mensheid aan doet’, is het verder wel een ‘virus’ wat op vele fronten niet eens bestaat! Om dit dan… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Ik waardeer je oneindige humor, Micky en lijkt het inderdaad ook wel allemaal op een groot kosmisch-spel, inderdaad dan op een soort ” Heel’al’-voet’bal’ ” met als trofee, de ‘Lotus ‘voeten-genieten-bal’ van Vishnu’! Dus is het de 11-ET’s van ’t Licht en die de 11-Dimensies van dit Universum vertegenwoordigen, tegen wel de 11 ‘krank’-duisteren van de ‘duistere krachten’ en die 11-Dementie’s representeren van de aller grootste monsters en beesten etc.; dus inderdaad de eeuwige strijdt tussen ‘Licht & duisternis’; NU heftig gaande in Hogere Dimensies maar zo ook haar weer- & neer- slag vindend op het aardse-voet(die 1-ne ‘voet van… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Staan we in “2025” bovendien nog met ons kosmisch-komisch hemels-aards-voetbal-‘team’ in de ‘WK(M) finale’, de Wereld Kampioen Multiversum – finale en dan wel met onze ‘keeper’, de “extatische Micky aan top”, die dan weer opnieuw heel wat “duistere ballen” voortijdig zijn/ons doel zal doen gaan ‘uit-teleporteren’, daardoor wel wij ons ‘doel’ gaan bereiken! Zodat wij dan bovendien nog deze WK(M)-voetballen[bollen van Licht] finale naar onze goddelijke handen gaan zetten als zijnde de ” Multi-kosmische Overwinning op de komische singulariteit van de ‘zwarte gaten duisternis & duistere krachten’ “, met deze WK’M’- finale dan inderdaad v.a. ‘2025’ eilanden- & bollen- van… Lees verder »

Tree Tenders([AL]Chemici)
1 jaar geleden

Ok. ‘Vrije wil’, wel heeeel…. wat jammer, want had ik NU wel jl. ook heel….. interessante updates voor je & dit ook wel in ’t bijzonder NU VOOR DE MENSHEID…. en dan wel over het NU verloop van de de heftige strijdt op de aller hoogste dimensies, die tussen “Lichtkrachten” en de de ‘duisteren’, de NU wel dus ‘Draco-vloot’;…. maar goed tot 21 December dan, lieve schat Micky!!!!
De ‘Onvoorwaardelijke Roze Engel’ – van ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ – die wij met ONS ALLEN WEL ABSOLUUT ZIJN – !

Heleen
1 jaar geleden

??

Mimi
9 maanden geleden

😂