De waarheid over het Ashtar Command

( 52 )
 • Lidy

  Je hebt die ene cel bij mij toch aan het denken gekregen Micky. Niet vwb Ashtar, want dat is voor mij ook te astraal allemaal, maar wel vwb de Dierenpartij. Juist vanwege het klimaat. En er waren me nog een paar dingen opgevallen waar Ik nog maar eens over na moet denken. Er blijft werkelijk helemaal niks over.

  Beantwoorden
  • MichellevL

   Wat er overblijft Lidy, dat ben jijzelf☺

   Micky, wederom mooi artikel. En wow wat een lied!

   Beantwoorden
 • ikke

  Genoeg trappen nog in dit soort zoetsappige liefde en licht sprookjes.
  De harde kern van deze site weten wel beter, neemt niet weg dat een ieder zijn eigen pad volgt.
  Mijn gevoel zegt wel dat jij het drukker gaat krijgen Micky, niet alleen van de reacties die gaan komen omtrent Asthar en kornuiten, maar ook voor de meer geïnteresseerde in jouw artikelen die langzamerhand het zand uit hun ogen aan het wrijven zijn.
  Goed omschreven, lekker op zijn Mickyriaans, chapeau…!!

  Beantwoorden
 • Ine

  Moet je eens kijken wat voor een onzin ze verkopen op de site van de PvdD:

  Quote:Er is wel sprake van Climate Engineering, chemische stoffen die in de lucht gebracht worden om het weer te beïnvloeden. Zie hier voor meer informatie.:quote

  En dan met droge ogen beweren dat het bestaan van chemtrails niet bewezen is? Ze spreken zich finaal tegen! Wat is bovenstaand dan, een of ander “onschuldig” experiment huh??? ? M.a.w. we worden gewoon vergiftigd!

  https://www.partijvoordedieren.nl/items/chemtrails

  Beantwoorden
 • Dirk Deconinck

  Micky kun je even verduidelijken wie aartsengel Michael is en of hij ook van de synthetisch kant komt?Mvg Dirk.

  Beantwoorden
 • Dirk

  Dat hij bij de synthetische 4D behoort ,alwaar de meeste zoniet alle bijbelse figuren gecreéerd werden.T’was eigenlijk een zoveelste pion die ze gebruiken in hun Heilig statuut.Hij die tegen het kwaad vecht…..?
  Ze worden op tal van schilderijen en teksten iutgebeeeld om het verhaaltje echt te lijken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja inderdaad, het is ook echt, gezien vanuit Michael, en hij doet ook goed werk door tegen team duister te strijden in de kosmos. Alleen heeft Michael nog niet door dat team licht en team duister onder hetzelfde dualistische (synthetische) plaatje vallen. Laat maar zeggen Angels versus Demons. Hollywood heeft daar een treffende tv-serie van gemaakt die veel waarheid bevat, de serie Supernatural heb ik het dan over. Wordt met veel humor gebracht, en laat mooi zien dat zowel de engelen als de demonen eigen agenda’s hebben terwijl ze tegen elkaar knokken.

   Beantwoorden
   • rob

    Serie supernatural?, zal eens bekijken. Klinkt interessant. Maar wat is er toch slecht aan die duisternis? Indien er geen duisternis zou zijn, hoe kun je je bewust van zijn van jezelf? ( ik ga er wel van uit dat we van nature in beginsel pure, reine en onsterfelijke zielen zijn, die hier aarde elk op hun eigen niveau bepaalde dingen wilt ervaren. Een witte stip zie je immers niet op een wit vlak. Een voorwerp heeft een ruimte nodig om een voorwerp te kunnen zijn. Ik begin het leven steeds meer als een spel te zien. Ik denk dat die Michael inderdaad goed werk doet. Ik kan me ook voorstellen dat hij zich niet in deze dimensie kan handhaven, het is hier te zwaar, te fysiek,met teveel duistere elementen. Ze kunnen wel begeleiden. En daarom zijn wij mensen hier op aarde best cool, omdat we dit hier aandurven, en ook zoveel pijn en ellende kunnen verdragen. Volgens mij heeft Micky dat ooit in een artikel hier beschreven, dat veel buitenaardsen met ontzag kijken wat wij hier allemaal aan het doen zijn.

    Beantwoorden
   • ikke

    Betekent dit dan Micky, dat de mindcontrol hier in onze 3d minder sterk is dan in de hogere regionen? Want er zijn toch al wat mensen wakker die weten dat Michael en kornuiten ondanks deze het goed bedoelen maar ‘nog’ niet in de gaten hebben dat ze voor dezelfde ‘god energie’ aan het werk zijn.
    Kan ik hier dan uit concluderen dat het controle mechanisme in het synthetische 4d vele malen sterker is dan in ons 3d wereldje?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik snap de vraag niet helemaal, waarom zou je dat concluderen?

     Het universum is bizar groot en complex. Alleen al in de lagere dimensies hebben we te maken met triljarden galaxies met in elk van die galaxy triljarden sterren en planeten, ik kan dus niet echt een oordeel geven of in die triljarden realiteiten de mind control sterker of minder sterk is dan hier op Aarde snap je?

     Aarstengel Michael houdt zich niet alleen bezig met de Aarde. Ik kijk ook niet neer op hem, hij doet belangrijk werk. Niet specifiek voor mij doet hij belangrijk werk, maar gewoon vanuit zijn rol die hij speelt in dit stuk(je) van het universum. Hij speelt inderdaad een rol, net als wij dat nog steeds mind of meer doen, alleen is hij bijna geheel opgegaan in die rol. Ik heb het trouwens niet over al die new age bullcrap channelinkjes waar ze ook over Michael schrijven, dat is een andere energie. De Michael waar ik het over heb strijd voor wat hij denkt dat het goede is. Gezien vanuit dualiteit dus. Ik las ergens in een reactie van iemand dat er niets slechts aan de duisternis is, maar dat is natuurlijk bullcrap. In het rollenspel wat er gespeeld wordt door ons allemaal in dit stuk van het Universum (de lagere dimensies als je het zo wilt noemen) is het enorm belangrijk dat er ook zo iets is al een laat maar zeggen ‘team licht’ waar Michael dus de scepter zwaait. Was dat er niet dan was er niet veel over geweest van deze galaxy bijvoorbeeld waar we nu in leven. We hebben allemaal rollen gespeeld in team licht en in team duister. Ik vind het nogal spiritueel arrogant van mensen (niet jij hoor) die beweren dat licht en duister er nu opeens niets meer toe doen omdat zij toevallig nu aan het einde van hun reis zijn hier op Aarde. Dan ga je voorbij aan de ervaringen van letterlijk triljarden keer triljarden andere zielen die nog niet zo ver zijn en die nu nog midden in dat rollenspel zitten, inclusief ontelbaar veel van onze eigen aspecten in die realiteiten….

     Waarscijnlijk sluiten ze me nu definitief op bij de GGZ als ze dit lezen haha.

     Beantwoorden
     • ikke

      Ik concludeerde dit vanuit mijn ‘nog’ hokjes denken. Ik vergeet namelijk elke keer nog hoe f#cking (excuse me) groot dit Universum eigenlijk is en ik dit plaatje nog niet zie. Maar zoals jij het nu beschrijft wordt het plaatje wat duidelijker. Out of the box denken in deze materie is nog moeilijk en complex maar beetje bij beetje…..!! Het GGZ heeft in de toekomst geen plek meer….haha 🙂

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Is ook niet echt te bevatten hoe groot dit universum is, en die hokjes daar hebben we allemaal wel eens last van, is ook niet erg, praat soms wat makkelijker 🙂

       Zoals het Ashtar Command en de Galactische federatie en zo ook. Ik gooi dat ook op een hoop. Er zijn ook veel planeten/rassen/sterrenstelsels/et cetera die daar bij aan gesloten zijn die het met de juiste intenties doen. Niet iedereen is een Orion Nordic (die groepering is per definitie niet te vertrouwen, yep ook een hokje) zoals Ashtar en Salusa en al die andere blonde haren blauwe ogen lichtgevende wezens… Michael is geen Orion Nordic, ik heb om de een of andere manier een zwak voor Michael… misschien ook wel omdat meerdere new agers mij wel eens vergeleken hebben in het verleden met hem haha.

       Beantwoorden
       • Ikke

        Nou ja, Michael van Leeuwen bekt ook goed…?
        Fijn weekend allen….!

        Beantwoorden
 • Tanni

  Hallo Mickey, dank je wel voor dit geweldige artikel, wat kun jij lekker bijtend schrijven, wow..! Dat leest inderdaad prettiger dan dat zoete gewauwel. Ik voel altijd al veel aan bij dit soort dingen ( bv. zo’n site van Arthura Hector) en als je een beetje een band met je lichaam hebt voel je direct of iets klopt of niet. Je eigen lichaam ( niet je mind) is wat dat betreft goud waard. Mijn buiten zintuiglijke ervaringen vinden altijd plaats in of via mijn hart, en dan kun je overal naartoe, met iedereen contact hebben en alles te weten komen… ongelofelijk..; ik was hier niet naar op zoek, integendeel, het overkwam me.. maar het is mooi. En ik vind het boeiend om jou stukken te lezen. Wat ik lastig vind, (ik ben ook al een tijdlang ‘wakker’ wat betreft de new age sprookjes), om mensen die ik heel erg waardeer en waar ik van houd, te vertellen dat hun adoratie voor een bepaalde ‘heilige’ zoals bv Saint Germain, nog steeds meer van hetzelfde is.. Ik heb het gevoel dat ik hen dan iets afneem. Tegelijkertijd vind ik ook dat iedereen de kans moet krijgen om zelf te ontdekken wat echt is en wat niet, sommige zielen willen nog bepaalde ervaringen hebben en wie ben ik dan om ze wakker te schudden en ze ervan af te houden. Iedereen heeft recht op zijn eigen weg met fouten en miskleunen en vallen en opstaan.. Het is als de vlinder, als je hem helpt om uit zijn cocon te komen, kan hij nooit zelf vliegen. allez een fijne dag nog

  Beantwoorden
 • Arthura

  EVEN OVER DE VLINDER en respect…
  Ik heb een mooie video gemaakt en dan zie je wat liefde is en wat het Aquarius tijdperk inhoudt. Durf je van mij te leren Micky? Dit ben ik, respect graag, lees ook het stuk over de walvis van die periode, waar jij zo lachend over uitlaat. Misschien snap je dan, dat het echt is. Misschien onbegrijpelijk voor jou. Maak niet uit. Deze wereld is waar ik het over heb en ja die is heel aards. Video helemaal afkijken he..als je durft.
  Link vlinder https:
  //www.youtube.com/watch?v=oB6IAZfcqos&feature=shar
  Link walvis:
  http://ashtarcommand.wixsite.com/ashtarcommandnl/single-post/2017/04/12/Groenlands-walvis-zwemt-voor-de-kust-van-Vlissingen-tijdens-de-NAR

  En het is toch eens goed dat ik reageer, want het is echt te gek voor woorden, wat hier gebeurt. Maak de linken naar mijn webiste maar los joh, want die verbinding accepteer ik niet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “En het is toch eens goed dat ik reageer, want het is echt te gek voor woorden, wat hier gebeurt. Maak de linken naar mijn webiste maar los joh, want die verbinding accepteer ik niet. “

   Ik heb nog nooit van mijn leven linken naar jouw website gehad lieve schat. Misschien heeft die lichtgevende prakker van een Ashtar je dat wijsgemaakt, maar ik zie ze niet tussen de links staan op mijn website. Ik wil je wel linken hoor, ik wil mijn lezers graag wat lees en videovoer voorschotelen waar ze hard om kunnen lachen. Wat is je website eigenlijk? En doe je naast vlinders ook andere dieren seksueel misbruiken? Hoe maak je mensen trouwens bewust van dingen door vlinders te vingeren als ik vragen mag? Het komt op mij heel erg als Jimmy Savile over, die vond het ook heel normaal om aan schepsels te zitten die zich niet konden verweren. Dat doe jij min of meer ook met die vlinder. Het lijkt wel of je die vlinder gedrogeerd hebt, want elk gezond dier of mens zou keihard wegvliegen of rennen als jij ze op zo’n manier zou betasten. Ik wel in ieder geval. Maar ja ik ben dan ook geen vlinder…. 🙂

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Respect krijg je niet zomaar van mij Arthura, daar is meer voor nodig dan een seksueel getinte video met een gekleurde mot die je eerst vingert en daarna op je schouder zet. Ik heb de 7 minuten uit gekeken, want ik wil van je leren Arthura, maar wat valt er te leren aan die video? Als seksuele intimidatie van een gekleurde mot Aquarius liefde is, doe mij dan maar gewoon weer Steenbok….

   Maar waarschijnlijk begrijp ik je weer verkeerd Arthura, het is ook lastig switchen voor mij om jouw fluffy puffy new age kerk realiteit te begrijpen als je zoals ik met beide beentjes op de grond staat.

   Heb jij echt niets beters te doen dan vlinders met je vingers seksueel te stimuleren? Vind je dat trouwens niet een heel klein tikkeltje dierenmishandeling. Ik sta op het punt om de Partij voor de Dieren te bellen, ik ken toevallig iemand die daar in het bestuur zit. Die zullen niet blij zijn met deze bekentenis van je op video. Ik had echt te doen met die vlinder, heeft de vlinder het daarna wel overleeft toen hij/zij uit jouw spirituele vingertjes mocht ontsnappen om gewoon weer een vlinder te zijn en te spelen met zijn of haar vlinder vriendjes en vriendinnetjes? Of heb je de vlinder dusdanig getraumatiseerd dat ie nu morsdood is?

   Beantwoorden
 • Sebas36

  Doelt Arthura niet met betrekking op linken misschien op deze reactie?

  “Tanni schreef:
  3 mei 2017 om 12:51
  Hallo Mickey, dank je wel voor dit geweldige artikel, wat kun jij lekker bijtend schrijven, wow..! Dat leest inderdaad prettiger dan dat zoete gewauwel. Ik voel altijd al veel aan bij dit soort dingen ( bv. zo’n site van Arthura Hector)”
  Denk eerder dat de lieve schat de vlinders op heeft gesnoven…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb geen idee waar ze op doelt, ik weet wel dat als je zoals Athura je pijnappelklier, kundalini en chakra’s wagenwijd openzet voor van allerlei externe energieën en entiteiten dat je dan eindigt zoals zij nu het leven ervaart. Totaal afgesneden van de werkelijkheid en een kosmisch ego van hier tot aan Orion en weer terug met andere woorden… 😉

   Ze wil denk ik gewoon weer eens wat aandacht van mij hebben, op de een of andere manier komen dat soort door ‘positieve’ entiteiten bezeten figuren eens in de zoveel tijd in mijn mailbox of zoals nu als reactie op de website. Misschien heeft haar grote buddy Ashtar haar hier weer heengestuurt, geen idee, ik dacht dat ze altijd te druk was met astraal walvissen bevlekken, maar blijbkaar kon ze een gaatje vinden in haar drukke new agie fluffy puffy bestaan vandaag om met ons die porno met die vlinder te delen haha

   Beantwoorden
 • Arthura

  Deze link en nog andere naar filmpjes enzo in je eigen bericht … Ben ik nu de gek?? of ben jij er niet bij?? Dit schrijf je Micky: “Ik had inmiddels haar website gevonden, en ik las niet tot mij verrassing..” je hebt..”haar website” met blauw onderstreept en doorgelinkt naar mijn website?? zodat iedereen via jou bericht naar mijn website komt, weet je nog?? Graag loskoppelen dus..

  Drogeren van een vlinder?? Kan dat dan..leg uit hoe je dat doe in het echie. nee en ik kan je de echte ongeknipte film laten zien. het komt en gaat vanzelf en niet 1 vlinder maar meerdere. Dus ja hoe doe je dat? Ik doe niks. gewoon in de liefde zIjn, die jij helaas heel ver weg hebt gestopt. je boosheid is omgeslagen tot grote frustratie. jammer want ik heb iets gezien tijdens onze mailwisseling bij jou.. wow. Dat ga ik nu benoemen, je hebt uitgelegt hoe je mij ziet en nu zo zie ik jou. hier komt het,

  Onze mailtjes begonnen rustig tot op het moment dat ik benoemde dat ik Ashtar lief had, toen sloeg je door. Kreeg heftige reacties via de mail enzovoort. Uiteindelijk werd je zo heftig naar mij, alleen omdat ik over liefde sprak. dat je mij weleens even op je website terug zou pakken. Nou dat heb je gedaan en intussen heb ik veel bij je gezien. De eerste ervaring was alsvolgt:
  Jij lag op bed en ik was bij je in de energie, jij reageerd op mij alsof ik je aanviel en je stuurde heel veel donkere enge energie anar me toe. het vloog mij aan, dat verbaasde me niet na al die mailtjes, maar toch..heb ik dit nog nooit zo meegemaakt. Ik kan wel tegen een stootje, dit is onderdeel van mijn werk. Ik bevindt me dan in een Lichtbol, dus mij overkomt niks. Toen riep ik je en zei, ik ben het Arthura en ik draag licht. ik doe je niks. Ik haalde een vlammetje licht uit mijn hart en hield het voor je op mijn hand, je werd rustig. Toen ik aanbood om deze vlam aan je door te geven, raakte je helemaal in paniek. Wat ik toen bij je zag, was heel erg. je lag vastgebonden en duistere wezens waren bezig je Goddelijke vonk uit je hart weg te nemen. Dit was erg pijnlijk en je leed enorm. Je grote afkeer en angts is hier ontstaan voor alles wat anders is. Daarom ben je zo tegen mij en Ashtar Command en andere. Hier mag je jezelf op gaan healen. Dit is een galactisch trauma, wat vele van ons hebben opgelopen. daarom zijn we nu op aarde om dit weer om te zetten en daarom heb je een website die mensen wakker maakt.het is allemaal zo logisch, maar wat alter voelde ik een pijn van verdreit tussen ons. Ik begreep er niks van, ik ken je amper, dus we ben je dan. Want er was ook heel veel liefde en Licht tussen ons! Door dit alles onttond er dus veel pijn, ook bij mij na je bericht. Je hebt mij diep gekwetst hiermee, logisch. Maar er was meer. En dat kwam weer wat later, ik voelde een grote liefde bij jou. Toen kon ik je waarnemen als kosmisch wezen, zo mooi en liefdevol. net zoals ik Ashtar waarneem. Zoveel liefde, ik zag dat we op aarde beide een taak hadden om de mens wakker te maken. Maar die lijn werd op aarde verbroken nu, dat deed bij mij erg veel pijn. Je bent mijn sterrenbroeder Micky. Daarom deed dit zoveel pijn. Nog wat later had je een ervaring met de Engel Michaël, toen viel het kwartje. natuurlijk dat is de Lichtkracht die ik bij je voelde. Ashtar werkt samen met de Engel Michaël. In die lagen werken we samen. Ik zie je liefdeslicht, ik hoop dat er een dag komt dat je mijn Liefdeslicht kan waarnemen en wat ik doe om de mens te helpen in deze overgang. Maar ja dan komt je ego in het gedrang he. Want hoe ga je dat hier goed maken Micky? na dit alles over mij en het Ashtar Command geschreven te hebben, kan je ook zo kwetsbaar worden als ik nu doe? Zuiver van hart, wat is dat toch? Nou gewoon eerlijk zijn. Ik heb niks te verbergen. Dit is het, dit ben ik. Nou het ga je goed kosmische broeder. Ik wens je vele mooie ervaringen met de Engel Michaël toe, zo een mooi wezen en dat ben jij ook. Die kracht is zo bijzonder en je verlangt er ook naar. Logisch wie niet. Maar ieder doet het op zijn eigen manier en als mens zijn we gewoon mens die met vallen en opstaan dit in de materie neer willen zetten. Niemand is perfect, ik heb een pittig leven achter de rug hoor. Dus ik weet waar ik het over heb. Ik wens je heel veel liefde toe. Haal je Licht terug Micky, vraag maar aan Michaël.. Arthura

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Lieve schat, denk je nou echt dat ik alle honderden artikelen die ik ooit geschreven heb uit mijn hoofd ken? Natuurlijk niet, bovenstaande helemaal niet, dus ik neem het van je aan dat ik dat geschreven en/of gelinkt heb, ik koppel echter helemaal niets los omdat jij dat wilt. Ga maar naar de rechter of zo, eens kijken wat die van jou psychotische praatjes vindt…

   En wow Arthura, jij bent nog gekker dan ik blijkt uit je reactie…. “je lag vastgebonden en duistere wezens waren bezig je Goddelijke vonk uit je hart weg te nemen” goed dat ze dat gedaan hebben, want ik heb niets met die goddelijke vonk en andere new age bullcrap. Ik voel me een stuk vrijer sinds ik van die goddelijke rotvonk af ben nu jij het zo zegt.

   “Je bent mijn sterrenbroeder Micky. Daarom deed dit zoveel pijn. Nog wat later had je een ervaring met de Engel Michaël, toen viel het kwartje. natuurlijk dat is de Lichtkracht die ik bij je voelde. Ashtar werkt samen met de Engel Michaël.” Whahahahahahahahahaha, is mijn reactie daarop. Je bent er weer eens ingestonken Arthura….

   Moet ik er verder nog op reageren, of zal ik nog eens een column verzinnen over mijn avonturen met Michael in het licht? Michael vertelde mij trouwens tussen neus en lippen door bij onze vorige ontmoeting dat Ashtar helemaal niet samenwerkt met hem. Ashtar lijdt aan grootheidswaanzin vertelde Michael mij. In werkelijkheid blijkt die Ashtar van jou een heel vies mannetje te zijn met hele gekke seksuele voorkeuren. Vlinders, walvissen, dat soort fetisjen… 🙂

   Heb jij enig idee hoe belachelijk jij jezelf maakt Arthura? Mij maakt het niet uit, het levert mij de slappe lach op en van mij mag je vooral doorgaan met die fantasietjes van je te ventileren hier!

   Beantwoorden
 • Arthura

  OOH er zijn een heleboel linken in je bericht over ashtar, naar mijn website trouwens… graag loskoppelen aub.

  Beantwoorden
 • Erna

  Het voelt voor mij niet echt respectvol en zacht om iemand, hoe die zijn of haar pad ook loopt op deze manier publiekelijk te onthoofden. En de rest van het publiek klapt en juicht erom. Ik geloof dat we deze tijden toch al doorleefd hebben? Balk en splinter enzo. Veel liefde en wijsheid voor iedereen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat vind ik ook en dat heb ik ook tegen Arthura en Ashtar gezegd dat ze eens op moeten houden met het proberen om mij publiekelijk te onthoofden, maar ze luisteren niet.

   Beantwoorden
   • Erna

    Blijkbaar fungeert Arthura en wellicht nog anderen op wie je een klopjacht opent voor jou als spiegel. Een tip voor jou Mickey, als jij binnen jezelf gaat onderzoeken waar jij zelf het valse licht hebt verspreid en je dat in jezelf gaat helen, dan houdt de behoefte om dat met agressie en haat n de buitenwereld te orojecteren vanzelf op.Je wordt blijkbaar enorm getriggert dus dat is dan een nog ongezien stuk in jou.
    Dan kun je gewoon idereen waar hij of zij staan op hun pad met liefde en compassie benaderen.
    Is dit nog niet het geval, dan heb nog huiswerk te doen. Ik wens je veel succes en kracht daarnij. Lieve groet Erna

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Hoe ging dat spreekwoord ook al weer wat volledig van toepassing is op jouw reactie… oh ja… Wat je zegt ben jezelf met je kop door de helft….? 🙂

     Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Over welke klopjacht heb je het trouwens? Heb ik iets gemist op mijn eigen website soms? Ik dacht zo’n 500 artikelen of meer geschreven te hebben en meer dan 200 NetNietLive’s te hebben opgenomen, en 1 of misschien 2x heb ik Arthura genoemd omdat die zelgbenoemd Ashtar lover is binnen Nederland en mij zelf constant zat te mailen om stoere verhaaltjes te vertellen over haar relatie met Ashtar. Als jij dat een klopjacht wil noemen dan spoor je niet helemaal schat en dan vinden jullie fluffy puffy door engelen bezeten huppelkutjes jullie zelf wel heel erg belangrijk…. maar dat is ook volkomen logisch als je je pijnappelklier en kruinchakra wagenwijd openzet voor allerlei zogenaamde ‘liefdes’ energieen…. dan raak je snel bezeten en het boost je kosmisch ego en spirituele arrogantie tot een hoogtepunt. Blissed out van de kosmische drugs…. oh wat zijn jullie toch ontzettend goed!! 😉

     Beantwoorden
     • Erna

      Nou zeg, ik ga niet meer reageren op zoveel agressie en schelden. Alles wat met agressie en haat wordt gezegd is sowieso vals licht. Houdoe

      Beantwoorden
 • Arthura

  Oooh Micky, Ik moet ook om jou lachen, zie je hoe een tegendraads kind je bent? LOL.lekker niet doen dan, want de strijd aan gaan vind je wel erg leuk. Dan leid je iedereen toch mooi naar mijn website toe, extra reclame?
  vriendelijke en Hemelse Ashtar groetjes Arthura

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik wilde gisteren dat walvis artikel van je lezen, maar dat lukt niet. Ik weet niet wie jouw webmaster is, en of je uberhaupt wel bezoekers hebt naast mijn driemaandelijkse bezoekje? Die muziek die gaat spelen op je website is a)uit de tijd dat we MS frontpage nog gebruikten en b)maakt de boel zo ontzettend traag dat mijn vergrootglasfunctie die ik moet gebruiken om te kunnen lezen, crasht, en c) bewegende achtergronden zou je niet op websites moeten gebruiken, al helemaal niet samen met van die hersenspoelende muziek die speelt en de rest van de grafische bagger die telkens vastloopt. Ik was oprecht benieuwd naar je nieuwe walvisverhaal, misschien kon ik er inspiratie uithalen, maar ik kom niet verder dan de titel en dan loopt Firefox vast of moet ik braken van die muziek.

   Beantwoorden
 • margaretha

  je hebt volkomen gelijk, mijn innerlijk licht geeft steeds alarm . Kennis is macht, als je kennis hebt en onderzoek doet. dan ben je minder bevattelijk voor channelsdie maar wat wauwelen. verder is de uitdaging altijd jezelf ontplooien en wijsheid verwerven. in de echte wereld telt dat ook. Examens moet je zelf afleggen. afkijken en laten voorzeggen maakt jou diploma niks waard. Mensen moeten beseffen met esotherisch reizen en multidimensionaliteit. dat ze inderdaad in een andere realiteit zitten. en dat de regels en oplossingen daar niet hetzelfde is als deze realiteit. de echte realiteit is waar de meerderheid van de mensen inzit. Dat is de basisvibratie en het sprectum van gebeuren. Je kan er lichtjes boven gaan en lichtjes onder. als je te hoog of te laag gaat zit je in een andere realiteit, die niet altijd rechtstreeks verbonden is met het hier en nu.

  Beantwoorden
 • Arthura

  Nou dat is duidelijk Micky, en ik vind je website heel overzichtelijk. Misschien kan ik daar wat van leren. Toch nog even iets over liefde hier neerzetten. Ik kan het niet laten en dan ..is het klaar voor mij. Genoeg erover gehad.

  LIEFDE <3
  Wat is kosmische of aardse liefde en leven vanuit het hart? Ik heb dit in stappen mogen leren ervaren en ja Ashtar speelt hier wel een belangrijke rol in. Er zijn soorten liefde die in verschillende lagen beleefd kunnen worden en angst vertraagt alles of zet dit zelfs op slot. Vooral omdat de ratio de kosmische liefde niet kan begrijpen, kan er een afwijzing ontstaan. Wat onbekend is is gevaarlijk? Want je geeft je over. Je stelt je kwetsbaar op.
  In ieder geval, waar is het begonnen? Ergens in 2009, toen Ashtar in een liefdesgolf bij me kwam. Natuurlijk twijfelde ik af en toe als ik weer iets las, dat het Ashtar Command slecht was.
  Steeds ging ik door die golven heen en steeds kwam ik zelf tot de ontdekking, ze zijn liefde. Omdat ik dat echt zelf heb ervaren, keer op keer. Maar het is geen aardse liefde, die is nog zo vol van angst. Wordt maar eens verliefd, het eerste wat ontstaat is jaloezie of onzekerheid. Je wilt je binden samenblijven. Daar ligt zoveel angst op, dat is niet de liefde die ik bedoel.
  Daarom noem ik het de kosmische liefde.
  Of universele liefde, maar ook dat woord klinkt weer zo. anders dan ik heb ervaren. Dus het is zeer persoonlijk.
  Een mooi voorbeeld na alles liefdeservaringen met de sterrenwezens, die ik niet kan uitleggen. Is een aantal aardse ervaringen, vooral met dieren en insecten. Hoe kan dat nu? jawel.
  DE SPIN
  Er zat ooit een kruisspin in mijn huiskamer, hing g lekker te bengelen aan zijn webdraad. Inmiddels vind ik spinnen geweldige diertjes. En staan symbool voor iets moois, creatie. Want daar begint iets, wat voor etiketje hangt er ergens aan vast. Positief of negatief en klopt het?
  De spin dus. Energetisch heb ik deze omhelst, dat was stap 1.
  Ik vond deze een beetje eng want ze hing boven mijn tafel, en was echt fysiek haha. Hoe kwam die binnen? Ik vroeg aan de spin, kun je niet even ergens anders gaan hangen? de volgende morgen, hing ze voor mijn raam, maar toen gebeurde er iets heel moois.
  Plots kwam ik in een mooie energie terecht, zonder een spoor van angst, dat was maf. Dat het betstaat wist ik niet, het kan dus echt. Zonder angst leven!
  Maar het ging verder, plots was er zoveel liefde en rust, dat ik de spin zo lief vond, dat ik samen wilde zijn. Een golf van liefde overspoelde ons en ik werd 1 met de spin, voor een enkel moment. Heel aparte ervaring.
  Dit was het zaadje in het fysieke om de angst verder te elimineren. Mijn hart verder te openen. Dat gebeurde ook. En ik heb inmiddels vele angsten overwonnen. Soms ook nieuwe bij gekregen en deze weer overwonnen.
  Zo kom je in een wereld van het hart terecht. Na veel werk, ja, ja. Want het gaat niet helemaal vanzelf, ook al word ik enorm geholpen door de sterrenwezens die zoveel liefde in zich dragen en elke keer na het contact, ben ik weer in die liefde. Dan kan ik weer door.
  DE VLINDERS
  Met de vlinder bouwde zich dit ook op. jaren geleden al, kwam er plots een vlinder op mijn schouder zitten, heel lang. Foto gemaakt en al. Daarna in een meditatie NAR voor de vrede, de witte vlinders. Zonder het te weten fladderde ze om m ij heen en kwamen zelfs op mijn hoofd zitten. Dat werd door andere waargenomen. Ik voelde enkel gekriebel.
  En afgelopen weken zijn er tal van vlinders in mijn tuin neergestreken en een golf van liefde borrelde in mij op! Ik voelde gewoon dat ik ze kon aanraken ne ik wilde dit zo graag. De liefde voor de zachte haartjes op de rug van de vlinder, raakte mij zo diep. Ik begon de vlinders te benaderen en ze lieten het toe. Maar ik wist het, was overtuigd dat het kon, heel typisch.
  Bij dieren kan dit gebeuren, zomaar uit die matrix van angst stappen en dan gebeurt het gewoon. Op aarde in de stof. Het diertje voelt het ook, het is telepathisch liefdes contact, zoals met de sterrenwezens. Het is niet uit te leggen en dit kan maar zelden met een mens en dat mis ik soms wel.
  Mensen zitten vol met angst en trekken zich terug, willen geen risico lopen. Dat si te kwetsbaar, je openstellen, dat heb ik in stapjes geleerd van Ashtar. Zij kennen dit, zo leven zij allen samen en dat is geweldig mooi.
  Dit is wat er moet gebeuren, dat is alles en dat is wat zij willen doorgeven aan ons, meer niet. Dan kan de mens zichzelf helemaal helen en ook op aarde een paradijs creëren. Gaat dan vanzelf, zoals met de vlinders. Dat mag ik alten zien. En het gebeurt in golven, wanneer je er niet bij stil staat. Want het ego wilt iets laten zien om te pronken en zo werkt het niet.
  Dit werkt zo niet. Het werkt heel anders. Nou even genoeg zo, de rest volgt op… mijn website.

  Liefs Arthura Hector

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fantastisch verhaal Arthura, bedankt voor het delen. Ik weet al die jaren waarin jij mij eens in de zoveel tijd mailt en mij verwijt dat ik geen liefde ken dat je een verkeerde definitie van liefde gebruikte. Dit verhaal maakt dat ook duidelijk, geen verwijten dit keer hoor, maar je hebt het constant over voorwaardelijke liefde, niet over onvoorwaardelijke liefde. Ik hanteer zoveel mogelijk die onvoorwaardelijke liefde. Wat het verschil is? Probeer eens Ashtar kritiek te geven zou ik zo zeggen. Of een van de andere kosmische lichtwezens waar je over praat. Hang ze eens een spiegel voor zoals ik wel eens bij dat soort gasten doe. En neem dan ook eens waar wat dan de reactie is van die zogenaamde lichtwezens die de bek vol hebben over liefde… dan zal je zien dat hun liefde voor jou voorwaardelijk is, zij bepalen die voorwaarden, net als jij bij mij doet eigenlijk.
   Als ik semi-grappige als satire bedoelde stukjes op mijn website schrijf dan wil dat niet zeggen dat ik geen liefde ken. Ik hou van de meeste mensen, niet op de manier waarop jij liefde beschrijft, maar op een meer onvoorwaardelijke manier, als in dat ik weet dat iedereen net als mij een ziel en een hoger/dieper zelf heeft die dit leven hier op Aarde orkestreert voor een ieder van ons. Het is een groot rollenspel. En daar hou ik van, dan heb ik het over die diepere laag. De mind-ego persoonlijkheden van mensen daar hou ik wat minder van, maar ik kan er meestal niet kwaad om worden, om wat ze ook doen of zeggen eigenlijk, behalve de echt smerige sadistische zaken dan.. Dat noem ik onvoorwaardelijke liefde. En die voel ik ook voor jou, dat hoef ik niet te leren, dat zit in een ieder van ons in ons hart en in de connectie die wij via ons hart hebben met elkaar en dit Universum. Daar hoef ik geen cursus voor te volgen. Wat mind-ego’s en vooral kosmische ego’s doen is voorwaarden scheppen om lief te kunnen hebben. Daar heb ik niet veel mee. Zie columns waarin ik de spot met je drijf dan ook niet als harteloos of liefdeloos, maar als mijn unieke wijze om onvoorwaardelijk lief te hebben, ik heb geen hekel aan je, ik pest je gewoon wat van het ene mind-ego (de mijne) naar het jouwe en vise versa. Op een dieper niveau weet ik dat je gewoon net als mij en de rest van de mensheid je eigen unieke reis beleeft in dit Universum en je eigen unieke proces ervaart. Je hoeft mij dus nergens van te overtuigen, ik maak gewoon af en toe wat lol om ons verblijf hier in de Matrix wat op te vrolijken. Dat gezegd hebbende heb ik nog wel wat vraagjes over je reactie als dat mag.
   “Daarna in een meditatie NAR voor de vrede” Ik hoor jou vaker over NAR. Wat is NAR, volgens mij heb ik het ooit wel eens gelezen/gehoord, maar ik ben het even kwijt en kan serieus je website niet lezen door wat ik eerder schreef om het op te zoeken. Mediteer jij/jullie voor wereldvrede? Hoe lang doe je/jullie dat al? En heeft het al resultaten opgeleverd? Is er inmiddels Vrede in Jemen, Syrië, Irak, Afghanistan, Libië, Zuid-Sudan, de rest van Afrika, Venezuela, Columbia, Noord-Korea, en in Dinkelland? Is het ook mogelijk om te mediteren tegen wateroverlast vraag ik mij af?

   Beantwoorden
  • Stay Human

   Toevallig een Buddeleja, (vlinderstruik) in de tuin staan?

   Stay Human.

   Beantwoorden
 • ettje de vries-dekker.

  Ik ben heel nieuwsgierig , en wil graag alles weten Dus lees ik graag meer info over Ashta. lieve groet van Ettje

  Beantwoorden
 • Sebas36

  laat ik even beginnen met dat ik ieder pad respecteer die iedereen wil lopen, ik val in de herhaling maar ‘er zijn meer wegen die naar Rome leiden’ Soms met omwegen.
  De matrix, ego’s en AI lagen. Ashtar/Micheal/jezus GF Archituaanse raad enz. zijn enkel de volgende/hogere mind control.
  Ik besticht hun bestaan niet of hun ‘voornemelijke’ goed beweegredenen en doen goed zoals ze denken maar het is enkel een sprongetje van de maan/saturnus matrix naar de centrale zon matrix (het hart van ons zonnestelsel) en nog steeds verstoken van de bron. Leuk die new age gerebel maar het is van in de regen naar de drup gaan.

  Ik persoonlijk respecteer mensen die hun eigen pad volgen en vertellen. Ik ben heb ook niet altijd met Micky eens maar ik respecteer zijn mening en ook van andere bezoekers van de site. Door inzichten de delen en te lezen komt op een gegeven moment het mind collectief tot de echte waarheid.

  Ik lees graag zijn collums en reacties omdat hij hard eerlijk en doortastend is en een hele leuke sarcastische stijl heeft. Sommige mensen kunnen dit opvatten als schelden die de humor niet snappen.

  Maar ik had het over respecteren, ik heb wat verteld over welk pad ik volg in een collum maar ik dring niemand wat op. Het hele doel met mijn collum was, de boodschap eigenlijk; Doe met je eigen leven waar jezelf goed bij voelt, stel niet te hoge eisen. Kennis is macht, informeer jezelf zodat je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk kan maken en geniet van dit “computer/leer spelletje”

  heel veel plezier met het volgen van huffie fluffie pad…
  Het is jammer dat je opdringerig bent met je eigen overtuiging naar anderen op de site van iemand anders. Dit zegt wel genoeg over mind ego’s die jou controleren. Ik raad als beginnend recept David Icky aan. (mits je het snapt)

  Wij sorry ik moet spreken voor mezelf maar ik denk dat meerdere met mij eens zijn, kiezen ervoor om verder boven deze programmering te komen en niet in de volgende matrix waar ze op zitten te broeden.

  Gr. Sebas

  Beantwoorden
 • Marki

  Ik ken Arthura en Mickey niet maar ik kwam hier toevallig terecht en heb alles gelezen. Mijn conclusie is dat Mickey het valse licht verspreid en niet Arthura. Dit concludeer ik op basis van de reacties. Waar Mickey haat verspreid, verspreid Arthura liefde. Als mensen dit niet begrijpen slapen ze nog..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hey Commissaris Rex,

   Dat heb je aardig uitgesnuffeld vriend.

   Heb je enig idee wat de definitie van vals licht is by the way?
   Zo ja, geef ons die definitie eens?

   Groetjes,
   Harry
   Münchener Kriminalpolizei

   Beantwoorden
   • Amilius

    ???

    Beantwoorden
   • Amilius

    Herr commissar!
    Ich hab schön ein antworte!
    https://youtu.be/HUB9tWzvwYg

    Und wo ist nibiru???

    Er ist tod

    Tod!!!… Nein tog?..Es kommt noch

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Fantastische uitleg heb je daar gevonden over hoe je vals licht kan herkennen haha.

     Ik was zelf al weer vergeten dat ik die video ooit gemaakt had… Misschien moet Marki ‘m ook even kijken? 😉

     Beantwoorden
     • Amilius

      Kan geen kwaad.
      Iedereen moet weten over de valse nicht
      …het valse licht..

      Proost!

      Beantwoorden
 • Ilona Beaard

  Als je een beetje de bijbel kent (of online kan lezen) lees je de pledianen al met hun “broederschap”.
  Als het allemaal zo vrouwlijk zou zijn, dan waarom geen “zusterschap”?

  Ik zou die astar als lichtwezen ook niet 24/7 naast me willen hebben.
  Verdorie, wil je slapen en staat die weer als nachtlampje naast je.
  Fijn als je een boek wilt lezen, maar zo irritant als je wilt slapen en de lamp blijft branden.

  Er is een verschuiving van genders bezig, maar die plastic soep in de oceaan, de luchtvervuiling, chemicalien, wifi en nog meer troep om ons heen zorgt voor veel chaos.
  Het gaat niet meer natuurlijk maar alles word vernietigd.
  Laat staan dat de kinderen helemaal verpest worden door de hypersexualisering (dat is een leuk woord voor scrabbel) en veeeel te vroeg in de pubertijd raken.
  Laat staan wat ze op school leren en de ouders geen enkel idee hebben van wat de kinderen leren en hoe dit eigenlijk de schuld is van de huidige generatie volwassenen van 20 tot 90 jaar oud.

  Ik denk dat het bij Artura meer de “kracht van sugestie is”.
  Andere flapdrollen zijn ook allemaal meer de “kracht van sugestie”.
  Dat kan ik ook bij anderen.
  Laat me maar praten over hoofdluis en ik durf te wedden dat je binnen 5 minuten zelf aan je hoofd loopt te krabben door alleen maar simpel over hoofdluist te praten.

  Ik ben toch van mening dat met logica, kennis (en zelfs quantum-mechanica) een dosis zotte onlozele logica en gezond verstand je een heel eind komt.

  Goed artikel van je en een goede eye-opener.

  Beantwoorden
 • Ilona Beaard

  Als dat drugs zijn, dan wil ik het nummer van die dealer hebben.
  Dat moet toch wel sterk spul zijn als je een heel buitenaards vloot bij elkaar kan halusineren.
  (Komende van een andere gek die ook dit soort dingen zal vliegen…….dat was flink astraal trippen op drugs.)

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>