Is Nederland een nazi-overblijfsel?

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
jhon
4 jaren geleden

“Als je het verleden niet begrijpt, ben je niet in staat het heden te begrijpen, of richting aan de toekomst te geven.”

https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/nazi-regime-van-het-hitler-kabinet-vanuit-nederland-voortgezet

Johan Bosman (werktuigkundige)
4 jaren geleden

Nederland een NAZI-overblijfsel? Dat denk ik wel. Het na-oorlogse Duitsland was dat zeker: Vele NAZI’s bekleedden na de oorlog nog steeds sleutelposities en veel studenten voorzagen een mogelijke terugval naar de NAZI-tijd. En daar is de RAF dan uit voortgekomen. Naar aanleiding van de laffe Duitse staats-moordaanslag op studentenleider Rudi Dutschke is de RAF zich gaan bewapenen. Deze groep van zo’n 30 studenten, die van meet af aan “terroristen” werden genoemd (maar vrijheidsstrijders waren) hadden toen al scherp voor ogen dat de Duitse regering na WO-2 nog steeds dezelfde niets ontziende vijand van het Duitse volk was. De RAF zou… Lees verder »

Johan Bosman (werktuigkundige)
4 jaren geleden

Met andere woorden: wanneer worden de mensen nu eens gewoon en eerlijk woedend. We worden uitgeplunderd, justitie laat een stiekem spoor van vele doden achter in de samenleving (het zijn de bekende “Silbertanne Mörde” van de NAZI’s) terwijl onze “volksvertegenwoordigers” lachend achterover leunen. En nòg zijn er miljoenen volslagen idioten die hun politieke stem uitbrengen op het gluiperige geboefte dat hen terroriseert en uitplundert.
Ga d’r maar aan staan!

Jos
4 jaren geleden

Klopt Johan,

Naar mijn idee leven wij in een open psychiatrische inrichting.
Gezien de hoeveelheid staatsdope, alcohol en drugs er op een dag doorheen gejast worden zitten we zo aan het aantal van miljoenen idioten.
Ik kan er helaas ook niet veel meers meer van maken.
Trek je eigen plan.

Groet.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

De dood van Prins Friso, heeft dat er ook mee te maken? Tragisch natuurlijk. Toch vond ik er iets geheimzinnigs aan, weet iemand hier meer van?

Jos
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob,

Hier wat leesvoer over dat soort volk, ik had het ook al eerder onder een ander topic geplaatst.
Trek je eigen conclusies……

http://capoditutticapi007.blogspot.fr/

Groet.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dag Jos. Bedankt voor de link. Heb het helemaal doorgelezen.Heavy stuff hoor.

Jos
4 jaren geleden
Reply to  rob
rob
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dank je Jos, deze had ik na het eerste stukje zelf gevonden omdat ik wat verder ben gaan zoeken. Ook het verhaal rond de neurochirurg Kees Tulliken vond ik wel interessant. Zelf ben ik ook arts. Schijn een briljant te chirurg te zijn geweest en nietsvermoedend is hij in een vervelende casus gerold en heeft daar een berisping aan overgehouden. Dus flink op zijn vingers getikt.

Johan Bosman (werktuigkundige)
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Hebben mijn vrouw en ik gedaan Jos, we hebben Nederland vorig jaar voorgoed verlaten.

Jos
4 jaren geleden

Hoi Johan,

Ik heb het gekkenhuis NL.Ltd. reeds 23 jaar geleden verlaten, om er uiteindelijk achter te komen dat het gehucht waar ik nu leef niet meer dan een dependance ervan is.
Het zit overal, het vuil.
Kwestie is en blijft je eigen werkelijkheid te creeren en in dus in je eigen macht te blijven.
Ik las eerder al dat je er mee bezig was.
Waar ben je uiteindelijk terecht gekomen?
Je kunt me indien gewenst via Micky privé schrijven.

Groet,
Jos.

ikke
4 jaren geleden

Hieronder een goed en uitgelicht NL filmpje omtrent Friso en veel meer wat hier mee te maken heeft…inclusief de ram met zijn mooie hoorntjes in het torentje van Rutte.
https://www.youtube.com/watch?v=P9aj0MnLCxg

ikke
4 jaren geleden

@Deze nazi’s trekken aan de touwtjes van zo’n beetje alle Westerse marionetten die wij ‘leiders’ noemen. Dus de khazaren/AshkeNazi de zogenaamde nep Joden zijn dus eigenlijk de huidige Nazi’s. De vrouw van Alex Jones stam hiervan, maar dat terzijde. Zijn dan de zionisten een soort van Factie, en ja dan hebben we nog de Jezuïeten. Zou het dan ook zo zijn Micky, dat in het artikel van Ronald Bernard waarin hij verteld dat er rond 8500 machtskakkerlakken zijn die de wereld sturen, dan zou dit dus een mixed group (cabal) moeten zijn. Die zullen denk ik onderling niet vies zijn… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Zo bedoelde ik het in ieder geval niet, had dit wat genuanceerder moeten omschrijven. Maar je begrijpt hopelijk wat ik bedoel. De schaduwregering zowel aards als niet aards en dan denk ik ook aan de Jezuïeten.

Ikke
4 jaren geleden

Ik bedoelde, niet complete bevolkingsgroepen over 1 kam scheren dat had ik beter moeten omschrijven. Neemt niet weg dat ten tijde de Khazaren althans een DEEL hiervan geen lieverdjes waren. Maar het is weer wat helderder geworden voor mij. Je hebt wel een nieuw woord voor de dikke Van Dale ontdekt, Antarticaanse Groepen,misschien komt dit wel in dit boek te staan als de soft disclousere er wellicht uitkomt…haha

Ikke
4 jaren geleden

Is niet van mezelf maar bekt idd lekker, maar Mickyriaanse schrijfwijze wel haha.

Wat betreft de Khazaren klopt wat jij zegt, in die tijd koos dit volk bewust voor het Joodse geloof. Wel interessant stukje geschiedenis..

G-Man
4 jaren geleden
Jos
4 jaren geleden
Harthoofd
4 jaren geleden

Micky waar is dat interview gebleven wat je hebt gepost van George? Gister een deel geluisterd nu is ie weg…

4 jaren geleden
Reply to  Harthoofd

ja shit haha wou m net ook verder kijken.. ik ga kijken of ik m ergens kan vinden..

4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

Youtube..? George Kavassilas-Artificial Intelligence

https://m.youtube.com/watch?v=tjde9yPFL7w

Amilius
4 jaren geleden

Dat Nederland een nazi kamp is werd vandaag weer onderstreept

https://youtu.be/i0Xohff_9pI

Een indentificatie is een joden ster .

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius
Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/3IF73ztF_x8 Sorry dit is het juiste filmpje. Ben nog naar het hoofdcommandantje geweest, maar idd beste Jos, ze worden er echt op aangenomen. Compleet vast in hun rechtlijnige linker brein tje. Terwijl ik met hem bezig was kamen de desbetreffende dienst kloppers aan huppelen. Opnieuw vonden ze het nodig me lastig te vallen en voegde ze zich bij het gesprek. Op alles waar ik wat van te zeggen had was geen gehoor. Ze werden er wel flink boos om, wat mij liet zien dat ze toch nog emoties hadden. Ze vonden dat ik alles over een kam scheerde omdat ik… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Communisten? Commune? Da’s toch wat we allemaal graag zouden willen, in paix & vree samen leven en samen werken. Zoals dat behoort te zijn in een ‘samen’leving. Bizarste is dan nog dat het volk de boterham van de pliesie betaald, gedwongen, maar toch. Ja, je leest het goed, je wordt gedwongen de boterhammen en de kaas te betalen van degenen die jou onderdrukken in jouw vrijheid. Maar eenieder schijnt dat dus wel best te vinden. Nederland is goed naar de kloten geholpen sinds ik het verliet zo’n 20 jaar geleden. Ik snap eigenlijk dan ook niet zo goed dat er… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Amilius, ik neem even aan dat je weet wat de toegangseisen zijn voor de politieschool? ( Video bekeken van 19 juni) Voor het geval niet; – De NL identiteit hebben of deze bereid zijn t.z.t. aan te nemen. – Nedelrlandse taal machtig zijn of bereid deze t.z.t te leren. – Een (afgebroken) middelbare schoolopleiding Je ziet, iedereen kan daar een carriere*) beginnen. *) In het Frans: o.a. vuilstortplaats. En dan zijn er geloof ik ook nog hand-havers. Die waren gezakt voor de politieschool. Niet dat het in La France beter is hoor, van hetzelfde laken een pak, net uit de… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Dit is hoe ik er wel zo’n beetje voor sta.
En echt! Ik wil niet vechten!
Ik kom gewoon op voor mijn recht!!

https://youtu.be/BD5ofrSNDFA

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

En mijn I.d gaat voorlopig eerst langs mn bilnaat voordat ze hem krijgen. Kijken of ze hem dan nog zo graag vast willen houden.?
Maar ook dat zal me niet mëer verbazen.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

En voor de genen die willen weten hoe het dan verder gaat met iemand die gaat staan voor wat hij is.

https://youtu.be/9PukqhfMxfc

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/j-4PWpnIOLw

Sorry deze is het ?