George Kavassilas – Wij zijn oneindig (video presentatie)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Harthoofd
4 jaren geleden

Hey daar is ie weer! Super

Ik had hem gevonden op YouTube
Geweldige presentatie ben nu bij het q&a gedeelte.

Wat me wel opvalt is dat ie zegt ik wil dat jullie die alien facties kennen zodat je weet waar je te maken mee heb als ze in je slaapkamer staan. Ben wel benieuwd hoe je daar vervolgens mee om moet gaan. Daar geeft hij geen handleiding voor terwijl ik wel denk dat ie het weet. Moet je daarvoor zijn cursus doen of heeft iemand een tip waar hij het verteld heeft ofzo?

Dirk
4 jaren geleden

Topkerel die George!

Als ik mag zou ik graag nog een interview delen dat voor mij (en die voorlopig zelfzame anderen met wie ik het al kon delen zonder als ‘alien’ bekeken te worden) nog niet zo heel lang geleden mijn ogen definitief heeft doen opengaan. Ik zal deze twee er eeuwig dankbaar voor blijven.

Btw, jou ook Micky, jij hebt me naar hem op weg gezet door zijn naam in een reactie te vernoemen. Ik volg je schrijfsels al een tijdje. Keep up the good work!

https://youtu.be/zzyuFE2mbwY
https://youtu.be/y2o6uT1ENJg

Ikke
4 jaren geleden

Goede presentatie van George, door veel gelezen te hebben op IR was deze presentatie goed te volgen. Hij werd wel aardig onder attack genomen door die schavuiten. Wat ik me wel afvraag een David Icke die wordt beschermd door bepaalde energien. Hoe zit dat bij een George, een Micky e/o andere ervaringsdeskundige/vrijsprekers?

Elles
2 jaren geleden

Aarsengel, verschrijving of bewust?

Ikke
4 jaren geleden

Het vertrouwen in jezelf heeft mij al veel gebracht. Maar ook angsten heb ik mogen overwonnen door te weten wat en wie je werkelijk bent. De nachtelijke attacks bij mij zoals jij weet zijn tot dusver niet meer voor gekomen puur omdat ik vertrouw op mezelf en dat feels so good….en nee ik heb die Asthar command en al dat andere ook niet nodig….i just go with the flow..thanks Micky…. ☺

Rob
4 jaren geleden

Micky, over dat multidimensionale zelf gesproken, kwam laat een filmpje met ene Robert Schwartz, is die bekend bij jullie? Deze heeft onderzoek gedaan bij regressie therapeuten, en er wordt gesproken over soul contracten, afspraken die worden gemaakt met anderen voordat je geboren wordt. Doel is om bepaalde dingen van je te ontwikkelen die je zelf hebt uitgekozen. Je hebt een vrije wil, maar er wordt wel een bepaald spel gespeeld die je samen met anderen speelt. Zo kom je er achter wat je missie op dit moment op aarde is, en hoe andere personen een rol daarin spelen, zowel positief… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden

Ja, dat klinkt heel interessant wat je zegt. Ik denk dat zo’n gids een deel van je zelf kan zijn, die wel af en toe een ingeving geeft, zodat dat deel van je de ervaring op deze aarde kan doen. De aarde is wel een harde leerschool maar je kunt er enorm veel van leren. Ik ben er ook zo mee bezig, omdat ik je al eens eerder verteld heb over de buiten lichamelijke ervaring die ik heb gehad met een stalende lichtwezen ( ik denk nog steeds mijn hogere zelf), met daarna een ervaring in andere werelden. Dat had… Lees verder »

Bart
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Beste Rob, bedoel je dat je ervaringen hebt met uittreden? Dat je jezelf in bed zag liggen en kon wegzweven?
Ik ben een dummy in dit proces, het klinkt allemaal heel abstract. Hoe ben je zelf begonnen met buiten lichamelijke ervaringen?

rob
4 jaren geleden
Reply to  Bart

Beste Bart. Soms gebeurt het spontaan. Je kunt dit ook een beetje sturen, er zijn technieken ervoor. Stephen LaBerge heeft onderzoek gedaan naar lucide dromen. Dieuwer schreef hieronder dat er veel onderzoek naar gedaan is door Michael Newton maar dan zit je in de regressie therapie of het herinneren van vorige levens. Dit is weer een andere bewustzijnstoestand. Verder heeft een nederlandse cardioloog een boek geschreven, Pim van Lommel, eindeloos bewustzijn. Een cardioloog heeft wel eens te maken met hartstilstand in combinatie met bewustzijnsverlies. Hij heeft in zijn carrière bizarre dingen meegemaakt. Mesen die tijdelijk dood waren en uittredingen hadden,… Lees verder »

Dieuwer
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Beste Rob, Michael Newton heeft ook al veel onderzoek gedaan naar wat er gebeurt in het ‘tussen’leven (dus tussen de levens hier); misschien heb je (en ook anderen) hier ook iets aan: http://newtoninstitute.org en over Michael Newton ook op: http://www.souljourneying.com/Lifebetweenlives.html

rob
4 jaren geleden

Beste Dieuwer, bedankt voor de link. Zal de site eens gaan bekijken. De naam zegt me wel iets, heeft inderdaad veel onderzoek gedaan naar wat er gebeurd tussen de levens.

Johnr
4 jaren geleden

Beste Micky,
bepaalde dingen die hij verteld raakten mij enorm. Ik heb ook de drang gehad om naar bepaalde plekken te gaan in de wereld. Raakten mij zeker op ziels niveau op die plekken.