George Kavassilas – Wij zijn oneindig (video presentatie)

( 16 )
 • Harthoofd

  Hey daar is ie weer! Super

  Ik had hem gevonden op YouTube
  Geweldige presentatie ben nu bij het q&a gedeelte.

  Wat me wel opvalt is dat ie zegt ik wil dat jullie die alien facties kennen zodat je weet waar je te maken mee heb als ze in je slaapkamer staan. Ben wel benieuwd hoe je daar vervolgens mee om moet gaan. Daar geeft hij geen handleiding voor terwijl ik wel denk dat ie het weet. Moet je daarvoor zijn cursus doen of heeft iemand een tip waar hij het verteld heeft ofzo?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat wordt wel vertelt. Dat komt op je eigen onderscheidingsvermogen aan. Op en in jezelf vertrouwen met andere woorden.

   Beantwoorden
 • Dirk

  Topkerel die George!

  Als ik mag zou ik graag nog een interview delen dat voor mij (en die voorlopig zelfzame anderen met wie ik het al kon delen zonder als ‘alien’ bekeken te worden) nog niet zo heel lang geleden mijn ogen definitief heeft doen opengaan. Ik zal deze twee er eeuwig dankbaar voor blijven.

  Btw, jou ook Micky, jij hebt me naar hem op weg gezet door zijn naam in een reactie te vernoemen. Ik volg je schrijfsels al een tijdje. Keep up the good work!

  https://youtu.be/zzyuFE2mbwY
  https://youtu.be/y2o6uT1ENJg

  Beantwoorden
 • Ikke

  Goede presentatie van George, door veel gelezen te hebben op IR was deze presentatie goed te volgen. Hij werd wel aardig onder attack genomen door die schavuiten. Wat ik me wel afvraag een David Icke die wordt beschermd door bepaalde energien. Hoe zit dat bij een George, een Micky e/o andere ervaringsdeskundige/vrijsprekers?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik wordt door mijn multidimensionale zelf beschermt, welke innig verbonden is met mjin moederplaneet de Aarde. Geen stoere praat, maar puur gebaseerd op eigen ervaringen van honderden aanvallen in de afgelopen jaren van demonische entiteiten op mijn leven. Ik vertrouw op mijzelf, niet op iets wat zich buiten mij bevindt. Dus helaas geen Ashtar Command of Blue Avians of aarsengelen die mij beschermen.

   Beantwoorden
   • Elles

    Aarsengel, verschrijving of bewust?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     100% bewust, want dat zijn het wat mij betreft

     Beantwoorden
 • Ikke

  Het vertrouwen in jezelf heeft mij al veel gebracht. Maar ook angsten heb ik mogen overwonnen door te weten wat en wie je werkelijk bent. De nachtelijke attacks bij mij zoals jij weet zijn tot dusver niet meer voor gekomen puur omdat ik vertrouw op mezelf en dat feels so good….en nee ik heb die Asthar command en al dat andere ook niet nodig….i just go with the flow..thanks Micky…. ☺

  Beantwoorden
 • Rob

  Micky, over dat multidimensionale zelf gesproken, kwam laat een filmpje met ene Robert Schwartz, is die bekend bij jullie? Deze heeft onderzoek gedaan bij regressie therapeuten, en er wordt gesproken over soul contracten, afspraken die worden gemaakt met anderen voordat je geboren wordt. Doel is om bepaalde dingen van je te ontwikkelen die je zelf hebt uitgekozen. Je hebt een vrije wil, maar er wordt wel een bepaald spel gespeeld die je samen met anderen speelt. Zo kom je er achter wat je missie op dit moment op aarde is, en hoe andere personen een rol daarin spelen, zowel positief of negatief, maakt niets uit. Er zijn jonge zielen, deze kunnen destructief gedrag vertonen, en oudere zielen, die meer spiritueel zijn ingesteld.In een 2e boek waar hij mee bezig is gaat hij het ook hebben over dat multidimensionele aspect waar jij het ook vaak over hebt. .Er wordt ook gesproken over gidsen, dat iedereen een gids heeft. Ik weet dat je daarvolgens mij niet zo voor voelt, omdat dit buiten je zelf ligt. Maar het verklaart bv gebeurtenissen bij mensen, dat mensen om een of andere reden een niet normale beslissing nemen door een ingeving, en daardoor bijvoorbeeld een dodelijk ongeluk bij zich zelf voorkomen. Net alsof toch even van buitenaf wordt ingegrepen, omdat de desbetreffende speler zijn spel nog moet uitspelen. Ik heb het zelf een keer meegemaamt bij een klein neefje die bijna overreden werd door een vrachtwagen. Iederen zag een vrachtwagen op hem af komen en in een blik van tiende seconden zagen meerdere familileden dat dit helemaal slecht ging aflopen.Alles ging zo snel dat niemand kon ingrijpen. Door een soort wonder leek het of iets hem wegtrok en de vrachtwagen scheerde net vlak voor hem langs. Niets mankeerde hem, maar het was een heel bizar moment. Hij heeft best interessante casussen. https://youtu.be/TRLDdw8UzhQ en https://youtu.be/fyJigICUIxE

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee die ken ik niet, klinkt interessant.

   Mensen denken vaak dat ze gered worden door gidsen, engelen, jezusjes, aarsengelen, buitenaardsen, of vul het maar in. Maar in werkelijkheid is het vaak hun multidimensionale zelf die dat doet. Mensen vertrouwen dusdanig weinig op zichzelf, of vinden zichzelf dusdaig nietig en/of klein dat ze wonderen vaak toeschrijven aan iets buiten zichzeld, mijn ervaring en weten is dat het meer dan vaak niet iets extern is, maar dat wij dat zelf zijn of doen.

   Beantwoorden
   • Rob

    Ja, dat klinkt heel interessant wat je zegt. Ik denk dat zo’n gids een deel van je zelf kan zijn, die wel af en toe een ingeving geeft, zodat dat deel van je de ervaring op deze aarde kan doen. De aarde is wel een harde leerschool maar je kunt er enorm veel van leren. Ik ben er ook zo mee bezig, omdat ik je al eens eerder verteld heb over de buiten lichamelijke ervaring die ik heb gehad met een stalende lichtwezen ( ik denk nog steeds mijn hogere zelf), met daarna een ervaring in andere werelden. Dat had ik waarschijnlijk nodig om weer even te weten wie en wat ik ben. (en dat voelde verdomd goed, zo goed dat je niet meer terug wilt, maar dat is foefelen, dat weet ik ook wel). Ik ga deze Robert Schwartz nog een beetje volgen, wil nog wat meer weten over die soul plans, geeft ook meer inzicht over de mensen waar je direct mee te maken hebt.Ik denk ook wanneer je snachts, als je echt in je diepe slaap verkeerd, en niet in je droomfase, je weer even thuis bent. Omdat je in je diepe slaap bent ben je daar echter niet van bewust. Dus Rob, nu hop naar bed.

    Beantwoorden
    • Bart

     Beste Rob, bedoel je dat je ervaringen hebt met uittreden? Dat je jezelf in bed zag liggen en kon wegzweven?
     Ik ben een dummy in dit proces, het klinkt allemaal heel abstract. Hoe ben je zelf begonnen met buiten lichamelijke ervaringen?

     Beantwoorden
     • rob

      Beste Bart. Soms gebeurt het spontaan. Je kunt dit ook een beetje sturen, er zijn technieken ervoor. Stephen LaBerge heeft onderzoek gedaan naar lucide dromen. Dieuwer schreef hieronder dat er veel onderzoek naar gedaan is door Michael Newton maar dan zit je in de regressie therapie of het herinneren van vorige levens. Dit is weer een andere bewustzijnstoestand. Verder heeft een nederlandse cardioloog een boek geschreven, Pim van Lommel, eindeloos bewustzijn. Een cardioloog heeft wel eens te maken met hartstilstand in combinatie met bewustzijnsverlies. Hij heeft in zijn carrière bizarre dingen meegemaakt. Mesen die tijdelijk dood waren en uittredingen hadden, en dingen konden navertellen wat ze eigenlijk fysiek gezien niet hadden kunnen navertellen.

      Beantwoorden
  • Dieuwer

   Beste Rob, Michael Newton heeft ook al veel onderzoek gedaan naar wat er gebeurt in het ‘tussen’leven (dus tussen de levens hier); misschien heb je (en ook anderen) hier ook iets aan: http://newtoninstitute.org en over Michael Newton ook op: http://www.souljourneying.com/Lifebetweenlives.html

   Beantwoorden
 • rob

  Beste Dieuwer, bedankt voor de link. Zal de site eens gaan bekijken. De naam zegt me wel iets, heeft inderdaad veel onderzoek gedaan naar wat er gebeurd tussen de levens.

  Beantwoorden
 • Johnr

  Beste Micky,
  bepaalde dingen die hij verteld raakten mij enorm. Ik heb ook de drang gehad om naar bepaalde plekken te gaan in de wereld. Raakten mij zeker op ziels niveau op die plekken.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>