Er was eens.. (column)

21
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Margie

Fantastisch!!!

Monique

Het is eigenlijk een kwestie van logisch nadenken dit hele gebeuren hier op aarde. Ik verbaas me nog elke dag over reacties die mensen soms plaatsen op b.v FB. Mensen die ik echt hoog inschat hoor ik dingen zeggen waar mijn oren van klapperen. Waarom is het zo moeilijk om te geloven voor velen dat we al duizenden jaren voorgelogen worden? Waarom zo’n vertrouwen in b.v de wetenschap en zo weinig in onszelf? Waarom wordt mijn intuitie lager gewaardeerd dan het brein van mensen die hiervoor “geleerd” hebben? Het is allemaal zo duidelijk, zo in everyone’s face dus waarom, waarom,… Lees verder »

math

Het is het oude verhaal van de Keizer zonder kleren. Cognitieve dissonantie, volksziekte nummer een. Men accepteert de liever de comfortabele leugen, dan zich te confronteren met de harde waarheid. Ik las onlangs nog een mooie citaat van Loesje : “je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”.

Elisabeth

Hee Monique,

Probeer eens: ‘waarvoor, waarvoor, waarvoor?’

Ikke

BAM one hundred and eighty….!!!!!!

Gerben

Gelukkig is dit land hier ver vandaan
En worden wij beschermd door een mafia organisatie tegen betaling van beschermings geld
Wat de mafia belasting noemt
En worden daar goede dingen mee gedaan banken en soms landen redden
JFS gekocht want anders zou dat land hier ver vandaan ons kunnen aanvallen
En gelukkig hebben we hier betaalbare zorg Obamacare bijvoorbeeld kost wel 700 doller per maand
Dat is hier gelukkig niet
Ben blij dat mijn wieg hier heeft gestaan KUCH

Sebas36

Gelukkig wel Gerben Ik hoorde ook dat je het land hier ver, ver vandaan gerust homo’s op straat in elkaar kan trappen en binnen 24h loop je weer op straat. Maar heb geen kritiek op de koningin of koning en ga zeker niet met kaarsjes naar de gepantserde koets gooien. Je zit dan zo ruim 300 dagen vast. Als je dan ook nog roept dat het koningshuis onrechtmatig de troon heeft betreden pas dan maar op, de bent dan gelijk schizofreen en mag je oneindig op bezoek bij dhr. Pieter de BaanC. Heb ik van horen zeggen. Gelukkig is dat… Lees verder »

Gerben

Heb ik ook gehoord Sebas36,

Als je daar ruzie krijgt moet je eerst naar zun geaardheid vragen
Voor je slaat anders wordt je hoger gestraft mocht die gene perongeluk homo zijn
Of ineens worden
Maar dat land is hier gelukkig heel ver vandaan
Wij leven gelukkig in een echte democratie wat betekend dat de absolute minderheid altijd zijn zin krijgt
Bevalt het je niet kun je hier elke 4 jaar (soms zelfs vaker) op een andere partij stemmen
En gelukkig blijft dan ook alles bij het zelfde

Jos

En wie o wie maakt dat allemaal mogelijk?

Jos.

Solida

Maakt Jos dit mogelijk…? ;o)

Jos

Nope Solida, not me….

elles

Tja, in het land hier ver ver vandaan werd een student in elkaar geslagen en zijn mobieltje afgepakt, iemand die “te hulp” schoot met een zakdoekje voor het bloeden gaf nog een stomp op zijn neus dat hij brak, omstanders belde de politie die natuurlijk niet kwam want de koning en zijn lakeien hadden het geld opgemaakt, dus er waren geen agenten. Toen echter een homofiele man de tanden uit de mond werden geslagen kwamen de lakeien voor hen op, luid protesterend liepen zij gearmd door de stad, als home stel, ‘s avonds werd er schande gesproken op alle beeldbuizen… Lees verder »

Amilius

Geboren in het land van ver hier vandaan. Getogen in het land van ver. Geprobeerd er ver vandaan te komen. Beseffen in de reis dat het wel een groot landgoed moet wezen, want na zoveel tijd en reizen is de grens van daar waar waar het anders is nog niet ontdekt. Wel veel over gehoord, dat wel. De reis door dit land heeft mij wel veel gebracht, met name inzicht. Een daarvan is dat de tourist word leeg getrokken en de reiziger bescherming geniet. Een tweede is dat de reiziger zich met meer van het echte land verbind en hechte… Lees verder »

Amilius

En ik heb ook gezien dat recalcitrante hofnarren niet oud worden in dit land.
Kijk maar naar pim fortyuin.
Maar die ging ook echt te ver voor de heerser, een beetje op de troon willen kruipen.
Geertje is een betere, die doet wat de heerser wil.
Aan de voet blijven en bijdehand doen.

Sebas36

Whaha goeie, Amilius. Doet me ook denken aan de laatste film van Alice in Wonderland. Off with theye heads!

Gerben

Waarheid klinkt als haat, voor hen die waarheid haten

Amilius

Deze hofnar was wel mijn volksgeloof, nu zowat een vergeten legende.

https://youtu.be/vbcuyUVb-nY
At your service

Amilius

Pardon, volks held ipv geloof,
Maar dat veschilt nie veel met elkaar

Sebas36

BNN – Moordcomplot op Pim Fortuyn (Goede kwaliteit)
https://youtu.be/fk4duwh-wNQ

At your service

Andre

Gelukkig zijn er nu anti horigen opgestaan die de verworven dukaten terug gaan halen, vele horigen hebben zich al aangesloten en hun aantal is haast niet meer te tellen zoveel nullen die het getal al in zich hebben. De anti horigen verenigen zich in people’s state op een of ander groot plein wat ze een verbindings-platform noemen. De anti horigen gaan het geld terug brengen naar de horigen dat gaan ze weg halen bij de vroegere edelsmeden die de centen van de horigen in de kluisjes hebben liggen.echte smeden zijn zwaarden aan het smeden voor de anti horigen, en nu… Lees verder »