NASA & De Voyager sprookjes van 14 duizend en 620 nacht (column)

14
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Nexus

Ha ha ha!!!!!! Geweldig Mickey. Gelijk heb je. Ik sta er sowieso perplex van hoeveel mensen deze afbeeldingen geloven en ook de vorm van onze planeten niet in twijfel trekken. Wat mij betreft zijn ze nooit verder geweest dan onze dampkring alwaar ook het ISS haar rondjes draait maar als je stelt dat ook die niet bestaat zal ik er niet van op kijken. De grote vraag is waarom willen ze dat wij een bepaald beeld krijgen van onze directe ruimte omgeving? Hoe dan ook, zeer vermakelijk artikeltje! Thanks!

Sebas36

Wel eens gehoord van foto’s maken met radio signalen? Dat doen radio telescopen hier op aarde ook. Zoek maar eens op radio telescopen, dat is dus die frigging schotel.

Aangezien die dingen zo oud zijn en slechte radio foto’s maken in zwart/wit zijn de foto’s ingekleurd door een artiest waarschijnlijk onder een paddotrippie…

Vleugels in de ruimte? Waar is dat goed voor?

ipsyllon

Beste Mickey, Je weet toch dat de voyagers gebouwd zijn en gelanceerd eind jaren ’70? Enig idee van de techologische toestand van toen? Digitale fotografie bestond niet, een hedendaagse smartphone is 7000 keer sneller en heeft 7000 keer meer datacapaciteit dan de controlecomputer van Voyager.

Je bent een beetje een NOOB blijkbaar.
https://www.wired.com/2013/09/vintage-voyager-probes/

René

We zijn in deze tijd van Wilders en cohorten wel wat gewend, qua loos gebabbel en niet op feiten gebaseerde uitingen. Naar dit is van een nog grotere stupiditeit. Chapeau, nooit geweten dat het nog dommer kan!

Stay Human

Er is alsnog een groot verschil tussen dom zijn en dom doen René…

Groet,Stay Human

Gerben

NASA Ha Ha
Al hebben ze een goede camera mee zoals toen bij de maanlanding
(Toen hadden ze een hasselblad mee die beter is als huidige telefoons)
Komen ze met k*t foto’s

Aladin

You are getting there, Micky!

https://www.youtube.com/watch?v=PJTwie0fGBo