Revolutionary Mind Trap – Bernhard Guenther & Freeman Fly

2
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sebas36

Een zeer interessant gesprek, met name over de demonen en het narcisme wat zich daar meebrengt… Niet luisteren naar de stemmetjes maar je eigen stem van je hogere ik zoeken, ik resoneer 200% met die Bernhard. Wat veel mensen nog steeds niet inzien ook door de Matrix en andere systemen zoals David Icky ze uitlegt dat we gescheiden worden gehouden van het 2de deel van het leven.. Je denkt met jezelf in je hoofd, hoe zou je het vinden om dit ook met anderen te kunnen? Praten en kennis opdoen door enkel maar te denken of astraal te reizen met… Lees verder »

Ientje

Dat lijkt me wel heel boeiend, Sebas, maar de opgave is om in het hier en nu op aarde te leven en de transcedentie te bewerkstelligen, en dat is al moeilijk genoeg. Astraal reizen komt na dit aardse leven wel weer
groeten!