De Geheime Ruimteprogramma’s – Deel 1: Inleiding

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Akky van der Veer
3 jaren geleden

Geweldig! Eindelijk iemand die waar het ECHT om gaat durft te benoemen en uit te diepen! Dank je wel, Micky! Je bent een held!

Akky van der Veer
3 jaren geleden

Waar ik echt verdrietig van word is van het feit dat mijn lieve en geliefde medemensen – vrienden, buren, familie – zo voorgelogen zijn dat ze het niet meer zien. Sommigen denken echt dat dit leven eenmalig is en daar is al die reclame ook op afgestemd: je moet NU genieten, een huis, een auto enzv. kopen of de ultieme vakantie beleven. Wat een klap zal dat zijn als disclosure werkelijkheid wordt. Ik denk – voorzichtig – dat ik bestemd ben en als taak heb mijn geliefde medemensen te steunen en te helpen. Maar dat weet ik ook niet zeker.

Ank
3 jaren geleden

Bedankt Mickey, dit is genieten. Kan niet wachten op de volgende aflevering. Heb de afgelopen paar jaar veel van de bronnen en de informatie die je hierboven noemt doorgespit, maar het is heerlijk om het allemaal op een rijtje en in perspectief te zien waardoor je beter de verbanden ziet en het beter gaat begrijpen. En last but not least: Als het gaat om wie wij zijn en waar we vandaan komen en wat het doel van alles is, werkt mijn innerlijke weten goed. Maar met alle geopolitieke en exopolitieke informatie die we tot ons nemen, vind ik het heel… Lees verder »

ikke
3 jaren geleden

Prachtig neergezet, retegoed Micky…. 🙂
En zoals Ank hierboven zegt, dat je de tijd en energie hiervoor neemt om al die onderzoeken te doen en het ook op papier te krijgen voor ons…top man!!

Rose
3 jaren geleden

Boekentips: de boeken van Patricia Cori
☆ kosmos van de ziel
☆ de terugkeer van Atlantis
☆ geen geheimen en geen leugens meer

Mark
3 jaren geleden

https://youtu.be/uCaaXHrTwDQ

Ken je deze al Nicky?
Als je nog 2.5 uur over hebt
inzicht jongens. een zweedse wetenschapper en deze man hebben decennia onafhankelijk die maya kalender onderzocht. En onafhankelijk op hetzelfde uitgekomen. Het is out of this world.

3 jaren geleden

Benieuwd wat Nicky daarvan vind?