De Geheime Ruimteprogramma’s – Deel 1: Inleiding

( 10 )
 • Akky van der Veer

  Geweldig! Eindelijk iemand die waar het ECHT om gaat durft te benoemen en uit te diepen! Dank je wel, Micky! Je bent een held!

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  Waar ik echt verdrietig van word is van het feit dat mijn lieve en geliefde medemensen – vrienden, buren, familie – zo voorgelogen zijn dat ze het niet meer zien. Sommigen denken echt dat dit leven eenmalig is en daar is al die reclame ook op afgestemd: je moet NU genieten, een huis, een auto enzv. kopen of de ultieme vakantie beleven. Wat een klap zal dat zijn als disclosure werkelijkheid wordt. Ik denk – voorzichtig – dat ik bestemd ben en als taak heb mijn geliefde medemensen te steunen en te helpen. Maar dat weet ik ook niet zeker.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Wat een klap zal dat zijn als disclosure werkelijkheid wordt. Ik denk – voorzichtig – dat ik bestemd ben en als taak heb mijn geliefde medemensen te steunen en te helpen. Maar dat weet ik ook niet zeker.”

   Ik voel dat je daar zeker een rol in te spelen hebt Akky, net zoals de meesten die nu al wel grote stukken waarheid weten. We hebben wat dat betreft best wel een verantwoordelijke taak te spelen in het geheel. Niets gebeurt voor niets, alles gebeurt met een reden, en het zou heel goed zo kunnen zijn dat wij die al wel ‘in the knowing’ zijn straks als de mensheid in paniek raakt door alle mogelijke soorten disclosures die verantwoordelijkheid oppakken en mensen nog meer gaan informeren en bewust maken dan we nu al doen. Dat resoneert bij mij wel, we gaan allemaal wat dat betreft grotere rollen spelen als je het mij vraagt!

   Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt Mickey, dit is genieten. Kan niet wachten op de volgende aflevering.
  Heb de afgelopen paar jaar veel van de bronnen en de informatie die je hierboven noemt doorgespit, maar het is heerlijk om het allemaal op een rijtje en in perspectief te zien waardoor je beter de verbanden ziet en het beter gaat begrijpen.
  En last but not least: Als het gaat om wie wij zijn en waar we vandaan komen en wat het doel van alles is, werkt mijn innerlijke weten goed. Maar met alle geopolitieke en exopolitieke informatie die we tot ons nemen, vind ik het heel fijn om de “mening” van iemand die ik vertrouw af te wegen tegen die van mij en daar weet mijn innerlijke weten wel mee om te gaan.
  Mede door je visuele beperking heb je wel eens gezegd dat je je meer op het gesproken woord zou willen richten, wat logisch is, maar ik ben heel blij dat je toch de moeite neemt om het voor ons op “papier” te zetten.

  Beantwoorden
 • ikke

  Prachtig neergezet, retegoed Micky…. 🙂
  En zoals Ank hierboven zegt, dat je de tijd en energie hiervoor neemt om al die onderzoeken te doen en het ook op papier te krijgen voor ons…top man!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “En zoals Ank hierboven zegt, dat je de tijd en energie hiervoor neemt om al die onderzoeken te doen en het ook op papier te krijgen voor ons…top man!!”

   Geen dank, ik doe het graag en ik kan niets anders dan dit haha, het is waar ik voor in de wieg ben gelegd. ;

   Beantwoorden
 • Rose

  Boekentips: de boeken van Patricia Cori
  ☆ kosmos van de ziel
  ☆ de terugkeer van Atlantis
  ☆ geen geheimen en geen leugens meer

  Beantwoorden
 • Mark

  https://youtu.be/uCaaXHrTwDQ

  Ken je deze al Nicky?
  Als je nog 2.5 uur over hebt
  inzicht jongens. een zweedse wetenschapper en deze man hebben decennia onafhankelijk die maya kalender onderzocht. En onafhankelijk op hetzelfde uitgekomen. Het is out of this world.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die ken ik zeker ja, erg goede stepping stone om de Mayakalender daadwerkelijk te begrijpen. Met grote delen resoneer ik, met de invulling/details niet helemaal. Ian neemt de wereld om ons heen als kernpunt van de mayakalender, ik voel meer dat de mensheid centraal staat. Het zijn de cycles die wij afgelegd hebben in dit Universum, en we komen steeds dichter bij het slotakkoord aan van de negende cycle, en zoals Ian ook al vertelde zijn de voorgaande 8 cycles niet voorbij ze komen allemaal tegelijk ten einde. Ik hand daar (niet meer) jaartallen aan vast zoals ik vroeger wel deed, dat doe ik niet meer sinds ik weet dat de mayakalender onze reis door dit Universum dus symboliseert, dat is niet met jaartallen vast te pakken aangezien jaartallen typisch Matrix zijn en dus synthetisch, waar de Mayakalender organisch is.
   Maar zeker een aanrader Ian’s presentatie als stepping stone om zelf mee verder aan de slag te gaan. Ik denk dat het inmiddels 10 jaar terug is dat ik deze presentatie gezien heb, ‘a trip down memory lane’ dus ?

   Beantwoorden
 • Joost

  Benieuwd wat Nicky daarvan vind?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>