Cryptocurrency is zo ontzettend veel meer dan alleen maar Bitcoin

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
3 jaren geleden

Goed stuk! Ik denk dat Bitcoin een revolutie gaat ontketenen waarbij het huidige rotte financiële systeem ten onder gaat en wordt vervangen door een gezond, transparant en vrij systeem gebaseerd op Bitcoin. Bankiers en overheden zijn hier inderdaad bang voor en laat nou toevallig bijna alle media door hen uitgegeven worden…..

Hans Coudyser
3 jaren geleden

Er is een intelligentie die boven dit krakeel bestaat, die alle kanten beheert en de vrijkomende energie door de ontstane dynamieken binnen rijft. Aangenaam of niet, goed of kwaad, dit maakt dit ding niet uit, is hieraan ondergeschikt. We waren, zijn en blijven ook met cryptocurrency uitvoerders met een vrij aanvoelende marge.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Het gaat uiteindelijk altijd om het “gevoel” wat we bij iets hebben. Is dit gevoel samen met de tijd die je er aan geeft de grootste valuta?
Emocurrency coins zouden veel waarde kunnen krijgen, want de mens is een emotioneel wezen.
Zijn gezondheid hangt er van af. En dus de echte currency.
Binnenkort is er bijna geen arbeid meer om het leven mee te onderhouden. De techniek voorziet.
Dan stappen we graag in de computer voor een A.I werkelijkheid, daar is dan alles crypto. Ook je gevoel.
A.I gaat zich snel vervelen met ons, voel ik.

hans coudyser
3 jaren geleden
Reply to  Hans Coudyser

Bijbeltekst uit het boek Openbaringen 13 vers 16 en 17:

“En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.” http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-de-bitcoin-e-a-aan-de-imf-special-drawing-rights-sdr-gekoppeld-zullen-worden-via-acchain/

Seth-3
3 jaren geleden

You nailed it Mick! Dat sprookjesboek is zo pasé..

Over AI: https://m.youtube.com/watch?v=5tn4P7IBqoQ

only you
3 jaren geleden

Als de banken slim zijn kopen ze zoveel en mogelijk bitcoins en op het hoogste niveau eruitstappen, dan is de zeepbel zo geklapt?

only you
3 jaren geleden

Dit systeem is alleen voor icters weggelegd, ken toevallig iemand die honderden bitcoins had opgekocht voor enkele dollars, die zou multimiljonair zijn, vind dit in het geheel niet rechtvaardig!
Nu blijkt dat zijn computer gehackt was met als resultaat bitcoins futsie?
Een geldspel voor criminelen niks meer

sebas36
3 jaren geleden

Nogal ja, of je zet het op een Harde schijf met je wallet en sloopt hem evt. uit je pc of je neemt een Bitcoin wallet USB stick. Nog even over het klappen van een bitcoin van een eventuele bubbel, opzich werkt de markt zo wel maar omdat de bitcoin beleggers niet van die angstdrollen zijn als op de beurs klapt het niet. Laatst een paar miljoen gejat zakt ff een paar dagen en klimt gewoon weer op. Maar het is wel een evt. een manier voor criminelen voor witwassen. Hell ik doe het zelf met mijn winsten. Belastingsdienst jat… Lees verder »

only you
3 jaren geleden

De icter de Winter heb ik gehoord op trosnieuwsshow Npo1 en die zegt prompt hetzelfde als ik.
Maw je kunt er niks mee en als je teveel heb en deze kwijt wil dan ga je gang!

rob
3 jaren geleden

Dag Micky,
De genoemde website, substratum en project siacoin, kun je daar als bedrijf ook medisch gevoelige informatie van patiënten opslaan op een veilige manier waar niemand aan kan komen?

Groetjes Rob

hans coudyser
3 jaren geleden
hans coudyser
3 jaren geleden

Micky, ga naar de site van Martin Vrijland, ‘beter uitleggen dan hijzelf dit doet kan ik niet, dus. (ik kijk niet alle dagen op mijn pc, ok?)overigens dacht ik dat de geïntervieuwde in betreffende youtube dit wel degelijk uiteen zet. Gr. Hans.

hans coudyser
3 jaren geleden
Reply to  hans coudyser
guuz
3 jaren geleden

Lucky tv…. afdeling Willie….op vakantie deel 2 Duikfilmpie….gna.

guuz
3 jaren geleden

P.S. Fijne uitzending weer….

guuz
3 jaren geleden

Gewoon intikken op Lucky tv….Op zijn site en dan 2015 of zoiets……je bent er snel Haha ik ben wat blijven steken.

guuz
3 jaren geleden

Qua wat deze jongen doet. Gna…

Amilius
3 jaren geleden

Wat hebben banken en water met elkaar te doen? Geld als water? Of is er meer? Een banken vond men van origine bij een rivier of zee. Wat we eruit viste werd op de bank bewaard. De stromingen waren erg belangrijk voor aanvoer van spulletjes of vis. Degene die niet oppervlakkig zijn doken er in en viste wat op, de rest hing rond de bank om te kijken of er wat te halen viel. (Weinig verandert eigenlijk ) De currency is een mooi wordt voor die stroming…”kering en zee” en stroming. De is van nature ritmisch en wederkerend. De getijden… Lees verder »

3 jaren geleden

“Cryptocurrency decentraliseert en geeft de macht terug aan het volk. Power to the people dus!” Yeah right.. Dream on Micky Dream on. Want vraag jezelf nu eens objectief af.. “aan wie behoort de eigenlijke macht toe”? Niet aan de Bitcoin of andere Cryptocurrency (manipulatoren) maar aan een van de onderliggende technologieën zoals: A – STROOM-BOEREN: Zonder stroom = geen computer, geen internet, niks crypto-gedoe B – HARDWARE BOEREN: Zonder computer, smartphone of anderen cryptocurrency hardware (wallets) heb je geen opslag en verhandel mogelijkheid van je digi-centjes. C – INTERNET SERVICE PROVIDERS: Zonder internet verbinding is er geen crypto-currency uitwisseling mogelijk.… Lees verder »