Cryptocurrency is zo ontzettend veel meer dan alleen maar Bitcoin

30
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Goed stuk! Ik denk dat Bitcoin een revolutie gaat ontketenen waarbij het huidige rotte financiële systeem ten onder gaat en wordt vervangen door een gezond, transparant en vrij systeem gebaseerd op Bitcoin. Bankiers en overheden zijn hier inderdaad bang voor en laat nou toevallig bijna alle media door hen uitgegeven worden…..

Hans Coudyser

Er is een intelligentie die boven dit krakeel bestaat, die alle kanten beheert en de vrijkomende energie door de ontstane dynamieken binnen rijft. Aangenaam of niet, goed of kwaad, dit maakt dit ding niet uit, is hieraan ondergeschikt. We waren, zijn en blijven ook met cryptocurrency uitvoerders met een vrij aanvoelende marge.

Amilius

Het gaat uiteindelijk altijd om het “gevoel” wat we bij iets hebben. Is dit gevoel samen met de tijd die je er aan geeft de grootste valuta?
Emocurrency coins zouden veel waarde kunnen krijgen, want de mens is een emotioneel wezen.
Zijn gezondheid hangt er van af. En dus de echte currency.
Binnenkort is er bijna geen arbeid meer om het leven mee te onderhouden. De techniek voorziet.
Dan stappen we graag in de computer voor een A.I werkelijkheid, daar is dan alles crypto. Ook je gevoel.
A.I gaat zich snel vervelen met ons, voel ik.

hans coudyser

Bijbeltekst uit het boek Openbaringen 13 vers 16 en 17:

“En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.” http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-de-bitcoin-e-a-aan-de-imf-special-drawing-rights-sdr-gekoppeld-zullen-worden-via-acchain/

only you

Als de banken slim zijn kopen ze zoveel en mogelijk bitcoins en op het hoogste niveau eruitstappen, dan is de zeepbel zo geklapt?

rob

Dag Micky,
De genoemde website, substratum en project siacoin, kun je daar als bedrijf ook medisch gevoelige informatie van patiënten opslaan op een veilige manier waar niemand aan kan komen?

Groetjes Rob

hans coudyser
guuz

Lucky tv…. afdeling Willie….op vakantie deel 2 Duikfilmpie….gna.

guuz

P.S. Fijne uitzending weer….

guuz

Gewoon intikken op Lucky tv….Op zijn site en dan 2015 of zoiets……je bent er snel Haha ik ben wat blijven steken.

guuz

Qua wat deze jongen doet. Gna…

Amilius

Wat hebben banken en water met elkaar te doen? Geld als water? Of is er meer? Een banken vond men van origine bij een rivier of zee. Wat we eruit viste werd op de bank bewaard. De stromingen waren erg belangrijk voor aanvoer van spulletjes of vis. Degene die niet oppervlakkig zijn doken er in en viste wat op, de rest hing rond de bank om te kijken of er wat te halen viel. (Weinig verandert eigenlijk ) De currency is een mooi wordt voor die stroming…”kering en zee” en stroming. De is van nature ritmisch en wederkerend. De getijden… Lees verder »

“Cryptocurrency decentraliseert en geeft de macht terug aan het volk. Power to the people dus!” Yeah right.. Dream on Micky Dream on. Want vraag jezelf nu eens objectief af.. “aan wie behoort de eigenlijke macht toe”? Niet aan de Bitcoin of andere Cryptocurrency (manipulatoren) maar aan een van de onderliggende technologieën zoals: A – STROOM-BOEREN: Zonder stroom = geen computer, geen internet, niks crypto-gedoe B – HARDWARE BOEREN: Zonder computer, smartphone of anderen cryptocurrency hardware (wallets) heb je geen opslag en verhandel mogelijkheid van je digi-centjes. C – INTERNET SERVICE PROVIDERS: Zonder internet verbinding is er geen crypto-currency uitwisseling mogelijk.… Lees verder »