Cryptocurrency is zo ontzettend veel meer dan alleen maar Bitcoin

( 30 )
 • Michiel

  Goed stuk! Ik denk dat Bitcoin een revolutie gaat ontketenen waarbij het huidige rotte financiële systeem ten onder gaat en wordt vervangen door een gezond, transparant en vrij systeem gebaseerd op Bitcoin. Bankiers en overheden zijn hier inderdaad bang voor en laat nou toevallig bijna alle media door hen uitgegeven worden…..

  Beantwoorden
 • Hans Coudyser

  Er is een intelligentie die boven dit krakeel bestaat, die alle kanten beheert en de vrijkomende energie door de ontstane dynamieken binnen rijft. Aangenaam of niet, goed of kwaad, dit maakt dit ding niet uit, is hieraan ondergeschikt. We waren, zijn en blijven ook met cryptocurrency uitvoerders met een vrij aanvoelende marge.

  Beantwoorden
  • Amilius

   Het gaat uiteindelijk altijd om het “gevoel” wat we bij iets hebben. Is dit gevoel samen met de tijd die je er aan geeft de grootste valuta?
   Emocurrency coins zouden veel waarde kunnen krijgen, want de mens is een emotioneel wezen.
   Zijn gezondheid hangt er van af. En dus de echte currency.
   Binnenkort is er bijna geen arbeid meer om het leven mee te onderhouden. De techniek voorziet.
   Dan stappen we graag in de computer voor een A.I werkelijkheid, daar is dan alles crypto. Ook je gevoel.
   A.I gaat zich snel vervelen met ons, voel ik.

   Beantwoorden
  • hans coudyser

   Bijbeltekst uit het boek Openbaringen 13 vers 16 en 17:

   “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.” http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-de-bitcoin-e-a-aan-de-imf-special-drawing-rights-sdr-gekoppeld-zullen-worden-via-acchain/

   Beantwoorden
 • only you

  Als de banken slim zijn kopen ze zoveel en mogelijk bitcoins en op het hoogste niveau eruitstappen, dan is de zeepbel zo geklapt?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat doen die banken al een tijdje.

   Bitcoin in geen bubbel, dus die kan ook niet barsten mijns inziens. Bitcoin kan wel flink in waarde schommelen, en bij zowel de 10 al 12 duizend dollar grens werden er voor miljarden dollars een bitcoins verkocht. De koerst crashte echter niet, want er is nog steeds meer dan voldoende vraag naar Bitcoins, en die vraag zal enkel stijgen omdat het nog steeds niet mainstream geadopteerd wordt.

   Beantwoorden
   • only you

    Dit systeem is alleen voor icters weggelegd, ken toevallig iemand die honderden bitcoins had opgekocht voor enkele dollars, die zou multimiljonair zijn, vind dit in het geheel niet rechtvaardig!
    Nu blijkt dat zijn computer gehackt was met als resultaat bitcoins futsie?
    Een geldspel voor criminelen niks meer

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Lekkere ICT-er, die zijn computer laat hacken en blijkbaar dus zijn Bitcoin codes naast zijn wallet op zijn computer had opgeslagen. Zo’n ICT-er zou ik dus nooit in dienst nemen, dat noem ik een amateur. En het is ook weer typisch zo’n verhaal wat ik niet geloof.

     Je uitspraak dat het een geldspel voor criminelen is spreekt verder boekdelen, daar hoef ik niet eens op te reageren, dat zegt alles over jouw kennis van Bitcoin en van cryptocurrency, dit artikel gaat over allerlei mogelijkheden, je hebt je er verder niet in verdiept blijkbaar, dat is uiteraard geheel aan jou en jouw keuze, maar dom klinkt je uitspraak wel. Ook dat is jouw keuze uiteraard 🙂

     Beantwoorden
     • sebas36

      Nogal ja, of je zet het op een Harde schijf met je wallet en sloopt hem evt. uit je pc of je neemt een Bitcoin wallet USB stick.

      Nog even over het klappen van een bitcoin van een eventuele bubbel, opzich werkt de markt zo wel maar omdat de bitcoin beleggers niet van die angstdrollen zijn als op de beurs klapt het niet. Laatst een paar miljoen gejat zakt ff een paar dagen en klimt gewoon weer op.

      Maar het is wel een evt. een manier voor criminelen voor witwassen. Hell ik doe het zelf met mijn winsten. Belastingsdienst jat al genoeg van mij!

      Beantwoorden
     • only you

      De icter de Winter heb ik gehoord op trosnieuwsshow Npo1 en die zegt prompt hetzelfde als ik.
      Maw je kunt er niks mee en als je teveel heb en deze kwijt wil dan ga je gang!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Slaap lekker verder in dat geval. Wel raar dat iemand de mainstream media (NPO) gebruikt om zijn mind-ego angsten te bevestigen. Maar het is jouw keuze, niemand dwingt je om anders te geloven, jij komt hier je mind-ego angsten projecteren, dat is jouw ding verder. Jij zal zelf wel snappen waar je het over hebt neem ik aan, ik snap je reacties in ieder geval niet haha.

       Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky,
  De genoemde website, substratum en project siacoin, kun je daar als bedrijf ook medisch gevoelige informatie van patiënten opslaan op een veilige manier waar niemand aan kan komen?

  Groetjes Rob

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die kan je ook op je eigen server bewaren, intern. Daar heb je geen blockchain voor nodig, wel een goede systeem/netwerkbeheerder die weet wat ie doet 🙂

   Ik heb wel gehoord dat er bedrijven bezig zijn met een blockchain iets wat gelijk staat aan het EPD, maar dan niet opgeslagen bij de overheid maar decentraal in de blockchain. Misschien is dat iets om naar te kijken/zoeken als je zoiets wilt.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Hans, kan jij met jouw eigen woorden mij uitleggen wat ‘AI singularity’ betekent, en wat dit met de blockchain te maken heeft? De video die je hierboven deelt legt dat namelijk niet echt uit.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Dat dacht ik al geen antwoord… heel veel mensen roepen constant ‘AI Singularity’ als het om cryptocurrency gaat, maar niemand van die mensen die dat roepen kan dat in eigen woorden uitleggen. Jullie roepen elkaar gewoon na, zonder te weten waar je het feitelijk over hebt.

    Beantwoorden
    • hans coudyser

     Micky, ga naar de site van Martin Vrijland, ‘beter uitleggen dan hijzelf dit doet kan ik niet, dus. (ik kijk niet alle dagen op mijn pc, ok?)overigens dacht ik dat de geïntervieuwde in betreffende youtube dit wel degelijk uiteen zet. Gr. Hans.

     Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Goh Hans, je komt weer niet met een uitleg in eigen woorden, maar wederom met een video van meer dan een uur? Denk je dat ik niets beters te doen heb? Geef nu eens antwoord op mijn vragen in je eigen bewoordingen? Zonder YouTube video’s en zonder linkjes naar andermans paranoia? Leg het zelf nou eens voor ons uit Hans, waar moeten we nu precies bang voor zijn volgens jou?

       Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Je bent dus een naprater Hans. Duidelijk. Ik hoef het niet van Vrijland te horen, ik wilde het in jouw bewoordingen horen om mijn gelijk te bewijzen dat je een naprater bent die zomaar wat deelt. Ik heb die video uitgekeken, ja echt, want de geinterviewde heeft allerlei soorten cryptocurrency. Hij heeft het echter niet over de toverwoorden ‘AI’, ‘Blockchain’, ‘Cryptocurrency’ en ‘Singularity’ in één pakkend fragment, de woorden worden her en der rond gegooid zonder uitleg te geven.

      Maar goed, jij kunt dus niet eens uitleggen waarom je bang bent voor cryptocurrency? Je gooit net als velen anderen met de termen AI en singularity, maar je hebt net als al die anderen geen idee waar je nou eigenlijk echt bang voor bent. En waarom kom je mij overtuigen van jouw angstbeelden, angstbeelden die je duidelijk laat voeden door bange bloggers die ook geen verstand van zaken hebben?

      Beantwoorden
 • guuz

  Lucky tv…. afdeling Willie….op vakantie deel 2 Duikfilmpie….gna.

  Beantwoorden
 • guuz

  P.S. Fijne uitzending weer….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Guuz, heb je ook een linkje naar bovenstaande Lucky TV voor ons? (kon ‘m zelf niet vinden..)

   Beantwoorden
 • guuz

  Gewoon intikken op Lucky tv….Op zijn site en dan 2015 of zoiets……je bent er snel Haha ik ben wat blijven steken.

  Beantwoorden
 • guuz

  Qua wat deze jongen doet. Gna…

  Beantwoorden
 • Amilius

  Wat hebben banken en water met elkaar te doen? Geld als water?
  Of is er meer?
  Een banken vond men van origine bij een rivier of zee.
  Wat we eruit viste werd op de bank bewaard. De stromingen waren erg belangrijk voor aanvoer van spulletjes of vis.
  Degene die niet oppervlakkig zijn doken er in en viste wat op, de rest hing rond de bank om te kijken of er wat te halen viel. (Weinig verandert eigenlijk )
  De currency is een mooi wordt voor die stroming…”kering en zee” en stroming.
  De is van nature ritmisch en wederkerend.
  De getijden van de crypto currency begrijp ik nog niet zo, en een veilige bank heb ik nog niet gevonden.
  Dit wordt dus spartelen en verzuipen, of zwemmen en ontdekken of er nog droog plekje te vinden is voor mij.
  Want varen over de crypto zee is nog een eind weg.

  Beantwoorden
 • Satoshi Nakamoto

  “Cryptocurrency decentraliseert en geeft de macht terug aan het volk. Power to the people dus!”

  Yeah right.. Dream on Micky Dream on. Want vraag jezelf nu eens objectief af.. “aan wie behoort de eigenlijke macht toe”?

  Niet aan de Bitcoin of andere Cryptocurrency (manipulatoren) maar aan een van de onderliggende technologieën zoals:
  A – STROOM-BOEREN:
  Zonder stroom = geen computer, geen internet, niks crypto-gedoe

  B – HARDWARE BOEREN:
  Zonder computer, smartphone of anderen cryptocurrency hardware (wallets) heb je geen opslag en verhandel mogelijkheid van je digi-centjes.

  C – INTERNET SERVICE PROVIDERS:
  Zonder internet verbinding is er geen crypto-currency uitwisseling mogelijk.

  D – BLOCKCHAIN PLATFORM LEVERANCIERS:
  Zonder hen is er geen geen financieel-waarde-transport en verificatie van transacties mogelijk.

  Dus…
  Open your mind a bit further beyond the value-only-mindframe en kijk dus effu verder dan alleen de geld-waarde van “Bitcoins”en andere vormen van overhypte crypte-currencies.

  “Bitcoin$” zijn eigenlijk alleen maar digitale ACCESS-TOKENS en hebben (bijna) niets meer van doen met financiële waarde uitwisselingen.

  Dan kun je ook gaan zien dat dit gehele digi-circus slechts een digitaal middel is om het huidige (economische, financiële) machts-evenwicht te verschuiven:
  – van uit de handen van het oude Centrale Banken kartel.
  – naar een andere underlying-technology partijen toe,

  maar nooit (terug) naar de mensen van dit digitale gebakken bit-lucht systeem 😉

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Sterkte man! Zal zeker niet meevallen om in jouw schoenen te moeten staan en de weerld zo zwartgallig en zuur te moeten ervaren… cheer up buddy, het is glas is nog altijd half vol, niet half leeg! 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>